- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Zeynepcim geçmiş olsunSelamün aleykümm
ben geldimm ama çok duramıcam geçmiş okuyamadım inş iyisinizdir ben hasta yatıyorum düğün koşturmacası misafirler sonrasındaki temizlik ve yeni düğün telaşı derken vucudum isyanda artık dünde kızım için hastanedeydik tahliller falan yapıldı anestezi ameliyatı onayladı ama bu seferde doktorumuz ameliyattaydı görüşemedik gün belirleyemedik tekrar gidicez bir ara...akşam eve bi geldim ateşim tavan yapmış hiç bi yerim tutmuyo bütün gece inleye inleye uyumuşum eşim öyle dedi..sabaha biraz daha iyi gibiydim ama hala hiç bişeye halim yok boynum kafamı tartmıyo resmen yatıyorum hep...görümcemin bohçalarını hazırladık cumartesi damat tarafıyla alışverişe çıkıcaz pazar çeyiz yerleştirmeye gidicez çarşambada hem nikahı var hemde gelinlik provası var onlarla uğraşıcaz...bende haberler böyle frida ne yaptı acaba en son göz attığımda gelmemişti hala iyidir inş...insan koştururken anlamıyoda yorgunluğun acısı sonradan çıkıyo...yorucu ama güzel telaşlar tabiki..neyse kaçayım şimdi duramıyorum daha yatmalıyım...
23 kiloyu nasıl verdin bravoMerhaba arkadaslar,
Iki yil önce burada 23 kilo vermis ve gece yeme aliskanligina yenik düserek siteden ayrilmistim.
Kilolarim yine aldi basini gitti,tartida yine 100 kiloyu gordüm ve tekrar araniza dönmeye karar verdim.
Ama iki yil öncesine göre sanki biraz degismeler olmus sitede.. Zayiflama konusundan cok daha baska seyler
konusuluyor gibi geldi bana.. Su anda 3 kilo vererek 97 ye düstüm,eski motivasyon olursa burada sizlerle
zayiflamaya devam..
İnş iyi gecer sınavıHayırlı sabahlar
Dünkü yorgunluğum tam geçmemiş saat 9 da uyanabildim ancak küçük kızım okula geç kaldısınavı da vardı naptı bilmiyorum
Bugün diyet açısından öncelikli hedefim bol bol su içmek
gecmiş olsun canımSelamün aleykümm
ben geldimm ama çok duramıcam geçmiş okuyamadım inş iyisinizdir ben hasta yatıyorum düğün koşturmacası misafirler sonrasındaki temizlik ve yeni düğün telaşı derken vucudum isyanda artık dünde kızım için hastanedeydik tahliller falan yapıldı anestezi ameliyatı onayladı ama bu seferde doktorumuz ameliyattaydı görüşemedik gün belirleyemedik tekrar gidicez bir ara...akşam eve bi geldim ateşim tavan yapmış hiç bi yerim tutmuyo bütün gece inleye inleye uyumuşum eşim öyle dedi..sabaha biraz daha iyi gibiydim ama hala hiç bişeye halim yok boynum kafamı tartmıyo resmen yatıyorum hep...görümcemin bohçalarını hazırladık cumartesi damat tarafıyla alışverişe çıkıcaz pazar çeyiz yerleştirmeye gidicez çarşambada hem nikahı var hemde gelinlik provası var onlarla uğraşıcaz...bende haberler böyle frida ne yaptı acaba en son göz attığımda gelmemişti hala iyidir inş...insan koştururken anlamıyoda yorgunluğun acısı sonradan çıkıyo...yorucu ama güzel telaşlar tabiki..neyse kaçayım şimdi duramıyorum daha yatmalıyım...
düzelmezse yöneticilere bildirelim mutlaka yardımcı olurlar canım bu siteden kaynaklı ise...
allah kolaylık versin canım diyettede derslerinde de inşaallah...
çok geçmiş olsun ayrıca.
yeşilçay güzel kilo verdiriyor, ben günde 1kereyi geçmiyorum içtiğim zaman, neden dersen kendimce öyle düşündüm.
canım hoşgeldin...
hadi geçmiş olsun atlattınız düğün kargaşasını..
mutlu mesut olurlar inş... bir yastıkta kocasınlar inş...
benimde şimdi sıkıntım vardı ama şu sözlerin öyle hafiflettiki beni mesajını okurken, çok sağol gerçekten...
"umarım hepiniz iyisinizdir yada hayat hep aynı çizgide kalmıyor işte bağzende tepe taklak oluyor ama neyseki sonrada düzeliyor geçici yani bunu bilmek iyi olur! hem benim için hemde canı sıkın olan arkadaşlarım varmış onar için onlar kendini biliyor "
haklısın, bunu düşünmek insanı çok rahatlatıyor, bu sözlerini okurkende inşirah süresinin meali canlandı gözümde...
paylaşırım şimdi mealini de....
diyeti sen şimdi hiç düşünme kafana da takma... bence çokta artı falan yoktur gör bak demedi deme...
eşinede çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, allahım acil şifa ihsan etsin inş...
çok şükürki geçer bir rahatsızlık takma kafana, değilmi?
sende gripsin heralde, sanada geçmiş olsun.
bol bol dinlen bir müddet bence...
amin.
Günaydın arkadaşlar.. Esimin dis agrisiyla butun duzenim degisti. Geceleri uyuyamiyoruz. Surekli igneye gidiyoruz hastaneye. Bizim bulundugumuz ilcede hastane yok. Sadece saglik ocagi var. Geceleri acile gitmek icin 20 km yol gidiyoruz.. Uyku duzenim cok şaştı. . Hic bisey yapamıyorum bu ara.. Deli gibi de yiyorum vallatartilmaya da korkuyorum. Insallah cok almamisimdir ...
Alinti yapamiyorum sinir oldum sabah sabah...
Frida gelmiş hosgeldin :) epey yogun ve zor zamanlar gecirmissin.. Acil sifalar versin Rabbim esine de sanada. .
Meyracim senin akrabana da acil sifalar canim..
Uzme kendini dua edelim bol bol...
selam canım limonlu suyu soguk içsekte işe yarıyormu acaba?
açkarnına sirke içmek bi yudum iyi diolar ama metabolizma açısındanmı ki
Biz beraber oldukça basarırız ben yeni basladım die hevesim var sizede bulassın bu heves istiyorum basarıcaz inanıyorum
yesil cay içemiyorum malesef yerine ne içilebilirki
Kardesini rabbim mesut etsin esine ve sana rabbim şifa versin
yorucu bi donem gecırmısdınız bol bol dinlenin inş
diyettede baslayalım beraber gıdenlere bakmayalı. Bundan sonra ne yapabiliriz biz basarırızzzz
Mezuniyetiniz hayırlı olsun rabbım sınavdada muaffakiyet nasip etsin inşşş
canım rabbim şifa versin hastanıza
rabbim büyük içini ferah tut o istesin hersey olur ne büyük o
dogru yoldan ayrılmayalım inş
kafa bulandıran dini bozmaya calısanlardan rabbim bizi ve evlatlatımızı uzak etsin
Rabbim şifa versin canım eşine eş cok kıymetli ...
rabbim gönlünün muradını hakkınfa hayırlısını versin inşş
Hayırlı sabahlar
Dünkü yorgunluğum tam geçmemiş saat 9 da uyanabildim ancak küçük kızım okula geç kaldısınavı da vardı naptı bilmiyorum
Gün aydn kızlar.frida hisgeldin.kardesine mutluluklar diliyorum.bunlar güzel yorgunluklar.cok şükür sorunsuz atlatmış snz.esin icin de Allah sifa versn.hastaya bakann da sevabı cok olur.meyracm sizin hastaya gecmis olsun.Rabbim insana kaldıramayacağı yükü vermesin.
Günaydın arkadaşlar.. Esimin dis agrisiyla butun duzenim degisti. Geceleri uyuyamiyoruz. Surekli igneye gidiyoruz hastaneye. Bizim bulundugumuz ilcede hastane yok. Sadece saglik ocagi var. Geceleri acile gitmek icin 20 km yol gidiyoruz.. Uyku duzenim cok şaştı. . Hic bisey yapamıyorum bu ara.. Deli gibi de yiyorum vallatartilmaya da korkuyorum. Insallah cok almamisimdir ...
Alinti yapamiyorum sinir oldum sabah sabah...
Frida gelmiş hosgeldin :) epey yogun ve zor zamanlar gecirmissin.. Acil sifalar versin Rabbim esine de sanada. .
Meyracim senin akrabana da acil sifalar canim..
Uzme kendini dua edelim bol bol...
Bu arada baska bi okula tayin isteyecegiz dua edin bize de olsun inşallah :)
selam canım limonlu suyu soguk içsekte işe yarıyormu acaba?
açkarnına sirke içmek bi yudum iyi diolar ama metabolizma açısındanmı ki
Biz beraber oldukça basarırız ben yeni basladım die hevesim var sizede bulassın bu heves istiyorum basarıcaz inanıyorum
yesil cay içemiyorum malesef yerine ne içilebilirki
Kardesini rabbim mesut etsin esine ve sana rabbim şifa versin
yorucu bi donem gecırmısdınız bol bol dinlenin inş
diyettede baslayalım beraber gıdenlere bakmayalı. Bundan sonra ne yapabiliriz biz basarırızzzz
Mezuniyetiniz hayırlı olsun rabbım sınavdada muaffakiyet nasip etsin inşşş
canım rabbim şifa versin hastanıza
rabbim büyük içini ferah tut o istesin hersey olur ne büyük o
dogru yoldan ayrılmayalım inş
kafa bulandıran dini bozmaya calısanlardan rabbim bizi ve evlatlatımızı uzak etsin
Rabbim şifa versin canım eşine eş cok kıymetli ...
rabbim gönlünün muradını hakkınfa hayırlısını versin inşş
Hayırlı sabahlar
Kızlar tartmda sorun. var. aradaEEEEEE diye bi yazı çıkıyor.. güvene miyorum pek.sabah 89.5 çıktım.1 kilo almışm.bugün tekrar basladm diyete.ramazana kadar devam.
Selamün aleykümm
sağol meyroşum başım o kadar ağrıyor o kadar öksürüyorumki ocakta yemek var yatamıyorumda onu bekliyorum ilaçta içtim geçmedi inşirah süresi için teşekkürler okudum Allah kabul etsin sizin yakınınızada ALLAH şifa versin canım evet dinlenmem lazım ama gelen gidende oluyor henüz kendimle baş başa kalamadım eşimin bakımıda var tabiii umarım daha iyi oluruz
Benim oglum uyurken emxıksız uyumaz dı gece emxik hep agzında benimle yatardı ayrı yatmazdı ve her gece 3 dolu bıberon sut ıcerdı ıcmezse uyumazdı dalmaz aglardı karar verdım onu yatagında uyuttum emzik biberon vermedim bi gece bebekler emer dedim gunduz kolay atlattık bekledıgım kadar xor olmadı 2.5 du yası sadece dalarken zorlandık inş kolay atlatursınızselam kızlar günlerim çok yoğun uğrayamıyorum hafta sonu ızmir gezimiz vardı daha kendime gelemedim ...
bu arada yine anneme gitmeye devam ediyo rum babam tam duzelemdedi dun drdaydik enfeksiyon kapmış ameliyat yeri bugün gitmedim anneme temizliğin bitmek üzere hafta sonu kaçırmisim gezide bugün daha dikkatliyim eksi olamam bu hafta ...
bu arada kızıma yalanci emzigi biraktutmaya çalışıyorum ama çok duskun çok agliyor gündüz vermedim dun ama gece vermek.zorunda kaldim uyumuyor cunki...
Cok sevindimm enerjimi yansıttıgıma yapıcaz beraber okadarda zor deilmiş ben sayenizde basarıyorummm yeterki kopmayalımm gruba hesap vermem gerekio die hissediorum bu sorumluluk beni perçinliyo birde yapılan dıyet ve sporları gorunce onlar gıbı olmalıyım geri kaldım diorum yapıcaz inşsağol meyroşum başım o kadar ağrıyor o kadar öksürüyorumki ocakta yemek var yatamıyorumda onu bekliyorum ilaçta içtim geçmedi inşirah süresi için teşekkürler okudum Allah kabul etsin sizin yakınınızada ALLAH şifa versin canım evet dinlenmem lazım ama gelen gidende oluyor henüz kendimle baş başa kalamadım eşimin bakımıda var tabiii umarım daha iyi oluruz
teşekkür ederim canım sizin tayin işlemide gönlünüzce sonuçlanır inşalla bizimde yeni düğünü olan çiftimiz öğretmen ve ayrı ayrı şehirdeler eş durumundan kardeşim istabula gelicek ama bir aksilik olmaz inş. siz tayini nereye istediniz bulunduğunuz yer neresi merak ettim :)
sağol canım şu hastalığı atlatıp kendimi iyi hisetmek istiyorum bakalım toparlanmam lazım 2 güündür plan yapıyorum ama uygulayamadım senin diyet mesajlarında bana pozitif enerji veriyor büyük ihtimal bu hafta artı bildirecem ama sonrasında çeki düzen vericem kendimee
Benim ne 20 30 versem dahi zayıf deil balık etli olurum suan obezım ama 80 de yıne nırmal gozukuyorum ilk hedefim omavipatikler evet metabolizma icin ama sirkeyi yapmanı önermem mide icin cok Zararlı hem de ac karna Ülser bile olunur bence limonlu suyu doktorum önermişti mide acısından da bir zararını gormedim zaten mersinliyim ben severek tüketiyorum limonu diyette sevmediğim hiçbir şeyi tüketmiyorum uzun vadeli olması acısından malum en az 20 kilo fazlam var
sevindim canım rabbim şifa versinselamün aleyküm...
hastamızın asıl kararını tüm tahlillerden sonra bugün verecekti doktor, çok şükür yarı yarıya daha iyi sonuçlar verdi doktor, oyüzden içim çok daha rahatladı.
son zamanlarda yakınlarımdan üst üste çok hastalık haberi alınca oyüzden bu denli kötü oldum bi yerde..
neyse hayırlısı bakalım.
çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, iyiki varsınız, dualarınızada amin diyorum....
Ve aleyküm selam dafi...
Benim oglum uyurken emxıksız uyumaz dı gece emxik hep agzında benimle yatardı ayrı yatmazdı ve her gece 3 dolu bıberon sut ıcerdı ıcmezse uyumazdı dalmaz aglardı karar verdım onu yatagında uyuttum emzik biberon vermedim bi gece bebekler emer dedim gunduz kolay atlattık bekledıgım kadar xor olmadı 2.5 du yası sadece dalarken zorlandık inş kolay atlatursınız
Cok sevindimm enerjimi yansıttıgıma yapıcaz beraber okadarda zor deilmiş ben sayenizde basarıyorummm yeterki kopmayalımm gruba hesap vermem gerekio die hissediorum bu sorumluluk beni perçinliyo birde yapılan dıyet ve sporları gorunce onlar gıbı olmalıyım geri kaldım diorum yapıcaz inş
Benim ne 20 30 versem dahi zayıf deil balık etli olurum suan obezım ama 80 de yıne nırmal gozukuyorum ilk hedefim o
sevindim canım rabbim şifa versin
bir ilac kullanıodum mıde bulantısı yapan o donem içtim yeşil çaymondan beri o tarz tum cayları tiksiniyorum
bugun bı kacamak drmiycem hata yaptım cocuklar makarna ıstedı kosusturmadan ogle yemegıne vaktım olmamıstı aksam cok actım 2 catal yedim ondan ama ne catal doladım top oldu resmen 3. Yu alcsktım ki bunun hazzı 1 dk ama kac saatlık dporuma bedel dedim durdum kızıorum kendime yeterince yedim herseyi millet acır gibi bakıo karsı komsum ogkuma nıe zayıfsın annen yedirmiomu seni massallah kendini iyi yedirmiş dedi yani millete meze olmak cok kotu yeniyim bu binada kosuya gıden benden buyuk fit hatunlar var bınada karsılasınca bole canııım fln ilginç konusuyolar acır gibi ilkez dokunuyo artık bana onceden dokunsa belki bu hale gelmezdim
Selamün aleykümm
iyi geceler canım naptın sabah misafirin gelicekti geldimi ? adaş ben yarın hiç tartılmaya hazır değilim pooffffiyi geceler
Eşim sabah evde olmayacaktı gitmediiyi geceler canım naptın sabah misafirin gelicekti geldimi ? adaş ben yarın hiç tartılmaya hazır değilim pooffff
Gunaydin
Eşim sabah evde olmayacaktı gitmedi
Kızım da dersaneye gidecekti ders çalışmak için o da gitmeyince arkadaşları çağıramadım öğleden sonra biz gittik arkadaşıma epeyce oturduk sonra çarşıya gittik yürüyerek epeyce dolanıp döndük eve geldiğimde saat 8.5du yine yoruldum :) ama güzel bir gündü sevdiğim Arkadaşlarımla beraberdim
Tartı konusuna girmeye ben de korkuyorum yine su felan içemedim evde olmayınca olmuyor işte
Çok yedim sayılmam ama diyette gibi de değildim malesef
evet haklısında aslında üst üste kırık olayını yaşayınca bunaldım mı ne işin aksi kırıklarımız hep yaz aylarına denk geliyor birde biçok şeyi düğünden sonra diye ertelemiştim dediğin doğru tabi ALLAH sağlık , ömür versin gerisi halolur...Adaş Allah sağlık versin ömür versin gezersin canım eşin iyileşince :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?