menü güzelde servis falan berbattı herşey taksit taksit uzuunn aralıkla geldi...ezan okundu kimse haber etmedi...bi süre bekledik öyle saçma sapandı işte tek güzel tarafı uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlar vardı bir araya geldik muhabbet ettik o oldu....ne si berbat layn menü ye bak gerisi teferruat:))
yawww oruç ken sıcakta ayrı mahfoldummm hoş gene asuyu geçemiyom kiloda amma olsun en azından spor yaparaktan dah fit gözükürüm zanumcaayy nursena gecen ramazan aynı ben böyleydimm...topla topla bitmiyodu...kolilerden oturcak yer kalmamıştı evdee...
Esin ogretmenmi? Begenmedim menuyu he kim yapmissa olmamis :)eşimin okul yemeğe götürdü ama organizasyon berbattı...çorba,paçanga börek,biftek,köfte,bulgurpilavı,ımm tatlıda kadayıfla güllaç vardı herşeyi kızlarla beraber yedik ama genede çok şiştimmm...
benim menüyü beğencenmi bakalımEsin ogretmenmi? Begenmedim menuyu he kim yapmissa olmamis :)
Esin ogretmenmi? Begenmedim menuyu he kim yapmissa olmamis :)
yawww oruç ken sıcakta ayrı mahfoldummm hoş gene asuyu geçemiyom kiloda amma olsun en azından spor yaparaktan dah fit gözükürüm zanumca
bu arada 90 deme bacım yawww nası verdiydin fren e basss annemmm yawww biz sana yetişcez sen bize deil bacımmm
[
benim menüyü beğencenmi bakalım
1 kase mantar çorba hazır tabi(apacak avrat nerdeee)
6 köfte
1 patates kızarması
1 dlm ekmek
1 de limonata yaptım kendim
Zeyneppppp neyyyyy yanlismi okudum ben sen 80 den 90 a mi ciktin
misafiri vardır belkiiTopikin asusu nerde acaba genelde aksamlari burda olurdu
bebik uyuduysa sende uyusana ne bekliyonki acep...Cok uykum geldi benim yazamazsam anlayinki dalmisim
İyi geceler
Bugün misafirim olacaktı da haftaya kaldı Pazartesi var bir grup bugünküler de Çarşamba gelir herhalde
Teravihteydim Bonus kişisi:) bir hafta reglden gitmedim cemaat meraktan ölmüş :))
Allahım kadınlar da anlamıyor yaaa
Nursena Allah kolaylık versin çok korkuyorum ben taşınmaktan neyseki Yerleşik hayata geçtik biz şimdilik darısı size
Âmin canımAllah kabul etsin ablacım....ben bu sene hiç gidemedim daha inş ilerleyen günlerde gidebilirim..
bedenen deil ruhen yorgunum ev okul tanımadığım il gurbet darma dumanım bu ara allahtan orucumda sıkıntıdan bişeyler yiyemiyorumNursena kiyamam nasil yoruluyosundur
Bende ins ramazandan sonra tasinicam cocuklarla isim cok zor. Yavas yavas ev bakiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?