Sana da hayırlı sahurlar iyi uykular canımben de sahura kaçayım kızlar, artık hep evdeyim daha sık uğrarım buraya inşallah. ama bu gecelik yeter yorgunum. sahurdan sonra uyurum.. hepinize hayırlı sahurlar, hayırlı geceler.. hepinizi öptüümmm
benim kız lise nere kazanırsa ora yakınolur heralde yani dolaylı olaraktan anneme yakın bi okul yazdıracağım için gelirim yakınına bacım sen ankaranın neresine gitsen bulur yapışır bi kısır partisi patlatırız üzülme:))))Hadi bekliyorum seni gel komşu olalım :))
Hangi semte gelmek istersin annene yakın olursan bana da yakın olursun
Ben gençleşirim bakarsın Gençlerle takılayım genç kalayım
Bir de genç olacaksın yazdığımı da görmüyorsunanam asuuu ses yok yolcu kalk kız bi bak yaşlı kalbi falan tutmasın 91 deyince sustu
olsun kızım 6 paket sana yağ kadar senden azım bide bu açıdan bakalımmm:))Bir de genç olacaksın yazdığımı da görmüyorsun
Sanki 91 değil de 71 olmuş yaaaa havalara bak sen :))
Biz eşim emekli olana kadar buralarda oluruz sanırımbenim kız lise nere kazanırsa ora yakınolur heralde yani dolaylı olaraktan anneme yakın bi okul yazdıracağım için gelirim yakınına bacım sen ankaranın neresine gitsen bulur yapışır bi kısır partisi patlatırız üzülme:))))
Cuma görüşelim :) gerçi Perşembe iftara davetliyizolsun kızım 6 paket sana yağ kadar senden azım bide bu açıdan bakalımmm:))
öğlen tartıldığımda öle çıktım asu suyu çok içiyom ondan heralde
asuuuu egede evet ot yiyerek 10 kilo aldım ama doğuda et yiyerek karatay patlattımmı 10 kilo vercem haberin olsun :)))) emekliliğe camın önünde oturup berjerde örgü örmek istemiyoomBir de genç olacaksın yazdığımı da görmüyorsun
Sanki 91 değil de 71 olmuş yaaaa havalara bak sen :))
Inşallah canım 70 lere demir atma zamanı geldiasuuuu egede evet ot yiyerek 10 kilo aldım ama doğuda et yiyerek karatay patlattımmı 10 kilo vercem haberin olsun :)))) emekliliğe camın önünde oturup berjerde örgü örmek istemiyoom
Trekking yapmak istiyommm hemde 71 kiloylan
asuuuu egede evet ot yiyerek 10 kilo aldım ama doğuda et yiyerek karatay patlattımmı 10 kilo vercem haberin olsun :)))) emekliliğe camın önünde oturup berjerde örgü örmek istemiyoom
Trekking yapmak istiyommm hemde 71 kiloylan
Ben sofra hazırlayım artık
Hayırlı sahurlar
Gelemezsem iyi uykular
Artık benim yaşımla uğraşıyorsunuz daykoya sıra gelmez :)Dayko senide cok ozledimgel artik ya
Bak bi daha yasinla ilgili espiri yapmiycam soz... Zaten bi ayagin cukurda
Merhaba oncelikle bende bir anne olarak ve kilosuyla basi dertte biri olarak size diyebilirimki 33 haftalik hamileyseniz sadece dogumunuza odaklanin.Arkadaşlar mrb şu anda33 haftalık hamileyimve 20 kilo aldım şu anda kilim 93 doğumdan sonra bütün kilolarimi hemen vermem lazim bana tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?