günaydım muhabbet harikaymış şekerler neyse kocam başından kalkamadıki açalım neyse bugün nöbetçi muuhabbete gelirim akaşam ayyy,
dün arkadaş geldi kız sen geri almaya başlamışsın dedi aman bi moral bozuldu bozuldu tatil resimlerin ne güzelmiş bak zayıfmışın falan ya ben direk mide ve üst taraffa alıyom kiloyu oda göze batıyo su içmeye başlamalıyım 3 lt içmem lazım allahım bu hafta başaracam inşallah
günaydın mı desem tünaydın mı desem yagmurgozlum
doktora gittin mi? ne dedi?
merhaba bayanlar;
nasılsınız, hafta sonu nasıl geçiyor?? ben çıldırmak üzereyim kızım delirdi ağlıyuor dünden beri uyumak istemiyor. geceden beri onunla uğraşıyorum...
yok be hayatım çok şükür hasta falan değil ama uyumuyor. sanırım dişleri çıkmaya başlayacak onun sıkıntısı..
yok be hayatım çok şükür hasta falan değil ama uyumuyor. sanırım dişleri çıkmaya başlayacak onun sıkıntısı..
canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda çıkarır o kemikleri, yazık kuzucuğa.opuyorumnanaktanyok be hayatım çok şükür hasta falan değil ama uyumuyor. sanırım dişleri çıkmaya başlayacak onun sıkıntısı..
yena hani bebişin resimlerii :hulya:
canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda çıkarır o kemikleri, yazık kuzucuğa.opuyorumnanaktan
tursarim ne haber canım ya, nasılsınız.Benim şimdi misafirlerim geliyor, onları karşılayayım, opuyorumnanaktan
naber yağmurgözlü ne uzun ismin var yaa insan yazarken üşeniryorkaydirigubbakcemile3
anacımlar ben iyiyimmmmmmm :hulya:öoluk çocuk uğraşıyom iş güç yemek tam ev hatunu modundayımmmakannehir imdaaaaaaattttttttt kurtarınnn :sinifsinif: şaka bi yana hiç bu kadar ciddi olmamıştı benim ev hanımlığım yahuuu:kedi:
Bende yediklerimi yazayım..Sabah bir adet sıcacık çıtır çıtır simit..:))))
Aralarda meyve,kahve.Akşam bir tabak keşkek ve salata..:))
Bu arada keşkek en sevdiğim yiyecekler arasında yer alır..hemde faydalı..:))
Ama herkes bilmez sanırım..
Özellikle düğün yemeği olarak tercih ediliyor..
CANIM ALLAH KOLAY LLIK VERSİNmerhaba bayanlar;
nasılsınız, hafta sonu nasıl geçiyor?? ben çıldırmak üzereyim kızım delirdi ağlıyuor dünden beri uyumak istemiyor. geceden beri onunla uğraşıyorum...
,slm millet bn geldimmmmm
tursarim nasılsın canımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?