Ne demek canim. Guzel sözlerin icin biz tesekkur ederiz. evet bende cok seviyorum :)canım beni kırmayıp paylaşım yaptığın için çok sağol, çok mutlu oldum fotoları görünce: )
maşaallah çok tatlılar yaaaa... ikisininde kardeş olmasıda ayrı bir güzel....
çokta iyi bakmışsın ellerine yüreğine sağlık...
benim yerime öp onları olurmu: )
sende benim gibi çokmu seviyorsun kedileri? ben çok seviyorum, bizim hep bir kedimiz oldu ama evlenince malesef olamadı eşim evde kediye karşı çok titiz.
Ellerine saglik canim..[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]280 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]80 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elif1503
HAFTANIN SPOR 2.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ Bonus
pek bilmiyorum sorun nedir ama cook gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar versin..Kizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen
meyra sende benim gibi misafirve yogunsun tek fark ben haftada okuyup girebiliyorum nete inan daha yeni bos kaldim.ayaklarim davul olduu
Kizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen
Aleyküm selam.. :)selamün aleyküm...
300 mekik miiiiii.. masallahh sana :)Selam kızlar..3mile leslie yaptm.sonrasında 300 yarm mekik.bakalm artik 70leri gormek istiyorm.abimin düğününe kadar 8 kilo daha vermem lazm.
Yeliz gozunaydin canim.cok şükür tahlilleriniz iyi çıkmış.ilgsenden ilgi bekliyo annesi sen de bosver temizligi isi falan .cocugunla ilgilen.hocbirsey onun senle vakit gecirmesinden ve sağlığından onemli degil.
selamun aleykum guzel kizlar..
bu sabah dune gore 100 gr fazla cikti dikkat ettigim halde. Sinir oldum...
Ne demek canim. Guzel sözlerin icin biz tesekkur ederiz. evet bende cok seviyorum :)
Ellerine saglik canim..
pek bilmiyorum sorun nedir ama cook gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar versin..
sağolun kizlaraynen öyle canım.
hadi gözünüzaydın canım..
Sağol canım Allah razı olsuniyi aksamlar arkadaslarimm....
Yenacim ve meyracim listeler icin ikinizide cok tesekkurler,ellerinize saglik...
Yelizcim tahlillerinizin temiz cikmasina sevindim,daha da iyi olur bebegin insallah..
cok gecmis olsun.YARADANIM boyle gecici hastalik versin tek.Oğlumun doğuştan kalp anamolisi yaklaşık 5 mm açıklık vardı kalbin de..
ilk 6 ay ilaçla desteklendi sonrasın da 3 ay da bir kontrol çok şükür 2,5-3 yaşın da tamamen iyileşti..
Bize ilk tanı ege üniversitesin de kondu baktık çok ileri tarihe gün veriliyor yine aynı hastaneden klinik şefi doçent önerdiler kendi alanın da çok iyi..Gerçekten öyle büyük bir şans dı bizim için...Hala hatırladıkça gözlerim dolar....
annemin vardi.tam bi iskenceydi oyuzden benim evim olsada gumusluk almiycam.kolay gelsinmerhabalar umarım keyifler yerindedir
bendende idare eder işte evi temizliyorum temizliyorum amaaaa bitmiyoooooor
dün akşam gümüşlüğümün içini yıkadım salonun ortasında duruyor bu sabahta gümüşlüğü çekip arka duvarlarını sildim içinden atılacakları ayıkladım şimdide ince tozunu alıp yerine çektikten sonra içini yerleştirecem
çok kirlenmişti şaşırdım sonra bir düşündüm ben kendi vitrinimi temizledikten sonra anneminkini herhalde 4 kere filan temizlemiştim demekki görsel hafızayla kendi vitrinimide temiz zannediyorum
bonus lesliye başlamışsın ne güzel tebrik ederim daim olsun ben bu hafta sporada ara verdim önümüzdeki haftada gidebileceğimi sanmıyorum düğünden sonra misafirler gidince tam gaz devam ama hatda haftada bir günde havuza gitmeyi düşünüyorum .....
sağolasın bize yine liste bulmuşsunbizimde oynamaya niyetimiz yok yerim dar diyoruz evde dolapta hiçbişey kalmadı maddi manevi dışarı çıkıp alışverişte yapamıyorum şu evin işini biraz hafifleteyim diyee ama yarın arkadaşa kahvaltıya kaçmayı planlıyorum davetiyeri dağıtmam lazım o ara eve de yiyecek bişeyler alırım herhalde....
ne kadar hiperaktifsin ozendim sana.Fridacim kuzum
Al mutlaka eve biseyler bisey olmadimi en zor bize oluyo herkes makarna yer kalkar biz yedikmi bize sadece agirlik yapiyo. Abur cubura verene kadar meyveye sebzeye vericiz napalim.
Biraz once kara kara dusunuyodum ne yemek yiycem diye sebzecimiz var o gecti kapidan patlican biber aldim zeytinyagli yapim kendime birilerine duyurulur adi lazim degil bas harfi yolcu
Adama dedim kabak getir bak biz alicazsatamiyo diye getirmiyomus artik farz oldu almak.
Hem kalorisi dusuk hem guzel. Bugun face de diyete basliyorum sayfasinda yeterli meyve yemediginizdede tatli krizleriniz olur diyodu bunu dikkate alicim insallah..
Hatta aldim bile mis gibi cilek vardi cok canim istedi valla yemek yememistim
6-7 tane buyuk cilek 1 fincanda tarcinli sut 2 form biskuvi yedim kahvaltida biraz fazla peynir yemistimde....
Beyleyken beyle
ayy ne guzelmis gule gule kullan abla.Bil kazan hediyem geldi:)Eki Görüntüle 1518523
Geçmiş olsun canım ne diyim rabbim iyilerle karşılaştırsınncanim biz bir gruptuk sabah akşam birarada yeneler ıçmeler gezmeler bir tanesi içimizde istenmiyordu idare ediyorduk 23 nisan günü sokak ortasında saldırdılar bana karakola gittim şikayette bulundu
m çok uzun hikaye canim çocuklar durmuyor bir ara anlatirim
massallah 3. Demek cogaldıkca zorlanıo olsa gerek Allah kolaylık versinAynen ondan canim ben yerde oturuyorum anca o zaman rahat oluyor
Canim benimde üçüncü çocuğum zaten ama en zor büyüttüğünü cocugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?