İyi akşamlar
Ben de tüm gün dışardaydım sabah annemlerdeydim kahvaltı yaptık öğledens onda da kayınvalideme gittik ikindi vakti de kızlarımla çarşıda alışveriş yaptık eve geldiğimizde saat 8 e geliyordu yatıp uyudum birazcık :)) çökme yorulmuştum bir de uykum vardı iyi oldu şimdi çayımı içiyorum birazdan film izleyeceğiz
Beslenmem fena değildi bugün ama şimdi birazcık Çekirdek yerim
Merhaba...umarim daim olur azminiz..Merhaba aranıza yeni katıldım pazartesi 98.4 kiloydum bugün 95.7 yim yarın bakalım ne olur Allah hepimizi sağlıkla ideal kilolarımıza kavuştursun :) doğumdan sonra ilk hafta 10 kilom gitmiş sonra durmuştu pazartesi yeniden başladı
Merhabalar,
Mavipatikler listeye ilk girişte güncel kilonla başlangıç yapılıyor..
annelerin,anne adayların ve tüm kadınların anneler günü kutlu olsun...
Elifundacım,demişsin ya anneme sarılmam en büyük hediyedir diye..Çok şanslısın, uzakta olsan senin bir umudun var...benim 15 yaşımdan beri öyle bir umudum da yok.
Elbet annelik bir günle mümkün değil sınırlı olamaz sembolik bir şey o güne dair ufak bir hediye bir öpücük bir buket çiçek anlamlı geliyor bana...
Örneğin sevgililer günü çok iğreti gelir .kapitalist düzenin getirisi, onun dışında anneler günü,babalar günü,doğum günlerini kutlamayı hatırlamayı hatırlanmayı önemsiyorum...
Hediye olarakta..kayınvaldeme,yengeme,ve oğlumun bakıcısına ti-shirt aldım..
Kasimpaticim bitirdinmi islerini..
Alusabildinmi gunluk hayata.:))
Bugün oğlumuda işe götürdüm kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıdaydı..
Oğluma diyorum ki çıkışta babaanneye gideceğiz sonra babayla abla da gelicek...Ama benim planlarım vardı diyor.))
deli yaaa...Ne planı dedim mustiyle taso oynamayı planlamıştım dedi.:))
Çok değişik bir çocuk yaw..:))
dayko yu merak edenlere duyurulur,inşaat nedeniyle uğramıyor :))
cok sevınırım canım benimGunaydinlar
Mavipatikler zamanin da benim yaptigim leslilenin linkini bulabilirsem paylasirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?