Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar,bol eksi gördügünüz günler olsun.

Listeyi akşam üzeri veya akşama musait oldugum bir anda elimden geldigi kadar telden yapmaya çalişacagim inşallah arkadaşlar.

Asuman abla ve bonus hayırlı yolculuklar diliyorum,gönlünüzce geçireceginiz tatiliniz olsun.

Yena'cım sen de izne ayrılıyormuşsun senın için de huzur dolu,bol bol dinlenebilecegin tatil diliyorum.

Meyra'cım bebişin ilk hediyesi hayırlı olsun,kullandıgı günleride görmek nasip olsun inşallah...

Nursena dogum günün kutlu olsun,nıce yıllar diliyorum..
Yeni taşindigin için alişma süreci biraz zor olabilir,Allah iyi insanlar ile karşilaştırsın.

Frida taşinma telaşin bitmiş,yiyenlerinle eglenceli günler diliyorum.:)

Merhaba bende yeni katildim. Ne yapsam bir turlu kilo veremiyorum 95in altına inemedim 3gun yapıyorum diyet hırsla daha sonra bırakıyorum bir turlu devamlılık getiremiyorum belki böyle grupla baslarsakk iyi olabilir diye düşündüm inş. Şimdi burda hep berabermi diyete giriliyor acaba ?

Mavippatikler herşey gonlunuzce olur insallah..

tesekkur ederim kızlar rabbim daha buyuk dınavlar vermesin ne zorluklar çekenler var
meyracım gercekten gucluyum sanırım tesekkurleR
kilo bildirimi 86.9 spor 30 dk
3.5 ayda 11 kilo 900 verdim çok şükür rabbime

Bugün bütün günümü sokakları arşınlayarak geçirdim. Diyetisyene gittim geçen haftaya göre 1.1 kilo vermişim ama detayda 2 kilo yağ vermişim ama kas yaptığım için tartıya yansımamış

Of başım ağrıyo, gerginim bu akşam biraz: (
Telefondan okuyacağım şimdi geçmişi spor listesi için.
Hiç misafirlerimden dolayı tartılmayı unuttum ben yine... 2-3gun önce drye bebek için kontrole gittim, bu ay kilo vermişim.

kızlar kusura bakmayın dün sadece gece vaktim vardı listeye, tam okudum bitirdim liste yapacaktımki uyumuş kalmışım.
şimdi kahvaltımı yapar yapmaz pc başına geçtim çayımı bile içmeden.
tekrar kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…