gecmis olsun bonus ALLAH sifa versin.Sagolun bebik degil ablasi rahatsizdi agir bi durumu tok sukur antibiyotik + huysuzluk.
Cuma gunu eksik cikmak istiyorum bi taraftanda kontrolsuzum abartmamaya calisiyorum yemek istegini bastrmaya
meyra sende benim gibi misafirve yogunsun tek fark ben haftada okuyup girebiliyorum nete inan daha yeni bos kaldim.ayaklarim davul olduuselamün aleyküm...
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum, havalardan ötürü diye düşünüyorum, birde üst üste koşturdum yine misafire eve o da var tabi.
aminn ALLAH yardimciniz olsun .saglikli sihatli bi evlat alirsiniz insallah kucaginiza.gerçekten çok fazla ortak noktamız var şimdi kaç kilosun acaba hipotroti için verilmio kilo yazıo cogu kişi nette oylemiki
2 ay 25 lik ilaç kullandım 1 aydır 50 lik haziran başında yine gidicem bakalım
rabbim bütün hastalara şifa versin
ben kacirdim galiba gecmis olsun kim hastaYa kizlar beikin sonuclari kotu cikti bobrek 8 cm di 9.5 cm olmus doktoruna gosteremedik napalim diye yarin tekrar gidilecek yani zaten bu ara huysuz acaba ilaca bagisiklik kazandida fayda etmiyomu tekrardan idrar yoku enfeksiyonu gecirmez insallah
simdi okudum cok gecmis olsun.iyi dusun ii olsun annesi.anne duasi kabul olur.bende ederim.Sagol canim bobrek buyumesivar bebegimde
insallah canim sagol aslinda enfeksiyon olsa anlarim 2 kere gecirdi yuksek atesli kusmali falan ama ates bildigin ates degil disardan yok gibi bi olcuyosun 40 derece ama o kadarda huysyz ki acaba diyorum iste
Meyra senin msjinida alintilamistim cikmamis canim sagolasin
Biz de kararsız kaldık canım şu an kaplatmak için fiyat araştırıyoruz bakalım nasip ne ben bir yandan da istikbalden vs bakınıyorum :))ablacim o parayla koltuklari yeniden kaplattir. daha ii.
canimmm sağol birkaç ay önce doğumgünü partisinde kendi kızı ile benimki tartışırken bir tane yavaşça vurdu kızıma tamam öldürmedi ama elini kaldırması yetti kendi kızı zaten aşırı yaramaz ve ağzı küfürlü bn zaten 12 senede zor bbulmuşum saçının bir teline kiyamıyorum ...neyse oyle kapandi bu sefer yine okul çıkışı çocuklar karışmaya başladı bırak kapissinlar sen niye müdahale ediyor sunki onlar okulda can ciger yine bana şiddet uyguladılar sokak ortasında çok zor günler geçiriyorum canım çok sagolllll unutamıyorum hiç suçum yok ye na asuman beni iyi bilir 6 senedir bu gruptayiz cunki..oyle kavgacı bir tip değilim neye uğradığımı sasirdimcok gecmis olsun derincim.yeni okuyabildim yazini bu nasil bi sacmalik ya ben orda olsaydim kadinin agiza bi kordum bsk bidaha bi cocuga el kaldiriyomu bencil sey.neyse sikma canini gormemexlikten gel. ALLAHA havale et gicik kariyi cocuguna yansitma budurumu.onun yanindada konusma bu olayi etkiler kuzumu.kiyamam ona annesi op benim icin.
canim biz bir gruptuk sabah akşam birarada yeneler ıçmeler gezmeler bir tanesi içimizde istenmiyordu idare ediyorduk 23 nisan günü sokak ortasında saldırdılar bana karakola gittim şikayette bulundum çok uzun hikaye canim çocuklar durmuyor bir ara anlatirimGünaydınnn gününüz güzel geçsin
elif tek tek okumussun gecmışı masallah
derin ben konuyu anlamadım birisi çocugunamı vurduben oğretmen ceza verdi die yıktım ortalıgı kreste rabbım oyle durumlar yasatmasın evlat baska nirsey kımse dokunamaz
2 de yattım 7.30 da kalktım malum esım trabzonda calısıo kucuk oglum saolsunnyoklugunu aratmıo benle yatıo cısı tasmısonu değiştim o uyuyo benım uykuö kaxtı 3.5 yasında ama hala bezlıyı cısını tutamıo bı turlu cok denedik
Aynen ondan canim ben yerde oturuyorum anca o zaman rahat oluyorYeliz gözünüz aydın bebik iyiymiş sevindim ağlamasıda demek ki senle daha çok vakit geçirmek istemesinden :) kolay gelsin...
Canim benimde üçüncü çocuğum zaten ama en zor büyüttüğünü cocugumEvet hanımlar evden cıkmadan 30dk yuruyum demiştim ama vaz gectım dısarda yuruycem diye 3 mile yaptımmm Cok mutluyum hareketler kolaylastı benim için lesli ile 4 gunumde dısardada az yıyıp bol yuruycemmm
yelizcim sonuçların temiz cıkmasına cok sevındım
diş cıkarıyo olabılır kızın yada kucaga alışmıştır 2 oglumdanda edındıgım tecrubeye gore tabı kızlar farklı olabılor 3.5 yasa gelince rahat edip nefes alabılıyorsun sukur kavga vs yapsalarda rahatım inş sıkıntısından deilr ağlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?