Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum guzel kizlar..
bu sabah dune gore 100 gr fazla cikti dikkat ettigim halde. Sinir oldum... Ne demek canim. Guzel sözlerin icin biz tesekkur ederiz. evet bende cok seviyorum :)
Ellerine saglik canim..
pek bilmiyorum sorun nedir ama cook gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar versin..

meyra sende benim gibi misafirve yogunsun tek fark ben haftada okuyup girebiliyorum nete inan daha yeni bos kaldim.ayaklarim davul olduu

aynen öyle canım.

hadi gözünüzaydın canım..

Yeliz gozunaydin canim.cok şükür tahlilleriniz iyi çıkmış.ilgsenden ilgi bekliyo annesi sen de bosver temizligi isi falan .cocugunla ilgilen.hocbirsey onun senle vakit gecirmesinden ve sağlığından onemli degil.

aynen öyle canım.

hadi gözünüzaydın canım..
sağolun kizlar

Merhaba kizlar. Diyete 95 kilo ile basladim. 3. Haftadayim 4 kilo verdim. Yogurt kuru yapiyorum. İki gun oncede yulaf ezmesi dietine basladim. Gercekten cok tok tutan bi diyet. Sizlerle beraber zayiflamak istiyorum. Birbirimizi bilgilerimizi aktarip kilolardan kurtuluruz insallah

Düğünümüz 15 agustosta insaallah.bu arada kızlar dun yesil mercimek corbası yamstm sirf evdeki mercimek bitson diye.ama simdi nette baktı m lif kaynağı oldugu icin diyete cok yararı varmış.yemenizi tavsiye ederm.ben eristeyle corba yaptm

cok gecmis olsun.YARADANIM boyle gecici hastalik versin tek.

annemin vardi.tam bi iskenceydi oyuzden benim evim olsada gumusluk almiycam.kolay gelsin

ne kadar hiperaktifsin ozendim sana.

Geçmiş olsun canım ne diyim rabbim iyilerle karşılaştırsınn
Aynen ondan canim ben yerde oturuyorum anca o zaman rahat oluyor
Canim benimde üçüncü çocuğum zaten ama en zor büyüttüğünü cocugum
massallah 3. Demek cogaldıkca zorlanıo olsa gerek Allah kolaylık versin
kahvaltı 2 dilim kızarmış kepek ekmrği lıht peynir
ogle tavuk şiş domates
aksam erik çilek nektari
3mil yaptım sabah
12 den 8 e kafar avm ve market yaptım bol bol yurudumm
ayaklarım agrıo amq yorgun deilim bunun için mutluyummmm

İyi akşamlar
Ben de tüm gün dışardaydım sabah annemlerdeydim kahvaltı yaptık öğledens onda da kayınvalideme gittik ikindi vakti de kızlarımla çarşıda alışveriş yaptık eve geldiğimizde saat 8 e geliyordu yatıp uyudum birazcık :)) çökme yorulmuştum bir de uykum vardı iyi oldu şimdi çayımı içiyorum birazdan film izleyeceğiz
Beslenmem fena değildi bugün ama şimdi birazcık Çekirdek yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…