Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonuscum topuk ağrısı neye bağlı bilmiyorum ama herşey olabilir sinire baskı yapıyorsa topuğa vurabilir tabii ayaklarımız napsın bizi taşımaktan bitap düştüler
Yoğurt da bence olur sonuçta sütü yoğurda Çeviren bakterilere ihtiyaç var o da normal yoğurtta mevcut
Sadece Mantıksal cevap verdim bildiğimden değil :) eşim görse hemen bilgi yok ama fikir var der

Bende bu da yoktu ablam: )
Gogıl amcayada bir sorabilir birde: )
Nilüfer abla iyice kayıplarda...
Ne zaman bir nilüfer çiçeği görsem ilk aklıma gelen NİLÜFER abla oluyor.

Gunaydiin kiZlar
ay darisi bize insallah bonus ya bizde kentsel donusumdeyiz ama hala bekliyoruz

günnaydınlaaaar hanımlaar

pek uğrıyamadım evdeyim eşimde çalışmadığı için uyku düzensizliği oluştu. gün nasıl geçiyor anlamıyorum ama bayramdan sonra herşey daha iyi olucak zannedersem! dün akşam bahçeşehirdeki kardeşimin evine gittik iftardan sahura kadar ordaydık bahçenin büyük bir kısmını çimlendirdik 2 tanede çiçeği vardı onları ektik nasıl tüm vucudum ağrıdı anlatamam eşim de cuma sabahı memleketine ailesinin yanına geçiyor 10 günlüğüne onun için hazırlık yapmam lazım bugün biraz alışveriş yaparız kayınlarımın çocukları için , sonrasında çantasını hazırlarım artık...

cumadan sonraki 10 günde napıcam hiç bilmiyorum bir plan yapmadım ama çevreme baktığımda arkadaşlarım yaa yazlıkta ya bayram tatilinde dışarı çıkıcaklar yalovaya gidecektim ama oda bayram sonrasına sarkıcak gibii.. yinede belli olmaz bakalım önerilere açığım ama fikir verirseniz değerlendirilir :)))

Bence bol bol dinlen uzat ayaklarini soyle ohhhhhh kitap oku muzik dinle hem bedenin hem ruhun dinlensin (kendi yapmak istediklerini fridaya empoze etmeye calisan yeliz kisisi)

kolay gelsin canım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun hem çocuklar hem taşınma işi sende stres yaratıyordur o yüzdende kendine fazla konsantre olamıyorsundur ee haliyle iftar yemekleride geç saatte oluyor işimiz zor yani ben inanıyorumki bayramdan sonra herşey daha iyi olucak akşam yemeklerinide erken saatte alarak daha bir düzen oturtacaz gibiii duygu hanım küçük bir kaza yapmış annanesinde okudum geçmiş olsun neyseki annenin evimiş sağlık olsun :) bel ve ayak ağrısı bendede oluyor zaman zaman. naptın keçi sütünü mayaladın mı ?

bugün nasılsın meyroş seni takipteyim rahatsızlıklarını okuyorum ama sağlıklı bir bebeğin olacağını istediğim ve bildiğim için çokta ciddiye almıyorum söyliyeyim:) bebik olunca bugünlerini ararsın sen ne kadar midem bulanıyor dersen de karşıdan sana çok gadar gibii görünebiliriz ama biz saddece senin hamileliğine seviniyoruuuuz gerçek bu umarım kızmasıın :))))

yüksek katlı evleri bende sevmiyorum gökdelen tarzı olan evleri ise hiç sevmiyoruum müstakil evler güzel ama çok büyük oluyorlar şimdiki benim ailemin evleri hep öylee çok büyük ve evi temizle temizle bitmiyooor birde bahçeleri oluyor sürekli bakım lazım dün mahvoldum vallahi :)

kasım patıcım ne kadar güzel bir dr. denk gelmişsin ben böylesini bulamadım henüz bir yerimiz ağrısa dr. gitsek daha kapıdan girerken dr. eee kilonuz yüzünden diyecekmiş gibii geliyor sırf bu yüzden çoğu zamanda ağrılarımızı evde atlatıyoruz kantoron yağını ben bilmiyordum umarım ihtiyaç duyduğumuzda unutmam :)

hoşgeldiniiiz ne güzel azmin zaferi diyelim :) daim olsun

Bence bol bol dinlen uzat ayaklarini soyle ohhhhhh kitap oku muzik dinle hem bedenin hem ruhun dinlensin (kendi yapmak istediklerini fridaya empoze etmeye calisan yeliz kisisi)
sağol olur bunlarıda uygularım da ev dışında da plan yapmak istiyorum anahtarım var zannedersem 1, 2 gece annemlerede gidip kalabilirim onların evi sahilde gezerim filan diyorum bakalım :)

kolay gelsiin misafirlerinle canım :)

düşündüğün gibi kötü gitmez inş.eşyalar nursenacım sen taşına taşına eşya göndermekte sarmakta korumakta usta olmuşsundur bişey olsada arkadaşların dediği gibi sağlık olsun bence mümkün olduğunca geç git batmana ve evi düşünme biraz tatilin tadını çıkar uzun zamandır yoruldun çünkü ...

geçmiş olsun canım bugün nasılsın ?

SElamün aleykümm...

Ama doktor nasıl musade etti antibiyotiğe....

arkadaşlar anlatmışlar meyracım bi fasılda ben geçmiyeyim...

sağol bonuscum haklısın ne diyimmm...

sağol canım....

Zeynepcim geçmiş olsun Allah şifa versin

sağol ablacım....

sağol fridacım bugun boğazım az daha hafifledi ama yatıyorum hala...akşama k.valide iftara çağırmış hiç halim yok gitmek istemiyorum napcam bilmiyorum...çocuklarla eşimi yollasamda ben gitmesem diye düşündüm ama onada ayrı bozulucak...gidicem bişey yiyecek halimde yok yardım etcek durumdada değilim onada ayrı bozulcak off pufff....

Hayırlısı olsun adaş :) tahmin etmiştim aslında üniversite için dışarı çıktığını evet çok sıcak bende yeni eve geldim uyumak istiyorum ama iftara yemek yapmam lazım iftardan sonrada kardeşimin evine geçip biraz bahçeyle ilgilenicez ...

Benim de çok uykum vardı ama ben de yemek yaptım yatamadım
Bahçe işi yorsa da iyi gelir insana elektrik yükü felan kalmaz

ay canım benim çok sağol: )
orta halliyim işte bugün. sen nasılsın canım?
amcamıda aricam bir arayamadım senin için biliyosun, ama aklımda hiç merak eyleme emi: )
dedim ya canım 3-4kata kadar tamamda fazlası beni sıkıyor, müstakil evde olabilir.
canım bence çağımızda artık bazı şeylerin ölçüsü kaçtı, evlerinde, müstakil ev yaparlar ille dublex olacak, ille kocaman olacak, kendine yeticek ev yap ne gereği var, ne bileyim ben böyle düşünüyorum.
bizim burda müstakilde çoktur, öyle büyükte değil: )
ama yeniler genelde dublex tarzı, yani büyük oluyor.
evet bahçeli evin işi bitmez bencede: )
mesela bende 1.katım ve bana ait küçük bir bahçem var, onun bile işi bitmez inan.
ama bahçe varya çıkmasan bile insanı rahatlatan bişey...
doğayla bütün yaşamak ne güzel şey yaa...
frida yine sahur vakti geldi... yine mutfak beni çağırıyor: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…