Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşine geçmiş olsun canım.

Daficim hoşgeldin
Bu sıralar çok durdunuz kilo da veremiyoruz :)

ööööyle duruyoz sadece: )

nasıldı tören ablacım?: )
daha güzel günlerinide hayırlısı ile gör inş ablam çocuklarının.

Elif gecmis olsun.sinirlerde zarar görmüş ki gece uyuyamamş.cok iyibiliyorum o ağrıyı resmen insanın beyni ağrıyo gibi.benim de 2 ay once du kanal tedavisi yaptirdm.4 yada 5 kere doktora gidip geldm.

sanada geçmiş olsun canım.

Âmin meyracım çok teşekkürler
A bu akıllı klavye mi ne zımbırtıysa ben bişey yazıyorum o kafasına göre düzeltiyor :)

Hayırlı sabahlar güzel bayanlar
Bir an Pazartesi sandım bugünü :))
Bu hafta da geçti nerdeyse ama ben hala toparlanamadım şu 80 lere bir insem az da olsa rahatlayacağım ama olmadı bir türlü
Dün resimlerde hiç beğenmedim kendimi kilo vermeliyim hem sağlığım için de şart daaaa hep lafta kalıyor

Günaydınnn
ya bi turlu sayfanın ustunden aşağıya inemiyorum takılıyo reklama
bu arada dayanamadım tartıldım sabah 600 gr daha gitmiş cumaya kadar 1 olur inş verdiğimden daha cok vermiş gibi gozukuyorum en sıkıntılı yerım kalcalarım baldırlarım onlarda bile gozle gorulur duzelme var 3 mil ve yuruyus sayesinde sanırım iyiki sizle tanışmışım :)
pazar dıyet dısına abartmasamda çıktım onun için kepek ekmeğide yok bu hafta bana en az haftada 1 veriyim inş

Amin inş. canım.
bende pencere diyosun sandım, hı sen kapılarıda sayarsan iş değişir tabi: )
Ama yinede baya çokmuş: D
yok kiz saydigim cam. kapi dediklerimi saymadim kapi dediklerim sirf cam ve onlari saymadim canm. ev mustakil ev ama cok buyuk. 3 yatakodasi 3 salon bi oturma odasi bi kis bahcesi 2wc 1tanede yiyeceklerin kondugu oda 2bahce 1garaj var.unuttugum varmi bilmiyorum.

sagol canm benim.

olur bakalım ablam çokta takma kafana şimdilik: )

acaba senin telde bir sıkıntımı var canım?

oha falan oldum yani: ))))
(kibarca konuşan meyra)
maşaallah canım baya büyükmüş, aman kvler tutsunlar bir yardımcı temizliğe yazık değilmi sanada..
kolay gelsin

Kızlar dıyet spor konusalım kim neler yapıyo ne yıyo içio
bılmemki birtek bu sitede oluyo nette ne baktıysam onun reklamı hemde bilemedim.
ve aleykum selam

Sabah uyandığım zaman iki bardak su içiyorum biri limonlu su böbreğimde kum vardı limonlu su icmem lazımdı zaten doktor demişti sabaha aldım metabolizmam hızlansın diye. Bi de aksam yemeğinden sonra bir bardak yeşil cay içiyorum vaktim varsa sabah da yag yakınını hızlandırdığını ve sindirimi düzenlediğini okudum o yuzden yag yakınını daha gozlemleyenedim ama sindirimi kesinlikle düzenliyor tavsiye ederim.Diyet konusunda yazacaklarım bunlar meyracim geri kalan klasik seyler ve kaçamaklar tabi ki

Selam kızlar..nasılsınz?ben bu aralar diyet konusunda cok kötüyüm.bi haftadır canım ne cektiyse yedim.cok pismanım.hemen sabah tartılıp ramazana kadar biraz daha vermek istiyorum.en iyisi tekrar menü yazmak.ama yine günlük yesilcayimi iciyorm ve cayı hala sekersiz iciyorm.kilo kaderimiz değil.aslında az yersek insaallah zayiflarz

iyi geceleeer ben geldiiim :)

benden haberleri vereyim düğünümüzü yaptık yatılı misafirlerimide bu sabah yolcu ettim çok koşuşturmalı ve yorucu günler oldu uzaktan gelen akrabalarımı görmek çok güzeldi özlemişim hasret giderdik iyi oldu pazartesinden beri de sesim kısık bugün yavaş yavaş kendime geliyorum öksürüğümde başladı hem düğün hem gelenleri ağırlama beni çok zorladı geçtiğimiz pazartesi de eşim ayağını kırdı şu an alçıda yarın dr. konturolüü var anlıyacağınız düğün sonrası ailece tam perte çıktık

beslenme adına hiç dikkat edemedim tüm dolmalar ,içliköfteler , lahmacunlar , çiğköfteler.......vs. havalarda uçuştu şimdide eşimi ziyarete gelenler elline tatlı alıp geliyor evde büsürü tatlı var bu haftayıda sayarsak 3 haftadır ne tibet egzersizlerimi nede sporumu yapabildim yeşil çay bile içemedim bugün kendimi biraz frenliyeyim dedim ama yapamadım tekrardan nasıl düzene girebilirim bilmiyorum öksürükten dolayı önümüzdeki hafta spora başlamayı düşünüyorum tabii o zaman kadar iyileşsem iyi olucak...

Adaşım hoşgeldin
Eşine çok gecmiş olsun Alalh şifa versin tabii ki sana da canım
Kardeşini de Alalh Mesut etsin
Bu kadar koşturmaca Telaş içinde düzensizlik çok normal sağlığınıza kavuşun herşey hallolur Allah'ın izniyle

geçmişi tam okuyup bitiremedim beni mağzur göreceğinizi umuyorum o kadar yorgun ve hastayım ki tabii eşimin ayağının kırılmasıda ayrıca canımızı fena sıktı...... umarım hepiniz iyisinizdir yada hayat hep aynı çizgide kalmıyor işte bağzende tepe taklak oluyor ama neyseki sonrada düzeliyor geçici yani bunu bilmek iyi olur! hem benim için hemde canı sıkın olan arkadaşlarım varmış onar için onlar kendini biliyor

dağınık kafayla okuduğum kadarıylaa YENA nın oğluşunun gözünde bir rahatsızlık var herhalde ama bir türlü o mesajı bulamadım YENA geldiğinde beni bir bilgilendirsene ?

adaşımın da kızının mezuniyet töreni varmış bittimi güzel geçtimi merek ettim ?

kasımpatı düğün hazırlığı yapıyor ama kimin ne zaman ?

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler zamanla tanışıp kaynaşırız inş. :)

dafi bir ara uğramış , Zeynep gelmemiş ?

yeliz erken kalkıyor hala bebikleride tabiii :)

bu kadar hastalıkla bile dün akşamdan okuduklarım bu kadar aklımda kalmış unutuklarım varsa bile beni afediceklerdir kendinize iyi bakın de hadiiin görüşürüz

sağol adaş düğün misafiriyle eşimin misafirleri birbirine karıştı ben şu gribi bir atlatsam iyi olucakta eşim en az bir buçuk ay yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…