Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Taşınma durumu belki bizde de olabilir ama bir ihtimal...
Bizim apartmandan bir daire boşalabilir, belki oraya geçmeyi düşünebiliriz, orası çok daha ferah çünkü.
Ama henüz ortada bişey yok işte.
Ayy taşınmayı bende sevmem, ama ne güzel temiz temiz yerleşir insan tekrardan o güzel: )))

Asuman ablacim optum seni bisey sorcam sen yogurt yapiyonmu kendin?

Kasimpati benimde biraz ayakta durunca yada supurgeyle egik durunca belim cok fena agriyo bazende yaniyo kalcamin icine dogru bi agri cok zorluyo beni oturuyom yok yatiyorum yok su an sandalyedeyim batiyo bisey sanki

meyra'cim ayni dairede olunca daha kolay olur sanirim,bahsettigin üzre bir degisiklik olur hem..
Bonus ve senin gönlünce olur umarum hersey...

O sıkıntın olduğunda bişey çekiyormu belinden sanki?
Yada ayağına doğru çeken bişey oluyomu?

meyra'cim ayni dairede olunca daha kolay olur sanirim,bahsettigin üzre bir degisiklik olur hem..
Bonus ve senin gönlünce olur umarum hersey...

Hayırlısı canım: )
Ay evet bana evin güneş görmesi çok iyi olur gerçekten, bu evim biraz az alıyor güneşi, bu da bazen beni sıkıyor.
Belinin epey iyi olmasına çok sevindim canım.

Meyracim tasinmk zor is o kismina sevinmiyorum ama ins tertemiz yeni bi dairemiz olucak o kismi dusununce deger diyorum. Burda artik kuften biktim mutfak falan eski alcak tezgah belimde zorlaniyo. En onemliside binaya analiz yapildi curuk cikti yani cikmak zorundayiz

Kentsel donusumdeyiz 4 binanin yerine buyultek bir bina yapilcak 13 kat biz 4-5-6. Katlarda olucaz diye biliyorum. Ins hersey yolunda gider yapacak insanlarda sahtekarlik yapmazlar

Benim agri ve yanma olmadi Bonus,bicak saplamis gibi aci vardi,hareket edemiyor yürüyemiyordum...( Doktor "temizlik süngerini eli ile sIkmisti ve ayni böyle kaslarin kasildi,kitlendi" demisti...
Senin neden kaynaklaniyor agrin,doktora gitmis miydin?

İnş canım, hayırlısı ile gönlüne göre olur inş...
Ay yüksek katlarıda ben hiç sevmiyorum yaaa.
En fazla 3kat, yüksek katlı binaları doldurdular koydular marifetmiş gibi, herşeyden uzak kuş yuvası gibi.

Biz de pek yoğurt yenmese de arada yapıyorum canım
Senin ağrı sanki fıtık olabilirmiş gibi geldi bana
Bende de var bel Fıtığı kalçadan doğru bacağa yayılıyor bir de benim ayak başparmağımın alt kısmına vuruyor sinirli sıkıştıryormuş
İnşallah fıtık değildir sadece yorgunluktandır seninki

Bonus'cum birde doktorum bana hassas kisilerde bel,boyun,kas,kemik problemlerini cok fazla görduklerini,omuriligin adeta beynin uzatilmisi oldugunu ve yaptiklari arastirmalarda yasanilan üzüntü ve stres sonrasi fitik,kasilma,tutulma,kirik vs vs daha fazla gördüklerini söylemisti...

Hepsinin tedavi yöntemin farkli oldugunu ama hepsinede en agir ilaclardan da etkili ilik suda kalmak veya ilik dus almak oldugunu söylemisti,birde kantoron yagi ile masaj tavsiye etti...
muhtemelen biliyorsundur ama belki beli agriyan baska arkadaslarda vardir diye yazmak istedim...

Bak yeter vallaha dayanamicim muhtemelen bilmiyodum ben ya fazla nezaketlisin
Hic sevmrm nezaketli insanlari

Boynumda fitik var benim su an hafif bi uykuda ara sira uyaniyo hamileyken son aylarda gozunu kirpmadi

Omurilikte bel yada boyun farketmez bir kere sorun oldumu mutlaka diger taraflarada etkisi baskisi olurmus. Asuman abla bende boyle agrirken dinliyorum kendimi bacagima vurmuyo kalcamin icinde kaliyo belkide kuyruk sokumu ne bilim ama bi pislik var hissediyorum :))

Birde topuk agrisi olurmu fitikta acaba?

Ve son soru keci sutu inek yogurduyla mayalanirmi?

Tatlım araya giriyom ama
Önceden benimde topuklarım çok ağrırdı biraz ayakta kalsam üstüne basamazdım hatta topuk dikeni olmuştu
Sen kaç kilosun bilmiyorum ama ben biraz zayıflayınca geçti artık hiç ağrımıyor

Daha önceden belin agridigini ve birkac tavsiye vs söyleyince bilgi sahibi olabilecegini düsünmüstüm ama ben sadece,nezaketten degildi yani...:)

Allah sifa versin Bonus,bir doktora git ihlmal etme istersen..
bahsettigin gibi bazi rahatsizliklar tekrarlayabiliyor malesef,sürekli dikkat etmek gerek...
Maya konusunda bilgim yok...

Est. Niye araya girmek olsun 103 kiloyum su an yillardir ara ara olur gecer agrisi diken yoktu 2 sene once baktirdim en son doku bozulmasi demisti elbette kilo cok kesin bir etken.

Ins kurtulacagiz hayirli olsun basliginiz basarmak ne guzel sey katilmak isterdim ama sadece buraya yaziyorum vaktim olunca

U
Bence sen bize katıl: )

Gerekirse git doktora ihmal etme.
Ve gecenin sorusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…