Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarrrr mesai bitiyor ben kaçarrrrr daha yetişebilirsem pazara çıkıcam semt pazarımız var bugün dolabın durumu vahim malum ay sonuydu:kedi::kedi:görüşürüzzzzzzzzopuyorumnanaktan

Selam hatunlar..

ıki bebemde hasta..Kızım grip bayağı ağır geçiyor..Oğlumda hiç birşeyi yoktu öğlen uyandığında resmen yanıyordu..38.8 di ateşi..Hemen şurup içirdim..Sonra düzelir gibi oldu,şimdi uyuyor..
Gece ateşlenirse acile götürebiiliriz,yüksek ateşten çok korkuyorum..
azı dişlerinden kaynaklanabilir yada ablasından geçmiştir..

Feci yoruldum..Size bir bakayım didim..bende dikkat etmeye çalışıyorum,yürümeye başladım ama bugün yürüyebilirmiyim bilmiyorum..

Birde şu beşi bir yerde çay içen varmı.?? dün ve bugün ondan içtim..Tadı kötü,beğenmedim..
Bir iki hafta deniycem bakalım..

Kendinize iyi bakın..

yanem okurum hoşgelmişsiniz bacularum opuyorumnanaktan siz geldiniz ben kaçıyom mafoldumben bi sürü işim var birazdan çocuklar okuldan gelecekler yemek yapmadım daha yaw kilomu soracak olursanız ben bu hafta umutkyum kardişlerim ama galiba cuma bildirim yapamıyacağım çünkü tartım evde kaldııııııııııııııııııııı akannehir eşime söyliyeceğim eğer getirebilirse tartımı bu gece yarım bildireceğim ama bu kadar yoğunluk ve yorgunluk içerisinde bile harika hissediyorummm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ve bu haftadanda çok umutluyum.:1rolleyes::smiley-cool: vermemiş olsam bile başlamak bile motivasyonumu arttırdı hele bide sizlerde yanımdasınız yani evden çıkınca nete giremiyrdum ya fizana gitsem bile artık benimlesiniz buda beni çokkkk mutlu ediyor aklım hep sizde kalıyordu:çok üzgünüm:[ bide sizi böyle tam gaz görünce valla içim içime sığmıyor :sm_cool::teytey:

namem,kesinlikle haklısın bayan yönetici çok zor bir olay..
Tecrübeyle sabittir..En son çalıştığım şirketten ayrılmama bir nebze neden olan olaylardan biridir..
bayan idareci faktörü..

Kolay gelsin diyorum..

YURDUSUM canım seni tebrik ediyorum..Envai çeşit egserziz yapıyosun hemide işyerinde,sana kocaman alkış..

tursari canım sanada kolay gelsin,bende çıkıyorum..

oğluşuna öpücükler..:))

tursari neden o güzel gözlerin yok avatarında..
Buda güzel ama gözlerin daha güzeldi..:)))

geçmiş olsun yenacım Allah şifa versin canım :Saruboceq:bende bayram haftası grip oldum yatak döşek yattım oğlumada olmadan önce aferin şurup içirdiim çokkk hafif seyretti rahatsızlığı sadece burun tıkanıklığı diyebilirim bize çocuk doktoru vermişti bayaa iyi geliyor üşüttüüğünü düşündüğümde yarımdan biraz fazla ölçek veriyorum bişeeysi kalmıyor çokşükür ama tabi bana doktor vermişti yani oğluma sen bi sorarsın yinede

tursari neden o güzel gözlerin yok avatarında..
Buda güzel ama gözlerin daha güzeldi..:)))

sağolasın canımcım opuyorumnanaktan güzel olangüzel bakan yüreğindiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bu kedinin bakışları beni öldürüyor aklıma oğlum geliyor ondan kodum bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama şimdi değiştirip başka bir resim koycam oğluşumun gerçek fotosunu :ecrin_bebek:

cnm bacumm senın bu yazılarını okudukca benımde ıcım cıme sıgmıyo talumm dön artık aramızaaa

geçmiş olsun cnm
aman kendıne dıkkat et sende hasta olrsan o daha kötü olur bebişlerin naparr
kendıne ıyı bak cnmm opuyorumnanaktan

ben kaçtım geç bile kaldım ayy akannehir bu arada okurum burdayımda aranızdayınmda eskisi kadar sık olmayabilir bir 10 gün daha annemcim bi gelse memlekette ya işlerini bitirince döncek işte on güne kadar o zaman full açık netim hadi byeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanakşama kaçmayınn sakın biyere lmaz:

tabeeee dizi başladı demeeee ben kk mın hatunslarını bilmezmiyimmmm ah o behlül yokmu kilitliyor sizi ekrana demeeeeeeeeeee:jeyyar:

Canım benim çocuklara allah şifalık versin, onlar güle benziyor işte ne yaparsın, bir açıyorlar, bir soluyorlar
YENA'm beşi bir yerde çayı ben daha önce kullandım canım, ama inan ki hiç ama hiç faydasını görmedim dersem yeridir.
Öyle övdükleri gibi bir şey değil, ama sen bilirsin yinede
Benim acayip derecede tansiyonumu yükseltmişti.
Çok kötü olmuştum canım.opuyorumnanaktan

Canım öğle saatinde arkadaşımla bir yere çıkmıyoruz.Elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum.Yarın allah izin verirse leslie Sensor ile yürüyüş proğramına başlayacağım.
Bugün akşam evde ben yaptım 45 dk.sürüyor.
Gerçekten güzel hareketler.
Callanitics ile egzersizleride biraz dinleneyim yapacağım inşallah.
Sabah ölçülerimi aldım
Bugün 4. günüm inşallah 21 gün sonunda göreceğiz bakalım.
YENA'm ama kilomda kıpırdama yok ablam ya, canım sıkılıyor.
Eşimde bana sıkı can iyidir diyor.
Şu an kaslarım fena ağrıyor.Kendine iyi bak, çocuklarını kocaman öpüyorum.

Kızlar acile gittik oğlumun ateşi bayağı yükselmişti..
Teşhis boğaz ve kulak enfeksiyonu..Hastanede ateşini ölçtüklerinde 40 dereceye yakındı..allah korusun..

Antbiyotiğini içiirdim şimdi uyuyor..Bu gece pek uyuyamam artık..
allahtan kızımın hastalığı hafifledi,okulada gittiği için,daha geç iyileşiyor tabii..
40 dk.kapalı sınıflarda her an potansiyel hastasın zaten..

YENA'm geçmiş olsun canım ya.Aman ne olur dikkat et
Birde sirkeli suya bir tülbent ıslat alnına ve kol altlarına, diz altlarına koy, bayağı faydası olur canım ateşinin düşmesine.opuyorumnanaktan

YURDUSUM bende içmiycem sanırım o çaydan sadece yeşil çay içerim onuda hiç sevmiyorum ama..
zorluuycam kendimi..

Aslında fasa fiso bunlar ya..Kıscan boğazını,yapıcan düzenli sporunu iş tamam..
Ama biz işte mucize arıyoruz..boşuna 10 tl.verdim otlara..
Benimde acaip boğazımı yakıyor,sanırım biberiye olan çok aromatik..yutkunamıyorum ve sürekli boğazımda birşey varmış gibi..

Neyse ben kaçayımda oğlan uyuyorken bende dinleneyim biraz..

BEYZUS yokluğun çok belli..

Son düzenleme:
YENA'm geçmiş olsun canım ya.Aman ne olur dikkat et
Birde sirkeli suya bir tülbent ıslat alnına ve kol altlarına, diz altlarına koy, bayağı faydası olur canım ateşinin düşmesine.opuyorumnanaktan

Canım saol...
İnşallah yükselmez ateşi..

Canım oğluşun uyurken sende dinlen bence de iyi olur.Anneler hep fedakardır biliyorsun,
İnşallah BEYZUS'um la Cumartesii görüşeceğiz Mersin'de canım.opuyorumnanaktan

Yurdusum, nasıl bu kadar verdim bende şaşırdım. Ama diyeti asla kaçırmıyorum,step, aerobik ve fitness yapıyorum hiç kaçırmadan. Bol su içiyorum. Sanırım diyetimin ilk haftası olmasınında etkisi büyük.

Ya hürmüzüm profilinde mersinli demişsin, gerçekten Mersinli'mi sin?
Bende diyete başladığım ilk haftada karbonhidrat diyeti ile başlamıştım. 1 haftada 5 kilo vermiştim(kilo denilirse tabii ki)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…