ramazan dolaysıylana çok eksi çıkmadım bayramdan sonra kapışalımmı:))hayırlı cumalar
benim kilom aynı hem de nursenayla da aynı:))
92.5
çookk tebrikkk ederimmkızlar yenaa ellerine sağlıkkkHAFTANIN 1.si _________ - 1,9 kg. _ Moruçlukalem
HAFTANIN 2.si _________ -1,2 kg. ______ Elif1503
HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. _______AynilEzgi
gecen tv de izledim bu çaymı bilmiyorum poşet çaymışş karacyeri iflas etmişş 4 bardak içtim diyo karaciyeri aşırı çalışmış nakil yapmışlar aileden aman uzak durmak gerek yada dr a danışıp emin olunca kullanmalıKizlar nette bitki cayi vs arastirirken " mytea" isminde bir karisik bitki cayindan bahsedenlere rastladim,baya kilo verenler olmus,saglik bakanligi onayliymis mis mis da mis:)
ben hic güvenilir bulmadigim icin ilac,bitkicayi vs hicbir sey kullanmadim simdiye kadar,bu cay hususunda da fikirlerim ayni lakin bir tanidik kullanmis bu caydan baya kilo vermis,öve öve de bitiremiyormus duydugum kadari ile:)
Sizin fikriniz var mi diye sormak istedim...
belkide canım. benim kp. de aşırı sinirli bir adam. kızdımı ağzına birşey götüremiyor.Daficim bunyeylemi alakali acaba bir yakinimiz epey faydasini gormustu ilaclarin...
Yalniz şu var kesin cozum degil..
oh bugün iyisin hadiSelamün aleyküm..
ohh bugun keyif yapıyorum bıraktım bütün işi gücü yan gelip yatıyom valla kızlarla oynuyorum falan onlarda pek bi mutlu..akşama iftara gidicez yarında bütün gün evde yokum kısacası yemek derdim yok dip köşe temizliğimi yeni yapmıştım bi üstten süpürürüm okadar...havada hafif rüzgarlı serin serin oturuyom...
sevsinler keyfini maşaallah..benimki hiç istemiyo okumayı zorla okutuyorum..35 tane kitap aldırdılar tatilde okusun diye ama hiç istemiyo malesef...
sağol asucum. bende aynı şeyi düşündüm ama emin olmak istedimHayırlı günler
Ankara yine kapalı ve Gökgürültülü yoğun yağmurlu
Daficim eşim kaza yeterli dedi :)
Yena maşallah Paşa'ya hep okusun öyle inşallah ben pek okumam ama okuyanı severim :) kızlarımda sever Okumayı tatil başlayınca ilk işleri kitap siparişi vermek oldu şükür bana çekmemişler :))
Biz de seni ve gobusunu opuyoruz..
Dikkat et kendine aynurcum..
hoş geldin cücüğüm niccini değiştirdin tanıyamıyoruz seni. bizde seni öpüyoruz
ne diyo kıı hiç bişi anlamadımm...Hu huu kimse yok mu? Kimseyi goremiyorum bu ezikligi bana yasatan sevgili yonetime saygilarimi iletiyorum. Denk gelsede biri gorse keske..
aman gözümüz dönüyooo iç bi çorba salata tamam ama nerde bizde o azimmmne diyo kıı hiç bişi anlamadımm...
ben iftardan yeni geldim hazır sofraya oturmak böle bişi demekki bi yedim bi yedim kıvranıyom şimcik ağrıdan midem isyanlarda...
sorma ya ne olcak halim halimiz...90,8 gördüm önceki gün sevinmiştim bugun heralde gene 92 oldumaman gözümüz dönüyooo iç bi çorba salata tamam ama nerde bizde o azimmm
Bende aynisindan soruyorumnursena nasılsın bittimi toparlanma
Zeynep ve nursena opuyorum sizi canlarim :)
Ne vardi iftar menusunde de bakim
nursena nasılsın bittimi toparlanma
Bende aynisindan soruyorum
bak şimdi anladım bu kadar şişken kafada çalışmıyo onu keşfettim sayende..Zeynep sen ne diyon anlamadim dedin ya izah edim :) hani pro uyeler sayfada kimin oldugunu goruyo ama biz pro olmayan uyeler goremiyoruz ya iste bize uvey evlat muamelesi yapan sevgili yönetime inceden bir sitemde bulundum.
ne si berbat layn menü ye bak gerisi teferruat:))eşimin okul yemeğe götürdü ama organizasyon berbattı...çorba,paçanga börek,biftek,köfte,bulgurpilavı,ımm tatlıda kadayıfla güllaç vardı herşeyi kızlarla beraber yedik ama genede çok şiştimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?