Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Guzel anneler.. Gununuz kutlu olsun :)
Kizlar 1 haftadir tartilmamistim bu sabah tartildim 82.70gr geldim cok mutluyum 92 kiloyla basladim diyete.tam 2 ay 3 gunde vermisim bu kiloyu 10 kilo ya inanamiyorum devam ins.2 ay daha bir 10 kilo verecem ins.taviz yok...yasasin karayay diyeti.
hosgeldin.. maşallah guzel vermissin.. azmin daim olsun :)

boyle bi yazi okuyup kaydetmistim ben canim.. paylasayim belki faydasi olur senin icin..

fast mile serisi daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program.

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and abs üst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

paylasım için teşekkür ederim canımm gercekten faydalı oldu
bunları bulamıyorum video olarak 3 mile 1 mile buldum 5 mile bulanınız varmı

Su saat olmus bi yudum su icmemisim bugun. Allah da beni davul etsin :) biraz su icmem lazim ama havalar bi turlu isinmiyo burda...
paylasım için teşekkür ederim canımm gercekten faydalı oldu
bunları bulamıyorum video olarak 3 mile 1 mile buldum 5 mile bulanınız varmı
ben hic bakmadim canım tel.den giriyorum internetim evde yok

Merhabalar diyete ve sağlıklı yaşamaya başladım ve sürekli bununla ilgili düşünüyorum diye buraya geleyim dedim milletin başını şişirmeden ama fark ettim ki bu ilk gelişim değilmiş 2 yıl öncede yazmışım ama hatırlamıyorum bile o zaman üniversiteye yeni başlayacakmışım o şeyle yazmış olmalıyım şimdi ikinci sınıf bitecek inşallah ama bu sefer estetik kaygılardan ziyade yapabileceğimi düşündüğüm için başladım.Bu kısa özetten sonra şunu söylemem lazım buranın olayını pek bilmiyorum açıkçası biri açıklayabilirse çok sevinirim

Oncelikle hosgeldin. Burda Menu ve spor paylasimi yapiyoruz. Birbirimizi motive edip destek olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi birbirimize anlatiyoruz. BilmedikleRimizi ogreniyoruz. Arkadas oluyoruz bu yolda birbirimize. Herkesin amaci bir :)
Her cuma gunu kilo bildirimi ve spor bildirimi yapiyoruz haftalik.. olay bu :)

Normal çekirdek olan tuzlu tabiii...tuzsuzu da var çünkü :))

Kızım köstebek pasta yapmış anneler günü nedeniyle hani hazır olanlar var ya dr outker..Ben bir ara oğlanı dışarı çıkardım gidip almış marketten hazırlamış canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…