Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amiiiin, çok sağol canımmmm......
içine doğmuş demekki hamile olduğum: )
sen diyordun ya küçücük ama canıma okuyo diye aynen şimdide ben diyorum onu: )))))))
siz nasılsınız? herşey yolunda inşaallah??
allaha emanet olun canım, görüşürüz

hayırlı geceler güzeller
kaynatmışsınız birazcık. nursenaa baya toparlamışsın. bayrama kadar gidicenmi
meyra misafirlenmişsin kolay gelsin sanada
benimde iftara misafirim gelecek ben parmağımı bile kıpırdatmadım çok birşey yapmayı düşünmüyorum.
gelicek aile pek sulu yemek sevmiyor. bende bir çorba yaparım. arkadanda birer porsiyon iskender veririm. ortayada biriki salata çeşidi oldumu tamamdır. eşim akşam gelirken bim e uğramış 4 paket iskender almış. akşam üstü birkaç lavaş alırım. köyden güzel salça getirmiştim onunlada sosunu hazırlarım. biraz biber közlerim. üzerine gezdirdimmi tereyağını yanınada yoğurt al sana yemek zaten 5 kişilik bir aile üçü çocuk. belki canım isterse birde zeytinyağlı yaparım ama yiyeceklerini zannetmiyorum hiç.

kolay gelsin ablam: )

senin eşin öğretmenmiydi?

kolay gelsin canım.

hayır canım özel okulda muhasebe sorumlusu...

öğretmen olmaz benimkinden tahammülü yok hiç...

dafi ablaa kolay gelsin sanada...bizde yarın k.valideleri götürücez taa başakşehire iftara...hafta içi bi akşamda kaynımlar gelcek bize iftara ve haftaya pazar 20 kişilik iftarım var ne yemek yapsam diye düşünmeye başladım şimdiden...

sağol canım
sanada şimdiden kolay gelsin canım. biz geçen hafta köyde 35 kişiydik. birde günübirlik gittim geldim koştururken canım çıktı. pazartesi günüde hastalandım zaten. birde sadece yemek değildi taze yufka gözleme açtık . bu hafta gitmek istemedim bana çok yorucu oluyor dedim burdada misafir gelicek neyseki yorucu birşey yok.

Selam kızlar.herkes uyumus sanırm.kızkardesm yanima geldi o yuzden pek ugrayamyrm.sınava hazırlanıyor matematik calistryrm.hım bi de bugün regli oldum önce biraz üzüldüm sonra gecti.tahmin ediyrdm zaten.demek ki daha zamanı varmş.madem bebis yok sıkı bi diyet şart.bunaldm bu kilomdan bu hafta eksi görmek istiyorum.bi de kardesm bacaklarmn inceldigini söylüyor.ben de farkediyodm aslında.nursena Allah kolaylık versin.taşınma psikoljisi boşanma psikolojisiyle aynı derler.bu arada biz de. önümuzdeki yaz taşınmayı düşünüyoruz.yeni ev aldk.insaat hala nasip olursa ins.

Of bayildim simdi orada olacaktik cocuklar cayira salina kuzular gibi kosturacaaklardi oralarda elif brni nerelere goturdun bol bol gez dolas organik beslen bizim yerimizede

HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem

HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503

HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi
yenacim ellerine saglik canim arkadaslarida tebrik ederim

meyra isin bu hafta cok kolayy olmus canim ellerinesaglik elifunda tebrik ederim swnidw sporu hic birakmadigin icin

canim ne soylesen haklisin bu konuda sende onlari dusunmemeye calis facedwn takibi birak gordukce daha cok uzulursun ama bence kardesinle konus esi namina degilde neden gelmiyosun annwm uzuluyo diye
Bu el titreme olayo bizdede irsidir kp ve annemde var ama kp ameliyat oldu beyin pili takildi simdi iyi cok sukur

selamün aleykümm :)

ellerine sağlık meyracım :)
hamilesin seni çok zorlamayalım liste yaparken diye spor yapmıyoruz topikce :)
katiliyorum sana canim

canim bence soylerepek inanma diyetdedigin bi bitki cayiyla olmuyo malesf spor sart duzenli beslenme ve istikrarsart bunlari yapsak zaten ona gerek kalmaz

Allah yardimcin olsun canim
Yeni herkes yattı, oy yoruldum.
Sofradan kalanları kaldırdım, aman yarın gündüz hallederim bulaşıkları öylece bıraktım, kendini çok yorma dedi doktor çünkü.
canim bu halinle bide ugrasiyormusun kolay gelsin sana dikkat et kendine

bu sabah tartıldım 92.200 yani +400 spor yok dıyet yok adet oldum oruc yok offf bu haftaki hedefim su +400 ü -500 yapmak sabah yediğim kurabiyelerden sonra şimdi aldım bu kararı cok saldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…