Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi 87.6
Esimle tartistik cok uzgunum depresyonun esigindeyim resmen duzelecegini biliyorum ama yinede duzelene kadar uzulmekten kendimi alamiyorum bide bana kiziyo cocuklarlada ilgilenmiyo onlarda uzuluyo babam niye bize soguk davraniyo diye buna daha cok uzuluyorum insallah en kisa zamanda duzelirde aramiz onlarda etkilenmez aramizdaki durumdan kafanizi sisrdim kusura bakmayin ama birine anlatmazsam patlicam
Bende bi ara boyle oldum bozma moralını sonra birden gitti çok sukur bırden verdım die dusunurken aldıgımı gordum.sonea saldım kendimi bozdum diyeti yıne aldım die cıktım aksıne vermişim seninde geçicidir canım moral bozmak yok hep inişe alıştık ondan kotu oluyo insan yolumuz uzun mızıkcılık yok listeden cıkma hep - olmak yok arada odem şişlik yada abburcubur vs +yapabilir yola dvmKizlar sabah tarrldm gecen hafta 89.5 tm simdi 92 gösterdi tartı.morelim sifir sifir...biliyorum bi sislik ve ödem var ama oruc tutuyorm sonucta eksi umuyordum.ve gecen hafta dedigim gibi beni listeden cikarn.bayramdan sonra tekrar leslie ye baslarm ins.
Canm benle ayniydi.boy kilo falan.ben de de troit vb vb:))canm ben 87 yi de gördüm.ama kararlıyım.70leri gorecem ben de tatile annemin yanina gidiyorum.orda adamakıllı diyet yaparm.ve annemle ya da kizkardesimle yürüyüşe de cikabilirim.ins daha iyi olur.Biriyle benim kilom yasım ilaç kullanmamız vs aynıydı kimdiki o?98 ken acep o kaç oldu
Hayırdır canım bir sorun yok inşallahKizlar Allaha emanet olun ben bi sure yokum hakkinizi helal edin kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?