Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese kaydirigubbakcemile3

95.5 kg. Ramazan sonrası 96,5 kg.dum. 1 kg. vermişim.
Dün callanecticse de başladım bakalaım haftaya nolucak.

nursena'M,
OKUR'um,
citol'üm,
yagmurgozlum,
Kittiara'm,
hepinize günaydın canlar.

sabah:2 adet galete,
1 parça tulum peyniri,
1 bardak çay
1 adet domates yedim.
Aman kilo hiç bildirmeyeceğim valla, canım sıkkın

Sana da günaydın canım.Su falan mı tuttu vücudun acaba?

Canım su mu tuttu, yağ mı tuttu bilmem,
Dün bir baskül almaya gittim.
Önce bir tartılayım dedim, sonra alırım dedim baskülü,
Bir tartıldım aman tanrım
85.700 demez mi?
Baskülünüz yanlış tarttı almam dedim, ne güldüler, ne güldüler.
Kittiara'm bende callanitics egzersizlerini yapıyorum 4 gün oldu
Ben birde leslie senson ile yürüyüş egzersizlerine başladım.
Hayırrrrrrrrrrrrrrrlllllıııııııı ssssssssııııı

gün içerisinde fazla bir şey yemiyorum.
Sadece dün akşam 4 adet lahmacun yedim(Bizim lahmacunlar çay tabağı büyüklüğünde olur)
2 adet üçgen börek yedim hepsi o,
Bu bana kilo aldıracaksa neden eziyet çekiyorum ben peki, bakın sinirlerim gerildi yahuuuu.

Ben hiç zannetmiyorum bunların o kadar kilo aldıracağını su falan olabilir diye düşünüyorum.
Ben aslında meraktan dün de tartıldım. 94.5 kiloydum.Bu sabah ise 95,5 kiloyum.Diyeti bozmadım abur cubur yemedim ,hatta 2 kilo verdiğimde spor bile yapmamıştım.Dün sporda yaptım 95,5 olmuşum.1 günde bir kilo alacak bişey yapmadım .Kafama takmıyorum ,spora devam diyete devam ama çok sık tartılıyorum ,hergün tartılıyorum kafayı yedim sanırım klava: Kendimi tutup cuma dan cumaya tartılıcam inşallah ....
Call. kaç gün oldu senin?Ölçülerini aldın mı ?

Bugün 5.gün olacak inşallah.
Ölçülerimi aldım tabii ki
Yalnız ben 40 dk.yapabiliyorum
yerdeki diz hareketlerini yapamıyorum.Dizim ameliyatlı olduğu için
Ölçüleri bir ara bildiririm
Ama benim oda arkadaşım yaptı, gözle görülür şekilde 2 beden inceldi.
21 gün olarak uyguladı o.

Günaydın...

Kilom 92.8

200dk.yürüyüş

gündüz girmeye imkan bulamayabileceğim için şimdi bildirimimi yapıyorum
kilom 104 :sm_cool:
darısı başınıza Şeniz
:enbuyukkk:

Tebrikler..Emin adımlarla hedefe ilerliyorsun..:)

Okur, link adresini yolladım sana aldın diimi..??

citol, özeldende teşekkür ettim,ama burdanda edeyim..Çok saol çok incesin..

Bonus'çum eşine mutlu yıllar..

YURDUSUM,bak bende yine başa sardım,ama takmıycam,üzmeyeceğim kendimi ters tepiyor..Ayrıca ben hakettim,çünkü hiç dikkat etmedim..
sende rahat ol..:))

Canım ya oğluş nasıl oldu, merak ettim.
Bende öğlen leslie ile yürüyüş egzersizlerini yaptım.(45 dk) 3mil(Yakalaşık 5 km)
2 kepekli grissini, 1 soda, 1 elma yedim

Canım ya oğluş nasıl oldu, merak ettim.
Bende öğlen leslie ile yürüyüş egzersizlerini yaptım.(45 dk) 3mil(Yakalaşık 5 km)
2 kepekli grissini, 1 soda, 1 elma yedim

Canım,çok saol..Oğluş çok şükür iyi,antibiyotiğe hemen cevap verdi..
Gece sabahladık gerçi o ayrı..
Bu sabah yavaş yavaş eski formuna dönüyor..:))

Bende hiç iyi diilim,boğazım feci faranjitim azmış durumda,öksürüyorum..
Bir tek eşim sağlam..:)))

Size trajikomik bir olay anlatayım..Ben oğlanla uyuyorum,eşim dediki gece ben uyanmazsam bana muhakak seslen,birlikte bakalım..

Sonra dalmışım gece 2-3 civarı bir baktım Barış yine yanıyor,hemen gerekli müdaheleyi yaptım..Sonra çocuk cin gibi oldu uyumuyor artık,salla salla mahfoldıum..
Gittim eşime sesleniyorum..naapıcaz uyumuyor ateşide hala tam anlamıyla düşmedi diye..
birazdan ateş düşürücü içiririz dedi ve arkasını döndü uyudu..

benim eşim çocuklarına tapan bir baba..Buna rağmen şunu diyorum..İşte anne ve baba arasındaki koacaaaman fark...

Yinede allahım çocuklarımızın başından eksikliklerini vermesim canım.
Ne yaparsın işte hayat böyle sürüp gidecek, sağlıklı olduğumuz müddetçe.

birileri bana yardım etsin ya... 2.5 aydır diyetteyim gerçi son 10 15 günü saymıyorum, 8 kilo verdim bu süre zarfında ki birazını geri almış bile olabilirim bilmiyorum ya bayramdı tatildi flan derken bozdum diyeti şimdi de hasta olmak üzereyim iştahım çok açık sürekli bişiler yemek istiyo canım diyete geri başlayamıcam diye çok korkuyorum yaaa oooof ağlıcam yaa deli gibi yemek yemek istiyo canım napcam ben :'(

canım bayramdan sonra hepimizde bir kopukluk oldu, doğal olarak.Şimdi bizlerde toparlanmaya çalışıyoruz ama, kafaya takarsak da hiç olmuyor.
İştah problemi hepimizde var.Benim yediklerimi okuduysan eğer, ben bunlara göre çöp gibi olmalıyım.
Spor yapmak şart ne olursa olsun.Şeniz

mafoldumben uuf ya benim şimdiye kadar ki diyet yapma rekorum 2 ay zaten daha uzun süre hiç yapamadım 2. ay dan sonra bi kopukluk oluyo sonra bi türlü geri dönemiyorum bu seferde öyle olcak diye çok korkuyorum son 1 aydır nerdeyse sürekli böyleyim tam başlıyorum dikkat ediyorum biyerlere gidiyoruz bişiler oluyo dikkat etmeye çalışıyorum ama evdeki gibi olmuyo tabi...mafoldumben eğer bu seferde geri toparlayamazsam biterim mafoldumben spor olarak günde 45 dk -1 saat arası yürüyüş yapıyorum o kadar... ooof yaa ne geldiyse hareketsizlikten geldi zaten başıma...mafoldumben maşallah 20 kilo vermişsiniz Allah nazardan saklasın darısı bana inşallah senağlama

ya yalnız olmuyo valla mecbur olacak kardeşide ne zaman bilmem bende ilkokula başlamadan bari olsunda rahat edem ilk okul daha zor dersleri falan hayırlısı bakalım
maşşallah anam nerde sabah bi gidiyom öğlene kadar kapıda bekle dur sabah kapıda 1 saat dil döküyom gitmicem diye öğle yemek zamanı 1 saat dil döküyom herkez kendi yiyo sende kendin ye diye aman valla ömür törpüsü bebeler ah annem ahhh anne olunca anlarsın demişti bana klasik laf aanam birindede haklı çıkma be kadın:))))
sıkma şekerim canını günün aydın olsun mutluluklar seni bulsun hayatın bayram olsun :)))

taktın heee lahmacuna yediysen yedin ana ne kadr dert ettin kız bacım takma haftasonu yürüyüş fazla olur baharda ne güzel halledersinnn

aman babalar hep öle benimkini arıyom az sıkıştır ağlıyo diye bana diyoki beni ikide bir arayıp herşeyi söleme erkeğe herşey söylenmezmiş kızımla aramda halledecekmişim kaynanama bile sölemişim götürmezsen götürme zora gelemiyon dedi
ne deyim adama

içimden allah seni koca diye alanın ...... dertsiz tasasız sorunsuz hayat istiyolar anasını satimmm

sıkma hep aynıyız canımmm

canım ben kilomu vermeyi birazda akupunktura borçluyum.
3 ay boyunca gittimSonra koruma proğramına alacaktı, ondan ayrı ücret istedi.Bende vaz geçtim.İlk konuştuğumuzda öyle dememişlerdi çünkü.
Şimdi kendim dikkat etmeye başladım.
Ağustos'un 20'sinde seanslarım bitti.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…