Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlar,
Sabah yediklerim: 1 elma, bir bardak süt, 5 adet fındık
şimdi leslie abla ile yürüyüşüme başlayacağım.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum canlar.

Aman nursena'm takma be canım, benim de problemim senin gibi, direk midem ve omuzlarım genişliyor, ne yapalım bazılarını 90-60-90 yaratan bizi yaratmamış ya.
Çokta öyle olmak istemem ama 75'lere düşsem yeter diyorum ben.Ama nasıl?opuyorumnanaktan

günaydın mı desem tünaydın mı desem yagmurgozlum
doktora gittin mi? ne dedi?

hepsi olur cnm tşk nasılsın doktora gittim çok şükür iyileşmiş dizim ama bir süre daha farklı bir dizlik takmam gerekecek koruma amaçlı ve merdiven inip çıkarken dikkat etmem gerekecek bir süre daha durum bundan ibaret çok mutluyum ameliyata gerek kalmadığı için yürüyüşlerine başlayabilirsin dedi doktorum ama istanbulda nasıl yağmur var sel akıyor kaydirigubbakcemile3

merhaba bayanlar;
nasılsınız, hafta sonu nasıl geçiyor?? ben çıldırmak üzereyim kızım delirdi ağlıyuor dünden beri uyumak istemiyor. geceden beri onunla uğraşıyorum...

yok be hayatım çok şükür hasta falan değil ama uyumuyor. sanırım dişleri çıkmaya başlayacak onun sıkıntısı..

yafyummmm yaa :ecrin_bebek: kuzuuu inşallah kolayy çıkar dişleri eğer huzursuzsa ondandır mutlaka dişlerini kontrol et.şişmiş olyor çıkan dişin yeri elinle kontrol edebilirsin ancak tabiki kaydirigubbakcemile3 cicikuş yaa Şeniz ama normalse başka bişeyden huzursuzdur belki:uhm:bazı çocukları havanın durumu bile sıkabiliyor. mesela benim oğlum kışın sıcak olduğğunda ortam çok huzursuz devamlı mırmır ederdi yağmur yağdımı çok rahat uyurdu halaa öyle gerçi:asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
yok be hayatım çok şükür hasta falan değil ama uyumuyor. sanırım dişleri çıkmaya başlayacak onun sıkıntısı..
canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda çıkarır o kemikleri, yazık kuzucuğa.opuyorumnanaktan
yena hani bebişin resimlerii :hulya:

tursarim ne haber canım ya, nasılsınız.Benim şimdi misafirlerim geliyor, onları karşılayayım, opuyorumnanaktan

iyiyiz aplammm sen nasılsın bakemmm oo misafir hee fazla kaçırma sakınn kaydirigubbakcemile2 bu arada şu laisl miydi vede şu dğer call video linklerini özelden atsana bana bende indireyim bakem nasıl bişeylermiş onlarkaydirigubbakcemile5

anacımlar ben iyiyimmmmmmm :hulya:öoluk çocuk uğraşıyom iş güç yemek tam ev hatunu modundayımmmakannehir imdaaaaaaattttttttt kurtarınnn :sinifsinif: şaka bi yana hiç bu kadar ciddi olmamıştı benim ev hanımlığım yahuuu:kedi:

haklısın anacımm kaç tane ufaklıkla uğraşıosunn Allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

BİRİ KEŞKEK Mİ DEDİ:sinifsinif::sinifsinif: cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

merhaba bayanlar;
nasılsınız, hafta sonu nasıl geçiyor?? ben çıldırmak üzereyim kızım delirdi ağlıyuor dünden beri uyumak istemiyor. geceden beri onunla uğraşıyorum...
CANIM ALLAH KOLAY LLIK VERSİN

slm millet bn geldimmmmm
tursarim nasılsın canımm opuyorumnanaktan
,

KIZ DÖNMÜYORMUSUN ARAMIZAA

NAMEN CIM SU LESSİ ABLANN LINKINI BANA DA ATATRMISIN
YURDUSUM SENDE MIYDI ACEPP

BEKLIYORUM

DUN DEN BERI NET BOZUKTU SIMDI GELDI
ARTIK SINIRSIZA GECTIK BUNDAN SONRA DAHA COK BURDAYIMM
SU LINKERI DE GONDERIN BANA INDIREYIMM TEŞEKKÜRLERR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…