Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım hep beraber gene devam edıcez dıyetımıze tam gaz canım ıst bulussun dıoruz beyzus abla da gelsın ne zaman yapsak bulusmayı

osssnur'um iyi akşamlar canım, nerdesin sen ya?
Vallahi topik elden gidiyor kurtaran yok kızım ya,
İstanbul'da buluşma varmış galiba ben 10'un da İst.dayım bak ayarlanırsa bende sevinirim.Hepinizi görmüş olurum.
17'sin de dönecem Mersin'e(İnşallah)
Kendine iyi ba canım.opuyorumnanaktan

YURDUSUM,n'aber..BEYZUS geldimi..??
Buluştunuzumu..?? Hemen anlat..:)))

Seni çılgın..:))))

ablacımm cok ıyıym sen nasılsın?ben tatıldeydım yenı geldımopuyorumnanaktan ablacım beyzus abla da gelsın senın tarıhıne ayarlarız mutlaka ayarlarız ablacım :1hug:

Bugün sabah 2 adet galeta, 1 parça peynir, 5 adet zeytin ve 2 bardak çay içtim.
Öğlen haşlama tavuk yedim(sade)
Akşam somon balığı ve bol salata
Yine callanitics egzersizlerimi ve leslie abla yürüyüşlerini yaptım.
En azından spor yapınca kendimi mutlu hissediyorum.(Kilo vermesemde)

YURDUSUM,n'aber..BEYZUS geldimi..??
Buluştunuzumu..?? Hemen anlat..:)))
Ya YENA'm hiç sorma cuma akşamı BEYZUS'umu aradım yarın ne zaman geliyorsunuz diye, bana demez mi ki Yurduşum biz İst.döndük.Çok üzüldüm.Hayırdır bir şey mi oldu diye.
Neyse allahtan bir şey yokmuş ama, perşembe günü akşam Mersin'e gelmişler, geldiğimizde saat 24.30 idi seni aramak istemedim, rahatsız etmek istemedim dedi.Ben ve eşim neden rahatsızlık olsun dedik ama onlar çoktan İst.gitmişler.
Çok üzüldüm inan ki.İnşallah başka zaman mutlaka görüşeceğiz.
Oluş nasıl, kızın nasıl bu arada öpüyorum onları ve seni
ablacımm cok ıyıym sen nasılsın?ben tatıldeydım yenı geldımopuyorumnanaktan ablacım beyzus abla da gelsın senın tarıhıne ayarlarız mutlaka ayarlarız ablacım :1hug:
Bende iyiyim ablam ya.Ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz tabiri caizse.
Tatil iyi geçmiştir umarım.Motive elden gidiyor diye çağrı yapmıştım herhalde duydun geldin dimi canımopuyorumnanaktan

Bende yediklerimi yazayım..Sabah bir adet sıcacık çıtır çıtır simit..:))))
Aralarda meyve,kahve.Akşam bir tabak keşkek ve salata..:))
Bu arada keşkek en sevdiğim yiyecekler arasında yer alır..hemde faydalı..:))
Ama herkes bilmez sanırım..
Özellikle düğün yemeği olarak tercih ediliyor..

YENA'm afiyet olsun canım çok süper bir yemek o ya.Anlatma ne olur.zemuszemus mafoldumben

AAaaaa çok şaşırdım..neyse kısmet diilmiş demek..Artık ıstanbulda görüşürsünüz...

Çocuklar iyi canım..Ellerinden öperler..Oğlum uyuyor,kızımda haftasonu olduğu için hala ayakta,öğretmencilik oynuyor..:))

YENA'm afiyet olsun canım çok süper bir yemek o ya.Anlatma ne olur.zemuszemus mafoldumben

Diimi ama..Bende çok severim..:))
Barış'a hamileyken hep sık sık keşkek aşererdim..:))
eşim diyoduki çok ilginçsin millet avokado aşerer sen bulgur,buğday aşeriyosun derdi..:))))

Uşaklı ve İskenderunlu arkadaşlarım vardı,yapıp getirirlerdi..:))

Hayırlısı olsun YENA'm.
Kızının herhalde öğretmen olma niyeti var gibi.

YENA'm biliyormusun geçen gün pazarda dolaşıyordum.Yanımda ki arkadaşım avakado aldı.Ben bunu hiç yemedim tadını bilmem dedim
Arkadaşım abla çok güzel bizde bayılırız dedi, neyse o arada pazarcı amca avakadonun birini kesti, ben yok desem de bir parça verdi.Süper bir şey bayıldım.
Hemen bende aldım, akşam süt, ceviz, muz, bal ve avakado ile bir karışım yaptım eşimle içtik, eşim de bende çok beğendik.
Kalorisinin hesabını sen yap canım? hihoyyyt hihoyyyt

merhabalar
kizlar ben tekrar SIKI diyete baslamak istiyorum ve daha fazla motivasyon icin cuma zayiflama gruplarina basvurdum.
artik burada paylasmayacgim kilomu. yani listeden silebilirsiniz.
burada cok fazla paylasimda bulunmadigim icin beni cok aramazsiniz ama yinede haber vereyim dedim.
size basarilar diliyorum ve kocaman öpüyorum.

Afiyet olsun..:))
ben tropikal meyvelere nedense ısınamadım..
Ananas az buçuk severim..galiba Türküyede üretiliyor artık..

Bence burdanda ayrılma..Çünkü 90+ sayfasının ilklerindensin..
yeni üye olduğumda,ilk sayfalardan itibaren ara ara okumaya çalışmıştım..:)

Ben resim yüklemeyi beceremedim ya...

Oğlumun fotolarından eklemek istiyorum ama..

askito'm nereye gidiyorsun anacım, bizleri yalnız bırakmayın, bak motivasyon düştükçe düşüyor ona göre canım.opuyorumnanaktan

Bence burdanda ayrılma..Çünkü 90+ sayfasının ilklerindensin..
yeni üye olduğumda,ilk sayfalardan itibaren ara ara okumaya çalışmıştım..:)

evet canim bu topige ilk sahip cikanlardanim ama ne bilim cok bosladimm
o kadar cok seyle ilgilniyorumki.
birde makyaj topigi actim.gün gün makyaj ekliyorum.resimli anlatim yapiyorum vs.
1 yasinda bebegim var.evin isi.hamilelikten kalan arkadaslarimin geyik topigi derken.. sizinle ilgilenmeye hic vakit kalmiyor.

askito'm nereye gidiyorsun anacım, bizleri yalnız bırakmayın, bak motivasyon düştükçe düşüyor ona göre canım.opuyorumnanaktan
acikcasi benimle zaten pek ilgilenilmedigini düsünüyordum .
amacim ilgi cekmek veya gitme dur demeniz deildi yanlis anlasilmak istemiyorum cnm.
ama kesinlikle motivasyon düsmesine sebep olmak istemiyorum. o yüzden madem orda ne paylasiyorsam burayada yazarim. kilomu .yedigimi ictigimi

o zaman size motive edici bir kac sey yazayim.
dün adet oldum ve benim adet dönemimde tatli olmazsa olmazz
deliriyorum resmen tatli icin.
bugün icim icimi yedi. iki parca bitter cikolata yedim ama kesmedi.
deminden beri sinirden ölüyorum ama bir lokma tatli yemedim !!!

2 gündür diyetteyim.
aksam 6 dan sonra hic birsey yemiyorum.
bugün yediklerim..

sabah 2 haslanmis yumurta,3 kücük parca kasar, biraz domates ve salatalik
ara bi avuc findik
öglen cilekli activia yogurt
ara bir avuc findik
aksam ekmeksiz döner et ve salata.

Canım o dönemlerde hepimizin sıkıntısı oluyor malum.
Teşekkür ederiz yinede paylaşımda bulunduğun için.
İnşallah her şey hepimizin gönlüne göre oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…