Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm..

gene yorgun bedevi olarak döndüm aranıza...bütün gün yollardaydık amcaları ziyaret ettik iftarada başka bi amcaya gittik dönüştede k.valideleri eve bıraktık ve artık evimdeyim namazımıda kıldım çok şükür kızlarda uyudular sahura kadar takılırım böyle...benimde salı misafirim olucak ama kolay misafir bunlar çok şey düşünmeme gerek yok..

evet iyi geldi gerçekten...

naptın sen yaa bunları yazarken çok actın herhal...abboo bende sorcaktım pazar günkü misafire ne yapsam diye anında vazgeçtim bana daha pratik ve çok uğraştırmıcak ve güzel bir menü lazım....gerçi kafamda var bişeylerde du bakalım...

Asuu ben de hünkar beğendiyi çok beğeniyorum :))
Orjinali etli ama kıymalısını daha çok seviyorum...

Bu hafta içi benim de misafirim gelecek ana yemek beğendi düşünüyorum...
hiç yapmak nasip olmadı hünkarbeğendiyi çok büyük eksiklik olarak görüyorum kendimde
Sağol canım halledilir tabii
Kaynanam da Şeytanın bacağını kıracak bakalım nerdeyse 2 sene olacak bana gelmeyeli
kötü gelinsin napsın seningibi hasta yaşlı gelinii:)))
anadan doğma açım ben kız yazmamı istersen yaarım sanada menüü şuan karnım tokk yormam senü

Sağol canım halledilir tabii
Kaynanam da Şeytanın bacağını kıracak bakalım nerdeyse 2 sene olacak bana gelmeyeli

Ne benzer yanlarımız var...benimki de oğlan 2 yaşında geldi...
ne oğlanı görmeye ne tebriğe ne de kalbiyle ilgili sağlık problemini duyduğun da geldi...
ama ben bayramlar da yine gidiyordum bayramlaşıp dönüyordum...
Off keşke hatırlamasaydım kendime kızıyorum...

tamam madem yormıcan yaz ozaman...

çorba pilav zaten kalabalık olcağı için fırında bi yemek yaparım bereketli olur diye düşünüyom mevsim salatası ve yoğurtlu bi salata ve börek bide tazefasulye dedim kafamda ama henüz net değil hiç biri...he bide tatlı var tabi onada eşim haşhaşlı tatlı yap dedi o olur muhtemelen dondurma eşliğinde ikram ederim...sende yazda bakayım uyan bişey olursa yaparım..

olsun iylik yap denize at demişelr iylik bizde kalsın çok şey varda aman artık söylenmiyorum 10 yıldan sonra alışıyomu insan nedir batmıyo artık yaptıkları allaha havalae ettim umursamıyorum ayıp olur diye diye artık ayıp bın başına k harfi koyuyorum kayıp oluyolar

Zeynep benim kayınvaldem niye gelmiyordu merak ediyorsan anlatayım :))

Rutin kontrole gittiğim de doğuma aldılar beni normal doğum olacağı için suni sancı vb bekliyorum tabii..
Eşim de annesini arayıp durumu bildirdi o an uyuyormuş demiş ki henüz birşey yok istersen biraz daha geçince seni yeniden arayayyım o zaman gelirsin boşuna beklemek için gelme...
Vay efendim neden öyle demiş benim gelmemi neden istemiyorlar olmuş..İsyemiyorlar benim birşeyden haberim yok içer de canım çıkıyor çoğul kısmına beni de katmış..
velhasıl kelam saçma sapan birşey için tam iki yıl adımını atmadı eve..beyleyken beyle...

taze barbunya zyağlı
dalyan köfte
kırmızı pancar turşusu yoğurtlayabilirsin
ezogelin çorba yada domates çorba ktır ekmek ve kaşar rendesi üzerine
tatlının üzerine kaymakta olur bimde var
bu ara favori tatlım triliçe

haklısın evet..O konuda içim çok rahat...hiç bozmadım kendimi bunda eşimin de etkisi var tabiii sağolsun desteğini hiç esirgemedi..kayınvaldem de saygımı hürmetimi hep takdir eder ,..
Seviyorum da artık onu alışılıyor bir süre sonra...

tipik kaynana tripleri boşverrrr
inat çılığından kendinden soğutmuş milleti durduk yere

hakkaten cinslermiş he öyle sıkıntılı zamanda böylemi muamele edilir hayret bişey...benimkide böyle şeyleri takar büyütürde büyütür ama öyle ayağını falan kesmez es kaza yokluğuna alışırızda bi daha istemeyiz diye aklı gider olduk olmadık heryere dahil olur farkında olmadan daha çok bunaltıp uzaklıştırır bizi kendinden ama bir türlü anlamaz sacede kendi istekleri önemlidir kısacası fazlasıyla bencildir...(gelinler neyse kendi evlatlarına karşı bile öyledir)

nursena gibi bende Allaha havale ediyorum...ve sen gibi ziyaretlerimi yapıyorum yapmam gerekn bana yakışacağını düşündüğüm herşeyide yapıyorum o beğenmiş beğenmemiş umursamıyorum artık çünkü ne yapsam yaranamam herzaman konuşucak birşeyi mutlaka vardır...bendede beyleyken beyle işte :)))

niye gelmiyodukii...
Bende de size benzer bir neden var işte hatta yenanın durumu gibi biz istemiyormuşuz onu neyse aman kendi bilir
Ben de gidiyorumbayramlarda felan anneler Günü'nde gittik en son
Tersi daha fena yine halimize şükür kardeşimin kayınvalidesi de tam tersi kızcağız hergün kaçacak yer arıyor nerdeyse sürekli başında herşeye karışıyor bri de sorunlu birisi Allah yardımcısı olsun bacımın

tam dicektimki tok karnına yazamadın bir menü...

triliçeyi sevemedim ben yaa...belkide yapan güzel yapamadı çok övülmüştü baya hayal kırıklığı yaşadım yiyince...

bende kaşarlı domates çorbası düşünüyodumm...kaymak ben severim ama kimse sevmiyo burda...diğerleride güzel seçeneklermiş düşünebilirim ama dalyan köfteyi neyle sunucam...

Aman beğendin de eksik Kalsın senin yaptıklarını da ben yapmadım hiç mesela içli köfte
Hee kötü gelinim ben artık kabul ediyorum :))

miz gibi patates püresi ve arpa şehriye pilavıyla olabilir

Selamün aleyküm...
Ben misafirlerden yazamadım bugün buraya...
Baya yoruldum, daha mutfakta beni bekleyen bir ton bulaşık var makineye kalkacak...
: ( sonrasında daha sahur hazırlicam.
Gündüz birde eşim şöyle bi dolaştırdı bizi arabayla baya, dolaştık sadece oturmadık, vesselam arabanın açık olan penceresi havada serince olunca vurdu hep bize, eşimin başı ağrıdı benimde kollarım omzum baya ağrıdı... Bilemedik böyle vuracağını hiç.
Bizimkiler sahuru yapıp çıkacaklar galiba, kp öyle istiyo, dedim ya duramaz kp diye, hep böyledir, sabaha güneşe kalmadan çıkacakmış yola: D
Kvde tam tersidir: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…