Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi bekliyorum seni gel komşu olalım :))
Hangi semte gelmek istersin annene yakın olursan bana da yakın olursun
Ben gençleşirim bakarsın Gençlerle takılayım genç kalayım
benim kız lise nere kazanırsa ora yakınolur heralde yani dolaylı olaraktan anneme yakın bi okul yazdıracağım için gelirim yakınına bacım sen ankaranın neresine gitsen bulur yapışır bi kısır partisi patlatırız üzülme:))))

Biz eşim emekli olana kadar buralarda oluruz sanırım
Emekliliğe de daha çooook var her türlü görüşürüz yani ama ben fellah tercih ederim :))

Bir de genç olacaksın yazdığımı da görmüyorsun
Sanki 91 değil de 71 olmuş yaaaa havalara bak sen :))
asuuuu egede evet ot yiyerek 10 kilo aldım ama doğuda et yiyerek karatay patlattımmı 10 kilo vercem haberin olsun :)))) emekliliğe camın önünde oturup berjerde örgü örmek istemiyoom

Trekking yapmak istiyommm hemde 71 kiloylan

Inşallah canım 70 lere demir atma zamanı geldi
Ben de takipçinim haberin olsun

ahahahaa hayale bak senn....

Ben sofra hazırlayım artık
Hayırlı sahurlar
Gelemezsem iyi uykular

hayırlı sahurlar ablacım bende kaçam yavaştan...
nursenaa

Arkadaşlar mrb şu anda33 haftalık hamileyim ve 20 kilo aldım şu anda kilim 93 doğumdan sonra bütün kilolarimi hemen vermem lazim bana tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar mrb şu anda33 haftalık hamileyim ve 20 kilo aldım şu anda kilim 93 doğumdan sonra bütün kilolarimi hemen vermem lazim bana tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var
Merhaba oncelikle bende bir anne olarak ve kilosuyla basi dertte biri olarak size diyebilirimki 33 haftalik hamileyseniz sadece dogumunuza odaklanin.

Daha bebeginiz dogmadan kilo vermeyi dusunmeyin dua edin allah saglikli bir dogum nasip etsin. Kilo bir sekilde verilir ama hamilelik her zaman olmaz keyfini cikarin.

9 ayda alinan kilo 1 ayda verilmez. Birakin kimse kurbanda sasirmasinda siz ve bebeginiz saglikli olsun. Emzirirken tatli ve hamurisini yemezseniz mutlaka kilo verirsiniz.

Tek tavsiye ve onerimiz bu olabilir aksini dusunmeyin ve beklemeyin. O kadar cok kilolu bayan varki yeterki bir evladim olsun kilomu dusunurum ben diyen. Bu oyle kiymetli biseyki aldiginiz kiloya deger.
Allah size bu nimeti nasip etmis simdi sadece onu kucaginiza almayi bekleyin. Milleti sasirtmayi bak nasil vermis dedirtmeyi degil.

Banada kizmayin lutfen icimden gelerek yazdim. Kilo problemi cok cektim sizi anlarim ama dogumdan sonra. Kim olursa olsun bir anne adayinin dogumuna 5-6 hafta varken bebegini degilde kilosunu nasil verecegini millete ne diyecegini dusunucek kadar kilosunu sorun etmesine uzuldum.

Hem anca kirkin cikar bayrama 40 gunde sende iyilesiceksin bebegin dunyaya uyum saglamayi ogrenicek sen onu beslemekten onu incelemekten bunlari dusunmiyceksin bile .
Kilo verilebilir arkadasim verirsin sende ins allah saglikla bebegini dogurmayi nasip etsin bunlari dusunup bosa stres yapma uzme kendini. Bebeginin tekmelerini say kiyafetlerini hazirla bol bol dinlen. Senin yerinde olmak isteyen onca kadini dusun takma hicbiseyi lutfen.

Uzun olmus biraz napayim cosmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…