Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm kızlar.. herkes iyidir inşallah.

dün doktora gittim olumsuz birşey sölemedi ama çok olumlu da konuşmadı. regli beklicem ne olduğunu öğrenmek için kısacası.. dua edin bu ay ben de bebiş haberi alayım..

doktordan sonra da bi alışverişe gidelim dedik. bi elbise beğendim ama 44 ü yoktu. 42 denedim alt beden oldu ama malesef göğüsten fermuar kapanmadı etek aldım ben de o 42 beden oldu.. şu üst bedenim nasıl eriyecek bilmiyorum hiç..

bu arada kitaplık almıştık önceki gün yerleştirdik bugün de son eksiklikleri tamamlayacağım.. bi de gardrobu düzenlesem iyi olacak sanırım. bayram gelmeden bu 2-3 gün kendi evimi temizleyeceğim... sonra da annemin evini temizleyeceğim..

selam kızlar çok yorgunum yogunum giremiyorum annemin dün dikisleri alındı 15 gün daha yatacak sadece lavaboya kalkabilir ..evi yüksek olduğu için bnde kalıyorlar benim evime yakın ev arıyorum nasıl olsa sürekli ben bskicam kimsenin ilgilendiği yok....tek başıma iki çocuk iki hasta babam da oruç tutuyor ramazan olması dahada yorucu oldu....tam çocuklar uyuyor evi topla et saat bir 2.30 da sahura kalkıyorum.uyku bölünüyor uyuyamıyorum...birde ayak bileginde sıvı varmış topuk dikeni var ayağımda ağrı çok canım yanıyor üzerine bastıkça...dr üzerine basmiycan diyor gelse basma....neyse allah beterinden korusun zor günler geciriyorum

Sağol meyroş bilmediğimiz şehir konya basketbol sahasına da yakın olmalı orda 3 senedir kalan arkadaşları var karşılarlar onu evde bulacaklardır bakalım ne zamana gidecek tahminimce 1 ay sürmez gibiii eşimde bende konyaya gitmek yerleştirmek istiyoruz ama bizimkisi şimdilik hayır gelmeyin diyor :)

İşin aslına bakarsan konya hiç aklımın ucunda yoktu hayırlısı olur inşallah :)

Bugün gerçekten çok sıcaktı birde ütü yapıp valiz hazırladım sabah erken eşimi yolcu edicem sonrasında cuma tartılma korkusu var :))

Adaş doğru söylüyorsun bahçeyle bir daha uğraşırken terliklerimi çıkarayım iyi hatırlatın :)

ESRACAAAAN neredesin kuzum merak ettim seni? Gelince hesap vercen bana(kızan meyra smileysi)
FUNDAAAAAA sen neredesin peki???
Kemküm demi funda hanım: D
BONUUUUS naber lider: ))))) : ***

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi 87.6
Esimle tartistik cok uzgunum depresyonun esigindeyim resmen duzelecegini biliyorum ama yinede duzelene kadar uzulmekten kendimi alamiyorum bide bana kiziyo cocuklarlada ilgilenmiyo onlarda uzuluyo babam niye bize soguk davraniyo diye buna daha cok uzuluyorum insallah en kisa zamanda duzelirde aramiz onlarda etkilenmez aramizdaki durumdan kafanizi sisrdim kusura bakmayin ama birine anlatmazsam patlicam

Nhtylz canım erkekler bizden cok farklılar uzuldugun yanına kalıyo bi dunya hataları olsa ozur beklerken bi bakarsın seni kocaman hatalarla suclayıp kendini haklı bulmuş.dogamız farklı ince ruhluyuz biz düzelicek üzüntün yanına kalıcak takma mubarek gun dua et canım .
spor yok
kilo 90.5

Kızlar telime habbit broser yukledim kk ta burdan gırıyorum ne gereksız teshırcı reklamlar nede su asagıdaki meme vs goruntulerı cıkıo iyi oldu bu o asagıda kk lnklerınden larvalı memeye tıkladım 3 gun oldu hala herseyı yıkayıp cırpa cırpa gıyıyorum herseyden nem kapıyorum cocuklara pantolon alıcaktım denetemedim fotomontaj belli ama huylandım gercekten varmıs larva hastalıgı esıme sordum ama buralarda olmaz dedi. Sakın merakedıp bakmayın

Yelizcim inşallah çabucak düzelir eşinle aranız
Böyle durumlar yaşanıyor malesef ve gerçekten biz çok yıpranıyoruz
Allah bu cuma vakti hürmetine muhabbetinizi artırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…