Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar
benim kilom aynı hem de nursenayla da aynı:))
92.5
ramazan dolaysıylana çok eksi çıkmadım bayramdan sonra kapışalımmı:))
HAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem

HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503

HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi
çookk tebrikkk ederimmkızlar yenaa ellerine sağlıkkk

gecen tv de izledim bu çaymı bilmiyorum poşet çaymışş karacyeri iflas etmişş 4 bardak içtim diyo karaciyeri aşırı çalışmış nakil yapmışlar aileden aman uzak durmak gerek yada dr a danışıp emin olunca kullanmalı

mesaj yazmaya calıştım uyuyakalmışım nisayı uyuturken y harfi çıkmış hatta...ıkı saat uyumusum dinlendim yalnız stresliyim diye yatmadan üç tulumba iki kurabiye yedim...kaç gundur aç dolaşıyordum bütün gün ayakta olmama ragmen hastane ev arasında mekik dokudum buyuk hastane dolaş dolaş butun gün yinede + kilodayım birde bağırsaklarım hiç çalışmıyor .yenacım annemde titreme hastalığı yıllardır psikolojik babam emekli başkomser çok sinirli yılların birikimi birde annem kimseye bişey diyemez herşeyi içine atar vur basına al lokmasını derlerya asırı iyi niyetli yufka yurekli...gitmediği dr kalmadı özellikle biraz uzulsün dahada artıyor tıtreme...kasımpatı aynen canım kim ne derse desin ben yaparım benim iyi günümdede kötü günümdede annem yanımda her zaman destek ..destek olmasa bile anne sonuçta insan komsusuna bile bakar....gelinde bugun kardesim ugradı akrabanın düğünüymüş bugunde deniz kıyısında arkadaşları ile kahvaltıdaydı ...insan biraz ugramazmı bu kızın iki küçük çocugu var ıkı hasta basında gelen giden evin temizliği yemek ...ben ondan hiçbirsey beklemem ama gelene gidene kahve yapsa o yeter...neyse bosuna uzuluyorum yapmaz...ben simdi mutfaga giriyorum yemek yapılacak utuler var...

selamün aleyküm...
bugün benim hiç tadım yok, midemde bulanıyo, hassasım alınganım hepsi hamilelikten biliyorum, hasta değilim ama aynı hasta gibiyim bugün...
gecede pek rahat uyuyamadım, bu da hamilelikten bunuda biliyorum..
yerlerdeyim resmen... bugün böyle oldum.
kvler iftara gelmiyor ama akşam gelebilirlermiş belki.
asuman abla bizim burda da bir yağmur yağdıki sorma 2defa...
oh çok şükür sonunda gün bitmeden güneş açtı.

Daficim bunyeylemi alakali acaba bir yakinimiz epey faydasini gormustu ilaclarin...
Yalniz şu var kesin cozum degil..
belkide canım. benim kp. de aşırı sinirli bir adam. kızdımı ağzına birşey götüremiyor.

oh bugün iyisin hadi

sağol asucum. bende aynı şeyi düşündüm ama emin olmak istedim

Hu huu kimse yok mu? Kimseyi goremiyorum bu ezikligi bana yasatan sevgili yonetime saygilarimi iletiyorum. Denk gelsede biri gorse keske..
ne diyo kıı hiç bişi anlamadımm...

ben iftardan yeni geldim hazır sofraya oturmak böle bişi demekki bi yedim bi yedim kıvranıyom şimcik ağrıdan midem isyanlarda...

Zeynep sen ne diyon anlamadim dedin ya izah edim :) hani pro uyeler sayfada kimin oldugunu goruyo ama biz pro olmayan uyeler goremiyoruz ya iste bize uvey evlat muamelesi yapan sevgili yönetime inceden bir sitemde bulundum.

Zeynep ve nursena opuyorum sizi canlarim :)

Ne vardi iftar menusunde de bakim

eşimin okul yemeğe götürdü ama organizasyon berbattı...çorba,paçanga börek,biftek,köfte,bulgurpilavı,ımm tatlıda kadayıfla güllaç vardı herşeyi kızlarla beraber yedik ama genede çok şiştimmm...

Zeynep sen ne diyon anlamadim dedin ya izah edim :) hani pro uyeler sayfada kimin oldugunu goruyo ama biz pro olmayan uyeler goremiyoruz ya iste bize uvey evlat muamelesi yapan sevgili yönetime inceden bir sitemde bulundum.
bak şimdi anladım bu kadar şişken kafada çalışmıyo onu keşfettim sayende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…