Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah sana da eşine de kolaylıklar versin canım ben de yaşadım biliyorum çok zor
Nasıl Kırıldı neresi Kırıldı eşinin ameliyat oldu mu
yok canım amelyat olmadı buda bizim kaçıncı kırığımız inan iş yerinden çıkıyor arabadan inerken ayağı burkuluyor ve kırılıyor iş arkadaşları inanmamış ayağını incitin ağbi demiş ama bizimkisi hisetiği için birde ses duymuş tabii ayağım kırıldı demiş kırığı sol ayağının bilek bölümünde dış tarafta

Olacağa çare yok Allah beterinden korusun canım

Adaş ben kaçayım bugün çok yoruldum nerdeyse tüm gün dışardaydım aşırı bir de sıcak vardı
Yarında kahvaltıya misafirim gelebilir bi ihtimal
Yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler

kızının güzeliğinede maşallah annesi güzel olmazlarmı hiç onlar bizim prenseslerimiz :) inşallah sınavınızıda gönlünüzce başarılı bir şekilde atlatırsınız adaş sıkıntıların sadece sağlık problemlerimi yoksa başka konularda var mı ?

Olacağa çare yok Allah beterinden korusun canım
evet mağlesef bizde Allah daha beterinden korusun diyoruz canım

hayırlı geceler canım bende yatıcam sabah ancak hazırlanırız eşimin konturolü var

aslında hu huu falan dediğime bakmayın ikindinden beri moralim bozuk kızlar, ikindin bir yakınımın hastalık haberini aldım ve çok üzüldüm derinden: (
inş iyileşir...
fazla üzüntü yaşamamak için düşünmemeye çalışıyorum, ilk şoku atayım sonra toplarım zaten.
dünya işte..
allahım tüm hastalara şifa, tüm dertlilere deva ihsan etsin inş... amin.

aklıma kavanoz dipli dünya şarkısı geldi şimdi...
bugün zaten çok duygusaldım ben uyandığımdan beri... nedensiz yere...
hatta bir ara ağladım babam geldi aklıma... belkide hissettim bilemiyorum bu üzücü olayı duyacağımı.

Kızlar dıyet spor konusalım kim neler yapıyo ne yıyo içio

bılmemki birtek bu sitede oluyo nette ne baktıysam onun reklamı hemde bilemedim.
ve aleykum selam

düzelmezse yöneticilere bildirelim mutlaka yardımcı olurlar canım bu siteden kaynaklı ise...

allah kolaylık versin canım diyettede derslerinde de inşaallah...
çok geçmiş olsun ayrıca.
yeşilçay güzel kilo verdiriyor, ben günde 1kereyi geçmiyorum içtiğim zaman, neden dersen kendimce öyle düşündüm.

canım hoşgeldin...
hadi geçmiş olsun atlattınız düğün kargaşasını..
mutlu mesut olurlar inş... bir yastıkta kocasınlar inş...
benimde şimdi sıkıntım vardı ama şu sözlerin öyle hafiflettiki beni mesajını okurken, çok sağol gerçekten...
"umarım hepiniz iyisinizdir yada hayat hep aynı çizgide kalmıyor işte bağzende tepe taklak oluyor ama neyseki sonrada düzeliyor geçici yani bunu bilmek iyi olur! hem benim için hemde canı sıkın olan arkadaşlarım varmış onar için onlar kendini biliyor "
haklısın, bunu düşünmek insanı çok rahatlatıyor, bu sözlerini okurkende inşirah süresinin meali canlandı gözümde...
paylaşırım şimdi mealini de....
diyeti sen şimdi hiç düşünme kafana da takma... bence çokta artı falan yoktur gör bak demedi deme...
eşinede çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, allahım acil şifa ihsan etsin inş...
çok şükürki geçer bir rahatsızlık takma kafana, değilmi?
sende gripsin heralde, sanada geçmiş olsun.
bol bol dinlen bir müddet bence...

amin.

İnşirah Suresi

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek

2. Ve vada'na 'anke vizreke

3. Elleziy enkada zahreke

4. Ve refa'na leke zikreke

5. Feinne me'al'usri yüsren

6. İnne me'al'usri yüsren

7. Feiza ferağte fensab

8. Ve ila rabbike ferğab

İnşirah Suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

Günaydın arkadaşlar.. Esimin dis agrisiyla butun duzenim degisti. Geceleri uyuyamiyoruz. Surekli igneye gidiyoruz hastaneye. Bizim bulundugumuz ilcede hastane yok. Sadece saglik ocagi var. Geceleri acile gitmek icin 20 km yol gidiyoruz.. Uyku duzenim cok şaştı. . Hic bisey yapamıyorum bu ara.. Deli gibi de yiyorum valla tartilmaya da korkuyorum. Insallah cok almamisimdir ...

Alinti yapamiyorum sinir oldum sabah sabah...

Frida gelmiş hosgeldin :) epey yogun ve zor zamanlar gecirmissin.. Acil sifalar versin Rabbim esine de sanada. .

Meyracim senin akrabana da acil sifalar canim..
Uzme kendini dua edelim bol bol...

selam canım limonlu suyu soguk içsekte işe yarıyormu acaba?
açkarnına sirke içmek bi yudum iyi diolar ama metabolizma açısındanmı ki
Biz beraber oldukça basarırız ben yeni basladım die hevesim var sizede bulassın bu heves istiyorum basarıcaz inanıyorum
yesil cay içemiyorum malesef yerine ne içilebilirki
Kardesini rabbim mesut etsin esine ve sana rabbim şifa versin
yorucu bi donem gecırmısdınız bol bol dinlenin inş
diyettede baslayalım beraber gıdenlere bakmayalı. Bundan sonra ne yapabiliriz biz basarırızzzz
Mezuniyetiniz hayırlı olsun rabbım sınavdada muaffakiyet nasip etsin inşşş
canım rabbim şifa versin hastanıza
rabbim büyük içini ferah tut o istesin hersey olur ne büyük o
dogru yoldan ayrılmayalım inş
kafa bulandıran dini bozmaya calısanlardan rabbim bizi ve evlatlatımızı uzak etsin
Rabbim şifa versin canım eşine eş cok kıymetli ...
Bu arada baska bi okula tayin isteyecegiz dua edin bize de olsun inşallah :)
rabbim gönlünün muradını hakkınfa hayırlısını versin inşş

Ben diyete spora dvm ediyorum sporum gunluk 3 mil + 30 dk yürüyüş
diyetimde sabah yumurta domates salatalık bıber yesıllık lıht peynır 3 5 zeytin
ogle sebze yemeği
akşam sebze yemeği
ogle ve aksama yogurt eklıyorum canımın istemesıne gore aralarda meyve cıg sebze yesıllık beyaz leblebi atıstırıyorum bazen
hafta sonları durum değişiyo diyette malesef annemde kalıorum dusarı pıknık vs ama elimden geldiğince dikkat ediorum bu hafta sonu fazla kacırdıgım için kahvaltıda 2 dılım kızarmıs kepek ekmegımı yemedim ceza

Tartı dısında gozle gorulebılır ıncelmem var ama ben anlarım anca cevre deil kalcamı hep sakladıgımdan onlar anlamaya bilir
tavsiyelerini varsa bekliyorum yag yakıcı metabolizma hızlandırıcı yontemler spor yeterlimi 3 mil yeterli işi yapıomudur
Silkinin kızlarrrr biz yaparız biz basarıcazzz ben bize inandığım için hayatımın en uzun diyet ve sporunu yapıyorum sizde inanın
diyet ve spordan ogrendiğimiz seylerden konusalım bol bol

Merhaba arkadaslar,
Iki yil önce burada 23 kilo vermis ve gece yeme aliskanligina yenik düserek siteden ayrilmistim.
Kilolarim yine aldi basini gitti,tartida yine 100 kiloyu gordüm ve tekrar araniza dönmeye karar verdim.
Ama iki yil öncesine göre sanki biraz degismeler olmus sitede.. Zayiflama konusundan cok daha baska seyler
konusuluyor gibi geldi bana.. Su anda 3 kilo vererek 97 ye düstüm,eski motivasyon olursa burada sizlerle
zayiflamaya devam..

Allah sizin hastanıza da tüm hastalara da şifalar versin canım

Hayırlı sabahlar
Dünkü yorgunluğum tam geçmemiş saat 9 da uyanabildim ancak küçük kızım okula geç kaldı sınavı da vardı naptı bilmiyorum
Bugün diyet açısından öncelikli hedefim bol bol su içmek

Hazirladigim cizelgeyi kontrol paneline yapistirmam gerekiyor ama kontrol panelini bulamiyorum arkadaslar:))
yardim ederseniz sevinirim

Gün aydn kızlar.frida hisgeldin.kardesine mutluluklar diliyorum.bunlar güzel yorgunluklar.cok şükür sorunsuz atlatmış snz.esin icin de Allah sifa versn.hastaya bakann da sevabı cok olur.meyracm sizin hastaya gecmis olsun.Rabbim insana kaldıramayacağı yükü vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…