Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karnıyarık severim uzunun zamandır yapmadım eşimle inatlaştık da :))
Kayınvalidenle aran iyi herhalde :)
Evet cok şükür iyi.3 ablam var 2si kayinvalideleriyle cok sorun yasadılar.benimkine cok şaşırıyorlar...cok aşırı samimi degiliz.yani seviyeli davranıyorm.oyle herseyimi anlatmam.mesela cocuk icin asilama yaptığımı bilmiyorlar.hatta tedavi oldugumu bile söylemedim.cok şükür 3 yıldr hic sorun yasamadk.

sagolasin canm benim.

sagol kasimpatim.

Gunaydin kizlar
Ne cok sayfa birikmis 1 gun girmeyince okuyamadim kusura bakmayin yena ve meyra lisyeyi yapmistirdiye dusunuyorum ve tesekkurediyoum ikisinede ellerinizesaglik kizlar bu aradacine5 te ki programi izleyemdim aksam bu sabah izledim sadece esim.cikmis halbuki ne guzel konusmustum yahu

Telaffuz etmeyecegim ne oldugunu ama yazmak zorundayim aksam bir yemek kazasi yasadim moralim bozuk uyandim ve kotu bir kahvalti yaptim.
Boyle giderse cumaya dr yine firca aticak boyle gitmiycek o yuzden. Ogle ve aksam yemegini hafif yemeliyim ki sabahi dengeleyeyim telafi edeyim.

Artik 100 un altina dusmem lazim 1 ayda dusemedim tuh sifatima. Bayrama kadar 4 kilo verirsem iyi olur. Burda 102.4 dr da 101.5 im

Ah ulan bi zamanlar 60 kiloydum

selamün aleyküm...
naaptınız: )
bugün çok yoğundum, akşamda amcamlardaydık işte demiştim sizede.
aaa saat 2.5olmuuuş, şimdi farkettim, gideyimde ben mutfağa ancak olur.
Meyraaaaa canim arkadasimmmmm anne mi olcan sennnnn nasil sevindim anlatamam beni unutmadin insallah bak senin bana sogledigin isimi kullaniyorum esracan hatirladin mi

aynen katılıyorum sana bide böyle yerler ramazanda daha bir kalabalık oluyor nedense bende artık sultanahmedte giremiyorum şöyle bişey yaşadım kapının önündeki başaörtülerden kullandım ve inanılmaz kötü kokuyordu omu kötü bir anı olarak kaldı bilemiyorum aslında en son sultanahmete bizim düğünden sonra misafir götürdüm ben bahçede oturdum misafirler içeri girdii birde son dikkatimi çeken şey ise araplar ayakkabısız gelip camiye giriyorlar ilginç geldii ...

neyse sen Süleymaniye demişsin ben selimiye anlamışım :) gittim gördüm mimar sinanın ustalık eserim dediği edirnedeki selimiye camiii çok ihtişamlı ve güzelmiş insan hayran kalıyor gerçekten ...

evet canım her zamanki gibi yükliyememişim

zeynepcim ramazan evdeyiz işte ama ben yorgunluk filan atamadım şuan bile evde yatılı misafirim var edirneye gitmiştik sahuruda edirnede yapıp sabah eve gelince herkez uyuyor şimdii benide kardeşim uyandırdı size bakayım bir dedim uykum var yatıcam sanki ...yani herhalde düğün yorgunluğu değilde üst üste yaşadığım olaylar işte yada herkez yaşıyorda ben yaşlandım yoruluyorum

sizde amelyat olmuşsunuz üzerinde büyük bir yük kalkmıştır okular açılmadan ondanda kurtulmuşsunuz bundan sonrası senin için daha rahat olur inş.

eşimin ayağı iyi sayılırda tabi ağrı ve şişme oluyor geçtiğimiz hafta işe başladı ama 3 günde rapor aldı çalışamadı yaniii

senin kız amelyat sıkıntılarını atlatabildimi biraz ?

Zeynepcim kolay gelsin
Ben iyiyim Yarınki sınavı da atlatırsak rahatlayacağız inşallah
Iftara misafir alırım ben de herhalde menülerimizden kopya çekebilirim :)

sınavınızda başarılar dilerim adaş Allah zihin açıklığı versin inşallah

Sonunda internetime de sizlere de kavustum (ercanim) isimli uyeniz olan ben artik ( esracan ) olarak yeniden aranizdayim tabi ufak bir farkla 88 kilo olarak biraktigim sizlere 94 olarak katildim malesef

hoş geldin canım çocuklar nasıl küçüklerin kaç yaşlarında oldu şimdii sıkıntı yapma verirsin yine kilolarını :)

Evet selimiyeye bende gittim 2 aymi oldu bilmiyorum cok etkilendim cok guzel bi yapi ama cok asiri bakimsiz geldi bana.

Ahh o kokulari sorma muhafazakar kesimin kanayan yarasidir bana gore. Temizlik helede araplarda gercekten sifir. Disarisi ve icerisi bir olabilirmi haremi serifmi orasiki oyle basarlar. Kural kuraldir arap turk farkedermi?
Sen sen ol kendi tulbentini gotur yaninda :)

Cok denk gelmistir disarda namaz kilmak isteyip kilamadigim abdest yerleri ve wc lerin pisligi yuzunden temiz ustumde kirlenir girersem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…