Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,

Mavipatikler listeye ilk girişte güncel kilonla başlangıç yapılıyor..

annelerin,anne adayların ve tüm kadınların anneler günü kutlu olsun...

Elifundacım,demişsin ya anneme sarılmam en büyük hediyedir diye..Çok şanslısın, uzakta olsan senin bir umudun var...benim 15 yaşımdan beri öyle bir umudum da yok.

Elbet annelik bir günle mümkün değil sınırlı olamaz sembolik bir şey o güne dair ufak bir hediye bir öpücük bir buket çiçek anlamlı geliyor bana...
Örneğin sevgililer günü çok iğreti gelir .kapitalist düzenin getirisi, onun dışında anneler günü,babalar günü,doğum günlerini kutlamayı hatırlamayı hatırlanmayı önemsiyorum...

Hediye olarakta..kayınvaldeme,yengeme,ve oğlumun bakıcısına ti-shirt aldım..

Asucum ankaraya da tuğba kuruyemiş şube açmış diye biliyorum...Eğer yolun düşerse,görürsen oranın çiğdeminden al...Allahım Allahım nasıl lezzetli..

Nursena Ankara'da.. sosyal paylaşım sağolsun :) Umarım hastaları iyidir...

--

Yelizciğim çok iyi bir haber..Çok sevindim sonuçların temiz çııkmasına...Herşey iyi olacak....

Bugün oğlumuda işe götürdüm kızım arkadaşının doğum günü nedeniyle dışarıdaydı..
Oğluma diyorum ki çıkışta babaanneye gideceğiz sonra babayla abla da gelicek...Ama benim planlarım vardı diyor.))
deli yaaa...Ne planı dedim mustiyle taso oynamayı planlamıştım dedi.:))
Çok değişik bir çocuk yaw..:))

dayko yu merak edenlere duyurulur,inşaat nedeniyle uğramıyor :))

Yenacım en sevdiğim mekanlardan biridir Tuğba kuruyemiş :) 2. Şubesi'ni açtı
Ama Çiğdem almamıştım hiç deneyeceğim en kısa zamanda:))
Hediyelerini güle güle kullansınlar
Biz de kaynanama Gömlek ve çay bardağı takımı aldık
Ben de herkesin anneler gününü kutlarım

Günaydın anneler gününüz kutlu olsunn...
oglum okulda magnet yapmıs cıcek seklınde bırde resım onu verdi bende anneme granit tava aldım ihtiyacıda vardı
kızlar lesli nin cok ceşitli seyi var 3 mile de en hızlısı hangisi acaba power mi ki
3mile power ve 5 mile videosunu bulamadım bulan olursa lınk istiyorum
30 days die birsey indirdim birde yatarak hareketler yaptıgını en iyi hangi yağ yakıyosa onu yapmak istiyorum bilenlerden yardım istiyorum

Günaydin arkadaslarim..

Hepinizin anneler günü kutlu olsun,evlatlarinizla saglik ve huzur icin de gecireceginiz nice anneler gününüz olsun insallah..özel gün diye adlandirilan bazi günleri tasvip etmesem de anneler,babalar,dogum günleri ve yildönümlerini gerekli göruyorum...simdi biraz gecmisi okuyayim...:)

Merhaba...umarim daim olur azminiz..

Elifunda'nin mesajini okuyunca ben de ayni seyleri düsünmüstüm yena.. insallah ahirette hic sonu ayrilik olmayacak kavusmamiz olucak Allah'in izni ile,öyle inaniyor ve ümid ediyorum...
Ben de genelde ablam ve kayinvalideme alirdim,bu defa tr'ye gidince annaneme,teyzelerime,kayinvalidem,ablam ve yengemlere'de hediyeler götürüp tr'de kargoladim...
Sabahta esim evde olmasada anneler günümü kutlayan bir mesaj ve koca bir demet papatya göndermis,nasil duygulandim anlatamam saatlerce aglamis olabilirim o derece yani...:)

Kasimpaticim bitirdinmi islerini..
Alusabildinmi gunluk hayata.:))

Bitmesede az kaldi yenacim,biraz tembel birazda hamarat degilim sanirim...:) birgün'lük isi bir kac günde yapabilme potansiyelim oldugu dogrudur...:)
Tr'den sonra alismak biraz zaman alabiliyor,hala iki lafimizin biri tr...:)

Sabah sahah sesli güldüm yenacim,demek baska planlari varmis kücük beyin:)planlarini yesinler..:)

Selam fedakar ve cefakar anneler....
Sizin ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.hayatta olmayan annelere de Rabbim gani gani rahmet eylesin.mekanlarını da cennet eylesin.ben de sevgililer gününü falan kutlamam ama anneler gününü elimden geldigince kutlarm.birazdan hediye alıp kayınvalideme gitmeyi düşünüyoruz.gecen hafta annemlerdeydim ona harçlık verdim normalde hediye alacaktm ama düğün hazırlığımz oldugu icin daha cok isini görür diye düşündü m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…