Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin

Uyumiyaydim hepinize verecek cevabim vardi
Namaza giden kilan kisiler allah kabul etsin topic arkadaslarinizada dua edin ins

Guzel saglikli bir kahvaltiyla guzel bir baslangic yaptim ama ara ogun zamanimda bir kac parca tatliya yenik dustum pes etmek yok ufak bir hataydi sadece bi kere yedim nasilsa dersem tepsinin dibi gelebilir

Elif hanimlar kilo alamamis anasinin sutu yetmiyomus ek gidaya basladilar ufak ufak yarim elma suyu puresi gibi :)

Sakin ol bacim :) kelin ilaci olsa modundayiz hepimiz ..bende bugun fenalardayim yemiycem dedikce yiyorum bayrama 1-2 kilo vereydim bari nolurdu
Bonusum sende kafana fazla takiyosun heralde canim bak sutun etkilenmis sende sakib ol ve elindeki listeye uy hem sutunde cogalicaktir

Ev yapımı yoğurt önerdilemi.?
Sesli düşünüyorum şu an üstüne alınma acaba yoğurt dahamı iyi olur...İlk tattığı tatlı olmasın tatlı rezervleri gelişmesin :))
Bir de hastalandın sen onun da etkisi var sütün etkilenmiştir doğal olarak...

Yıne susamlı tahinli kurabiye yedim iradesizmiyim nolur birseyler yapınnn dıyet ve spora doneyim

Beni yanlış anlama ne olur..Böyle olacağını tahmin etmiştim inanırmısın..
Çünkü öylesine acımasızca besleniyordun ki sen. sürekli yağsız sebze ve meyve uzun egsersizler yapıyordun...
Gün de 45 dk.yı geçmemek gerek hatta hiç unutmuyorum tv.de bir dr.demişti ''bizler sporcu değiliz saatlerce spor yapamayız ancak hafif egsesizler yapabiliriz ..''
Onun dışın da 3 öğün düzenli ve yeterli beslenmek tencere yemekleri yemek biraz da hareket yaptıkmı az da olsa kilo veriririz hem de bıkmadan...
Ayrıca +500 gr. çokta kafaya takılcak bir şey değil..Şu an evinde değilsin yerleşik düzenin yok gayet iyisin...KAstıkça artı daha fazla oluyor...

Herkese mutlu pazarlar diliyorum...

Daficiğim iskenderi ne güzel anlatmışsın öyle :) afiyet olsun..

Zeynepçim,siz de yemek organizasyonundan dönmüşsünüz o tip yerler de çok bekletiyorlar gerçekten..Olsun dışarıda olmak bile iyi geliyor..

elifunda,estağfurullah cehaletle ilgisi yok tabii ki vakitsizlikten yazmadığını belirtmiştin zaten..Şİmdi nasıl yoğunluğun geçtimi.??

Esracan,neden az uğruyorsun önceleri hep buradayduın tatlı ve samimi sohbetinden mahrum etme bizi..
Sıcak gözlemeleri de daha seyrek yap :)) Ya da bize de gönder :)

selamun aleyküm güzeller
tembel kadın uyuşuklanıp duruyor sanki komşuya misafir gelicek
patates koydum ocağa haşlansında çocuklara börek yapayım. yeğenimde çocuğu bıraktı pazara gitti gelsin çocuğunu alsında bende çıkayım pazara. bu hafta dolapta fare düşse kafası yarılır. takır takır boş . ramazan girdi buzdolabım bozuldu buzluktakileri poşete doldurup komşuya verdim. bozulmadan tüketin dedim. şimdi hiçbirşey yok dolap oldu çok şükür. yarında gidip bir kuzumu kestirsem diye sesli düşünüyorum. evde hiç et kalmadı. köydede çok az var.
birisi bana kalk işine bak desin.

Siz de et kıyma bitince kuzu neyin kestiriyonuz dimi.?

Güvenmediğiniz içinmi çok gittiği içinmi yahut hayvanlarınız olduğu içinmi..:))
hahaha meraktan ölecek yena için acele cevap :)))
direk sanane diyebilirsin hiç kızmam..:))

kv. den gelen alışkanlık. rahmetli kalk çorba yap demezdi. kızım şu tencereyi al 1 kaşık yağ koy , şu kadar salça şu taslada şu kadar suyunu koy. kaynayınca şu kadar tarhana sal da bir çorba pişir derdi. çorbayı yap derken aynı zamanda tarifi ve ölçüyüde verirdi sormaya gerek kalmazdı. yumurta pişirmeyi bilmeyen ben yemek yapıyordum

hahaha demem kız.
en büyük etken güven tabiki
hayvanlarımız yok canım. gidip biryerde kestiriyoruz. kendim başında duruyorum gardiyan gibi.
güzel besmeleyle kestirip parçalatıyorum. dolap dolu olunca orduyla misafir gelse korkum olmuyor.

Dimi eskilerin tarifi hep taslaydı..Senin kayınvalden de şimdilerin yaşam koçluğunu yapmış sana bir nevi..
Allah rahmet eylesin...

:)) Seni şeker ...ayy ben duramam asla...bakamam yani..Biz de işte bakıoruz nerde indirim var alıyoruz ne etiyse yediğimiz tövbe yarabbi :))
Çalıştığım yere yakın kasaptan alıyorum ben de güvenmek zorun da kalarak...

Dimi eskilerin tarifi hep taslaydı..Senin kayınvalden de şimdilerin yaşam koçluğunu yapmış sana bir nevi..
Allah rahmet eylesin...
ammiiiinn

benimkiler çocuğu aldı bende kalkıp pazara çıkayım
anaaaa dışarıdada yağmur başladı. pazar evin önünde de fırına gidilecek. arabayıda yeğen almış arabasız fırına giderken suyumuz çıkacak

Hadi sana rast gele...

ben de pazara gideceğim..doğum günün de kızıma gelen hediye pantolon ve t-shirt var değişmesi gerek kızımla onu değiştirmeye gideceğiz ordan pazara uğrarım ama evi toparlamam lazım öncesin de...

ben bakmaktan biraz daha öteye geçebilirim kurbanda eşim bizim kurbanı kesiyor bırakıyor . o bizim aşiretin kurbanlarını kesip gelinceye kadar ben birisini yüzüyorum öbürünü birlikte yüzüyoruz. parçalama işi bana ait

Canım benim yaa tekrardan hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşAllah
İlk zamanlar yine iyiydim,12. Haftadan sonra çok sıkıntı yaşadım,yinede bin şükür halimize,yolu yarıladık
Amaaannnn onlar sağlıkla gelsinler de gerisi hiçsorunn degil
Kuzum yeme olayına dikkat et,bizim topikteki arkadaşlardan şimdiden çok fazla kilo alanlar var,bizlerin olabildiğince az alması lazım biliyorsun,zaten canımız çıkıyor veremez diye

Hayırlı günler
Şimdilik yağmur yağmadı da balkonlarımı yıkadım çok şükür
Yarın misafir var bugünden başlayım dedim hazırlıklara yoksa çok yoruluyorum hasta ve yaşlı olaraktan
Yarınki misafirlerim genç Çiftler Yaşları maksimum 30
Onların seveceği bir menü oluşturmaya çalışıyorum şöyle atıştırmalık ne önerebilirsiniz
Zeytinyağlı biber Dolması Rus salatası ve sigara böreği düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…