Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne si berbat layn menü ye bak gerisi teferruat:))
menü güzelde servis falan berbattı herşey taksit taksit uzuunn aralıkla geldi...ezan okundu kimse haber etmedi...bi süre bekledik öyle saçma sapandı işte tek güzel tarafı uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlar vardı bir araya geldik muhabbet ettik o oldu....

ayy nursena gecen ramazan aynı ben böyleydimm...topla topla bitmiyodu...kolilerden oturcak yer kalmamıştı evdee...
yawww oruç ken sıcakta ayrı mahfoldummm hoş gene asuyu geçemiyom kiloda amma olsun en azından spor yaparaktan dah fit gözükürüm zanumca

bu arada 90 deme bacım yawww nası verdiydin fren e basss annemmm yawww biz sana yetişcez sen bize deil bacımmm

Esin ogretmenmi? Begenmedim menuyu he kim yapmissa olmamis :)

yok canım özel okulda muhasebe sorumlusu...

sorma ya çok fenayım bir buçuk sene ne güzel 80 82 arası yerimde saydım ozaman bile üzülüyodum takıldım veremiyom diye şimdi şu halime bak bu sene hayatım tepetaklak bende yarım dünya...

İyi geceler
Bugün misafirim olacaktı da haftaya kaldı Pazartesi var bir grup bugünküler de Çarşamba gelir herhalde
Teravihteydim Bonus kişisi:) bir hafta reglden gitmedim cemaat meraktan ölmüş :))
Allahım kadınlar da anlamıyor yaaa
Nursena Allah kolaylık versin çok korkuyorum ben taşınmaktan neyseki Yerleşik hayata geçtik biz şimdilik darısı size

Allah kabul etsin ablacım....ben bu sene hiç gidemedim daha inş ilerleyen günlerde gidebilirim..

Allah kabul etsin ablacım....ben bu sene hiç gidemedim daha inş ilerleyen günlerde gidebilirim..
Âmin canım
Ben de kızlar Büyüyünce başladım gitmeye
Sabah da mukabeleye gidiyorum öğlen namazından önce okuyor eşim sonra da öğle Namazını kılıp eve. Geliyoruz çok iyi oluyor

kvler sahura gelecek, kp postacı gibidir, hiç duramaz yerinde, vesselam sahura gelceklermiş kaç saatlik yolu: )))))
tercih melesesi tabiki.
postacı gibidir derken kötülüğüne demiyorum, gerçekten öyle, duramaz hiç yerinde: D
hatta postaneden emekli zaten: D
baba tam mesleğini bulmuşsun derim hep: D
bende evi mevi şöyle bir derledim, tadım yok ama gündüze göre daha halliceyim şükür.
mutfakta biraz işim var, sonrada sofra hazırlicam işte.
hamilelikte bitki çayı içememek, çörekotu yiyememek kötü etti beni neyse sabredicem artık, ya sabır... bir ıhlamur içebilirsin dedi, onuda denicem bakalım.
dokotrum demişti hamilelikte arada paniğin gelebilir demişti, hakkaten oluyo, neyse allaha emanetiz inş, olursada sabredicez napıcaz başka dedim bende doktora, drda öyle tabi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…