Selamlar. .
Esimin diş ağrısı tuttu gece. Bütün gece onunla ugrastik.. sabah 6da uyumusum şimdi uyandim...
Seni görmek cok güzel bonusumm.. bizde seni opuyoruz. Dön aramiza
Hosgeldin..
Aleyküm selam. . Gercekten kimse uğramıyor.. Ben geldim herkesi kacirdim :)
Daficim hoşgeldin
Bu sıralar çok durdunuz kilo da veremiyoruz :)
Hayırlı günler
Bugün herkes evde kahvaltımızı yaptık elim gitti öğlene birazdan gelir büyük kızın okulda mezuniyet töreni var o da okula gitti saat 3 de biz de gideceğiz
O zamana kadar azcık işimi yapsam iyi olur
Elif gecmis olsun.sinirlerde zarar görmüş ki gece uyuyamamş.cok iyibiliyorum o ağrıyı resmen insanın beyni ağrıyo gibi.benim de 2 ay once du kanal tedavisi yaptirdm.4 yada 5 kere doktora gidip geldm.
Âmin meyracım çok teşekkürlereşine geçmiş olsun canım.
ööööyle duruyoz sadece: )
nasıldı tören ablacım?: )
daha güzel günlerinide hayırlısı ile gör inş ablam çocuklarının.
sanada geçmiş olsun canım.
yok kiz saydigim cam. kapi dediklerimi saymadim kapi dediklerim sirf cam ve onlari saymadim canm. ev mustakil ev ama cok buyuk. 3 yatakodasi 3 salon bi oturma odasi bi kis bahcesi 2wc 1tanede yiyeceklerin kondugu oda 2bahce 1garaj var.unuttugum varmi bilmiyorum.Amin inş. canım.
bende pencere diyosun sandım, hı sen kapılarıda sayarsan iş değişir tabi: )
Ama yinede baya çokmuş: D
sagol canm benim.Elifunda dogum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice yillara...
Asuman abla yeni cicilerinizi güle güle kullanin kizlarin ile birlikte..:)
Denizgünesroma aramiza hosgeldiniz.
Topikcek bahar temizligi yapiyoruz sanirim,hepinize kolayliklar diliyorum,kendimede tabisi..:) dün tüm gün mutfak dolaplari ile ugrastim bende,hemen kirlenmeyin diye de bol bol tembihledim...:)neyse ki piril piril oldular..
Gunaydin
Hayırlı sabahlar güzel bayanlar
Bir an Pazartesi sandım bugünü :))
Bu hafta da geçti nerdeyse ama ben hala toparlanamadım şu 80 lere bir insem az da olsa rahatlayacağım ama olmadı bir türlü
Dün resimlerde hiç beğenmedim kendimi kilo vermeliyim hem sağlığım için de şart daaaa hep lafta kalıyor
Günaydınnn
ya bi turlu sayfanın ustunden aşağıya inemiyorum takılıyo reklama
bu arada dayanamadım tartıldım sabah 600 gr daha gitmiş cumaya kadar 1 olur inş verdiğimden daha cok vermiş gibi gozukuyorum en sıkıntılı yerım kalcalarım baldırlarım onlarda bile gozle gorulur duzelme var 3 mil ve yuruyus sayesinde sanırım iyiki sizle tanışmışım :)
pazar dıyet dısına abartmasamda çıktım onun için kepek ekmeğide yok bu hafta bana en az haftada 1 veriyim inş
yok kiz saydigim cam. kapi dediklerimi saymadim kapi dediklerim sirf cam ve onlari saymadim canm. ev mustakil ev ama cok buyuk. 3 yatakodasi 3 salon bi oturma odasi bi kis bahcesi 2wc 1tanede yiyeceklerin kondugu oda 2bahce 1garaj var.unuttugum varmi bilmiyorum.
bılmemki birtek bu sitede oluyo nette ne baktıysam onun reklamı hemde bilemedim.
olur bakalım ablam çokta takma kafana şimdilik: )
acaba senin telde bir sıkıntımı var canım?
oha falan oldum yani: ))))
(kibarca konuşan meyra)
maşaallah canım baya büyükmüş, aman kvler tutsunlar bir yardımcı temizliğe yazık değilmi sanada..
kolay gelsin
Adaşım hoşgeldiniyi geceleeer ben geldiiim :)
benden haberleri vereyim düğünümüzü yaptık yatılı misafirlerimide bu sabah yolcu ettim çok koşuşturmalı ve yorucu günler oldu uzaktan gelen akrabalarımı görmek çok güzeldi özlemişim hasret giderdik iyi oldu pazartesinden beri de sesim kısık bugün yavaş yavaş kendime geliyorum öksürüğümde başladı hem düğün hem gelenleri ağırlama beni çok zorladı geçtiğimiz pazartesi de eşim ayağını kırdı şu an alçıda yarın dr. konturolüü var anlıyacağınız düğün sonrası ailece tam perte çıktık
beslenme adına hiç dikkat edemedim tüm dolmalar ,içliköfteler , lahmacunlar , çiğköfteler.......vs. havalarda uçuştu şimdide eşimi ziyarete gelenler elline tatlı alıp geliyor evde büsürü tatlı var bu haftayıda sayarsak 3 haftadır ne tibet egzersizlerimi nede sporumu yapabildim yeşil çay bile içemedim bugün kendimi biraz frenliyeyim dedim ama yapamadım tekrardan nasıl düzene girebilirim bilmiyorum öksürükten dolayı önümüzdeki hafta spora başlamayı düşünüyorum tabii o zaman kadar iyileşsem iyi olucak...
sağol adaş düğün misafiriyle eşimin misafirleri birbirine karıştı ben şu gribi bir atlatsam iyi olucakta eşim en az bir buçuk ay yataktaAdaşım hoşgeldin
Eşine çok gecmiş olsun Alalh şifa versin tabii ki sana da canım
Kardeşini de Alalh Mesut etsin
Bu kadar koşturmaca Telaş içinde düzensizlik çok normal sağlığınıza kavuşun herşey hallolur Allah'ın izniyle
Allah sana da eşine de kolaylıklar versin canım ben de yaşadım biliyorum çok zorsağol adaş düğün misafiriyle eşimin misafirleri birbirine karıştı ben şu gribi bir atlatsam iyi olucakta eşim en az bir buçuk ay yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?