Adaş biz de iyi yiyoruz maşallah:)Bize o gitmiyor işte bir nutellanın bile bizim evde yaşama süresi 24 saat o yüzden almıyorum
Millete bakıyorum bir şişe çukulata yı bir ay boyunca sofraya taşıyıp duruyorlar bağzen kurudu bu diyip atıyorlar şaşırıyorum biz de de ne iştah varmış dimii :)))
Eşime söyliyimde bulursa memleketten çocuklara bal getirsin ...
Bize o gitmiyor işte bir nutellanın bile bizim evde yaşama süresi 24 saat o yüzden almıyorum
Millete bakıyorum bir şişe çukulata yı bir ay boyunca sofraya taşıyıp duruyorlar bağzen kurudu bu diyip atıyorlar şaşırıyorum biz de de ne iştah varmış dimii :)))
Eşime söyliyimde bulursa memleketten çocuklara bal getirsin ...
Belli olmaz yaparsın daha belkiAfiyet olsun reçelin bereketli olsun canım :) bu sene ben yapmadım ufukta öyle bir hamaratlık görünmüyor bende :)
Çok haklısın yemek olsa da illa ekmek peynir zeytin yemeden olmuyor sankiOruçluysam iftarı bende çay ekmek peynir olmadan yapamam ne fenaa bayramdan sonra akşam kahvaltılarından korunalım ...
Hiç korkma canım Allah hayırlı kolay doğum nasip etsinnerden geldiyse aklıma anlatayım: )
doktora randevum 2.5 gibiydi işte, işte geldik odasının önüne hemşire doktor hanım doğuma gitti dedi biraz bekleticem dedi, tamam dedim oturduk koltuklara, doğum yeride hemen üst kat galiba, bir kadının bağırma seslerini duydum ama nasıl böyle: )))))
tırstım desem yeridir, bir panik yokladı gitti beni o an: )
zaten hamilelikten dolayı panik arada yokluyor işte hamilelik sonrası kalmaz inş o da.
vesselam az tırstım: ))))
hayırlısı bakalım zaten doktor biliyor panik ataklı olduğumu.
Hiç korkma canım Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin
Ay meyroş yaa kötü denk gelmiş :)) bakalım rahatsızlığın yüzünden drun belki sezeryan filan düşünür bebik için alışverişe başlandın mı ?
İnşallah verelim adaş zaten ben bırakamam bırakırsam verdiğim kilolarıda geri alırım olmaz ! o yüzden incelmeye devam :)Çok haklısın yemek olsa da illa ekmek peynir zeytin yemeden olmuyor sanki
Bayram sonu hem akşam kahvaltısı biter hem de yemek saatleri erkene çekilir
Bu yaz en azından 5 kilo vermek hedefim inşallah
Heyirli gunlerr :)
Pazar gunduz ve aksam duygu yine ateslendi dr a goturdum bogazi kotu olmus dogumla birlikte bu pespese her ay 4.mu 5.mi bogaz enfeksiyonu bilmiyorum bakamiyorum cocuklara... Allah beterinden korusun
Kilo veremeden gecirdigim 1 ayin kapidaki bayramin bayramda saklayamiycagim karnimin stresi yuzundenmi bilmem son hafta yemegide abarttim.
Ye bonus ye bayramdada bi dunyalari ye bakim gozun doyacakmi acep?
Eski bi arkadasla karsilastim bekarliktan tanisiyoruz sagolsun beni sever iyi niyetle dedi biliyorum ama sen nolmussun boyle masallah demekten kendini alamadi :)
Dedimki allah cezani vermesin sen nasil boyle zayifsin ben eriyorum dedi iyimi ya
Ayni yastayiz oda 3 cocuklu ve ben ablasi hatta yengesi gibi durdum yaninda. Saka gibi he yeliz ne dedi biliyonmu ben 2 cocukta zorlandim ama 3 cocuktan sonra daha rahatladim
Allahim bi bana bi ona baktimda yasama enerjisi ve mutluluguna hayran kaldim. Esler hanimlari yioratmayinca genc dururlar tabi agizlari kulaklarinda olur. Ha bide evine gelen temizlikciden hic bahsetmiyorum direk mutluluk sebebi zatensimdi o kadina yük olurmu ev isi cocuk bakimi sorarim size
bebeğin iyi olmasına hamileliğin yolunda gitmesine sevindim canım :)
bu arada yorgun savaşçı bu sıcaklarda dikkat et kendine olur mu :)
Meyracim bebegin iyi olduguna sevindim canim insallah saglikli bi sekilde kucaginada alirsin birak isler dursun yavas yavas yaparsin bu gunlerini arayacagin zamanlar gelmeden dinlen canim bol bol bu gunlerinin keyfini cikar
Meyracım herseyin yolunda olmasna sevindim.oyle boyle bakacqksn ki kucagnda.
:)(saglicakla ins)ha bu arada bugun halamn kizinin bebeklerini gormeye gittik.2 gun once dogum yapms.ikiz kiz 23 yildan sonra gelen mutluluk:))
İncelelim adaş vazgeçmek yok
Ben şimdi sahur hazırlamaya kaçtım gelemezsem Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?