Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm

ben geldimm ama çok duramıcam geçmiş okuyamadım inş iyisinizdir ben hasta yatıyorum düğün koşturmacası misafirler sonrasındaki temizlik ve yeni düğün telaşı derken vucudum isyanda artık dünde kızım için hastanedeydik tahliller falan yapıldı anestezi ameliyatı onayladı ama bu seferde doktorumuz ameliyattaydı görüşemedik gün belirleyemedik tekrar gidicez bir ara...akşam eve bi geldim ateşim tavan yapmış hiç bi yerim tutmuyo bütün gece inleye inleye uyumuşum eşim öyle dedi..sabaha biraz daha iyi gibiydim ama hala hiç bişeye halim yok boynum kafamı tartmıyo resmen yatıyorum hep...görümcemin bohçalarını hazırladık cumartesi damat tarafıyla alışverişe çıkıcaz pazar çeyiz yerleştirmeye gidicez çarşambada hem nikahı var hemde gelinlik provası var onlarla uğraşıcaz...bende haberler böyle frida ne yaptı acaba en son göz attığımda gelmemişti hala iyidir inş...insan koştururken anlamıyoda yorgunluğun acısı sonradan çıkıyo...yorucu ama güzel telaşlar tabiki..neyse kaçayım şimdi duramıyorum daha yatmalıyım...

Zeynepcim geçmiş olsun
Allah Mesut etsin Kardeşini
Frida da dün uğradı o da senin gibi hasta ve yorgun bir de eşi ayağını kırmış
Allah ikinize de şifa ve kolaylık versin

23 kiloyu nasıl verdin bravo
inş vende veririm kaçını geri aldın
bu arada hoş geldinnn inş veririz beraber
İnş iyi gecer sınavı
ben diyetten once cok ıcerdım sımdı ıcermıorum en ıyısı 1 lt lik şişeyle gezmek
gecmiş olsun canım
kızın ne amelyatı olacaktı inş kolaylıllar atlatır onada gecmiş olsun ve yogunmussun kolaylıklar diliyorumm

Hersabah yumurta yıyodum nette paylasılan dıyet listelerine baktım dr ların verdıgı hafta 3 anca izin verilmiş bende ole yapıcam

selam kızlar günlerim çok yoğun uğrayamıyorum hafta sonu ızmir gezimiz vardı daha kendime gelemedim ...
bu arada yine anneme gitmeye devam ediyo rum babam tam duzelemdedi dun drdaydik enfeksiyon kapmış ameliyat yeri bugün gitmedim anneme temizliğin bitmek üzere hafta sonu kaçırmisim gezide bugün daha dikkatliyim eksi olamam bu hafta ...
bu arada kızıma yalanci emzigi biraktutmaya çalışıyorum ama çok duskun çok agliyor gündüz vermedim dun ama gece vermek.zorunda kaldim uyumuyor cunki...

sağol meyroşum başım o kadar ağrıyor o kadar öksürüyorumki ocakta yemek var yatamıyorumda onu bekliyorum ilaçta içtim geçmedi inşirah süresi için teşekkürler okudum Allah kabul etsin sizin yakınınızada ALLAH şifa versin canım evet dinlenmem lazım ama gelen gidende oluyor henüz kendimle baş başa kalamadım eşimin bakımıda var tabiii umarım daha iyi oluruz

teşekkür ederim canım sizin tayin işlemide gönlünüzce sonuçlanır inşalla bizimde yeni düğünü olan çiftimiz öğretmen ve ayrı ayrı şehirdeler eş durumundan kardeşim istabula gelicek ama bir aksilik olmaz inş. siz tayini nereye istediniz bulunduğunuz yer neresi merak ettim :)

sağol canım şu hastalığı atlatıp kendimi iyi hisetmek istiyorum bakalım toparlanmam lazım 2 güündür plan yapıyorum ama uygulayamadım senin diyet mesajlarında bana pozitif enerji veriyor büyük ihtimal bu hafta artı bildirecem ama sonrasında çeki düzen vericem kendimee

bende kalkıp bir büyük bardak su alayım barii iyi hatırlatın dün neler yaptın yoruldun öylee ? bizde dün sabah uykuda kalmıştık bir baktım serviz kapıya dayandı alahtan kız eşortman ve kısa kolu tişörtle yatmış çantayı sırtına verdim hemen aşağıya gönderdim zaten düğün yüzünden de 3 gün okula gidemedi bide yazılı zamanı zor yanii...

teşekkür ederim canım kendim bir iyileşsem adamcağızada daha iyi bakıcam sanırım

mavipatikler evet metabolizma icin ama sirkeyi yapmanı önermem mide icin cok Zararlı hem de ac karna Ülser bile olunur bence limonlu suyu doktorum önermişti mide acısından da bir zararını gormedim zaten mersinliyim ben severek tüketiyorum limonu diyette sevmediğim hiçbir şeyi tüketmiyorum uzun vadeli olması acısından malum en az 20 kilo fazlam var

selamün aleyküm...
hastamızın asıl kararını tüm tahlillerden sonra bugün verecekti doktor, çok şükür yarı yarıya daha iyi sonuçlar verdi doktor, oyüzden içim çok daha rahatladı.
son zamanlarda yakınlarımdan üst üste çok hastalık haberi alınca oyüzden bu denli kötü oldum bi yerde..
neyse hayırlısı bakalım.
çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, iyiki varsınız, dualarınızada amin diyorum....

çok geçmiş olsun canım, rabbim tez şifa versin kolaylık versin inş size...

Bu arada baska bi okula tayin isteyecegiz dua edin bize de olsun inşallah :)

hayırlısı ile gönlünüze göre olur inş. canım.

amiiiin...
yeşilçayı neden içemiyorsun canım?

inş kızın sınavını güzel atlatmıştır ablacım.

Kızlar tartmda sorun. var. aradaEEEEEE diye bi yazı çıkıyor.. güvene miyorum pek.sabah 89.5 çıktım.1 kilo almışm.bugün tekrar basladm diyete.ramazana kadar devam.

yeni bir tartımı alsan acaba?

çok geçmiş olsun canım, acaba arada seni dinlendiren enerji veren bitki çaylarındanmı tüketsen?
tüm koşturmalarınızda allah kolaylık versin inş.
düğününüzün biride bitmiş allah mutlu mesut etsin inş.

inş balım.

selamun aleyküm güzeller
hoş geldin diyenlere çok teşekkür ediyorum.
güya buralardayım ama hiç zaman bulup pc başına oturamadım.
geçmişte yapamadım. hastalara acil şifalar diliyorum. yeni gelenler hoş gelmişler azminiz daim olsun. dünya evine giren gençlerimize mutluluklar diliyorum. asucum prenses mezun olmuş. Rabbim yolunu açık etsin. gönlünde her ne muradı varsa nasibetsin inşallah

Ve aleyküm selam dafi...
Benim oglum uyurken emxıksız uyumaz dı gece emxik hep agzında benimle yatardı ayrı yatmazdı ve her gece 3 dolu bıberon sut ıcerdı ıcmezse uyumazdı dalmaz aglardı karar verdım onu yatagında uyuttum emzik biberon vermedim bi gece bebekler emer dedim gunduz kolay atlattık bekledıgım kadar xor olmadı 2.5 du yası sadece dalarken zorlandık inş kolay atlatursınız
Cok sevindimm enerjimi yansıttıgıma yapıcaz beraber okadarda zor deilmiş ben sayenizde basarıyorummm yeterki kopmayalımm gruba hesap vermem gerekio die hissediorum bu sorumluluk beni perçinliyo birde yapılan dıyet ve sporları gorunce onlar gıbı olmalıyım geri kaldım diorum yapıcaz inş
Benim ne 20 30 versem dahi zayıf deil balık etli olurum suan obezım ama 80 de yıne nırmal gozukuyorum ilk hedefim o
sevindim canım rabbim şifa versin
bir ilac kullanıodum mıde bulantısı yapan o donem içtim yeşil çaymondan beri o tarz tum cayları tiksiniyorum
bugun bı kacamak drmiycem hata yaptım cocuklar makarna ıstedı kosusturmadan ogle yemegıne vaktım olmamıstı aksam cok actım 2 catal yedim ondan ama ne catal doladım top oldu resmen 3. Yu alcsktım ki bunun hazzı 1 dk ama kac saatlık dporuma bedel dedim durdum kızıorum kendime yeterince yedim herseyi millet acır gibi bakıo karsı komsum ogkuma nıe zayıfsın annen yedirmiomu seni massallah kendini iyi yedirmiş dedi yani millete meze olmak cok kotu yeniyim bu binada kosuya gıden benden buyuk fit hatunlar var bınada karsılasınca bole canııım fln ilginç konusuyolar acır gibi ilkez dokunuyo artık bana onceden dokunsa belki bu hale gelmezdim

komşuların ilginçmiş boş konuşan insanlar takma kafana zaten senin küçük çocukların var buna rağmen evde spor yapıyorsun ki bu çok taktir edilecek bir şey bence. makarna yemişsin 2 çatal ne kadar makarna olabilirki vicdan yapmana değmez eminim hiç bir artısı olmayacaktır :)

hoş geldin canım insan ister istemez yoruyor kendini bende çok hastayım 3 gün sesim kısıldı ki bu olay çok canımı sıktı koca kış hasta olmadım bu düğün beni nakaolt etti aslında balayını hakeden birileri varsa bence ikmiziz bilmiyorum yapabilirmisin ama kendini fazla yorma diyeceğim birde sen bitane düğün atlatın 2. sine koşturmaya başladın zor yani çocuklarında var dikkat et kendine ....

iyi geceler canım naptın sabah misafirin gelicekti geldimi ? adaş ben yarın hiç tartılmaya hazır değilim pooffff
Eşim sabah evde olmayacaktı gitmedi
Kızım da dersaneye gidecekti ders çalışmak için o da gitmeyince arkadaşları çağıramadım öğleden sonra biz gittik arkadaşıma epeyce oturduk sonra çarşıya gittik yürüyerek epeyce dolanıp döndük eve geldiğimde saat 8.5du yine yoruldum :) ama güzel bir gündü sevdiğim Arkadaşlarımla beraberdim
Tartı konusuna girmeye ben de korkuyorum yine su felan içemedim evde olmayınca olmuyor işte
Çok yedim sayılmam ama diyette gibi de değildim malesef

bugün günaydın dememişsin ? nasılsın keyifler nasıl ...?

hıım ne güzel bana arkadaşlarla takılıyorum demee yada benim yerimede takıl biraz aslında planım düğün sonrası eşimi ailesine gönderip( erzuruma ) biraz kardeşimde kalmaktı evi tadilatta bitmek üzere onu taşıyıp yerleştirecektim ama şimdi evde ve diz dize yaşıyoruz havada ısındı tam kendimi dışarlara atıcam eve bağlandım kaldım oysaki düğün sorası büsürü planım vardı koşuşturmaca bittince kendime vakit ayıracaktım ama olmadı bende diyete uygun beslenemedim mağlesef

Adaş Allah sağlık versin ömür versin gezersin canım eşin iyileşince :))
evet haklısında aslında üst üste kırık olayını yaşayınca bunaldım mı ne işin aksi kırıklarımız hep yaz aylarına denk geliyor birde biçok şeyi düğünden sonra diye ertelemiştim dediğin doğru tabi ALLAH sağlık , ömür versin gerisi halolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…