Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevmiyorum şu ıhlamuru ama hamile olunca mecbur eline düştüm: )
Doktorum sadece ıhlamura musade etti, zorlada olsa içiyorum.

Geçen hafta annem rahatsız olunca hastaneye gitmişti, doktor smear testi yapmıştı, sonuç bugün çıkacaktı, sonucu almaya gittiler ama çok gerildim ben ya kötü bişey çıkarsa diye...
Ama çok şukur mühim bişey yokmuş, şekeri genelde yüksek seyrettiği içinmiş sıkıntısı, şekerini düşürmesi lazımmış.
Aaa bugün annem hastaneden gelirken bir zıbın birde bebek örtüsü almış: )
Bir garip oldu içim görünce: )

çocukları bırakırken ve ameliyata girerken çok pişmandım. ameliyatın ertesi günü ayağa kalktım. tek korkum ya veremezsem ya boşuna bıçak altına yattıysam. onun dışında herşey normal. vazgeçmeyi çok düşündüm ama eşim çok destek oldu. hayal kırıklıklarıyla ve yaşlanınca torba torba ilaçlarla yaşamanı istemiyorum dedi. yoksa dediğin gibi bebişi bırakamazdım.

slm kızlar hayırlı cumalar biraz canım sıkkın giriyorum okuyorum azasım gelmio kusura bakmayın yeni bi ortama alışamadım hiçç böyle olmazdı boğulacak gibi oluyorumm bazen bu hafta doğum günümdüü dünde hamur işi dibini iyce sıyırdımm yaniii kalorinin kilomu aynı geçerseniz adette oldumm haftaya inşallah devam tatilciler iyi tatillaerr Allah hepimizin dualarını kabul etsinnn

Merehabalar umarım hepiniz iyisinizdir :) gördüğüm kadarıyla yazın son günlerini değerlendiriyoruz bende iyiyim yalovadayım taşındık yerleştik biraz yiğenlerimle vakit geçiriyorum hafta sonunu geçirdikten sonra eve dönerim herhalde...

Kilo durumunu bilmiyorum ama pek dikkate edemiyorum inşallah fazla kilo almadan eve dönebilirim tartılmadığım için bu hafta izinli yazılmak istiyorum bilginize ....

selam kızlar kilom 119.5 çok şükür aldıklarını vermişim buna da şükür bu hafta stres den kacirmistim ayarı....annemi evine götürdük şimdi benim için daha zor oluyor sabah iki cocukla yollara düşüyorum ...uyandığımız gibi giyinip gidiyoruz akşam yatmaya geliyoruz....çevre baskısından bu aldik kimi ilgilendirir sanki neden oğlu bakıyormuş neden evine gitmiyorum kayinvalidemin kusluk yapması telefonla bile aramamasi ...birde komşusunun kızı evleniyor çok sevdiğimiz bir kız düğününe gidemiycek hiç olmadı evden çıkarken göreyim gelinliklerle dedi..neyseki onumuzdeki hafta ameliyati var civiler cikacak dr yine uzerine basmiycaksin derse evime getiricem ....esim sagolsun kimseyi takmayin cocuklarda sende zebil oldun diyor...neyse cok doluyum kimse yanimizda degil herkeze cok kirginim .....tek başıma mücadele ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…