Bonuscum topuk ağrısı neye bağlı bilmiyorum ama herşey olabilir sinire baskı yapıyorsa topuğa vurabilir tabii ayaklarımız napsın bizi taşımaktan bitap düştüler
Yoğurt da bence olur sonuçta sütü yoğurda Çeviren bakterilere ihtiyaç var o da normal yoğurtta mevcut
Sadece Mantıksal cevap verdim bildiğimden değil :) eşim görse hemen bilgi yok ama fikir var der
Izn veriyolar canim bazi antibiyotiklere zira ben hamileligimin son 3 ayini idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotikle gecirdimAma doktor nasıl musade etti antibiyotiğe....
ay darisi bize insallah bonus ya bizde kentsel donusumdeyiz ama hala bekliyoruzMeyracim tasinmk zor is o kismina sevinmiyorum ama ins tertemiz yeni bi dairemiz olucak o kismi dusununce deger diyorum. Burda artik kuften biktim mutfak falan eski alcak tezgah belimde zorlaniyo. En onemliside binaya analiz yapildi curuk cikti yani cikmak zorundayiz
Kentsel donusumdeyiz 4 binanin yerine buyultek bir bina yapilcak 13 katbiz 4-5-6. Katlarda olucaz diye biliyorum. Ins hersey yolunda gider yapacak insanlarda sahtekarlik yapmazlar
Bence bol bol dinlen uzat ayaklarini soyle ohhhhhh kitap oku muzik dinle hem bedenin hem ruhun dinlensin (kendi yapmak istediklerini fridaya empoze etmeye calisan yeliz kisisigünnaydınlaaaar hanımlaar
pek uğrıyamadım evdeyim eşimde çalışmadığı için uyku düzensizliği oluştu. gün nasıl geçiyor anlamıyorum ama bayramdan sonra herşey daha iyi olucak zannedersem! dün akşam bahçeşehirdeki kardeşimin evine gittik iftardan sahura kadar ordaydık bahçenin büyük bir kısmını çimlendirdik 2 tanede çiçeği vardı onları ektik nasıl tüm vucudum ağrıdı anlatamam eşim de cuma sabahı memleketine ailesinin yanına geçiyor 10 günlüğüne onun için hazırlık yapmam lazım bugün biraz alışveriş yaparız kayınlarımın çocukları için , sonrasında çantasını hazırlarım artık...
cumadan sonraki 10 günde napıcam hiç bilmiyorum bir plan yapmadım ama çevreme baktığımda arkadaşlarım yaa yazlıkta ya bayram tatilinde dışarı çıkıcaklar yalovaya gidecektim ama oda bayram sonrasına sarkıcak gibii.. yinede belli olmaz bakalım önerilere açığım ama fikir verirseniz değerlendirilir :)))
Meyracim tasinmk zor is o kismina sevinmiyorum ama ins tertemiz yeni bi dairemiz olucak o kismi dusununce deger diyorum. Burda artik kuften biktim mutfak falan eski alcak tezgah belimde zorlaniyo. En onemliside binaya analiz yapildi curuk cikti yani cikmak zorundayiz
Kentsel donusumdeyiz 4 binanin yerine buyultek bir bina yapilcak 13 katbiz 4-5-6. Katlarda olucaz diye biliyorum. Ins hersey yolunda gider yapacak insanlarda sahtekarlik yapmazlar
İnş canım, hayırlısı ile gönlüne göre olur inş...
Ay yüksek katlarıda ben hiç sevmiyorum yaaa.
En fazla 3kat, yüksek katlı binaları doldurdular koydular marifetmiş gibi, herşeyden uzak kuş yuvası gibi.
Bonus'cum birde doktorum bana hassas kisilerde bel,boyun,kas,kemik problemlerini cok fazla görduklerini,omuriligin adeta beynin uzatilmisi oldugunu ve yaptiklari arastirmalarda yasanilan üzüntü ve stres sonrasi fitik,kasilma,tutulma,kirik vs vs daha fazla gördüklerini söylemisti...
Hepsinin tedavi yöntemin farkli oldugunu ama hepsinede en agir ilaclardan da etkili ilik suda kalmak veya ilik dus almak oldugunu söylemisti,birde kantoron yagi ile masaj tavsiye etti...
muhtemelen biliyorsundur ama belki beli agriyan baska arkadaslarda vardir diye yazmak istedim...
Selam güzeller
Ben Zühal
1 ocakta 113.5 kiloyla başladığım yolculuğuma 79 kiloyla devam ediyorum
Başarı Hikayeleri bölümünde yeni bi sayfa açtım. Hedefim olan 65 kiloya ulaşmak için daha iyi motive olacağımı düşünüyorum
Sizlerde bana eşlik etmek istermisiniz
Beraber çıtır olma yolunda ilerleyelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kiloyum-beraber-65-olmaya-varmisiniz.837204/
sağol olur bunlarıda uygularım da ev dışında da plan yapmak istiyorum anahtarım var zannedersem 1, 2 gece annemlerede gidip kalabilirim onların evi sahilde gezerim filan diyorum bakalım :)Bence bol bol dinlen uzat ayaklarini soyle ohhhhhh kitap oku muzik dinle hem bedenin hem ruhun dinlensin (kendi yapmak istediklerini fridaya empoze etmeye calisan yeliz kisisi)
hayırlı sabahlar güzeller. bu günlerde pek uğrayamayabilirim. evde misafirler var. bu sabahda yurt dışından misafirlerim geliyor. bir süre bakıp kaçarım. fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
Slm kizlarr eşyalar gitti tabi siğmayanlar tepeye yiğdilar ağladim rezilliğime ama adamlsr eşyalarin tepesinde gezindi beğenerek emekle aldığım seyler off yani kirilanlari ayiklicaz sanirim gidince zaten evdede oturan var bi odasini boşaltip oraya yiğcaklar pöf yaniii sanirim zayifladimda olmayan pontolanim oldu kimse yazmamiş yolcu meyra hamile kaldiniz asuyu yenayı bunalima soktunuz sanirim:)))) yarin sabah egeye vedaaaa zamanı izmirdende geçicem senninle ayni sehrin nefesini almakta guzel yenam ve ayvalik
Selamün aleykümm...
bütün gün kötüydüm hep yattım boğazım çok fena doktorla konuşup bu akşam antibiyotiğe başladım biakç güne toparlarım inş..bulantılarda kötü iftarda bi çorba içtim yiyemiyorum başka bişey sonra bir ara bir iki dilim karpuz attım ağzıma ama pişman oldum...gelen misafirler bolca çikolata getirmişti evde sevdiğim herşey var kısacası ama yiyemiyorum sevinsemmi üzülsemmi bilemedimm...
dafi abla kolaygelsin sanada...
nursenacım ev taşımada malesef özenmiyo nakliyeciler ama kırılan falan olduysa yerine daha güzellerini nasip etsin rabbim inş....
Ama doktor nasıl musade etti antibiyotiğe....
Gebeler hastalarmis gecmis olsun. Zeynep sen o dr u cok ihmal ettin ne diyim sanagebesin diye seni itip kakamam sanma sakin
Hayirli olsun diyim artik :) ama hala uyuz oluyom niye bisey demedin bize
Meyraaaa canim benim sen icini sakin tutmaya calis allahin izniyle gorucen bebegini
Hamilelikte ilac cok riskli evet ama anenin sagligida bebek kadar onemli..belli antibiyotikler var zaruri durumlarda onlar kullaniliyo bazi gebeler belli haftadan sonra mecbur ameliyat falan oluyo allah zaruri durum gostermesin
Yolcu cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum...
Meyra'cim daha rahat olmaya calis lütfen,bu özel ve kiymetli dakikalarin tadini cikar bol bol,zaman cok acimasiz cabuk geciyor cünkü...
Bonus bu aksami ödül aksami say kendine,yediklerimizden pismanlik duymak bizi negatif etkileyebiliyor...
Gecenlerde yakin arkadasimin ogluda bizim koltuga kacirmisti,ben koltuktan cok arkadasimin mahcubiyetine üzülmüstüm:) koltukta deri olunca sildik gecti,hala tebessüm ederek anariz o günü...:)
Zeynepcim geçmiş olsun Allah şifa versin
kolay gelsiin misafirlerinle canım :)
düşündüğün gibi kötü gitmez inş.eşyalar nursenacım sen taşına taşına eşya göndermekte sarmakta korumakta usta olmuşsundur bişey olsada arkadaşların dediği gibi sağlık olsun bence mümkün olduğunca geç git batmana ve evi düşünme biraz tatilin tadını çıkar uzun zamandır yoruldun çünkü ...
geçmiş olsun canım bugün nasılsın ?
Çıktım adaşım az önce geldim eve tabii sıcaktan dolayı yoruldukadaş selam nasılsın bugün dışarı çıkacakmışsın hayırdır ?
Benim de çok uykum vardı ama ben de yemek yaptım yatamadımHayırlısı olsun adaş :) tahmin etmiştim aslında üniversite için dışarı çıktığını evet çok sıcak bende yeni eve geldim uyumak istiyorum ama iftara yemek yapmam lazımiftardan sonrada kardeşimin evine geçip biraz bahçeyle ilgilenicez ...
kolay gelsin canım inşallah gönlüne göre bir ev bulursun hem çocuklar hem taşınma işi sende stres yaratıyordur o yüzdende kendine fazla konsantre olamıyorsundur ee haliyle iftar yemekleride geç saatte oluyor işimiz zor yani ben inanıyorumki bayramdan sonra herşey daha iyi olucak akşam yemeklerinide erken saatte alarak daha bir düzen oturtacaz gibiii duygu hanım küçük bir kaza yapmış annanesinde okudum geçmiş olsun neyseki annenin evimiş sağlık olsun :) bel ve ayak ağrısı bendede oluyor zaman zaman. naptın keçi sütünü mayaladın mı ?
bugün nasılsın meyroş seni takipteyim rahatsızlıklarını okuyorum ama sağlıklı bir bebeğin olacağını istediğim ve bildiğim için çokta ciddiye almıyorum söyliyeyim:) bebik olunca bugünlerini ararsın sen ne kadar midem bulanıyor dersen de karşıdan sana çok gadar gibii görünebiliriz ama biz saddece senin hamileliğine seviniyoruuuuz gerçek bu umarım kızmasıın :))))
yüksek katlı evleri bende sevmiyorum gökdelen tarzı olan evleri ise hiç sevmiyoruum müstakil evler güzel ama çok büyük oluyorlar şimdiki benim ailemin evleri hep öylee çok büyük ve evi temizle temizle bitmiyooor birde bahçeleri oluyor sürekli bakım lazım dün mahvoldum vallahi :)
kasım patıcım ne kadar güzel bir dr. denk gelmişsin ben böylesini bulamadım henüz bir yerimiz ağrısa dr. gitsek daha kapıdan girerken dr. eee kilonuz yüzünden diyecekmiş gibii geliyor sırf bu yüzden çoğu zamanda ağrılarımızı evde atlatıyoruz kantoron yağını ben bilmiyordum umarım ihtiyaç duyduğumuzda unutmam :)
hoşgeldiniiiz ne güzel azmin zaferi diyelim :) daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?