Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine saglik meyracim

tama suyunu iyice sıkar kepek unu koyarım ozman ben inş yarın deniyim bugün gezme günüm 3 milimi yapıyım anneme gecıcem kahvalyı ev işi bitti cok sukur erken kalkmaya alıştımm

Daficim geçmiş olsun
Diş hekimi tanıdığın olduğunu yazdım canım aklıma
Evt canım yardımcı olurdiş hekimine ihtiyacınuz olursa
Gunaydin
Telden girdigim icin gecmis yapmak zor oldu kusura bakmayin tek aklimda kalan fridanun esinin ayagi kirildigi gecmis olssun canim
Hepinii opuyorum
günaydınnn
listeleri yapanların eline emeğine saglık spor zamanı şimdi

Gunaydiiinnn :) haftasonu tembelligine ihtiyacim var ama yarin kahvaltiya misafirlerim var. Bugun temizlik ve hazirlik gunu...

Meyra ellerine saglik. Herkesi de tebrik ederim.

Bu haftasonunu da gecirip tekrar full konsantrasyon diyete ve spora dönmem lazim.
Bu hafta biraz sacma oldu benim acimdan..

Topigimizde cok hasta ve hasta yakini var. Allah Şafi ismiyle bol şifalar versin tüm hastalara..

MAVIPATIKLER ozellikle seni cookk tebrik ve takdir ediyorum. Pazartesi itibariyle bende sana katilacagim insallah :)

Bu arada ben halaaa alinti yapamiyorum

Merhabalar
Hafta sonu gezmelerine mi gitti herkes :)
Ankara'da yağmur başladı mis gibi ama karanlık olunca ben de etkileniyorum işte
Akşama Düğüne gideceğiz biz de
Yeme isteğimi frenleyemiyorum bu sıralar iyice koptum moralim bozuluyor bu duruma haliyle
Her zaman olduğu gibi önümüzdeki haftadan umutluyum Allah'ın izniyle :))

elifcim katıl banaaaa benim daha hızlı ve daha cok kılo vermem gerek ramazandada dvmm durmak yokk :)

Selam kızlar.Bugün guzel geçti.okuldan bir örtmen arkadaşım ve onun kızkardeşiyle piknige gittik.yedim biraz ama cok kaçırmadm.ben de yarn aksam caya misafir çağırmayı düşünüyorum.temizlik isini bitirdim mutfak hariç.onu da parca parca yaparm ben de diyete devam edecem 15 agustosa kadar.en azindan böyle haftada 3 gün bozup 4 gün diyet yapsam bile ayın yarısı diyetle gecer.az az olsa bile veririm.zaten su anda tam diyet psikolojisindeyim.fazla yiyince vicdan azabı cekiyorum.bu da bi gelisme önceden saçma sapan besleniyordm.

slm kızlar nasılsınızzz
ben geldimmmm tontişşş ikocanınız sizi özledi
kısa bi tatil iyi geldi
çoluk çombalak hayat koşturması devam herkezler iidir umarım listeye izinli geçmişim çokk teşekkürederimmm
tain çıkma olasılığımız var buaralar kızlar doğuya son doğumuz olcak hayırlısıyla seçimden dolayı haziran 9 da belli olcekk gene hayatım bom boş gelecekle lgili pialn yapamaıyorumm hayatı tesbih yaptım sallıyorum anlıcanızzz

çoook fenasınız döndümmm tabi döncem size burakırmıyım meydanı pehhhhh

daha 95 olmadım ne 100 üü yenoşummmm:))

hımmmm inen tabi tabi 80 lere asuuuu bensiz hemde hemiii:):= )))
Hemen de duydun geldin değil mi :))
Özledik yaw
Seksenler gelmedi nursenacım yaa hala Bıraktığın yerdeyim ben de

günayyydınnnnn
kahvaltı yapıcaz eşim nöbetten gelince geç oldu
mutlu pazarlar buralar çok sıcak klima çalışıyo kiloda olunca dayanamıyom sıcağa kilo her türlü masraf yani:)))
Hemen de duydun geldin değil mi :))
Özledik yaw
Seksenler gelmedi nursenacım yaa hala Bıraktığın yerdeyim ben de
ssabah tartıldım 92,5
asu bende aynuyum anlıcan
Hoooooosgeldin nursena...........nasılsn.valla ben bile yokluğunu farkettim.esin polis sanrm.
asker keşke polis olsa bıktım tainden 6 il gezdik 11. evime taşıncam kısmetse:)) 13 yıllıkta evliyim

Selam canlarım,tontiş fıstıklar

Ben geldim,oğluşumla birlikte bir selam verelim dedik

Anlayacağınız paşamız geliyor Allahtan bir mani çıkmazsa,ama baya zor geçiyor hamilelik,Rabbim sabrını verir diyerekten çekiyoruz bakalım ,sizde dualarınızı eksik etmeyin cücüşler

Buarada yarın 16. Haftaya girecem,şimdilik kilo almadım,hatta -1 ,- 1.5 civarı devam ediyorum.
Allaha emanet olun. Sizleri kocaman öpüyorum

Allah kolaylık versin cücüşüm sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…