- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
trabzonda eşimin koyundeyim canım hazıean 13 de geldik bayadır burdayız bayramdan sonra 1 hafta filan kalıp dönicez inş.Canım sen şimdi evinden ayrı nerdesin?
Meraklı hamile seni :))
Üniversite Öğrencisi diye Hatırlıyorum ben
selamün aleyküm...
bugün çok halsizim: (
ağlicam nerdeyse aşırı halsizliğimden dolayı: (
yapacak çok işim var ama hiç mi hiç halim yok, nerde eski ben: (
eski halimi arar oldum iyimi: )
bugün 10gibi eşimle dışarı çıktık aleşveriş çarşı falan 2-3saat kadar, nasıl yoruldum öyle, herşeye amaaan tamam yeter oldu o da olur dedim dedim geçtim: )
birde sıcakki hava...
doktora inş unutmazsam söylemeyi düşünüyorum bu halsizliğimi, belki bişey önerir.
21 yaşındayım
Hazreti Aişe’den (Radiyallahu Anha) rivayet edildiğine göre, şöyle anlatmıştır:
“Dedim, ey Allah’ın Resulü, Kadir gecesini bilirsem, o gece ne söyleyelim? Şöyle söyle, buyurdu:
(Allâhümme inneke afüvvün tühibbu’1-afve fa’f annî.)
“Allah’ım! Sen çok bağışlayansın, bağışlamayı seversin. O halde beni (günahlarımı) bağışla. “
Msjlari begenip yorum yapmayanlar sizede selam olsun
Selam bayanlar;
Bendeniz 98 kilo bir bağyanım. Forumdaki bütün diyet çeşitlerini denemiş sonuç almış veya almamış sonuç olarak yine verilen kiloları almış bir bağyan... En sonunda az yiyerek abur cuburu hayatımdan çıkarark zayıflamaya karar verdim. Buranın da motive eden bir özelliği olduğunu bildiğim için burada sizinle zayıflamaya karar verdim. 30 kilo fazlam vareylül 20de tatile gidicem. Verebildiğim kadar vermek istiyorum sonra da ideal kiloya kadar devam tabiki. Regl olduğum için oruç tutma olayı bende bitmiştir. baktım da sanırım ramazanda kimse ne yediğini paylaşmamış pek. Ben de bayramın 1. günü toplu yazarım o zaman. Bana da aranızda yer var mı
Ah bonusum bunu bana sormicaktin cunku cok dertliyim ve bi anlatsam susmam bacim ama sukarini soylim gecen tv de sosyetik bi kadin vardi 5 cocugu varmis hepsinin se taslaribirbirine yakin jadin zayif bakimli ve calisiyo simdi icimden dedim e benimde karunla param olsa temizligimi biri yemegimi biri yapsa cocuklarimada biri baksa bende spor salonuna giderim yok efendim guzellik merkezlerine giderim ne bilim kocamla gezmeye giderim dimi amaHeyirli gunlerr :)
Pazar gunduz ve aksam duygu yine ateslendi dr a goturdum bogazi kotu olmus dogumla birlikte bu pespese her ay 4.mu 5.mi bogaz enfeksiyonu bilmiyorum bakamiyorum cocuklara... Allah beterinden korusun
Kilo veremeden gecirdigim 1 ayin kapidaki bayramin bayramda saklayamiycagim karnimin stresi yuzundenmi bilmem son hafta yemegide abarttim.
Ye bonus ye bayramdada bi dunyalari ye bakim gozun doyacakmi acep?
Eski bi arkadasla karsilastim bekarliktan tanisiyoruz sagolsun beni sever iyi niyetle dedi biliyorum ama sen nolmussun boyle masallah demekten kendini alamadi :)
Dedimki allah cezani vermesin sen nasil boyle zayifsin ben eriyorum dedi iyimi ya
Ayni yastayiz oda 3 cocuklu ve ben ablasi hatta yengesi gibi durdum yaninda. Saka gibi he yeliz ne dedi biliyonmu ben 2 cocukta zorlandim ama 3 cocuktan sonra daha rahatladim
Allahim bi bana bi ona baktimda yasama enerjisi ve mutluluguna hayran kaldim. Esler hanimlari yioratmayinca genc dururlar tabi agizlari kulaklarinda olur. Ha bide evine gelen temizlikciden hic bahsetmiyorum direk mutluluk sebebi zatensimdi o kadina yük olurmu ev isi cocuk bakimi sorarim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?