Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
ay yorgun savaşçı geldi: )
bugün doktora gittik günümüz gelmişti çünkü artık: )
baya yoruldum dışarısı baya sıcaktı, daha mutfakta işler beni bekliyor: (
bu halsizlikle üst üste denk gelen ve biriken ve beni bekleyen işler beni çok huzursuz ediyor...
neyse olur gider bakalım inş...
bu arada muayene iyi geçti çok şükür, zamanına göre normal durum dedi bir sıkıntı yok dedi, çok şükürki bebeği gördük bu sefer ve kalp atışıda duyuldu.
sizede müjdeleyim dedim: )
hadi ben kaçar görüşürüz

selam canım kendine çok büyük haksızlık ediyorsun herkesin imkanları farklıdır seni anlıyorum ama ellimizdekilerle mutlu olmayı bilmeliyiz ilk önce anneliğine laf söylemişsin sonra, kendine aslında herhalde kendimize kızdıkça daha kötü oluyoruz kısır bir döngü gibi bide herhalde yemek yerken mutlu oluyorum diyip dahamı çok yemeklere gömülüyoruz acaba kendimden biliyorum ben kendime çok kızarım ama işte dikkat ettim kendime kızdığım zamanlar hep daha kötü zamanlarımdı

benim enerjimde düşüktür yada şöyle diyim çevremdeki negatif insanlar anında enerjimi çeker o zamanda kendime kızarım çevremden bu kadar etkilenmesem ne iyi olurdu ! tabiki hayat bizi en kocabaca tabirle resmen kocatıyor yalnız gördüm o enerji bağzen madiiyat olmayan insanlarda da oluyor tabi ne zamana kadar, nereye kadar orasıda muama ben senin enerjini beğeniyorum ve pozitif etki alıyorum inan

bebeğin iyi olmasına hamileliğin yolunda gitmesine sevindim canım :)

bu arada yorgun savaşçı bu sıcaklarda dikkat et kendine olur mu :)

evet yeliz haklısın benimde bir tanıdığımın 4 çocuğu var ve çevre inanılmaz bir dk durmuyor çocuklarıyla çok ilgili anne filan diyorlar çıldırıyorum kadının sadece yaptığı jipiyle çocuklarını koleje götürüp getiriyor bence işi yok kendine iş yaratıyor evinde çalışan ve yemek yapan var zaten oda çocuklarının servis işini ve alışverişi yapıyormuş çevrede yazık çok yoruluyor diyor yazıııııııık :)))

bende ne var onda dediim insanda o kadar para olursa bunları zevkle yapar dimiii bi kere moral tavan olur

hoşgeldiniz :)

zeynepçim bayramdan sonra kendini daha iyi hissedersin inşallah ...

Aynen oyle valla unluler cikiyo simdi yok efendim sotle yok efendim boyle e bacim isten kalan zamanda az cocukla ilgilenince mi iyi anne olunuyo biz hizmetcileriyiz o zaman cocuklarin uzmanlarda diyo ya kalitali zaman gecirin diye tamam yine elimizden geleni yapiyoruz ama oyle butun gunumuzu onlara ayiracak kadar zaman ve sabir yok yani en azindan bende oyle cok sukur cocuklarim saglikli Allah acilarini gostermesin ama cocuk buyutmek gercekten cok zorhele yardim almadan buyutmek daha zor

Meyracim bebegin iyi olduguna sevindim canim insallah saglikli bi sekilde kucaginada alirsin birak isler dursun yavas yavas yaparsin bu gunlerini arayacagin zamanlar gelmeden dinlen canim bol bol bu gunlerinin keyfini cikar

Hayırlı geceler
Bonuscum beğeniyorum sizi gerçekten hepinizi güzel süper annelersiniz sen de Yeliz de maşallah ikinize de
Meyracım sevindim güzel haberlerle gelmene canım Allah ikinize de sağlık versin
Adaş poğaçalar nasıl oldu merak ettim ben de hiç denemedim akşam yapıp sabah pişirme işini
Ben biraz yoğun ve yorgunum Bayram için ne temizlik ne de hazırlık yapamadım artık ne kadar olursa

ecmain inş, çok sağol ablam: )
amaaaan bu bayramda olduğu kadar olsun ablam, zaten evin ne zaman gördümse pırıl pırıldı maşaallah.

Hosgeldiniz.ins hedefinize ulasrsnz

Meyracım herseyin yolunda olmasna sevindim.oyle boyle bakacqksn ki kucagnda.
:)(saglicakla ins)ha bu arada bugun halamn kizinin bebeklerini gormeye gittik.2 gun once dogum yapms.ikiz kiz 23 yildan sonra gelen mutluluk:))
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Darısı sana olsun

Adaş puaçalar fena güzel olmuştu bitirdikte kurtulduk anlıyacağın sabah 6 da pişirdim iki tepsiyi iyi oldu taze taze bizim yeni iş yerine götürdüm işte, ama uzun bir süre yapmıycam oğlumda yapma anne dedi beyaz unda olunca bütün gün gelip gidip yedik tokluk hisini kaybetik resmen biz tavuğa devam anlıyacağın ...

Bu bayram bendede temizlik yok :)

Ellerine sağlık :)
Akşamdan yapıp dolapta beklettin değil mi adaş ben hep sabah erkenden hamur mayalayıp yapıyorum misafir geleceği zaman yazın aslında hemen kabarıyor da kış için zaman kazandırabilir

Bilemiyorum adaş dolaptan çıkartınca oda sıcaklığa geldikten sonra fırına atınca iyi oluyor herhalde yaptım oldu tad olarakta diğerlerinden farksız oldu kış koşuları farklı olur herhalde ben sık yapmıyorum zaten görünce de çok ayıp ama saldıtıyoruz resmen

Geçen de apartmanda kokmuştu benim oğlan biri puaça yapıyor demişti aklımda kaldı ilk fırsatta yaptım ama anne çok yedik bidaha yapma dedi ...

Meyracım herseyin yolunda olmasna sevindim.oyle boyle bakacqksn ki kucagnda.
:)(saglicakla ins)ha bu arada bugun halamn kizinin bebeklerini gormeye gittik.2 gun once dogum yapms.ikiz kiz 23 yildan sonra gelen mutluluk:))
Ne güzel Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kısa zamanda sağlıkla seninde bir bebişin olsun canım :)

Ben biraz çikolata aldım drajelere felan bulaşmadım hiç hep ben yerim sonra
Bir ablamız var belki baklava alabilir Bayram için ama benim aklımda şekerpare var Bayram'ın 2. Günü yaparım onu da eğer yaparsam ilk gün evde olmuyoruz

Bize o gitmiyor işte bir nutellanın bile bizim evde yaşama süresi 24 saat o yüzden almıyorum

Millete bakıyorum bir şişe çukulata yı bir ay boyunca sofraya taşıyıp duruyorlar bağzen kurudu bu diyip atıyorlar şaşırıyorum biz de de ne iştah varmış dimii :)))

Eşime söyliyimde bulursa memleketten çocuklara bal getirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…