Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yurdusum, evet Mersinliyim, Erdemli ilçesinin yerlilerindenim ama ıstanbulda oturuyorum.ılk hafta diye böyleydi bence bundan sonra bu kadar çok kilo kaybımın olacağını düşünmüyorum.

Yurdusum, evet Mersinliyim, Erdemli ilçesinin yerlilerindenim ama İstanbulda oturuyorum.İlk hafta diye böyleydi bence bundan sonra bu kadar çok kilo kaybımın olacağını düşünmüyorum.

Bende allhın izni ile Ekim'in 12'sinde İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum canım.
Benim kızım ve oğlum ordalar şu an yeni bir eve taşınma hazırlıkları yapıyorlar.
Bende bir nebze onlara yardımcı olayım dedim inşallah.5 gün izin alacağım 9'unun akşamı yer bulabilirsem İst.uçuyorum.17'sin de de dönmeyi düşünüyorum.:lepi:

Bugün akşam dayımın kızı lahmacun ve börek yaptırmış, beni de çağırdı.4 adet lahmacun ve 2 adet börek yedim.
Bunlardan vicdan azabı çektiğim için 45 dk.leslie hanımın yüyrüyüşlerinden yaptım.
40 dk.da callanitics egzersizleri yaptım.
Umarım yediklerimi kapatmışlardır bu sporlar.
H E R K E S E H A Y I R L I G E C E L E R.....

iyi geceler hürmüscümmmm eyüp pier hee ben orda okudum ahh ah ne güzeldir oranın havası helede yazın bizim zamanımızda çok kalabalık değildi ama şimdi yazın helede tatil günleri anam adım atılmıyor malesefki:umursamaz: son yıllarda bayaa ün yaptı eyüp son beş senedir diyebilirim ondan önce ramazanıda yine kalabalıktı ama yollarında kaldırımlarında istediğin yerinde yürüyebiliyordun şimdi ramazanda adım atacak yer kalmıyor heryerden akın var ah eski günler ahhhhhhhh burnumun direği sızladı

Son düzenleme:
Tursari, ben Eyüp Pierlotide oturuyorum. Senide beklerim güzel Eyübümüze.Evet çok haklısın Eyüpde artık haftaiçi bile olsa yürünmüyor kalabalıktan. Ama o mahşeri kalabalığın bile ayrı bir huzur veren tarafı var sanki. Özelliklede Ramazanda. Peki şimdi neredesin?

bende ist ama bahçelievlerde oturuyorum şimdilik kiracıyımda o yüzden şimdilik diyorum kaydirigubbakcemile3

evet pekte uzak sayılmaz .ama o pierin yokuşu beni öldürüyor. hele okula giderken mezarlığın içinden çıkardık oraya :roflol:hürmüscüm sana iyi geceler canım Allah rahatlık versin.. kk m sanada iyi gecelerrrrropuyorumnanaktan

ablacım çok üzgünüm ama yediklerin kapanmamıştır çok üzdün beni :umursamaz:kaydirigubbakcemile

:mymeka:klava: kendini gerçekten seviyorsan sakın bi daha kendine bu kötülüğü yapma
1 lahmacun 1 parça börek yeter oda ayda bir vereliniortak

gündüz girmeye imkan bulamayabileceğim için şimdi bildirimimi yapıyorum
kilom 104 :sm_cool:
darısı başınıza Şeniz
:enbuyukkk:

Son düzenleme:
yurduş ablacım bn kendimi bayramdan bu yana toparlayamadımmmaleseff mafoldumben mafoldumben
ptesi başlıycam kısmetse çünkü motivasyonum şuanda "0" resmen..
çok üzgünüm arkadaşlar böyle sanki siz ihanet ediyo gibi hissediyorum kendimi

bu arada bonusum bu haftada beni aynı geçersen çok sevinirim canım belki yarın giremeyebilirim.ondan şimdi yazıyorum.bu arada hepinizi ve muhabbetlerimizide çok özledimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ii gclr çıtır hatunlarr :gitme:

günaydın kızlar hala kızımla uğraşıyorum kamp kurdum kreşin önüne resmen bide öğretmenin acemiliği ilgisizliği deli ediyo beni az kaldı valla haftayada gitmezse göndermicem helak oldum ya mız mız offf tek çocuk olması ne zormuş valla hemen doğurmam lazım valla ömrümü yedi beebbeee

AY benım yiğenimde gidiyordu anasınıfınaa baslamıstı
ama gıtmıyor artık okulda hıç biirsey yemıyormuş annem benı beklıyor deyıp cıkmak ıstıyormus -halbukı bekleyen falan yok uyduruyoo
2-3 güna kadar almayı düşünüyorlar gıtmıcek artık bırde 1 yaşında kardeşi var cok zor oluyo
hehe doğur bi tanede o zamada okul a nasıl götürcem dıye düşünürsün
malum türkiye de çocuk kaçırma olayları aldı basını gıdıyorr
aman şaka bi yana dikkat et tatlım kızınaa Allah a emenet yavularımızz giden gelmiyor çok yazıkkkk

günaydın kızlar
107.7 dir kilom
ramazan da ne güeldi
sabah cnm sıkıldı yaa
eşim yanakların patlamış dedi
diyetisyen işi sallantıdaa
napacamı şaşırdım
bi sürü iş var
mi,safirim gelcek akannehir

b8u ara benim ogluşumda anasınıfına gidiyor
dün doktora gittik ve okula gidemedi
ve okula gidemedim diye beni yolda rezil etti
sabah da o kadar hevesliydikii
okula gidicem diye
amann maşallh diyelim nazar degmesin

annesi zorda olanada allah yardım etsin

Günaydın güzeller hayırlı cumalar herkeseeeopuyorumnanaktan
kilo bildimimi yapayım hemen
başlangıç..117,100
geçen hafta..113
bu hafta..112,500
giden..500 gr
hedef..90(daha çokkk var)

sabah kalkar kalmaz 1 bardak su ve tiroid ilacımı içtim

kahvaltı
1 dilim peynir
1 domates
1 dilim tam bugday ekmeği
1 kupa şekersiz çay

Aminn canım çok zor valla hele birde evde kardeşi varsa daha zor hangisine koşacak anne ALLAH kolaylık versin benim de yeğenim ana sınıfına başladı bu yıl anneye çok düşkündü ben hep okulda durmaz diye düşünürdüm annesine kızıyormuş okula gelmesini istemiyormuş servise verdiler zaten ilk günler okul ihtiyaçları için gidiyordu küçük cadı şaşırttı beniakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…