Şekerlerrr size doyum olmaz ama ben çıkmak zorundayım herkese iyi haftasonları dua edin bana yarın doktordan iyi haberlerle döneyim tatilde kaçamak yok haaa ona göre hepimiz birer çıtır olcezzzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çoookk istirhamm edeceğim efendimm biz de spor yapıyoruz burada ama bize tebrik yok zaten listede bile yokumm (gerçi kendim istedim olmamayı ama sabah sabah başka nasıl kapris yapılabilir ki!!!!!! :roflol: )Ekim ayının ilk dereceleri geldi haaanııımm buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
1 - Kediruhlu :hooray: :hooray: :teytey: ( 1.7 kg )
2 - Kittiara :hooray: :hooray: :dance: ( 1kg )
3 - yağmurgözlü :hooray: :hooray: :sm_cool: ( 500 gr )
200 dk yürüyüşle YENA' yı ve bütün hafta egzersiz yapan YURDUŞUM ablamı tebrik ediyorum.... a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
3 günlük dünya burada bile negatif düşünerek ne geçecek ki elimize...aldım cnm teşekkürlerr
maşallah namen sen her gün pozitifsinn Allah bozmasın cnmm
Bonus'çum emeğine sağlık...
nanem,madem spor yapıyosun,neden yazmıyosun..
Adını listede görürsen daha çok motive olman babında..yerimseniben
Seçil00______________87.5_______________
Citol________________107.7______________
xhüzünx_____________101.9_______________
nursena______________85_________________
Bonus_______________91.7________________
YENA_______________92.8________________
Kittiara______________95.5________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________85.7_________________
Dream_______________94__________________
Okur________________87.5________________
Yağmurgözlü__________112.5________________
Aşkito_______________73.5_________________
Kediruhlu_____________104_________________
Sscuba_______________92__________________
Glikoz________________88__________________
buyrunnnnnnnnn Haftaya daha fazla eksilmeler diliyorum hepimize kaydirigubbakcemile5
çitol bu çay may ne oluyo ki bende üzerine bastım ayakkabıya puan yetiyomuş aldım iyimi ettim kötümü bilmiyom ne işe yarıyo acep ilk okulda defterin kenarını süslerdiya aynı onun gibimm heheheheee
merabayin arkidisler yav ben iyice icine ettim diyetimin basliyorum ama yine bozuyorum ne hikmetse bi türlü devam edemiyorum , ya misafir geliyo ya ben gidiyorum.. regliyim su anda siskinlikte var morel sifir yeter uleyyyyn dedim bu böyle gitmez ve kuzu kuzu araniza döndüm:çok üzgünüm: beni bi düzene sokun allah rizasi icin ya... su an kac kiloyum bilmiyorum en son 104 idim.. bugün yediklerimi yaziyorum 1 kepekli tost 1 yumurta 3 zeytin 2 kücük dilim peynir bukadar simdilik aksamada sadece salata yemeyi düsünüyorum sositososito
hoş geldin şekerim ben burdan ayrılmadım da ne oldu gene buraktığın gibiyim farkımız yok yaniii amasyalım hoşgeldin
osnurr nörüyon gıı kaç zamandır oksunn:hulya:
tatlısım ben bu yaz ıyı gezdım ya tatılden tatıle gıttımhihoyyytsende gozukmuyordun nerelerdesın oglusun nasıl neler yapıoyrsun:1hug:
napalım işte bizlerde motive olmaya çalışıyoruz diyete tam gaz gayet bomba gibiyiz sizleride aramızda görmek istiyoruz:sm_coolğluşuma gelince teyzelerini çıldırtmakla meşgul şu anda :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?