Ellerine saglik meyracim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]480 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]moruclukalem[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 2.si ________ elif1503
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ moruclukalem
tama suyunu iyice sıkar kepek unu koyarım ozman ben inş yarın deniyim bugün gezme günüm 3 milimi yapıyım anneme gecıcem kahvalyı ev işi bitti cok sukur erken kalkmaya alıştımmUn var canım ama suyunu iyice sıkarsan çok az unla pişer sanırım onu da tam buğday unu vs kullanırsın
Ben dün normal un yaptım evde o vardı 3 tane orta boy kabağa 1 bardaktan fazla un ekledim ama fazla bile olmuş gerçi 1fırın tepsisi oldu
Evt canım yardımcı olurdiş hekimine ihtiyacınuz olursaDaficim geçmiş olsun
Diş hekimi tanıdığın olduğunu yazdım canım aklıma
günaydınnnGunaydin
Telden girdigim icin gecmis yapmak zor oldu kusura bakmayin tek aklimda kalan fridanun esinin ayagi kirildigi gecmis olssun canim
Hepinii opuyorum
elifcim katıl banaaaa benim daha hızlı ve daha cok kılo vermem gerek ramazandada dvmm durmak yokk :)Gunaydiiinnn :) haftasonu tembelligine ihtiyacim var ama yarin kahvaltiya misafirlerim var. Bugun temizlik ve hazirlik gunu...
Meyra ellerine saglik. Herkesi de tebrik ederim.
Bu haftasonunu da gecirip tekrar full konsantrasyon diyete ve spora dönmem lazim.
Bu hafta biraz sacma oldu benim acimdan..
Topigimizde cok hasta ve hasta yakini var. Allah Şafi ismiyle bol şifalar versin tüm hastalara..
MAVIPATIKLER ozellikle seni cookk tebrik ve takdir ediyorum. Pazartesi itibariyle bende sana katilacagim insallah :)
Bu arada ben halaaa alinti yapamiyorum
Benim de çok vermem lazim canim su haftasonunu da atlatayim insallah daha iyi olacagim :)elifcim katıl banaaaa benim daha hızlı ve daha cok kılo vermem gerek ramazandada dvmm durmak yokk :)
Nursena Dönmeyi düşünmüyor mu bilgin var mı
Nursena iyi izleidğim kadarıyla :)) dönecek tabiii 100 kilo olunca döner :))
çoook fenasınız döndümmm tabi döncem size burakırmıyım meydanı pehhhhhO gelene kadar ben 80 lere insem bari
Hemen de duydun geldin değil mi :))çoook fenasınız döndümmm tabi döncem size burakırmıyım meydanı pehhhhh
daha 95 olmadım ne 100 üü yenoşummmm:))
hımmmm inen tabi tabi 80 lere asuuuu bensiz hemde hemiii:):= )))
ssabah tartıldım 92,5Hemen de duydun geldin değil mi :))
Özledik yaw
Seksenler gelmedi nursenacım yaa hala Bıraktığın yerdeyim ben de
asker keşke polis olsa bıktım tainden 6 il gezdik 11. evime taşıncam kısmetse:)) 13 yıllıkta evliyimHoooooosgeldin nursena...........nasılsn.valla ben bile yokluğunu farkettim.esin polis sanrm.
Allah kolaylık versin cücüşüm sağlıkla kavuş oğluşuna inşallahSelam canlarım,tontiş fıstıklar
Ben geldim,oğluşumla birlikte bir selam verelim dedik
Anlayacağınız paşamız geliyor Allahtan bir mani çıkmazsa,ama baya zor geçiyor hamilelik,Rabbim sabrını verir diyerekten çekiyoruz bakalım ,sizde dualarınızı eksik etmeyin cücüşler
Buarada yarın 16. Haftaya girecem,şimdilik kilo almadım,hatta -1 ,- 1.5 civarı devam ediyorum.
Allaha emanet olun. Sizleri kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?