Herkese mutlu pazarlar diliyorum...
Daficiğim iskenderi ne güzel anlatmışsın öyle :) afiyet olsun..
Zeynepçim,siz de yemek organizasyonundan dönmüşsünüz o tip yerler de çok bekletiyorlar gerçekten..Olsun dışarıda olmak bile iyi geliyor..
elifunda,estağfurullah cehaletle ilgisi yok tabii ki vakitsizlikten yazmadığını belirtmiştin zaten..Şİmdi nasıl yoğunluğun geçtimi.??
Esracan,neden az uğruyorsun önceleri hep buradayduın tatlı ve samimi sohbetinden mahrum etme bizi..
Sıcak gözlemeleri de daha seyrek yap :)) Ya da bize de gönder :)
Siz de et kıyma bitince kuzu neyin kestiriyonuz dimi.?
Güvenmediğiniz içinmi çok gittiği içinmi yahut hayvanlarınız olduğu içinmi..:))
hahaha meraktan ölecek yena için acele cevap :)))
direk sanane diyebilirsin hiç kızmam..:))
keşke yenam yaww toplamak zoruma gitmiyoda yeni ev yeni hayat neyle karşılaşcağımı bilememek ne burda evim var diyebiliyorum ne batmanda öle karmaşık duygular yol harcirağı veriyolarmı diye sordun veriyolar ama tek başına gönderirsek karşılamıyo malesef 2 eşya gönderirsek anca yetiyo bide maaşta alamıyoruz malesef yeni çalıştımız yere gidicezde başlıcazda bankadan hesap açtırcazda o hesaba para yatacakta ağusts 15 maaşıyla yatar die umuyorum bizim sıkıntı bu aralar arada bide 15 gün meil izni var modern çingeneyiz biz neyse vatan sağolsun razıyım ben doğu batı dolaşmaya
oyy kolay gelsin az serinledi havalar demi en azından bugün klima çalıştırmadım
anammm sen böle alıştırmışın millleti sonra neden hastalanıyon acep dafii yaş ilerliyo bak kendine allah kimseye muhtaç etmesinnde yorma kendini artık
dra gitmedin hala demi üzüldüm dünden beri aklımda git lütfen biean önce
asucuğum önerceklerimi sende yicenmi yemicenmi ona göre:)))
güllaç yapabilirsin tatlı
kadınbudu köfte
kabakmücveri
közlenmiş patlıcan salata
üzeri domates soslu patlıcan kızartma(küp küp doğra patlıcanlarıüzerine sarımsaklı domatesli sos)
mercimek köfte
yoğurtlu fellah köfte
çokk coşarsan içli köfteye kadar varırsın :)
Sağol canım halledilir tabii
Kaynanam da Şeytanın bacağını kıracak bakalım nerdeyse 2 sene olacak bana gelmeyeli
hiç yapmak nasip olmadı hünkarbeğendiyi çok büyük eksiklik olarak görüyorum kendimdeAsuu ben de hünkar beğendiyi çok beğeniyorum :))
Orjinali etli ama kıymalısını daha çok seviyorum...
Bu hafta içi benim de misafirim gelecek ana yemek beğendi düşünüyorum...
kötü gelinsin napsın seningibi hasta yaşlı gelinii:)))Sağol canım halledilir tabii
Kaynanam da Şeytanın bacağını kıracak bakalım nerdeyse 2 sene olacak bana gelmeyeli
anadan doğma açım ben kız yazmamı istersen yaarım sanada menüü şuan karnım tokk yormam senüSelamün aleyküm..
gene yorgun bedevi olarak döndüm aranıza...bütün gün yollardaydık amcaları ziyaret ettik iftarada başka bi amcaya gittik dönüştede k.valideleri eve bıraktık ve artık evimdeyim namazımıda kıldım çok şükür kızlarda uyudular sahura kadar takılırım böyle...benimde salı misafirim olucak ama kolay misafir bunlar çok şey düşünmeme gerek yok..
evet iyi geldi gerçekten...
naptın sen yaa bunları yazarken çok actın herhal...abboo bende sorcaktım pazar günkü misafire ne yapsam diye anında vazgeçtim bana daha pratik ve çok uğraştırmıcak ve güzel bir menü lazım....gerçi kafamda var bişeylerde du bakalım...
Sağol canım halledilir tabii
hiç yapmak nasip olmadı hünkarbeğendiyi çok büyük eksiklik olarak görüyorum kendimde
kötü gelinsin napsın seningibi hasta yaşlı gelinii:)))
anadan doğma açım ben kız yazmamı istersen yaarım sanada menüü şuan karnım tokk yormam senü
olsun iylik yap denize at demişelr iylik bizde kalsın çok şey varda aman artık söylenmiyorum 10 yıldan sonra alışıyomu insan nedir batmıyo artık yaptıkları allaha havalae ettim umursamıyorum ayıp olur diye diye artık ayıp bın başına k harfi koyuyorum kayıp oluyolarNe benzer yanlarımız var...benimki de oğlan 2 yaşında geldi...
ne oğlanı görmeye ne tebriğe ne de kalbiyle ilgili sağlık problemini duyduğun da geldi...
ama ben bayramlar da yine gidiyordum bayramlaşıp dönüyordum...
Off keşke hatırlamasaydım kendime kızıyorum...
taze barbunya zyağlıtamam madem yormıcan yaz ozaman...
çorba pilav zaten kalabalık olcağı için fırında bi yemek yaparım bereketli olur diye düşünüyom mevsim salatası ve yoğurtlu bi salata ve börek bide tazefasulye dedim kafamda ama henüz net değil hiç biri...he bide tatlı var tabi onada eşim haşhaşlı tatlı yap dedi o olur muhtemelen dondurma eşliğinde ikram ederim...sende yazda bakayım uyan bişey olursa yaparım..
olsun iylik yap denize at demişelr iylik bizde kalsın çok şey varda aman artık söylenmiyorum 10 yıldan sonra alışıyomu insan nedir batmıyo artık yaptıkları allaha havalae ettim umursamıyorum ayıp olur diye diye artık ayıp bın başına k harfi koyuyorum kayıp oluyolar
tipik kaynana tripleri boşverrrrZeynep benim kayınvaldem niye gelmiyordu merak ediyorsan anlatayım :))
Rutin kontrole gittiğim de doğuma aldılar beni normal doğum olacağı için suni sancı vb bekliyorum tabii..
Eşim de annesini arayıp durumu bildirdi o an uyuyormuş demiş ki henüz birşey yok istersen biraz daha geçince seni yeniden arayayyım o zaman gelirsin boşuna beklemek için gelme...
Vay efendim neden öyle demiş benim gelmemi neden istemiyorlar olmuş..İsyemiyorlar benim birşeyden haberim yok içer de canım çıkıyor çoğul kısmına beni de katmış..
velhasıl kelam saçma sapan birşey için tam iki yıl adımını atmadı eve..beyleyken beyle...
Zeynep benim kayınvaldem niye gelmiyordu merak ediyorsan anlatayım :))
Rutin kontrole gittiğim de doğuma aldılar beni normal doğum olacağı için suni sancı vb bekliyorum tabii..
Eşim de annesini arayıp durumu bildirdi o an uyuyormuş demiş ki henüz birşey yok istersen biraz daha geçince seni yeniden arayayyım o zaman gelirsin boşuna beklemek için gelme...
Vay efendim neden öyle demiş benim gelmemi neden istemiyorlar olmuş..İsyemiyorlar benim birşeyden haberim yok içer de canım çıkıyor çoğul kısmına beni de katmış..
velhasıl kelam saçma sapan birşey için tam iki yıl adımını atmadı eve..beyleyken beyle...
Dedikodumu da yaptım :)
O zaman size iyi geceler tatlı rüyalar...
Kasımpatı yine yok...
Bende de size benzer bir neden var işte hatta yenanın durumu gibi biz istemiyormuşuz onu neyse aman kendi bilirniye gelmiyodukii...
taze barbunya zyağlı
dalyan köfte
kırmızı pancar turşusu yoğurtlayabilirsin
ezogelin çorba yada domates çorba ktır ekmek ve kaşar rendesi üzerine
tatlının üzerine kaymakta olur bimde var
bu ara favori tatlım triliçe
Aman beğendin de eksik Kalsın senin yaptıklarını da ben yapmadım hiç mesela içli köftehiç yapmak nasip olmadı hünkarbeğendiyi çok büyük eksiklik olarak görüyorum kendimde
kötü gelinsin napsın seningibi hasta yaşlı gelinii:)))
anadan doğma açım ben kız yazmamı istersen yaarım sanada menüü şuan karnım tokk yormam senü
miz gibi patates püresi ve arpa şehriye pilavıyla olabilirtam dicektimki tok karnına yazamadın bir menü...
triliçeyi sevemedim ben yaa...belkide yapan güzel yapamadı çok övülmüştü baya hayal kırıklığı yaşadım yiyince...
bende kaşarlı domates çorbası düşünüyodumm...kaymak ben severim ama kimse sevmiyo burda...diğerleride güzel seçeneklermiş düşünebilirim ama dalyan köfteyi neyle sunucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?