Yıne susamlı tahinli kurabiye yedim iradesizmiyim nolur birseyler yapınnn dıyet ve spora doneyim
Bonusum sende kafana fazla takiyosun heralde canim bak sutun etkilenmis sende sakib ol ve elindeki listeye uy hem sutunde cogalicaktirSakin ol bacim :) kelin ilaci olsa modundayiz hepimiz ..bende bugun fenalardayim yemiycem dedikce yiyorum bayrama 1-2 kilo vereydim bari nolurdu
Gunaydin
Uyumiyaydim hepinize verecek cevabim vardi
Namaza giden kilan kisiler allah kabul etsin topic arkadaslarinizada dua edin ins
Guzel saglikli bir kahvaltiyla guzel bir baslangic yaptim ama ara ogun zamanimda bir kac parca tatliya yenik dustum pes etmek yok ufak bir hataydi sadece bi kere yedim nasilsa dersem tepsinin dibi gelebilir
Elif hanimlar kilo alamamis anasinin sutu yetmiyomus ek gidaya basladilar ufak ufak yarim elma suyu puresi gibi :)
Yıne susamlı tahinli kurabiye yedim iradesizmiyim nolur birseyler yapınnn dıyet ve spora doneyim
selamun aleyküm güzeller
tembel kadın uyuşuklanıp duruyorsanki komşuya misafir gelicek
patates koydum ocağa haşlansında çocuklara börek yapayım. yeğenimde çocuğu bıraktı pazara gitti gelsin çocuğunu alsında bende çıkayım pazara. bu hafta dolapta fare düşse kafası yarılır. takır takır boş . ramazan girdi buzdolabım bozuldu buzluktakileri poşete doldurup komşuya verdim. bozulmadan tüketin dedim. şimdi hiçbirşey yokdolap oldu çok şükür. yarında gidip bir kuzumu kestirsem diye sesli düşünüyorum. evde hiç et kalmadı. köydede çok az var.
birisi bana kalk işine bak desin.
kv. den gelen alışkanlık. rahmetli kalk çorba yap demezdi. kızım şu tencereyi al 1 kaşık yağ koy , şu kadar salça şu taslada şu kadar suyunu koy. kaynayınca şu kadar tarhana sal da bir çorba pişir derdi. çorbayı yap derken aynı zamanda tarifi ve ölçüyüde verirdi sormaya gerek kalmazdı. yumurta pişirmeyi bilmeyen ben yemek yapıyordumHerkese mutlu pazarlar diliyorum...
Daficiğim iskenderi ne güzel anlatmışsın öyle :) afiyet olsun..
Zeynepçim,siz de yemek organizasyonundan dönmüşsünüz o tip yerler de çok bekletiyorlar gerçekten..Olsun dışarıda olmak bile iyi geliyor..
elifunda,estağfurullah cehaletle ilgisi yok tabii ki vakitsizlikten yazmadığını belirtmiştin zaten..Şİmdi nasıl yoğunluğun geçtimi.??
Esracan,neden az uğruyorsun önceleri hep buradayduın tatlı ve samimi sohbetinden mahrum etme bizi..
Sıcak gözlemeleri de daha seyrek yap :)) Ya da bize de gönder :)
hahahaSiz de et kıyma bitince kuzu neyin kestiriyonuz dimi.?
Güvenmediğiniz içinmi çok gittiği içinmi yahut hayvanlarınız olduğu içinmi..:))
hahaha meraktan ölecek yena için acele cevap :)))
direk sanane diyebilirsin hiç kızmam..:))
kv. den gelen alışkanlık. rahmetli kalk çorba yap demezdi. kızım şu tencereyi al 1 kaşık yağ koy , şu kadar salça şu taslada şu kadar suyunu koy. kaynayınca şu kadar tarhana sal da bir çorba pişir derdi. çorbayı yap derken aynı zamanda tarifi ve ölçüyüde verirdi sormaya gerek kalmazdı. yumurta pişirmeyi bilmeyen ben yemek yapıyordum
hahahademem kız.
en büyük etken güven tabiki
hayvanlarımız yok canım. gidip biryerde kestiriyoruz. kendim başında duruyorum gardiyan gibi.
güzel besmeleyle kestirip parçalatıyorum. dolap dolu olunca orduyla misafir gelse korkum olmuyor.
ammiiiinnDimi eskilerin tarifi hep taslaydı..Senin kayınvalden de şimdilerin yaşam koçluğunu yapmış sana bir nevi..
Allah rahmet eylesin...
ammiiiinn
benimkiler çocuğu aldı bende kalkıp pazara çıkayım
anaaaa dışarıdada yağmur başladı. pazar evin önünde de fırına gidilecek. arabayıda yeğen almış arabasız fırına giderken suyumuz çıkacak
ben bakmaktan biraz daha öteye geçebilirim:)) Seni şeker ...ayy ben duramam asla...bakamam yani..Biz de işte bakıoruz nerde indirim var alıyoruz ne etiyse yediğimiz tövbe yarabbi :))
Çalıştığım yere yakın kasaptan alıyorum ben de güvenmek zorun da kalarak...
Canım benim yaa tekrardan hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşAllahamiiiin, çok sağol canımmmm......
içine doğmuş demekki hamile olduğum: )
sen diyordun ya küçücük ama canıma okuyo diye aynen şimdide ben diyorum onu: )))))))
siz nasılsınız? herşey yolunda inşaallah??
allaha emanet olun canım, görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?