Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün ev netleşti bi ev bulduk ama içindeki arkadaş 1 ay sonra çıkacak biz eşyayı yollunca z odasının birini boşaltcak oraya atacaklar kolileri artık o çıkana kadar bizim izin var çocukları kayınvalideye burakıp gidicem eşimle yerleştirip döncem tatil yapacam okul açılana kadar allah izin verrse çok sıcakmış batman çünki bide tanımuyoruz kimseyi bunalmayalım çocuklarla iyce işte böle artık kırılanları seçerekten döşicem evii başında gidemeyince öle oluyo malesef hayırlı insanlarla karşılaştırsın allah 15 gün sonra muğlaya elveda dicez

Maşaallah, oh iyi olmuş canım benim.
Afiyetle ağız tadıyla yiyin inş.

hoşbuldum :) küçücük de olsa ortak değişikliği çok iyi geliyo insana. inşallah siz de yapabilirsiniz güzelce bi tatil..

Dedem her zaman der yolculuğun çok faydalı olduğunu, yani yolculuk derken mekan değiştirme olarak.
Dedem hep seyahat ederdi sık sık, bazen ananemle birlikte ederdi, şimdi yaşlandı takati yok artık.

Allah kolaylık versin canım inan hep aklıma geliyorsun
Maşallah sen ne güçlü bir kadınsın

inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız ya. çok zordur eminim. taşınmak ayrı yeni insanlar yeni bi şehir ve zor bi şehir yani.. Allah kolaylıklar versin. nakliye şirketiyle anlaştınız mı ya 6000 falan diyodun galiba

Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş...

Allah sağlıklı uzun ömür versin dedene, öperim ellerinden :)

Allah kolaylık versin canım inan hep aklıma geliyorsun
Maşallah sen ne güçlü bir kadınsın
olmak zorundayım asuuuum yawf mecburrr gelcem en fazla 4 yıl daha sonra inşallah ankara yazcaz gelcem dibine senin
gerçi o zaman sen iycene yaşlann ama neyse yaşlıları ziyaret sevaptır

evet ya hala 6 milyarr kamyonculukmu yapsam layn kafamada deli düşünceler çok su içtim sanurum:)))
2 kişi göndercez gibi arkadaş bulduk oda batmana gidiyo
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş...
amin inş
Küsürsüz 91 mi :))
Iftardan hemen öncemi tartılıyorsun
ne odiii rengün soldiiii

olmak zorundayım asuuuum yawf mecburrr gelcem en fazla 4 yıl daha sonra inşallah ankara yazcaz gelcem dibine senin
gerçi o zaman sen iycene yaşlann ama neyse yaşlıları ziyaret sevaptır
Hadi bekliyorum seni gel komşu olalım :))
Hangi semte gelmek istersin annene yakın olursan bana da yakın olursun
Ben gençleşirim bakarsın Gençlerle takılayım genç kalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…