Canim kasma kendini bu kadar bende cok yabanimdir oyle ortamlarda falan bunalirim yasitlarimla degil de bos konusan insanlarla yapamam ben surekli kendini ovenlerle yok sunu aldim yok bunu yaptim diyenlerle ...Simcik frida :) oncelikle sagolun hepiniz cok guzel seyler yaziyosunuz. Ben kiyaslama yapmadim hele maddi konuda hic yapmam yorganda belli benim boyumda :)
Fark buyuk sadece yani 3 cocukla biri kucakta biri arabada biri yaninda o yokuslari cikmis gelmis kuranini duzeltmek icin bizim bahceye derse ben utandim kendimden sahsen. Ama imkan farkini dusunmeden edemedim. Orucunuda tutmus tabi erir benim benik 6 ayinda onunki 7 yani az zorlamali insan kendini.
Enerji konusunda bi ortama girdimmi ki bu 2 bayram disinda senede 3 u gecmez :))) iste boyle durumlarda hep guzel enerji verdigimi soylerler bensiz olmadigini falan insanlarin gordugu ama benim kaybettigimi dusundugum biseyler var sanirim. Ins kilo verirsem bunlarin gececegini dudunuyorum. Ozguven eksikligi degil bildigin kitligi bu.
Yav bide ben uzayli gibiyim gundu oturmaydi pek sevmiyorum yasitlarimla konuscak bisey bulamiyorum :)))
Simcik frida :) oncelikle sagolun hepiniz cok guzel seyler yaziyosunuz. Ben kiyaslama yapmadim hele maddi konuda hic yapmam yorganda belli benim boyumda :)
Fark buyuk sadece yani 3 cocukla biri kucakta biri arabada biri yaninda o yokuslari cikmis gelmis kuranini duzeltmek icin bizim bahceye derse ben utandim kendimden sahsen. Ama imkan farkini dusunmeden edemedim. Orucunuda tutmus tabi erir benim benik 6 ayinda onunki 7 yani az zorlamali insan kendini.
Enerji konusunda bi ortama girdimmi ki bu 2 bayram disinda senede 3 u gecmez :))) iste boyle durumlarda hep guzel enerji verdigimi soylerler bensiz olmadigini falan insanlarin gordugu ama benim kaybettigimi dusundugum biseyler var sanirim. Ins kilo verirsem bunlarin gececegini dudunuyorum. Ozguven eksikligi degil bildigin kitligi bu.
Yav bide ben uzayli gibiyim gundu oturmaydi pek sevmiyorum yasitlarimla konuscak bisey bulamiyorum :)))
bilemiyorumki çukulatamı zararlı yoksa beyaz ekmek mi dün o puaçalar resmen bizim kimyamızı bozdu hem çok yedik hemde açlık hisetik az çukulata ile 1 2 kare biterin hiçbir zararı olmuyor aslında zannedersem bayramda baklavalar daha tehlikeli olacak gibiii ...Kızlar çok alemsiniz yaa cok hısuma gııdıo yazdıklarınızı okumak :)
bonuscum sen superbi annesin el birliğiyle fit annede olucaz benbuna kocamann inanıyorum...
meyra bebişi görmenize sevindim ,dogum bence bir annenin yasayabileceği en güzel an hiç korkma ben dogumu hamişliği cok ozluyorum...
cikolataya elim gidip gidip donıyo tovbeliyimama dün tulumba ve haslanmış patates yedim pişman olsum valla onceki gunde aynıydım. Burda dıyet zor bakalımramazan sonrası sevval orucunu tutmak istiorum
Nutellayı kasık kasık gozlerım kapalı yerdım nasıl bi zevkti sonra sunu kesvettım cıkolata sıgara gıbıbı kereden bır sey olmaz demiycen yedikce yiyesın hiç bulasmamak gerek
Yelizzz beni gezmeye gotursene
Yakin olsan gorusurduk belkide degisiklik olurda bizeYelizzz beni gezmeye gotursene
bizim evde ekmek pek tüketilmezdi pogaca vs de pek yapmam bu kılolarda cıkolata ve cıkolatalı tatlıların rolu buyuk ole az yemıodum sureklı yıyodum cıkolata gofret nutella kekin ustene bı parmak nutella suruyodum yada gazır cıkolata sosu dokuodum tadında yenıosa cıkolata zarar vermez ama ben bir iki derken sonunu alamıorumbilemiyorumki çukulatamı zararlı yoksa beyaz ekmek mi dün o puaçalar resmen bizim kimyamızı bozdu hem çok yedik hemde açlık hisetik az çikulata ile 1 2 kare biterin hiçbir zararı olmuyor aslında zannedersem bayramda baklavalar daha tehlikeli olacak gibiii ...
ben götüreyim seni ortalığı bir toparlıyabilirsem Yeşilköy çarşambaya gidicem nasııl ? akşamda büyük çekmece sahil :)
Meyracim yigenimizi gormussun masallah annesi :)) bu asama onemliydi bundan sonrada yine dikkat et kendine saglikla buyusun....
Masallah bulanti yonunden iyi geciriyosun bunu suna bagliyorum sen uyuz bi insan degilsin bak olmadi sıkıntın. Uyuzlarin midesi neyin cok bulanir baknz yolcu
Kızlar dun bırsey farkettim benim kollarım felaket sarkmıs ust kolum ank dayken spor yapıodum halbukii nasış toparlarki
Yakin olsan gorusurduk belkide degisiklik olurda bize
bırakınca yıne sarkacaklar demek cok fena gozukuyo yaaaakollar için dambılla çalışsan ayriyeten günlük 15 dakika falan...ben bir ara yapıyodum baya faydasını görmüştüm bırakınca gene sarktılar tabi...
bırakınca yıne sarkacaklar demek cok fena gozukuyo yaaaa
Aynen ah bi gitsem evime yerleşsem duzenimi kursamm az kaldı inşmalesef benim bacaklarda fena saldı kendini sporu bıraktıktan sonra oyüzden ömür boyu yapmak lazım kendini çok zorlamadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?