Heyirli gunlerr :)
Pazar gunduz ve aksam duygu yine ateslendi dr a goturdum bogazi kotu olmus dogumla birlikte bu pespese her ay 4.mu 5.mi bogaz enfeksiyonu bilmiyorum bakamiyorum cocuklara... Allah beterinden korusun
Kilo veremeden gecirdigim 1 ayin kapidaki bayramin bayramda saklayamiycagim karnimin stresi yuzundenmi bilmem son hafta yemegide abarttim.
Ye bonus ye bayramdada bi dunyalari ye bakim gozun doyacakmi acep?
Eski bi arkadasla karsilastim bekarliktan tanisiyoruz sagolsun beni sever iyi niyetle dedi biliyorum ama sen nolmussun boyle masallah demekten kendini alamadi :)
Dedimki allah cezani vermesin sen nasil boyle zayifsin ben eriyorum dedi iyimi ya
Ayni yastayiz oda 3 cocuklu ve ben ablasi hatta yengesi gibi durdum yaninda. Saka gibi he yeliz ne dedi biliyonmu ben 2 cocukta zorlandim ama 3 cocuktan sonra daha rahatladim
Allahim bi bana bi ona baktimda yasama enerjisi ve mutluluguna hayran kaldim. Esler hanimlari yioratmayinca genc dururlar tabi agizlari kulaklarinda olur. Ha bide evine gelen temizlikciden hic bahsetmiyorum direk mutluluk sebebi zatensimdi o kadina yük olurmu ev isi cocuk bakimi sorarim size
selamün aleyküm...
ay yorgun savaşçı geldi: )
bugün doktora gittik günümüz gelmişti çünkü artık: )
baya yoruldum dışarısı baya sıcaktı, daha mutfakta işler beni bekliyor: (
bu halsizlikle üst üste denk gelen ve biriken ve beni bekleyen işler beni çok huzursuz ediyor...
neyse olur gider bakalım inş...
bu arada muayene iyi geçti çok şükür, zamanına göre normal durum dedi bir sıkıntı yok dedi, çok şükürki bebeği gördük bu sefer ve kalp atışıda duyuldu.
sizede müjdeleyim dedim: )
hadi ben kaçar görüşürüz
Ah bonusum bunu bana sormicaktin cunku cok dertliyim ve bi anlatsam susmam bacim ama sukarini soylim gecen tv de sosyetik bi kadin vardi 5 cocugu varmis hepsinin se taslaribirbirine yakin jadin zayif bakimli ve calisiyo simdi icimden dedim e benimde karunla param olsa temizligimi biri yemegimi biri yapsa cocuklarimada biri baksa bende spor salonuna giderim yok efendim guzellik merkezlerine giderim ne bilim kocamla gezmeye giderim dimi ama
Ama kendimizi onlarla kiyaslamayalim yoksa ddepresyonn 2 katina cikiyo
Selam bayanlar;
Bendeniz 98 kilo bir bağyanım. Forumdaki bütün diyet çeşitlerini denemiş sonuç almış veya almamış sonuç olarak yine verilen kiloları almış bir bağyan... En sonunda az yiyerek abur cuburu hayatımdan çıkarark zayıflamaya karar verdim. Buranın da motive eden bir özelliği olduğunu bildiğim için burada sizinle zayıflamaya karar verdim. 30 kilo fazlam vareylül 20de tatile gidicem. Verebildiğim kadar vermek istiyorum sonra da ideal kiloya kadar devam tabiki. Regl olduğum için oruç tutma olayı bende bitmiştir. baktım da sanırım ramazanda kimse ne yediğini paylaşmamış pek. Ben de bayramın 1. günü toplu yazarım o zaman. Bana da aranızda yer var mı
Ve aleyküm selam bonuscum sizi merak ettiğim için bi göz atıyom ama ekrana bakmaya dayanamıyorum...açlık susuzluk bulantılar had saf hada bide gastritim var daha kötü oluyorum...oyüzden yanii...
hoşgeldinizz..
Aynen oyle valla unluler cikiyo simdi yok efendim sotle yok efendim boyle e bacim isten kalan zamanda az cocukla ilgilenince mi iyi anne olunuyo biz hizmetcileriyiz o zaman cocuklarin uzmanlarda diyo ya kalitali zaman gecirin diye tamam yine elimizden geleni yapiyoruz ama oyle butun gunumuzu onlara ayiracak kadar zaman ve sabir yok yani en azindan bende oyle cok sukur cocuklarim saglikli Allah acilarini gostermesin ama cocuk buyutmek gercekten cok zorhele yardim almadan buyutmek daha zorevet yeliz haklısın benimde bir tanıdığımın 4 çocuğu var ve çevre inanılmaz bir dk durmuyor çocuklarıyla çok ilgili anne filan diyorlar çıldırıyorum kadının sadece yaptığı jipiyle çocuklarını koleje götürüp getiriyor bence işi yok kendine iş yaratıyor evinde çalışan ve yemek yapan var zaten oda çocuklarının servis işini ve alışverişi yapıyormuş çevrede yazık çok yoruluyor diyor yazıııııııık :)))
bende ne var onda dediim insanda o kadar para olursa bunları zevkle yapar dimiii bi kere moral tavan olur
Meyracim bebegin iyi olduguna sevindim canim insallah saglikli bi sekilde kucaginada alirsin birak isler dursun yavas yavas yaparsin bu gunlerini arayacagin zamanlar gelmeden dinlen canim bol bol bu gunlerinin keyfini cikarselamün aleyküm...
ay yorgun savaşçı geldi: )
bugün doktora gittik günümüz gelmişti çünkü artık: )
baya yoruldum dışarısı baya sıcaktı, daha mutfakta işler beni bekliyor: (
bu halsizlikle üst üste denk gelen ve biriken ve beni bekleyen işler beni çok huzursuz ediyor...
neyse olur gider bakalım inş...
bu arada muayene iyi geçti çok şükür, zamanına göre normal durum dedi bir sıkıntı yok dedi, çok şükürki bebeği gördük bu sefer ve kalp atışıda duyuldu.
sizede müjdeleyim dedim: )
hadi ben kaçar görüşürüz
Hayırlı geceler
Bonuscum beğeniyorum sizi gerçekten hepinizi güzel süper annelersiniz sen de Yeliz de maşallah ikinize de
Meyracım sevindim güzel haberlerle gelmene canım Allah ikinize de sağlık versin
Adaş poğaçalar nasıl oldu merak ettim ben de hiç denemedim akşam yapıp sabah pişirme işini
Ben biraz yoğun ve yorgunum Bayram için ne temizlik ne de hazırlık yapamadım artık ne kadar olursa
Hosgeldiniz.ins hedefinize ulasrsnzSelam bayanlar;
Bendeniz 98 kilo bir bağyanım. Forumdaki bütün diyet çeşitlerini denemiş sonuç almış veya almamış sonuç olarak yine verilen kiloları almış bir bağyan... En sonunda az yiyerek abur cuburu hayatımdan çıkarark zayıflamaya karar verdim. Buranın da motive eden bir özelliği olduğunu bildiğim için burada sizinle zayıflamaya karar verdim. 30 kilo fazlam vareylül 20de tatile gidicem. Verebildiğim kadar vermek istiyorum sonra da ideal kiloya kadar devam tabiki. Regl olduğum için oruç tutma olayı bende bitmiştir. baktım da sanırım ramazanda kimse ne yediğini paylaşmamış pek. Ben de bayramın 1. günü toplu yazarım o zaman. Bana da aranızda yer var mı
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsünMeyracım herseyin yolunda olmasna sevindim.oyle boyle bakacqksn ki kucagnda.
:)(saglicakla ins)ha bu arada bugun halamn kizinin bebeklerini gormeye gittik.2 gun once dogum yapms.ikiz kiz 23 yildan sonra gelen mutluluk:))
Ellerine sağlık :)Adaş puaçalar fena güzel olmuştu bitirdikte kurtulduk anlıyacağın sabah 6 da pişirdim iki tepsiyi iyi oldu taze taze bizim yeni iş yerine götürdüm işte, ama uzun bir süre yapmıycam oğlumda yapma anne dedi beyaz unda olunca bütün gün gelip gidip yedik tokluk hisini kaybetik resmen biz tavuğa devam anlıyacağın ...
Bu bayram bendede temizlik yok :)
Ne güzel Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kısa zamanda sağlıkla seninde bir bebişin olsun canım :)Meyracım herseyin yolunda olmasna sevindim.oyle boyle bakacqksn ki kucagnda.
:)(saglicakla ins)ha bu arada bugun halamn kizinin bebeklerini gormeye gittik.2 gun once dogum yapms.ikiz kiz 23 yildan sonra gelen mutluluk:))
Ben biraz çikolata aldım drajelere felan bulaşmadım hiç hep ben yerim sonraAdaş bayrama tatlı yapıcakmısın ?
Bugün benim o puaçalar yüzünden karnım doymak bilmedi büsürüde yedim
Bayrama çukulata şeker bile almadım aslında aparman çocukları gelir bişey alsam iyi olur sana yazarken aklıma geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?