Ben kopya vereyim karniyark yapabilirsin.benim de kizkardesim gelecek ona yapmayi düşünüyorum
Karnıyarık severim uzunun zamandır yapmadım eşimle inatlaştık da :))Biz de bu aksam kayinvalideme gityik iyi poldu uzun süredir gidemiyoduk
Evet cok şükür iyi.3 ablam var 2si kayinvalideleriyle cok sorun yasadılar.benimkine cok şaşırıyorlar...cok aşırı samimi degiliz.yani seviyeli davranıyorm.oyle herseyimi anlatmam.mesela cocuk icin asilama yaptığımı bilmiyorlar.hatta tedavi oldugumu bile söylemedim.cok şükür 3 yıldr hic sorun yasamadk.Karnıyarık severim uzunun zamandır yapmadım eşimle inatlaştık da :))
Kayınvalidenle aran iyi herhalde :)
sagolasin canm benim.günaydııııııınnn
hava serin bugün şükür...
sanki oruç tutuyomuşum gibi sahur iftar yapıyorum hem de nasıl.. oruç tutsam bu kadar acıkmam herhalde
bir kaç gündür ellerim ayaklarım nasıl şiş nasıl şiş... biraz yeşil çay içeyim bari
ya bir de kendimi çooookk kilo almış gibi hissediyorum 1 haftadır. ama geçen haftaya göre hiç bir fark yok.. ilaçlardan mı öyle hissediyorumki acaba
meyracım ellerine sağlık
spor yapan nadide insanlar sizi de tebrik ederim.. inşallah bize de uğrar o azminizden..
başınız sağolsun canım.. kızınla sana da çook geçmiş olsun
sagol kasimpatim.Merhabalar arkadaslar...
Kizinin hakkinda hayirlisi olsun Asuman ablacim,dilerim gönlünce bir bölüm Okur..
Aman efendim,istirham ederim..Zaataliniz ile muhabbet etmek bendeniz icin serefti...:)
Tesekkurler meyra.ellerine saglik...sporcu arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum,azminiz daimi olsun..
Aramiza hosgeldiniz..
Basiniz sagolsun elifunda,Allah sabirlik versin..
Efendim biz de bahsettiginiz "topigin kök ve kemik dokusuna" dahil miyiz?
Sayet öyle ise ben de hediyelesme organizasyonunuza katilmak isterim...:)
Meyraaaaa canim arkadasimmmmm anne mi olcan sennnnn nasil sevindim anlatamam beni unutmadin insallah bak senin bana sogledigin isimi kullaniyorum esracan hatirladin miselamün aleyküm...
naaptınız: )
bugün çok yoğundum, akşamda amcamlardaydık işte demiştim sizede.
aaa saat 2.5olmuuuş, şimdi farkettim, gideyimde ben mutfağa ancak olur.
Amanda aman 1. Olurmus ep astaliktan epp :)
Aftayada ins iradeyle verilen rakami yazarsin beyaa (daykoyu ozlemis binis)
Frida hah şöyle mesajlarini okumak ne guzel yav kaybolma bi yere. Aman feshaneye gidip napcan curcuna degmez.. Ramazanin guzelligini bozdular istanbulda hic bir yere gidilmez oldu eglenceden baska bisey yok nerdeyse. Adimbasi yiyecek icecek ful israf..
Eskiden uc dort kere sultanahmete gitmisligim var sonuncusunda bi adamla o kadar yakin gecmek zorunda kaldimki bi kapidan oyle huylandimki o oldu. Huylandim kalabaliktan eglenceden. Beni vursalar gitmem ha oraya.
Ben suleymaniyeye gitmek istiyorum nasip olmadi
Liste icin ellerine kollarina gozlerine neyin saglik yenacigim kuzum benim oy bi sevgim artmis
Resim yok adaş
aynen ya iyiki var...buakşam gidicekti kuzum ağladı gitme diye vazgeçti oda...
yena iftaramı gitti k.validesinee...bak şimdi bende merak ettim...
banada k.valideler gelmişti k.peder teravihi kendi camisinde kılmak istediği için erken kalktılarda şimdi rahatım annem aldı çocukları odaya çekildi bende namaz kılıp pc başına çöktüm az takılayım dedim...yarında misafirlerim var hem gündüz hemde akşam iftara ve ne hazırlıcam şimdilik hiç bi fikrim yok düşünmekte istemiyorum doğaçlama takılırım artık...
asuman ablaa sen nasılsınn...
fridaa eşin nasıl oldu sen nasılsın az dinlenebildinmi...
Zeynepcim kolay gelsin
Ben iyiyim Yarınki sınavı da atlatırsak rahatlayacağız inşallah
Iftara misafir alırım ben de herhalde menülerimizden kopya çekebilirim :)
Sonunda internetime de sizlere de kavustum (ercanim) isimli uyeniz olan ben artik ( esracan ) olarak yeniden aranizdayim tabi ufak bir farkla 88 kilo olarak biraktigim sizlere 94 olarak katildim malesef
aynen katılıyorum sana bide böyle yerler ramazanda daha bir kalabalık oluyor nedense bende artık sultanahmedte giremiyorum şöyle bişey yaşadım kapının önündeki başaörtülerden kullandım ve inanılmaz kötü kokuyordu omu kötü bir anı olarak kaldı bilemiyorum aslında en son sultanahmete bizim düğünden sonra misafir götürdüm ben bahçede oturdum misafirler içeri girdii birde son dikkatimi çeken şey ise araplar ayakkabısız gelip camiye giriyorlar ilginç geldii ...
neyse sen Süleymaniye demişsin ben selimiye anlamışım :) gittim gördüm mimar sinanın ustalık eserim dediği edirnedeki selimiye camiii çok ihtişamlı ve güzelmiş insan hayran kalıyor gerçekten ...
Sagol canim benim ismimi yasatan arkadasladima da tesekkur ederim guzel birsey hatirlanmakEsracan hosgeldin once meyra ve diger arkadaslar ara ara hep andilar seni :)
4 ay emdiler o sirada bayaa bi hastalik atlattim hastanede yattim o sira unuttular emmeyi malesefEmziriyomusun ikizmi bebeklerin 22 aylik oldular demissin
Cesaret edemiyorum ki cok istiyorumda kendimde o azmi hissedemiyorum napsam bilmiyorumHmm gecmis olsun yeniden giriyomusun listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?