Hoşgeldinhoşbuldum :) küçücük de olsa ortak değişikliği çok iyi geliyo insana. inşallah siz de yapabilirsiniz güzelce bi tatil..
Bekliyoruz canım belki yarın açıklarlar ama kesin değilmiş salıya da kalabilirmiş yaniasuman abla sizin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak belli mi
Benim de çok uykum geldiuykum geldii....az daha sabretmem gerekk şimdi uyursam eşimin sahur gider...
bugün ev netleşti bi ev bulduk ama içindeki arkadaş 1 ay sonra çıkacak biz eşyayı yollunca z odasının birini boşaltcak oraya atacaklar kolileri artık o çıkana kadar bizim izin var çocukları kayınvalideye burakıp gidicem eşimle yerleştirip döncem tatil yapacam okul açılana kadar allah izin verrse çok sıcakmış batman çünki bide tanımuyoruz kimseyi bunalmayalım çocuklarla iyce işte böle artık kırılanları seçerekten döşicem evii başında gidemeyince öle oluyo malesef hayırlı insanlarla karşılaştırsın allah 15 gün sonra muğlaya elveda dicezaaa ne demek her zaman başımla beraber :) karadenize yolunuz düşerse kapım her zaman açık topikdaşlarıma
sen ne yaptın toparlanma işlerin bitti mi, ne zaman taşınıyosunuz, yazdıysan da görmedim, kusuruma bakma
gerçekten çok güzel geldi.. anneciğimi de gördüm birazcık da işlerinde yardım ettim. gezdim dolaştım mis gibi havayı ciğerlerime çektim.. ev yapımı yoğurdumu, tereyağımı, köy yumurtalarını, yufkalarımı topladım geldim annemden.. güzel oldu :)
hoşbuldum :) küçücük de olsa ortak değişikliği çok iyi geliyo insana. inşallah siz de yapabilirsiniz güzelce bi tatil..
kız ben 91 çıkıyom iyimi ramazan sonrası belli olur heralde halimizBen su içsem geçerim seni :))
Iftardan sonra hiç su içmedim ben yaa ama bugün tartıda dünden fazla çıktım kesin su yüzünden yoksa çok yemiyorum :)
Allah kolaylık versin canım inan hep aklıma geliyorsunbugün ev netleşti bi ev bulduk ama içindeki arkadaş 1 ay sonra çıkacak biz eşyayı yollunca z odasının birini boşaltcak oraya atacaklar kolileri artık o çıkana kadar bizim izin var çocukları kayınvalideye burakıp gidicem eşimle yerleştirip döncem tatil yapacam okul açılana kadar allah izin verrse çok sıcakmış batman çünki bide tanımuyoruz kimseyi bunalmayalım çocuklarla iyce işte böle artık kırılanları seçerekten döşicem evii başında gidemeyince öle oluyo malesef hayırlı insanlarla karşılaştırsın allah 15 gün sonra muğlaya elveda dicez
inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız ya. çok zordur eminim. taşınmak ayrı yeni insanlar yeni bi şehir ve zor bi şehir yani.. Allah kolaylıklar versin. nakliye şirketiyle anlaştınız mı ya 6000 falan diyodun galibabugün ev netleşti bi ev bulduk ama içindeki arkadaş 1 ay sonra çıkacak biz eşyayı yollunca z odasının birini boşaltcak oraya atacaklar kolileri artık o çıkana kadar bizim izin var çocukları kayınvalideye burakıp gidicem eşimle yerleştirip döncem tatil yapacam okul açılana kadar allah izin verrse çok sıcakmış batman çünki bide tanımuyoruz kimseyi bunalmayalım çocuklarla iyce işte böle artık kırılanları seçerekten döşicem evii başında gidemeyince öle oluyo malesef hayırlı insanlarla karşılaştırsın allah 15 gün sonra muğlaya elveda dicez
bugün ev netleşti bi ev bulduk ama içindeki arkadaş 1 ay sonra çıkacak biz eşyayı yollunca z odasının birini boşaltcak oraya atacaklar kolileri artık o çıkana kadar bizim izin var çocukları kayınvalideye burakıp gidicem eşimle yerleştirip döncem tatil yapacam okul açılana kadar allah izin verrse çok sıcakmış batman çünki bide tanımuyoruz kimseyi bunalmayalım çocuklarla iyce işte böle artık kırılanları seçerekten döşicem evii başında gidemeyince öle oluyo malesef hayırlı insanlarla karşılaştırsın allah 15 gün sonra muğlaya elveda dicez
Küsürsüz 91 mi :))kız ben 91 çıkıyom iyimi ramazan sonrası belli olur heralde halimiz
Maşaallah, oh iyi olmuş canım benim.
Afiyetle ağız tadıyla yiyin inş.
Dedem her zaman der yolculuğun çok faydalı olduğunu, yani yolculuk derken mekan değiştirme olarak.
Dedem hep seyahat ederdi sık sık, bazen ananemle birlikte ederdi, şimdi yaşlandı takati yok artık.
Bende mutfağa doğru koyulayım, görüşürüz kızlar, iyiki varsınız, kocaman öpüyorum: **
olmak zorundayım asuuuum yawf mecburrr gelcem en fazla 4 yıl daha sonra inşallah ankara yazcaz gelcem dibine seninAllah kolaylık versin canım inan hep aklıma geliyorsun
Maşallah sen ne güçlü bir kadınsın
evet ya hala 6 milyarr kamyonculukmu yapsam layn kafamada deli düşünceler çok su içtim sanurum:)))inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız ya. çok zordur eminim. taşınmak ayrı yeni insanlar yeni bi şehir ve zor bi şehir yani.. Allah kolaylıklar versin. nakliye şirketiyle anlaştınız mı ya 6000 falan diyodun galiba
amin inşRabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş...
ne odiii rengün soldiiiiKüsürsüz 91 mi :))
Iftardan hemen öncemi tartılıyorsun
ben de sahura kaçayım kızlar, artık hep evdeyim daha sık uğrarım buraya inşallah. ama bu gecelik yeter yorgunum. sahurdan sonra uyurum.. hepinize hayırlı sahurlar, hayırlı geceler.. hepinizi öptüümmm
Hadi bekliyorum seni gel komşu olalım :))olmak zorundayım asuuuum yawf mecburrr gelcem en fazla 4 yıl daha sonra inşallah ankara yazcaz gelcem dibine senin
gerçi o zaman sen iycene yaşlann ama neyse yaşlıları ziyaret sevaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?