selamun aleyküm güzeller
hoş geldin diyenlere çok teşekkür ediyorum.
güya buralardayım ama hiç zaman bulup pc başına oturamadım.
geçmişte yapamadım. hastalara acil şifalar diliyorum. yeni gelenler hoş gelmişler azminiz daim olsun. dünya evine giren gençlerimize mutluluklar diliyorum. asucum prenses mezun olmuş. Rabbim yolunu açık etsin. gönlünde her ne muradı varsa nasibetsin inşallah
Ve aleyküm selam dafi...
Benim oglum uyurken emxıksız uyumaz dı gece emxik hep agzında benimle yatardı ayrı yatmazdı ve her gece 3 dolu bıberon sut ıcerdı ıcmezse uyumazdı dalmaz aglardı karar verdım onu yatagında uyuttum emzik biberon vermedim bi gece bebekler emer dedim gunduz kolay atlattık bekledıgım kadar xor olmadı 2.5 du yası sadece dalarken zorlandık inş kolay atlatursınız
Cok sevindimm enerjimi yansıttıgıma yapıcaz beraber okadarda zor deilmiş ben sayenizde basarıyorummm yeterki kopmayalımm gruba hesap vermem gerekio die hissediorum bu sorumluluk beni perçinliyo birde yapılan dıyet ve sporları gorunce onlar gıbı olmalıyım geri kaldım diorum yapıcaz inş
Benim ne 20 30 versem dahi zayıf deil balık etli olurum suan obezım ama 80 de yıne nırmal gozukuyorum ilk hedefim o
sevindim canım rabbim şifa versin
bir ilac kullanıodum mıde bulantısı yapan o donem içtim yeşil çaymondan beri o tarz tum cayları tiksiniyorum
bugun bı kacamak drmiycem hata yaptım cocuklar makarna ıstedı kosusturmadan ogle yemegıne vaktım olmamıstı aksam cok actım 2 catal yedim ondan ama ne catal doladım top oldu resmen 3. Yu alcsktım ki bunun hazzı 1 dk ama kac saatlık dporuma bedel dedim durdum kızıorum kendime yeterince yedim herseyi millet acır gibi bakıo karsı komsum ogkuma nıe zayıfsın annen yedirmiomu seni massallah kendini iyi yedirmiş dedi yani millete meze olmak cok kotu yeniyim bu binada kosuya gıden benden buyuk fit hatunlar var bınada karsılasınca bole canııım fln ilginç konusuyolar acır gibi ilkez dokunuyo artık bana onceden dokunsa belki bu hale gelmezdim
bugün günaydın dememişsin ? nasılsın keyifler nasıl ...?
hıım ne güzel bana arkadaşlarla takılıyorum demee yada benim yerimede takıl biraz aslında planım düğün sonrası eşimi ailesine gönderip( erzuruma ) biraz kardeşimde kalmaktı evi tadilatta bitmek üzere onu taşıyıp yerleştirecektim ama şimdi evde ve diz dize yaşıyoruz havada ısındı tam kendimi dışarlara atıcam eve bağlandım kaldım oysaki düğün sorası büsürü planım vardı koşuşturmaca bittince kendime vakit ayıracaktım ama olmadı bende diyete uygun beslenemedim mağlesef
Dogru diyosun canım iyiki varsınız sizler cansınız sizi deviyorumkomşuların ilginçmiş boş konuşan insanlar takma kafana zaten senin küçük çocukların var buna rağmen evde spor yapıyorsun ki bu çok taktir edilecek bir şey bence. makarna yemişsin 2 çatal ne kadar makarna olabilirki vicdan yapmana değmez eminim hiç bir artısı olmayacaktır :)
meyracım evt ztn hiç gotustugum yok ıyıkı sız varsınızamin inş.
canım komşularına sakın hiç üzülme, saçma sapan birilerine benziyo anlattığına göre, onlar için kendini üzmene değmez... söyledikleri söz ilede boşboğazlık yapmışlar sadece.
ya ben hep diyorum kilo işi boğaz işi, spor falan yan destek bence öyle...
iş boğazı kesmekte, sonrası geliyor, spor sadece yan destek...
kiloyu dengede tutmanın özü sağlıklı beslenme.
evet günaydın dememiş cidden..
selamun aleyküm güzeller
gününüz aydın bildirimleriniz bol eksili olsun
ben tartıya çıkmaya korkuyordum zira her tarafım dışarıya fırladıköyde koşturmaca çok ama nerdeyse her gün hamurla uğaştım gözlemeler pideler havada uçuştu. her yaptığımda 1 tane yemek bile beni yusyuvarlak yapmaya yetti. malesef şu anda kilom 95. 3
Yogunluktan ugrayamiyorum kizlar sadece okuyorum ve cikiyorum kusura bakmayin en kisa zamanda bi gecmus yapip tekrardan msj lariniza bakacagim opuyorum hepinizi
Kızlar gunaydınn oglanı dr goturcem oksıruyo hemen yazım dedim gecmişi okudum ama yazamıycam
Dogru diyosun canım iyiki varsınız sizler cansınız sizi deviyorum
meyracım evt ztn hiç gotustugum yok ıyıkı sız varsınız
spor 480
kilo 94.2 -2
Kilo şeysiii :110
Seni tebrik ediyorum canım.masaallah iyi gidiyorsun.-2 evt meyracımmm
parktayız
tesekkür ederim bu grup olmasa coktan bırakmıştım belkide ilkez boyle azimliyim inş devam ederimSeni tebrik ediyorum canım.masaallah iyi gidiyorsun.
selam kızlar kilom 124.5cok yoğun birgün yine yemek yapıyorum annemdeyim..sabah ödemeler vardı kayinvalide geldi çocuklara baktı ordan aldim çocukları anneme geldim sonra nazi okula götür o sırada teyzem arıyor anneanneni yikarmisin hadi birde oraya kosturdum geldim sıra mutfakta dolma yapıyorum gel de yeme şimdi aksama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?