Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin inş.

canım komşularına sakın hiç üzülme, saçma sapan birilerine benziyo anlattığına göre, onlar için kendini üzmene değmez... söyledikleri söz ilede boşboğazlık yapmışlar sadece.
ya ben hep diyorum kilo işi boğaz işi, spor falan yan destek bence öyle...
iş boğazı kesmekte, sonrası geliyor, spor sadece yan destek...
kiloyu dengede tutmanın özü sağlıklı beslenme.

evet günaydın dememiş cidden..

selamun aleyküm güzeller
gününüz aydın bildirimleriniz bol eksili olsun
ben tartıya çıkmaya korkuyordum zira her tarafım dışarıya fırladı köyde koşturmaca çok ama nerdeyse her gün hamurla uğaştım gözlemeler pideler havada uçuştu. her yaptığımda 1 tane yemek bile beni yusyuvarlak yapmaya yetti. malesef şu anda kilom 95. 3

Günaydın. .

Kilo: 94
spor:180 dk

Ben hala alıntı yapamıyorum. Sadece beğen butonum aktif.. Ona da basinca mesaji begenmek istediginden emin misin diye soruyor. Telefondan girince de zor oluyo kizlar..

Frida eş durumu tayinlerinde artik kimseyi magdur etmiyolar. Okullarda acik yoksa ilce yada il milli egitimlere aciktan atiyolar. Insallah kardesin sorun yasamaz yani :)
Bizi sormussun. Biz gumushanenin bi ilcesinin koyunde gorev yapiyoruz su an.. Biraz uzun hikaye ama soyle anlatayim.
Esimle tanistigimizda ayni ilcede farkli okullardaydik. Benim okulum giresun gumushane il sinirindaydi. Ve giresunun ilcesinde kaliyodum. Evi benim okula yakin olsun diye benim kaldigim ilcede kurduk. Ama benim okulum yatili oldugu icin nobet sorunlarindan dolayi esimin okuluna tayin istedim. Kisacasi hergun 40 km koy yolu gitmek zorunda kaldik.
Simdi aslinda yine ayni ilcede baska bi köy okuluna tayin istedik sadece eve daha yakin olacak o kadar :)

Kızlar gunaydınn oglanı dr goturcem oksıruyo hemen yazım dedim gecmişi okudum ama yazamıycam
Dogru diyosun canım iyiki varsınız sizler cansınız sizi deviyorum
meyracım evt ztn hiç gotustugum yok ıyıkı sız varsınız
spor 480
kilo 94.2 -2

oy ablam çok almışsın: (
aman dikkat artık...

Yogunluktan ugrayamiyorum kizlar sadece okuyorum ve cikiyorum kusura bakmayin en kisa zamanda bi gecmus yapip tekrardan msj lariniza bakacagim opuyorum hepinizi

tamam canım, bir sıkıntın olmasında...

geçmiş olsun canım oğluna.
bu hafta -2kg galiba, eğer doğru anladımsa tebrikler canım: )

Kilo şeysiii :110

canım galiba +2 dimi?

selam kızlar kilom 124.5cok yoğun birgün yine yemek yapıyorum annemdeyim..sabah ödemeler vardı kayinvalide geldi çocuklara baktı ordan aldim çocukları anneme geldim sonra nazi okula götür o sırada teyzem arıyor anneanneni yikarmisin hadi birde oraya kosturdum geldim sıra mutfakta dolma yapıyorum gel de yeme şimdi aksama

ben yememe taraftarı değilim zaten, yemezsek olmaz ama hormondu gen bozukluğuydu bu durumlar ayrı tabiki: (
yicen tabi, mesela orta boy bir dolmabiberi 1dilim ekmek sayarsak, 1dilimde ekmek yesen yemeğin yanında, yanında da 3tane dolma ye yoğurtla salatayla...
bu da eder 4dilim ekmek..
normalde bizim gibi kişilere diyetisyenler genelde günlük 6porsiyon ekmek veriyor zaten.
4dilimde 4porsiyon ekmek gurubu demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…