- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bende de size benzer bir neden var işte hatta yenanın durumu gibi biz istemiyormuşuz onu neyse aman kendi bilir
Ben de gidiyorumbayramlarda felan anneler Günü'nde gittik en son
Tersi daha fena yine halimize şükür kardeşimin kayınvalidesi de tam tersi kızcağız hergün kaçacak yer arıyor nerdeyse sürekli başında herşeye karışıyor bri de sorunlu birisi Allah yardımcısı olsun bacımın
kolay gelsin yarın yollar yollammaz vur kafayı yat yorulmuşsun hamileyken bende çabuk hastalanırımSelamün aleyküm...
Ben misafirlerden yazamadım bugün buraya...
Baya yoruldum, daha mutfakta beni bekleyen bir ton bulaşık var makineye kalkacak...
: ( sonrasında daha sahur hazırlicam.
Gündüz birde eşim şöyle bi dolaştırdı bizi arabayla baya, dolaştık sadece oturmadık, vesselam arabanın açık olan penceresi havada serince olunca vurdu hep bize, eşimin başı ağrıdı benimde kollarım boynum baya ağrıdı... Bilemedik böyle vuracağını hiç.
Bizimkiler sahuru yapıp çıkacaklar galiba, kp öyle istiyo, dedim ya duramaz kp diye, hep böyledir, sabaha güneşe kalmadan çıkacakmış yola: D
Kvde tam tersidir: )
bende 1 ltre su şişesi bitirmek üzereyim afiyet olsun aman ben su içiyomda ne oluyo hala asuyla aynıyım:))ay fesatlığım üstümde he bugunde biraz bişeylere kızdım falan kaynana muhabbeti sardı..
bu arada ben bi yandan iki dilim börek ve bir dilim kek eşliğinde yazıyorum size ne olcak halim...midede kapasite oldukça fazla...
Selam kızlar.herkes uyumus sanırm.kızkardesm yanima geldi o yuzden pek ugrayamyrm.sınava hazırlanıyor matematik calistryrm.hım bi de bugün regli oldum önce biraz üzüldüm sonra gecti.tahmin ediyrdm zaten.demek ki daha zamanı varmş.madem bebis yok sıkı bi diyet şart.bunaldm bu kilomdan bu hafta eksi görmek istiyorum.bi de kardesm bacaklarmn inceldigini söylüyor.ben de farkediyodm aslında.nursena Allah kolaylık versin.taşınma psikoljisi boşanma psikolojisiyle aynı derler.bu arada biz de. önümuzdeki yaz taşınmayı düşünüyoruz.yeni ev aldk.insaat hala nasip olursa ins.
ohhhh ne üzel gelmiştir ortam deişikliği tatil yarasınselamun aleyküümmm..
evime döndüm.. valla yaylanın doğası güzel falan ama insanın evi gibisi yok ya... nasıl özlemişim evimi de kedilerimi de :)
muhabbetler kayınvalideler üzerinden dönmüş ne fena gelinleriz biz yahu
Allah kaynanalarımızla muhabbetimizi artırsın diyeyim ben de bi mağdur olaraktan
hayırlısı olsun canım benim...
miz gibi patates püresi ve arpa şehriye pilavıyla olabilir
anam bonus kişisi yazdığım menülerden sonra kavacak beni topikten yeminlen
gerçekten çok güzel geldi.. anneciğimi de gördüm birazcık da işlerinde yardım ettim. gezdim dolaştım mis gibi havayı ciğerlerime çektim.. ev yapımı yoğurdumu, tereyağımı, köy yumurtalarını, yufkalarımı topladım geldim annemden.. güzel oldu :)ohhhh ne üzel gelmiştir ortam deişikliği tatil yarasın
selamun aleyküümmm..
evime döndüm.. valla yaylanın doğası güzel falan ama insanın evi gibisi yok ya... nasıl özlemişim evimi de kedilerimi de :)
muhabbetler kayınvalideler üzerinden dönmüş ne fena gelinleriz biz yahu
Allah kaynanalarımızla muhabbetimizi artırsın diyeyim ben de bi mağdur olaraktan
hayırlısı olsun canım benim...
ohh miss en doğalındannn....gerçekten çok güzel geldi.. anneciğimi de gördüm birazcık da işlerinde yardım ettim. gezdim dolaştım mis gibi havayı ciğerlerime çektim.. ev yapımı yoğurdumu, tereyağımı, köy yumurtalarını, yufkalarımı topladım geldim annemden.. güzel oldu :)
eee sahurada davet etmiyon heee ne biçim topikdaşsınn bide yufka dio köy yoğurdu diogerçekten çok güzel geldi.. anneciğimi de gördüm birazcık da işlerinde yardım ettim. gezdim dolaştım mis gibi havayı ciğerlerime çektim.. ev yapımı yoğurdumu, tereyağımı, köy yumurtalarını, yufkalarımı topladım geldim annemden.. güzel oldu :)
hoşbuldum :) küçücük de olsa ortak değişikliği çok iyi geliyo insana. inşallah siz de yapabilirsiniz güzelce bi tatil..e evine hoşgeldin ozaman...bende bi tatil istiyorum ama zor gibi...
bayram sonrası üç dört günlük iznimiz olabilirmiş istanbulda gezeriz belki dışarı bi yere gidemeyizde....
Meyracım dikkat et kendine havalar gerçekten serin
Eşim de hastalandı dünden beri boğazı şişmiş
Sen ilaç da kullanamazsın şimdi aman iyi baksın enişte sana
kolay gelsin yarın yollar yollammaz vur kafayı yat yorulmuşsun hamileyken bende çabuk hastalanırım
Yemek mevzusuna kapattım
Hamile ve emzikliler Hakkınızı helal edin lütfen yazmayım dedim ama çenem durmadı yine bu son inşallah
aaa ne demek her zaman başımla beraber :) karadenize yolunuz düşerse kapım her zaman açık topikdaşlarımaeee sahurada davet etmiyon heee ne biçim topikdaşsınn bide yufka dio köy yoğurdu dio
afiyet olsunnn
Ben su içsem geçerim seni :))bende 1 ltre su şişesi bitirmek üzereyim afiyet olsun aman ben su içiyomda ne oluyo hala asuyla aynıyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?