Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen hem istenmediğini düşünür ki (öyle bir derdim yok) hemde her daim dibimden ayrılmaz yanımda olmazsa telefonla dahildir herzaman hayatımıza...herşeye rağmen bir anne en önemlisi sevdiğimin annesi saygım sonsuz..rabbim sabır versin bende elimden geleni yapayım onlara karşı...

kolay gelsin yarın yollar yollammaz vur kafayı yat yorulmuşsun hamileyken bende çabuk hastalanırım

bende 1 ltre su şişesi bitirmek üzereyim afiyet olsun aman ben su içiyomda ne oluyo hala asuyla aynıyım:))

selamun aleyküümmm..
evime döndüm.. valla yaylanın doğası güzel falan ama insanın evi gibisi yok ya... nasıl özlemişim evimi de kedilerimi de :)
muhabbetler kayınvalideler üzerinden dönmüş ne fena gelinleriz biz yahu
Allah kaynanalarımızla muhabbetimizi artırsın diyeyim ben de bi mağdur olaraktan

hayırlısı olsun canım benim...

ohhhh ne üzel gelmiştir ortam deişikliği tatil yarasın

ohhhh ne üzel gelmiştir ortam deişikliği tatil yarasın
gerçekten çok güzel geldi.. anneciğimi de gördüm birazcık da işlerinde yardım ettim. gezdim dolaştım mis gibi havayı ciğerlerime çektim.. ev yapımı yoğurdumu, tereyağımı, köy yumurtalarını, yufkalarımı topladım geldim annemden.. güzel oldu :)

e evine hoşgeldin ozaman...bende bi tatil istiyorum ama zor gibi...
bayram sonrası üç dört günlük iznimiz olabilirmiş istanbulda gezeriz belki dışarı bi yere gidemeyizde....

ohh miss en doğalındannn....

eee sahurada davet etmiyon heee ne biçim topikdaşsınn bide yufka dio köy yoğurdu dio
afiyet olsunnn

e evine hoşgeldin ozaman...bende bi tatil istiyorum ama zor gibi...
bayram sonrası üç dört günlük iznimiz olabilirmiş istanbulda gezeriz belki dışarı bi yere gidemeyizde....
hoşbuldum :) küçücük de olsa ortak değişikliği çok iyi geliyo insana. inşallah siz de yapabilirsiniz güzelce bi tatil..

Meyracım dikkat et kendine havalar gerçekten serin
Eşim de hastalandı dünden beri boğazı şişmiş
Sen ilaç da kullanamazsın şimdi aman iyi baksın enişte sana

Tamam ablam çok sağol: )
Eşinede geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah.

kolay gelsin yarın yollar yollammaz vur kafayı yat yorulmuşsun hamileyken bende çabuk hastalanırım

Sağol canım, inş tamam.
Sanada rabbim kolaylıklar versin inş koşturmanda, şöyle evine yerleşip ohhh dediğin zamanlarda da yazcan inş bize tamammı takma kafana: )

Yemek mevzusuna kapattım
Hamile ve emzikliler Hakkınızı helal edin lütfen yazmayım dedim ama çenem durmadı yine bu son inşallah

Yok ablam inan benim açımdan bir sıkıntı yok, rahat ol sen: )
: ***

eee sahurada davet etmiyon heee ne biçim topikdaşsınn bide yufka dio köy yoğurdu dio
afiyet olsunnn
aaa ne demek her zaman başımla beraber :) karadenize yolunuz düşerse kapım her zaman açık topikdaşlarıma

sen ne yaptın toparlanma işlerin bitti mi, ne zaman taşınıyosunuz, yazdıysan da görmedim, kusuruma bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…