Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elif canm sen erken basladn tedaviye.genelde doktorlar normal yoldan bir yılda hamile kalamıyorsanz tedaviye baslayn diyolar.ben de bu ay ilk defa aşılama yaptm.sonucu cok merak ediyorum.ins olmustur bi de ikiz de cok istiyorum.bazen ikizim olur diyorum bazen de ya hic cocugum olmazza deyip üzülüyorm.hersey Allahtan bakalm ne zaman nasibimiz olacak.

göbekteki yağlar için bol bol yoğurt yemeyi öneriyorlar.

Beni de ALIN aranıza boğazıma nasıl dur derim bilemiyorum ama gebelik sonrası yapıştı gitmiyor bu kilolar.
Nereden başlayayım hanımlar ? yol gösterin ltfn

hoşgeldin...
ben bekarken aldım bu kadar kiloyu ben naapıyım: )

Meyraa tescillenmiş hamişliğinnnn hadi saglıkla al kucagına ben dıyetı baya bozdum spor hiç yok bugunden itibaren baslıycam sıkı diyete :×

inş canım, sağol: )

hadi kolay gelsin ozaman inş canım.
öptüm görüşürüz.

allah korusun, yok zaten yiyip içtiğime çok dikkat ediyorum, hamilelik farklı bir durum biliyorum.
lavantayı yada yağını ara ara koklamaktan bişey olmaz yaff bence: ))
aktara sordum koklamaktan bişey olmaz dedi o da: )
lavanta yağının iyisini aldım ama.
sağol önerilerin için canım benim.
papatya çayını duydum bende, zaten papatya bana dokunuyordu.
ama bazen rezene çayı içiyorum, o da içersem gün içinde yalnız 1kere ve 1çay kaşığı kadar fazla değil.
kadın doğum uzmanına gider gitmez ilk soracaklarımdan biri bu rezeneyi sormak olacak zaten inş.
önümüzdeki hafta içi gitmek niyetimde kadın doğum uzmanına inş, nasip bakalım.

Son düzenleme:

hemen yukarda rezene çayı için 1çay kaşığı kadar fazla değil derken demlemek için attığım rezene miktarı yani o 1çay kaşığı: )

Amin Bonus,hemen bakiyorum gönderdigin linke...:)

İyi geceler İstanbul da serin keşke 1 ay boyunca böyle gitse ama imkânsız gibiii ....

Bu arada ramazanınız hayırlı olsun hanımlar :)

Hosgeldin frida,yoklugun farkediliyordu,yogunmussun kolayliklar diliyorum islerinde..bu arada ben uzun süredir teyzenin durumunu merak ediyorum,ameliyati oldumu?umarim hersey yolundadir...

Ne cok severim dut'u,bilhassa karasini...Cocukken babannemin evinde kocaman dut agaci vardi,mevsimi gecene kadar doyasiya yerdik:) simdi burda bulunmuyor,mevsiminde de tr'de olamiyoruz hasret kaldik malesef...

Beni de ALIN aranıza boğazıma nasıl dur derim bilemiyorum ama gebelik sonrası yapıştı gitmiyor bu kilolar.
Nereden başlayayım hanımlar ? yol gösterin ltfn

Aramiza hosgeldiniz..

Meyra daha dur 2 haftaya gorcem ben senin dadini duzunu :)

Diyetsyene kontrole gittim dönuyorm simdi 1,5 kilo yagdan vermissin dedi aylik olarak ama cogunu bu hafta vermisim gecen haftada aldigim icin

Su listeyi bi tam yap basliycaz herseye dedi zalımın kızı ekmegimi azaltti

meyracım evet bugun ayca kaya nın yazısını okudum sahurda bir tabak yoğurt veriyor en iyi metabolizma çalıştırıcı olarak diyor ...ayrıca lavantayı duymustum alıp denemeli bence....bugun çok mutluyum kızlar esim istediğim arabayı alıyor zaten iş için kullandıgımız bir kamyonetimiz vardı gecen sene normalkullandıgımız arabamızı satmıstık...kamyonet bize yeterli gelmiyor annemlerde oluyor bazen esim iki kez gidip geliyor bu buyuk bir araba rahat rahat hepimiz sıgarız insallah....

Hayirli olsun derin gule gule kullanin ins. Yogurt konusuna katiliyorum bende yogurtlu ogun yaptigimda daha iyi verebiliyorum. Seni surekli burda diyet modunda gormek guzel.

Diyet degil yani saglikli beslenme :)
Yogurt kuru demissin zencefilli olanimi diyosun haftada 2 kere yapiliyomus o ablam bilmiyomus her aksam yapmis sonra okumus vucut alisiyomus olmuyomus

Hayırlı olsun derincim güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Verdiğin kilo için de tebrikler

Ne cok severim dut'u,bilhassa karasini...Cocukken babannemin evinde kocaman dut agaci vardi,mevsimi gecene kadar doyasiya yerdik:) simdi burda bulunmuyor,mevsiminde de tr'de olamiyoruz hasret kaldik malesef...

kıyamam: (
bu arada benim dediğim beyaz olmalı mutlaka canım.

neyse sonuçta vermişsin ya canım, hemde yağdan maşaallah.
bu diyetisyen kısmısını naapsak bilmem, ekmeğimizle oynuyorlar: )

oncelikle herkese hayirli cumalar vede hayrli ramazanlar

evime geldm sonunda

kilo bildirimi 69

sağol canım, hoşgeldin evine: )

yoğurdun yağ eritme yönü göbek yağları için çok etkiliymiş, bölgesel yağlar için göbeğe yoğurt veriyorlarmış canım.
hayırlı olsun canım arabanız, maşaallah diyeyim.

Kasımpatıcım sağol teyzemi sormuşsun kendisi geldi işte 150 kiloya yakın dizleri çok ağrıyordu artık yürüyemiyordu desem yeridir hemen yorulup oturuyor kardeşim Dr. Bakıp ilgilendi tanıdığı branş Dr. Arkadaşlarına danıştı amelyatan vazgeçirdik vucutan yağ aldıralım dedi oda bi işe yaramazdı teyzemde kii onunda riskleri var zaten kardeşim
dizlerine iğne yaptı bir süre onu rahatlatır

ama Dr.ların söylediği hiç bir şeyi uygulamıyor
Zor yanii sözde diyet yapıcak ama şimdi ramazan eminim yapamıyordur ramazandan sonra arayıp bir yokluyayım :)

Mesela kardeşim dizlerinin kırıp oturma diyor dinlemiyor veya teyze sandalyede namaz kıl artık diyor onuda yapmıyor tansiyonu ve kalbide var zaten nereye kadar gider bilmem tüm sülale bir dahaki düğüne kadar sözleşme yaptık herkes hedef belirledi şu kiloya incem diye teyzemde gaza getirelim dedik ama bakalım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…