Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlaar

yelizcim üzüldüm çabucak tatlıya bağlanır inşallah mağlesef çoğu erkek çocuk gibii ilgi bekliyor biz kadınlarsa hem ev hem çocuklar yorulup yıpranıyoruz yine bağzı babalar eşlerine kızıp küstümü evde çocuklarada küsebiliyor yada huysuzluk yapabiliyor çok zor gerçekten ...
ayrıyeten kafamızda hiç şişmedi her zaman dinleriz biz

Kilo bildirimi ayni yazivern gecin beni bayram sonrasi allah kerim.

Yelizcim uzuldum fridann dedigi gibi biz cok yipraniyoruz. Kendine iyi gelebilcek biseyler yapmayi denesen belki iyi gelir en azindan araniz duzelene kadar.
Onlar cikip gidiyo o ortamda biz kaliyoruz surekli

98.800 de 90. 5 inmek rüyada gibiyim inş ramazandan sonra almam burda yemekler kalorılı temız hava iştah acıo iş yok hareket yok cansıkıntısı var evime gitsem biran onceee

Yeliz'cim ,cok üzüldüm mesajina,lütfen kendini cok yipratma..

Arkadaslarin da yazdigi gibi erkekler bizler gibi hassas olamiyor malesef,bizim günlerce üzülmemize sebep olan mevzular onlar icin olagan olabiliyor,hal böyle olunca yasadiklarimizi ve psikolojimizi anlayamayabiliyorlar...sanirim zaman zaman yasadigimiz zorlu süreclerde sebepler,nedenlerden ziyade anlasilmayi beklemek yipratiyor bizi...
Cok zor olsada bazen bazi konularda eslerimizi oldugu gibi kabul edip ,duygu ve hassasiyetlerimizi anlamalarini beklememek daha az yipranmamiza sebep olabiliyor sanki ...

Allah yardimcin olsun,dilerim en yakin dakikalarda son bulur sorunlarin...

Kizlar sabah tarrldm gecen hafta 89.5 tm simdi 92 gösterdi tartı.morelim sifir sifir...biliyorum bi sislik ve ödem var ama oruc tutuyorm sonucta eksi umuyordum.ve gecen hafta dedigim gibi beni listeden cikarn.bayramdan sonra tekrar leslie ye baslarm ins.

Bende bi ara boyle oldum bozma moralını sonra birden gitti çok sukur bırden verdım die dusunurken aldıgımı gordum.sonea saldım kendimi bozdum diyeti yıne aldım die cıktım aksıne vermişim seninde geçicidir canım moral bozmak yok hep inişe alıştık ondan kotu oluyo insan yolumuz uzun mızıkcılık yok listeden cıkma hep - olmak yok arada odem şişlik yada abburcubur vs +yapabilir yola dvm

Biriyle benim kilom yasım ilaç kullanmamız vs aynıydı kimdiki o?98 ken acep o kaç oldu
Canm benle ayniydi.boy kilo falan.ben de de troit vb vb:))canm ben 87 yi de gördüm.ama kararlıyım.70leri gorecem ben de tatile annemin yanina gidiyorum.orda adamakıllı diyet yaparm.ve annemle ya da kizkardesimle yürüyüşe de cikabilirim.ins daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…