Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeseee günaydııınnn;
neredeyse öğlen olacak ben ancaa günaydın diyebildim :1rolleyes:
nasılsınız bakalım? dereceye giren ya da giremeyen herkesi tebrik ediyorum... ne de olsa kararlı bir şekilde devam edecek derceye giremeyenlerde...
güzel bir hafta sonu geçirin dilerim. uyuyabilenler az biraz benim için de uyusunlar :dance:
ben de kendime kahve yapayım ayıltır belki :teytey:

hayrola doktora neden?? yoksa söylemiştin de ben mi atladım??

çoookk istirhamm edeceğim efendimm biz de spor yapıyoruz burada ama bize tebrik yok zaten listede bile yokumm (gerçi kendim istedim olmamayı ama sabah sabah başka nasıl kapris yapılabilir ki!!!!!! :roflol: )

aldım cnm teşekkürlerr
maşallah namen sen her gün pozitifsinn Allah bozmasın cnmm
3 günlük dünya burada bile negatif düşünerek ne geçecek ki elimize...

Bonus'çum emeğine sağlık...

nanem,madem spor yapıyosun,neden yazmıyosun..
Adını listede görürsen daha çok motive olman babında..
yerimseniben

Bonus'çum emeğine sağlık...

nanem,madem spor yapıyosun,neden yazmıyosun..
Adını listede görürsen daha çok motive olman babında..
yerimseniben

kızzz sonunda geldin.. şimdi kızı emzirmeye gidiyorum sana leslie ablanın tüm linklerini buldum. ben başladım. dün 3 mile yürüdüm. yani yaklaşık 4,5km kaydirigubbakcemile2 az sonra geleceğim sana mail yollayayım mı?? başla sende süper zevkli kocamı bile kandırdım en azından 2 mile'de o yürüdü benimle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
başlıyor musun?? kaydirigubbakcemile5
giden kiloların şerefine :içelim:
adımı yazdırma konusuna gelince hala 3000 kiloyum zayıflamaya başlayayım sonra yazdıracağım. dönüşüm muhteşem olsun baabınndaaaa kaydirigubbakcemile3

geldim burdayım da yazmaya
mecalim
yok
vallahi tebrik ederim dereceye girenleri ya ben durduramıyom boğazımı mide genişledi habire tatlı yemek istiyom off allahım yardım et şu kuluna yaaaa

çitol bu çay may ne oluyo ki bende üzerine bastım ayakkabıya puan yetiyomuş aldım iyimi ettim kötümü bilmiyom ne işe yarıyo acep ilk okulda defterin kenarını süslerdiya aynı onun gibimm heheheheee

Müthişsin valla ellerine sağlık da tabii benim ihmalim ben 92 değil malesef onca sıkıntımın üstüne bide 1 kilo 3oo gram almış durumdayım. Yani şu an iti bariyle 93.300 ama son derece azimliyim bu gidiş duracak çünkü bu hafta tam bir detoks yapacağız. İş yerimden 4 arkadaş lahana çorbası diyetine başlıyoruz bu pazartesi ve bundan hepimiz çok umutluyuz. Doğrusu korkutucu gibi görünsede bence mantıklı bi arınma hem hiç bi şeyde eksik değil, sebzesinden meyvesine, etinden kepekli pirincine hepsi var. Ye ye ye nereye kadar yahuu hem belki bu şok şaşırtma benim şu takılı kaldığım 90 lardan kurtulmama yardımcı olur.

Sİz ne dersiniz daha önce bu tür detoks haftası geçirenleriniz mutlaka olmuştur? Hoş biliyorum ilk denecek şey çok sağlıklı olmadığı, ama ben buna şimdilik inanmış durumdayım metobolizmamın böylesi bi şoka ihtiyacı var bence, yeterki harfi harfine yapabileyim. Mesela sabah deli gibi kahvaltımı yaptım ama şimdi gözümün öünüden çikolatalar uçuşmakta, nasıl kendimi frenleyeceğim bilemiyorum doğrusu. cokacimcoook

çitol bu çay may ne oluyo ki bende üzerine bastım ayakkabıya puan yetiyomuş aldım iyimi ettim kötümü bilmiyom ne işe yarıyo acep ilk okulda defterin kenarını süslerdiya aynı onun gibimm heheheheee

neden kötü olsun cnm
site içi eglence iştee
al gitsin bişi olmaz

merabayin arkidisler yav ben iyice icine ettim diyetimin basliyorum ama yine bozuyorum ne hikmetse bi türlü devam edemiyorum , ya misafir geliyo ya ben gidiyorum.. regliyim su anda siskinlikte var morel sifir yeter uleyyyyn dedim bu böyle gitmez ve kuzu kuzu araniza döndüm:çok üzgünüm: beni bi düzene sokun allah rizasi icin ya... su an kac kiloyum bilmiyorum en son 104 idim.. bugün yediklerimi yaziyorum 1 kepekli tost 1 yumurta 3 zeytin 2 kücük dilim peynir bukadar simdilik aksamada sadece salata yemeyi düsünüyorum sositososito

hoş geldin şekerim ben burdan ayrılmadım da ne oldu gene buraktığın gibiyim farkımız yok yaniii amasyalım hoşgeldin

hoş geldin şekerim ben burdan ayrılmadım da ne oldu gene buraktığın gibiyim farkımız yok yaniii amasyalım hoşgeldin

canim hosbulduk tokatlim:1hug:
öyle deme yaa valla bende cok etkisi oluyo buranin
demekki kisiden kisiye degisiyo..

bu aksam yediklerimide yazayim hemen, yarim tabak kepekli makarna bol salata iki kasik türlü yemegi..alkisalkisalkis

iyi geceler kıslarrr nabersiniz ben gayet iiyim bu arada dereceye girenler tebrükler :hooray::teytey::dance:

hayırlı aksamlar cıtırlarım nasılsınız gorusmeyelı?secılım ve ben bır suredır ugrayamadık topıgımızeama donusumuz cok yakında:kedi:

tatlısım ben bu yaz ıyı gezdım ya tatılden tatıle gıttımhihoyyytsende gozukmuyordun nerelerdesın oglusun nasıl neler yapıoyrsun:1hug:

napalım işte bizlerde motive olmaya çalışıyoruz diyete tam gaz gayet bomba gibiyiz sizleride aramızda görmek istiyoruz:sm_coolğluşuma gelince teyzelerini çıldırtmakla meşgul şu anda :roflol::roflol::roflol:

inşallah canım hep beraber gene devam edıcez dıyetımıze tam gaz canım ıst bulussun dıoruz beyzus abla da gelsın ne zaman yapsak bulusmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…