Saka mı baska seymi bilmem ama benden en az 20 yaş buyuk kadın ben ozellikle kilolulara guzel gozuktugunu soylerım yada zayıflamıssın derim insanda merhamet olucak bos konusmıycak yaşla başla olmuyoİyi akşamlar...
kilo verenleri tebrik ediyorum...
*Frida ve yolcu gecmiş olsun...Allah mesut etsin,dilerim çok mutlu olurlar..
*Meyracım size de geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir...
*Daficiğim hoşgeldin, nasılsın.?
*Asucum,mezuniyetiniz hayırlı olsun darısı üniversite mezuniyetine inşallah...
*Kasımpatı kolay gelsin canım işlerin de...
*Elifçiğim,inşallah tayin durumunuz istediğiniz doğrultuda gelişir..
*Mavipatikler,komşun söz de espri yapmış ama s.çmıs tabiri caizse..Kalitemi bozuyor böyle dangalak insanlar .
Nasıl yapılıyo bende yapıyım tarif rica etsem zeytın yağlı kabak yemekten bunaldum. :)Bana buyur fırında mücver yaptım kendime hafif ve leziz
HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. _________ Mavipatikler
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. ________ Kasımpatı35
HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______________ Derin
İyi akşamlar...
kilo verenleri tebrik ediyorum...
*Frida ve yolcu gecmiş olsun...Allah mesut etsin,dilerim çok mutlu olurlar..
*Meyracım size de geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir...
*Daficiğim hoşgeldin, nasılsın.?
*Asucum,mezuniyetiniz hayırlı olsun darısı üniversite mezuniyetine inşallah...
*Kasımpatı kolay gelsin canım işlerin de...
*Elifçiğim,inşallah tayin durumunuz istediğiniz doğrultuda gelişir..
*Mavipatikler,komşun söz de espri yapmış ama s.çmıs tabiri caizse..Kalitemi bozuyor böyle dangalak insanlar .
Kesin ödemdir :)) Yoğunum asucum yine..
Çocuklar iyi herşey aynı...artık sıkıldılar özellikle oğlan sıcaklar bastırınca okula gitmek istemiyor...
BEYZUŞ annesini kaybetmişarayamadım, sadece mesaj attim. kendimi güçlü bulduğum an aramayı düşünüyorum...
Allah rahmet eylesin ...
burda aile gibiyiz tek degisen odur bence. hosgeldin ailemize.Merhaba arkadaslar,
Iki yil önce burada 23 kilo vermis ve gece yeme aliskanligina yenik düserek siteden ayrilmistim.
Kilolarim yine aldi basini gitti,tartida yine 100 kiloyu gordüm ve tekrar araniza dönmeye karar verdim.
Ama iki yil öncesine göre sanki biraz degismeler olmus sitede.. Zayiflama konusundan cok daha baska seyler
konusuluyor gibi geldi bana.. Su anda 3 kilo vererek 97 ye düstüm,eski motivasyon olursa burada sizlerle
zayiflamaya devam..
gecmis olsun canm babanaselam kızlar günlerim çok yoğun uğrayamıyorum hafta sonu ızmir gezimiz vardı daha kendime gelemedim ...
bu arada yine anneme gitmeye devam ediyo rum babam tam duzelemdedi dun drdaydik enfeksiyon kapmış ameliyat yeri bugün gitmedim anneme temizliğin bitmek üzere hafta sonu kaçırmisim gezide bugün daha dikkatliyim eksi olamam bu hafta ...
bu arada kızıma yalanci emzigi biraktutmaya çalışıyorum ama çok duskun çok agliyor gündüz vermedim dun ama gece vermek.zorunda kaldim uyumuyor cunki...
hogeldin canm yogun tempo seni hastami etti.tatli yorgunluk ama allah mesut etsin sanada cok gecmis olsun.sağol meyroşum başım o kadar ağrıyor o kadar öksürüyorumki ocakta yemek var yatamıyorumda onu bekliyorum ilaçta içtim geçmedi inşirah süresi için teşekkürler okudum Allah kabul etsin sizin yakınınızada ALLAH şifa versin canım evet dinlenmem lazım ama gelen gidende oluyor henüz kendimle baş başa kalamadım eşimin bakımıda var tabiii umarım daha iyi oluruz
teşekkür ederim canım sizin tayin işlemide gönlünüzce sonuçlanır inşalla bizimde yeni düğünü olan çiftimiz öğretmen ve ayrı ayrı şehirdeler eş durumundan kardeşim istabula gelicek ama bir aksilik olmaz inş. siz tayini nereye istediniz bulunduğunuz yer neresi merak ettim :)
sağol canım şu hastalığı atlatıp kendimi iyi hisetmek istiyorum bakalım toparlanmam lazım 2 güündür plan yapıyorum ama uygulayamadım senin diyet mesajlarında bana pozitif enerji veriyor büyük ihtimal bu hafta artı bildirecem ama sonrasında çeki düzen vericem kendimee
gecmis olsun canim. yeni okudum inan ALLAH acil sifa versin .dikkat et kendine lazimsn bize.selamün aleyküm...
hastamızın asıl kararını tüm tahlillerden sonra bugün verecekti doktor, çok şükür yarı yarıya daha iyi sonuçlar verdi doktor, oyüzden içim çok daha rahatladı.
son zamanlarda yakınlarımdan üst üste çok hastalık haberi alınca oyüzden bu denli kötü oldum bi yerde..
neyse hayırlısı bakalım.
çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için, iyiki varsınız, dualarınızada amin diyorum....
tarif için çok teşekkür ederim un yok sanırım içinde kepek unu alıyım diyodum un koyulcaksa iyi oldu hergün aynı seylerı yıyodum saol canımmFırında kabak mücveri şu şekilde yapıyorum ben
Kabakları rendeleyip suyunu sıkıyorum içine dereotu maydanoz taze ya da kuru soğan ekliyorum
Kabak miktarına göre 1 yada 2 yumurta kırıyorum azcık da lor peyniri un ve kabartma tozu ekleyip Yağlı kağıdın üzerinde döküyorum ve fırına gönderiyorum
Fazla kalın olmazsa daha iyi pişiyor
Baharatları unutmuşum karabiber pul biber tuz ekledim ben isteğe göre değiştirilip geliştirilebilir
Geçmiş olsun dişler onemli hir kere kaybedince insan kıymetini anlıyoHAYIRLI GECELER GÜZELLER
yenacım ellerine sağlı canım liste işini yine devralmışsın sanırım.
meyracım seninde ellerine sağlı güzelim
dereceye giren güzelleri tebri ederim.
kızlar bu hafta dişcide geçti günlerim ama bu günkü gibi kötü olmamıştım. bu gün çekilen dişim çok canımı yaktı bütün gün hiç konuşamadım. ağrısı daha devam ediyor.
beyzuşun annesini duymamıştım rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Allah sabırlar versin.
Un var canım ama suyunu iyice sıkarsan çok az unla pişer sanırım onu da tam buğday unu vs kullanırsınSELAMINALEYKÜM
hem spor hm kilo birincisi oldummmmmmm
canım arkadaslarım sizi seviyorum
tarif için çok teşekkür ederim un yok sanırım içinde kepek unu alıyım diyodum un koyulcaksa iyi oldu hergün aynı seylerı yıyodum saol canımm
Derin babana rabbim şifa versin inş. Cok geçmiş olsun
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]8832[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]105,6[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Egedeniz03[/TD]
[TD]91,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
ellerine sagluk canim tebrik ederim arkadaslariHAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. _________ Mavipatikler
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. ________ Kasımpatı35
HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______________ Derin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?