Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saglikli ve huzurlu haftalar...

Asucum kolay gelsin..

Meyracim hastaniz nasil.?

Nursenacim donduysen bildirim yap bence tasinmaniza daha var...
Ayrica listeyi yapabilcenmi devan edeyimmi.?

Elifunda cuma gunu bildirim yapacagin zaman iki haftanin kilosunu da yazarsin canim...

Yemeğimi de yapsam benden iyisi yok öğleden sonra dışarda işim var gitmeden dolmamı yapayım
Hamarat hatuun kolay gelsin mi diyim geçmiş olsun mu diyim :)

Ben bu sabah saat 12 de kalktım saat 2 gibide hala kahvaltı sofrasındaydım ne kadar utandıııım :)

selam kızlarrr
fırında mucveri yaptım tarif için teşekkür ederim içi naptıysam ram pişmedi ıslak kaldı ama bayılarak yedimm
hergun lesli ile 3 mil + 30 dk tempolu yuruyus yapıyorum ama nette slım 6 dıbbıydı sanırım diğeri onlardan bahsediyolar daha iyi diye bilgisi olan lütfen yardım etsin lütfen en etkilisi hangisiiiii
dahada fazlasını veririz inş canım

Saglik,afiyet ve huzur dolu haftalar arkadaslar...

Düyünümüzü atlattik,misafirlerimizide bu sabah ugurladik cok sükür..Öyle cok yorgun ve hastayim ki her tarafim agriyor,bogazlarim fena...
Evin hali berbat,benim ise temizlik yapmaya hic halim yok..kisa zamanda toplarlarim insallah...

Gecmise atlayarak ve hizli bir sekilde göz atabildim,aklimda kaldigi kadari ile..

Frida,yolcu ve dafi abla hepinize cok gecmis olsun,Allah sifa versin...ayrica evlenen ciftlere mutluluklar diliyorum..

Meyra yakininiz hastaymis sanirim,cok gecmis olsun..

Nursena hosgeldin,yoklugun farkediliyordu..:)

Adaş ne kadar ayıpppp o saate kadar yatılırmıymış hiiiiççç
Ben asla o saate kahvaltı neyim bırakmam
Her ne kadar ben de dediğime inanmasam da

Hamarat hatuun kolay gelsin mi diyim geçmiş olsun mu diyim :)

Ben bu sabah saat 12 de kalktım saat 2 gibide hala kahvaltı sofrasındaydım ne kadar utandıııım :)

Bende bikere puaçayı tam buday unundan yapmıştım hem tadı kötü oldu hem de yiyenlerden azar iştim çok zorlamamak lazım herhalde :))

Allahım bugün çok yoruldum akşamüstü misafirim de geldi daha şimdi oturdum
Bir de kızımla yağmura yakalandık hem de ne yağmur resmen sudan çıkmış balığa döndük bir de dolu yağıyordu epeyce de iriydi ayakkabının üzerine bile gelince acıtıyordu o derece yani

Canım hiç un eklemediysen öyle oluyor pek pişmiyor içi ama dediğin gibi lezzetli oluyor yine de
Teflon tavayı azcık yağlayıp onda da pişirebilirsin Kısık ateşte o da güzel oluyor çok büyük tava olmasın alt. Üst etmesi zor oluyor sonra
Tavada da ince olursa daha kolay ve iyi pişiyor

ne desem acaba geçmiş olsun mu desem kasımpatı :) canım vallahi bizimkiler balayına gitti geldi ben halaa öksürüyorum ve burnumda akıyor halsizimde üstelik..... ama benim düğün bitti eşimin hasta ziyaretleri başladı ondan dinlenemedim de inş. sen dinlenebilirsin işlerde yavaş yavaş halolur. sizinde yeni evli çifte mutluluklar dilerim :)

Adaş ne kadar ayıpppp o saate kadar yatılırmıymış hiiiiççç
Ben asla o saate kahvaltı neyim bırakmam
Her ne kadar ben de dediğime inanmasam da

sorma canım yaaa dün akşam tam yatık eşim kalktı ayağım ağrıyor diye tuturdu kalkıp onunla oturdum gece oturuncada sabah uyanamadım zaten eş evde olunca biliyorsun geç kalkılıyor inş. daha fazla abartmam bu durumu

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah
birde cam silmistin degilmi bugun sen

bendede misafir vardı biraz önce kalktılar mağdem o kadar doluya yakalandınız bir çatı altına filan sığınsaydınız ay bende düğünden önce taksimde doluya tutulmuştum hemen bir binanın çıkıntısına sığındım dolu bitene kadar :)

işte budur bende mücveri böyle yapıyorum harika oluyor çocuklar sebze köftesi diyorlar :)

Adaş bir arkadaş tam buğday unu ve normal unu karıştırarak yapıyordu poğaçayı o beğeniliyordu aklında olsun
aslında sorsan şimdi bile evde sadece tam buğday unum var mücvere filan bende katıyorum bakma sen ama tabi beyaz unun tadını vermiyor

benim kızın yarın matamatik yazılısı var karın ağrısı tutu ağrı kesicide istemiyor karpuz istiyor kalkıp keseyim bari nasıl birazdaha soru çözdürsem acabaa

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah
birde cam silmistin degilmi bugun sen
Hiç sorma durdum durdum sildim yağmur yağdı :)
Aslında salonda gömme balkon var her zamana gelmez yağmur ama bugün öyle bir yağdı ki içeri bile girdi nerdeyse artık dışardan silerim tekrar ama bu hafta Yağışlı olacakmış sanırım artık haftaya yine silerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…