- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aleykümselamselamün aleyküm...
naparsınız: )
ben yine bugün akşama kadar hiç durmadım evde işle güçle uğraştım, yorulmuşum yine baya, daha yeni oturdum.
dünde dışarda baya yürüdüm kızlar, buna sevindim spor olarak: )
oyy maşşşallah paşayaaa sağsağlim doğar inşallahhh kuzuSelam canlarım,tontiş fıstıklar
Ben geldim,oğluşumla birlikte bir selam verelim dedik
Anlayacağınız paşamız geliyor Allahtan bir mani çıkmazsa,ama baya zor geçiyor hamilelik,Rabbim sabrını verir diyerekten çekiyoruz bakalım ,sizde dualarınızı eksik etmeyin cücüşler
Buarada yarın 16. Haftaya girecem,şimdilik kilo almadım,hatta -1 ,- 1.5 civarı devam ediyorum.
Allaha emanet olun. Sizleri kocaman öpüyorum
hele ben o kiloyu korumak içün AVM leri kaç tur attım bi bilsen bu ay gelecek kredi kartı ekstiresinden belli olcek:)))))Nursena iyisin maşallah kilo almadan döndün
Aynı kilomdayız şu anda :))
oyy işleyen demir pas utmazselamün aleyküm...
naparsınız: )
ben yine bugün akşama kadar hiç durmadım evde işle güçle uğraştım, yorulmuşum yine baya, daha yeni oturdum.
dünde dışarda baya yürüdüm kızlar, buna sevindim spor olarak: )
HAYIRLI GECELER GÜZELLER
yenacım ellerine sağlı canım liste işini yine devralmışsın sanırım.
meyracım seninde ellerine sağlı güzelim
dereceye giren güzelleri tebri ederim.
kızlar bu hafta dişcide geçti günlerim ama bu günkü gibi kötü olmamıştım. bu gün çekilen dişim çok canımı yaktı bütün gün hiç konuşamadım. ağrısı daha devam ediyor.
beyzuşun annesini duymamıştım rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Allah sabırlar versin.
slm kızlar nasılsınızzz
ben geldimmmm tontişşş ikocanınız sizi özledi
kısa bi tatil iyi geldi
çoluk çombalak hayat koşturması devam herkezler iidir umarım listeye izinli geçmişim çokk teşekkürederimmm
tain çıkma olasılığımız var buaralar kızlar doğuya son doğumuz olcak hayırlısıyla seçimden dolayı haziran 9 da belli olcekk gene hayatım bom boş gelecekle lgili pialn yapamaıyorumm hayatı tesbih yaptım sallıyorum anlıcanızzz
Selam canlarım,tontiş fıstıklar
Ben geldim,oğluşumla birlikte bir selam verelim dedik
Anlayacağınız paşamız geliyor Allahtan bir mani çıkmazsa,ama baya zor geçiyor hamilelik,Rabbim sabrını verir diyerekten çekiyoruz bakalım ,sizde dualarınızı eksik etmeyin cücüşler
Buarada yarın 16. Haftaya girecem,şimdilik kilo almadım,hatta -1 ,- 1.5 civarı devam ediyorum.
Allaha emanet olun. Sizleri kocaman öpüyorum
hosgeldin reis ozledik valla gitmezsin insallah bidaha bu kadar uzunslm kızlar nasılsınızzz
ben geldimmmm tontişşş ikocanınız sizi özledi
kısa bi tatil iyi geldi
çoluk çombalak hayat koşturması devam herkezler iidir umarım listeye izinli geçmişim çokk teşekkürederimmm
tain çıkma olasılığımız var buaralar kızlar doğuya son doğumuz olcak hayırlısıyla seçimden dolayı haziran 9 da belli olcekk gene hayatım bom boş gelecekle lgili pialn yapamaıyorumm hayatı tesbih yaptım sallıyorum anlıcanızzz
Hayirdir baci ne is gordunAy yorgunluktan sırtım ağrımış...
Hayirdir baci ne is gordun
Kolay gelsin asuman ablaHayırlı sabahlar
Mutlu huzurlu bir hafta geçiririz inşallah
Uzun zamandır ertelediğim salonun cam perde temizliğine girişmeliyim :) yoksa yine kalacak
Hayırlısıyla başlasam gelecek de :))Kolay gelsin asuman abla
Kolay gelsinHayırlı sabahlar
Mutlu huzurlu bir hafta geçiririz inşallah
Uzun zamandır ertelediğim salonun cam perde temizliğine girişmeliyim :) yoksa yine kalacak
Teşekkür ederim :))Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?