Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkurler meyracm iyi dileklerin icin.dedigin gibi hersey Allahtan.hem vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi.Rabbim hayirlı evlatlar nasip etsin.elbet birgün olur ama vakti gelince olur.ya da hic olmayabilir de.illa olacak diye bi garintimiz de yok.nasip bu isler.hem ablamn 3 cocugu vardı vaska düşünmüyordu bi baktı ki 4.hamile.simdi dünyalar tatlısı ni kizi var 5 yasnda.iyi ki olmus der hep:)

Simcik frida :) oncelikle sagolun hepiniz cok guzel seyler yaziyosunuz. Ben kiyaslama yapmadim hele maddi konuda hic yapmam yorganda belli benim boyumda :)
Fark buyuk sadece yani 3 cocukla biri kucakta biri arabada biri yaninda o yokuslari cikmis gelmis kuranini duzeltmek icin bizim bahceye derse ben utandim kendimden sahsen. Ama imkan farkini dusunmeden edemedim. Orucunuda tutmus tabi erir benim benik 6 ayinda onunki 7 yani az zorlamali insan kendini.

Enerji konusunda bi ortama girdimmi ki bu 2 bayram disinda senede 3 u gecmez :))) iste boyle durumlarda hep guzel enerji verdigimi soylerler bensiz olmadigini falan insanlarin gordugu ama benim kaybettigimi dusundugum biseyler var sanirim. Ins kilo verirsem bunlarin gececegini dudunuyorum. Ozguven eksikligi degil bildigin kitligi bu.

Yav bide ben uzayli gibiyim gundu oturmaydi pek sevmiyorum yasitlarimla konuscak bisey bulamiyorum :)))

Meyracim yigenimizi gormussun masallah annesi :)) bu asama onemliydi bundan sonrada yine dikkat et kendine saglikla buyusun....

Masallah bulanti yonunden iyi geciriyosun bunu suna bagliyorum sen uyuz bi insan degilsin bak olmadi sıkıntın. Uyuzlarin midesi neyin cok bulanir baknz yolcu

Kızlar çok alemsiniz yaa cok hısuma gııdıo yazdıklarınızı okumak :)
bonuscum sen superbi annesin el birliğiyle fit annede olucaz benbuna kocamann inanıyorum...
meyra bebişi görmenize sevindim ,dogum bence bir annenin yasayabileceği en güzel an hiç korkma ben dogumu hamişliği cok ozluyorum...
cikolataya elim gidip gidip donıyo tovbeliyim ama dün tulumba ve haslanmış patates yedim pişman olsum valla onceki gunde aynıydım. Burda dıyet zor bakalımramazan sonrası sevval orucunu tutmak istiorum
Nutellayı kasık kasık gozlerım kapalı yerdım nasıl bi zevkti sonra sunu kesvettım cıkolata sıgara gıbıbı kereden bır sey olmaz demiycen yedikce yiyesın hiç bulasmamak gerek

Canim kasma kendini bu kadar bende cok yabanimdir oyle ortamlarda falan bunalirim yasitlarimla degil de bos konusan insanlarla yapamam ben surekli kendini ovenlerle yok sunu aldim yok bunu yaptim diyenlerle ...
Bide bebikler ufak tabi ondan benim buyukleri arasi 18 ay mesela bi kac sene yalniz biyere gidemedim hep esimi bekledim gotursun diye bide bizim kizlarin arabasida yoktu bizimde yok arabamiz hep kucakta goturduk getirdik sonra az buyuyunce yavas yavas kendi kendime biseyler yapmaya basladim buyuk kiz ama sinifina gitti ben acev kurslarina gittim kucugu de gittigim merkezin anasinifi vardi oraya birakiyodum esim kizlarla yalniz anneme bilee gitmeme izin vermiyordu bisey olur diye ama ben vazgecmedim ona yapabilecegimi gosterdim oda artik sadece gidince ararsin diyo o kadar yani hersey yavas yavas ama bence kendini bi kadar eve kapatma kiz buyumus arabasi varsa koy arabasina al kizida yanina park varsa oraya gotur yada yuruyuse git inan daha iyi gelicektir

Meyracim dogumdan bu kadar korkma canim bazilari abartiyo bagirip cagiriyo ilk kizimi normal dogum yaptim bikere bile bagirdigimi hatirlamiyorum sadece dogum aninda olabilir sancilar o kadar da korkulacak kadar koti ve agrili degil

canım bende maddi kıyaslama olmadığının farkındayım sadece bağzen insanların enerjisine hayran kalıyorum benimde enerjim var biliyorum ama hemen modum da düşebiliyor. şimdi kardeşim yeni aldığı vilanın 3 katını iş yeri yaptı henüz 1 katı faliyete zamanla diğer 2 katıda faliyette olucak bir çalışanı var. taşındıktan sonra tek dediği şey abla sen burda olmalısın insanlarla iletişimin güzel annesin lafın dinleniyor! meslek iletişim üzerine emlakçılık işi öğren haftada 3 gün gelsen yeter diyor kendime güveniyorum yapabilirim ama bunca yıldır çalışmamışım eşim ne derece beni destekler bilemiyorum.... tabiki sabit bir gelirim olmuyacak bulduğumu satığım veya kiraya verdiğim an kazanabileceğim bu beni korkutuyor biraz birde iş yeni sayılır daha önce saddece arsa üzerine çalışan kardeşim büyük bir vilayla ciddi borçlanarak emlak işinede girdi kurumsallaştı yani artık kendi faturamız vergimiz ve levhamız olucak bizim için yeni gibi geliyor...herkes yapabilirsin diyor bense ev sorumluluğu eşimin tutumu üzerine düşünüp duruyorum kendime güvenip başlamam lazım aslında .......

son olarak hala günler yapılıyor mu ? çoğu insan özelikle İstanbul koşuşturmacasında bıraktı günleri kaç yıldır saddece okul zamanları biz para döndürüyoruz 10 ,15 kadın bir araya geliyor samimiyetsiz muhabetler geliyor bana bağzen akraba günleri iyi oluyor saddece oda ayda bir düğünlerde filan görüşünce ne güzel eskiden gün yapardık görüşürdük yeniden başlasak yaa diyoruz :) canım istedimi arkadaşıma giderim yada çağırırım 1 ,2 bilemedin 3 arkadaşım yeter bana kalabalıkta çocuklar da insanı yoruyor...

bilemiyorumki çukulatamı zararlı yoksa beyaz ekmek mi dün o puaçalar resmen bizim kimyamızı bozdu hem çok yedik hemde açlık hisetik az çukulata ile 1 2 kare biterin hiçbir zararı olmuyor aslında zannedersem bayramda baklavalar daha tehlikeli olacak gibiii ...
Yelizzz beni gezmeye gotursene

ben götüreyim seni ortalığı bir toparlıyabilirsem Yeşilköy çarşambaya gidicem nasııl ? akşamda büyük çekmece sahil :)

bizim evde ekmek pek tüketilmezdi pogaca vs de pek yapmam bu kılolarda cıkolata ve cıkolatalı tatlıların rolu buyuk ole az yemıodum sureklı yıyodum cıkolata gofret nutella kekin ustene bı parmak nutella suruyodum yada gazır cıkolata sosu dokuodum tadında yenıosa cıkolata zarar vermez ama ben bir iki derken sonunu alamıorum

Kızlar dun bırsey farkettim benim kollarım felaket sarkmıs ust kolum ank dayken spor yapıodum halbukii nasış toparlarki

Selamün aleykümm...

meyracım bebişi görmüşsün gözün aydın...

bana bak bonus kafa uyuzum işte napcan şimdi hemde bu uyuzlukla günden güne eriyom iyimi...

şaka bi yana bulantılar fena yemekten kesildim hele tatlı türü bişey görmek bile midemi kaldırıyo...adaşlar siz poğaça yapadurun ben inceliyom he bilginize 89 kiloyum şuan...4 kilo gitti....sahurda yiyemiyorum sadece iftarda oda bikaç kaşık zoraki...sudanda tiksindim çok içemiyorum nere gitti 3 litre içtiğim günler üç bardak oda çok zorşuyorum kendimide anca içiyorum...akşama iftara davet etmişler hiç gidesim yok kocamı ikna edemiyorum gitcemiz yer bilmiyo hamile olduğumu ayakta duramıyorum tam gaz ikna etmeye çalışıyorum bakalım...

ya bende haberler böyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…