Hamarat hatuun kolay gelsin mi diyim geçmiş olsun mu diyim :)Yemeğimi de yapsam benden iyisi yok öğleden sonra dışarda işim var gitmeden dolmamı yapayım
Bende bikere puaçayı tam buday unundan yapmıştım hem tadı kötü oldu hem de yiyenlerden azar iştim çok zorlamamak lazım herhalde :))Kabak mucverini daha once tam bugday unu ile denemistim damak tadi elbet ama tovbe yarabbi acaip kotu olmustu tadi..
dahada fazlasını veririz inş canımGünaydiiiinnn :)
Kizlar ramazana az kaldi. Hadi biraz hizlanalim..
Bugun doktora gidecegim. 1 aydir ancak 3 kilo verebildim. Bakalim ne diyecek..
MAVIPATIKLER senin gibi kilo verebilirim bu hafta ben de insallah..
Diyetime geri donup spora yuklenecegim insallah..
Hamarat hatuun kolay gelsin mi diyim geçmiş olsun mu diyim :)
Ben bu sabah saat 12 de kalktım saat 2 gibide hala kahvaltı sofrasındaydım ne kadar utandıııım :)
Bende bikere puaçayı tam buday unundan yapmıştım hem tadı kötü oldu hem de yiyenlerden azar iştim çok zorlamamak lazım herhalde :))
Canım hiç un eklemediysen öyle oluyor pek pişmiyor içi ama dediğin gibi lezzetli oluyor yine deselam kızlarrr
fırında mucveri yaptım tarif için teşekkür ederim içi naptıysam ram pişmedi ıslak kaldı ama bayılarak yedimm
hergun lesli ile 3 mil + 30 dk tempolu yuruyus yapıyorum ama nette slım 6 dıbbıydı sanırım diğeri onlardan bahsediyolar daha iyi diye bilgisi olan lütfen yardım etsin lütfen en etkilisi hangisiiiii
dahada fazlasını veririz inş canım
Ilac kullanmaya devam canim bi sonuc elde edene kadar koruyucu olarak kullaniyoruzYelizcim bebegin nasil iyi dimi artik ilac kullanmaya devammi.?
Saglik,afiyet ve huzur dolu haftalar arkadaslar...
Düyünümüzü atlattik,misafirlerimizide bu sabah ugurladik cok sükür..Öyle cok yorgun ve hastayim ki her tarafim agriyor,bogazlarim fena...
Evin hali berbat,benim ise temizlik yapmaya hic halim yok..kisa zamanda toplarlarim insallah...
Adaş ne kadar ayıpppp o saate kadar yatılırmıymış hiiiiççç
Ben asla o saate kahvaltı neyim bırakmam
Her ne kadar ben de dediğime inanmasam da
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallahSaglik,afiyet ve huzur dolu haftalar arkadaslar...
Düyünümüzü atlattik,misafirlerimizide bu sabah ugurladik cok sükür..Öyle cok yorgun ve hastayim ki her tarafim agriyor,bogazlarim fena...
Evin hali berbat,benim ise temizlik yapmaya hic halim yok..kisa zamanda toplarlarim insallah...
birde cam silmistin degilmi bugun senAllahım bugün çok yoruldum akşamüstü misafirim de geldi daha şimdi oturdum
Bir de kızımla yağmura yakalandık hem de ne yağmur resmen sudan çıkmış balığa döndük bir de dolu yağıyordu epeyce de iriydi ayakkabının üzerine bile gelince acıtıyordu o derece yani
bendede misafir vardı biraz önce kalktılar mağdem o kadar doluya yakalandınız bir çatı altına filan sığınsaydınız ay bende düğünden önce taksimde doluya tutulmuştum hemen bir binanın çıkıntısına sığındım dolu bitene kadar :)Allahım bugün çok yoruldum akşamüstü misafirim de geldi daha şimdi oturdum
Bir de kızımla yağmura yakalandık hem de ne yağmur resmen sudan çıkmış balığa döndük bir de dolu yağıyordu epeyce de iriydi ayakkabının üzerine bile gelince acıtıyordu o derece yani
Canım hiç un eklemediysen öyle oluyor pek pişmiyor içi ama dediğin gibi lezzetli oluyor yine de
Teflon tavayı azcık yağlayıp onda da pişirebilirsin Kısık ateşte o da güzel oluyor çok büyük tava olmasın alt. Üst etmesi zor oluyor sonra
Tavada da ince olursa daha kolay ve iyi pişiyor
aslında sorsan şimdi bile evde sadece tam buğday unum var mücvere filan bende katıyorum bakma sen ama tabi beyaz unun tadını vermiyorAdaş bir arkadaş tam buğday unu ve normal unu karıştırarak yapıyordu poğaçayı o beğeniliyordu aklında olsun
Hiç sorma durdum durdum sildim yağmur yağdı :)Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah
birde cam silmistin degilmi bugun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?