Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes buradaymışşş :)))

nasılsınız bayanlar??? hadi ben uyuyamadım sizin ne işiniz var burada ??? kaydirigubbakcemile3

kıss çatlak sen arada bir uğrasanda bizim için yeterli geliyor çünkü sede doksanlardan bu kiloya indin bu bizim için ne büyük motivasyon bilmiyonmu gııııı dipme biyeyleye sakınnnnnnn :gitme::gitme:

Ben resim yüklemeyi beceremedim ya...

Oğlumun fotolarından eklemek istiyorum ama..

ayy yükle yaff ben çok merak ediyorum valla senin oğluşunu valla delikafadulden
heyyyy herkes nereye gitti yaaa???
benden mi kaçtınız??? senağlama

duudaaa benim oğluşum böyle söylerrkaydirigubbakcemile3

@ aSkiTo : nereye gidiyormuş?? ne olmuş ki?? bak benimle de ilgilenen yok ama ben burdayım kaydirigubbakcemile3 sen de gitmeee!!!

ne güzelll yalnız değilimmm tursari gelmiş

tursari dimam anam bacim dipmiom :)

namem sanada muCxx ..

nescafe ictim tatli istegimi karsilamistir insallah.. bi kriz daha yasamadan yatsam ii olcak:)

kaydirigubbakcemile3gece kuşu tursari yaralarınıza ve yanlızlığınıza derman olmaya gelsi anımmmmmmkaydirigubbakcemile3

tursari dimam anam bacim dipmiom :)

namem sanada muCxx ..

nescafe ictim tatli istegimi karsilamistir insallah.. bi kriz daha yasamadan yatsam ii olcak:)

aşkito yafyumm krom kullansana bu dönemde yada her krizde alla iyi oluyor şekeri dengeliyor yerimseniben

o nasıl kullanılıyor şekerim??. allahım bakalım daha neler öğreneceğim burada :))))

krom pikolinat acanım kapsül şeklinde solger markası güvenilir ve doğal bir vitamin diyelim zemuszemusve gayette iyi kendini toparlıyorsun. benimde emzirirken kullanmıştım yaşam koçu önermiştikaydirigubbakcemile5hipoglisemi çıkmıştı

emzirdiğimden dolayı korkuyorum ben bir şey kullanmaya. doğal bile olsa korkuyorum işte.. elma sirkesi kullanmaya başlamış emziren anneler ama ben yapamam. dur bakalım diyetisyene gideceğim az kaldı.

emzirdiğimden dolayı korkuyorum ben bir şey kullanmaya. doğal bile olsa korkuyorum işte.. elma sirkesi kullanmaya başlamış emziren anneler ama ben yapamam. dur bakalım diyetisyene gideceğim az kaldı.

korkmak iyidirde sen abartmıssın herhalde kaydirigubbakcemile3 sirkeden korkulurmu gıııkaydirigubbakcemile3

hanım hanımm normal sirke değil. hap olan cinsi var ya zayıflatanı hani :roflol:
biz de salata yiyoruz herhal limon yada sirkeyle :1rolleyes:

:1hug::roflol:
hanım hanımm normal sirke değil. hap olan cinsi var ya zayıflatanı hani :roflol:
biz de salata yiyoruz herhal limon yada sirkeyle :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben onu elma krom hapı olarak biliyordum yaww:roflol::roflol::roflol: sirkemiymiş o sırnaşık şey zaten kullanma öyle şeyler zayıflamak için ama bu benim dediğim şekeri dengeliyor tatlı ihtiyacını bastırıyor o kadar yerimseniben banada yaşam koçu önermiş onlarda zaten doktorlarla çalışıyorlar a.s ama tabi sen gene sorarsın diyetisyene gideceksen daha iyi olur

oo hatunslar çoğaldı ben kaçayım yahuu daha namaz kılmadı bu tembel kılıpta yatayım en iyisi dün gecede hiç uyumadım üç saat uykuyla duruyom ayzım beş metre açılyor esnerkennkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi canlar ben kaçar iyi hayırlı tatlı tatlı yüralar sizlereeeopuyorumnanaktan

aaa şekercimm yaaa sen geride kalmışsın onun elmakromu hariç elma sirkesi de çıktı. bak bana nasıl takip ediyorum.. ama kullanmam zaten öyle şeyler.. lmaz:
bu ayın sonu ya da 15'i gideceğim yoksa bakırköye giderim. kilolar batıyor bana az kaldı bunalıma girmeme mafoldumben
neyseee deşme yaramı akşam akşam hatta akşamı mı kaldı sabah oldu neredeyse. hem uykun da gelmiş yat sen... hem ben de neyime güvenip oturuyorsam. kızım uyanacak yatsam da az ben de uyusam. di mi ama???

yatt sen yat yastığa başını koyduğun anda başlar namecik anneeee diye ağlamaya :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3hadi iyi gecelerrrr[/]

kıpırdanmaya başladı zaten
neyseee sen yat sana tatlı rüyalar canım. ben biraz daha burdayım gibi gözüküyor... kafamı toparlayıp yatacağım yerimseniben
sana iyi uykular, tatlı rüyalar..

günaydım muhabbet harikaymış şekerler neyse kocam başından kalkamadıki açalım neyse bugün nöbetçi muuhabbete gelirim akaşam ayyy,
dün arkadaş geldi kız sen geri almaya başlamışsın dedi aman bi moral bozuldu bozuldu tatil resimlerin ne güzelmiş bak zayıfmışın falan ya ben direk mide ve üst taraffa alıyom kiloyu oda göze batıyo su içmeye başlamalıyım 3 lt içmem lazım allahım bu hafta başaracam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…