Günaydın hayriyecimGünaydın güzel topigimin güzel ve cici bayanları
Canım her günümüz böyle güzel olsun inşallah sen nasıl oldun bel ağrın nasıl olduGünaydın hayriyecim
Ne güzel bir günaydın olmuş enerjini hissettim
Âmin hayriyecimCanım her günümüz böyle güzel olsun inşallah sen nasıl oldun bel ağrın nasıl oldu
Meyra gözün aydın canım baktım döndüm döndüm bida baktım. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş. Sizin adınıza çok sevindim maşallah ekleyim bide
Günaydın kızlar. Bende burda sizi takip etmek istiyorum ama telefondan biraz zor oluyor. Ameliyatlısın olmaz demezsiniz demi bende gelsem aranıza. Sizle diyet yapmak başka oluyor
Meyracim bebeğin hayırlı olsun canım rabbim hayırlarlar kucağına versin inşallah
Kolay gelsin annen baban bile olsa misafir yatılı olunca zor oluyorÇok sağol canım, amin.
Bende yatılı misafir olunca düzenli giremiyorum bu aralar kkya.
Sende hoşgeldin, mideden ameliyat olmuşsun hayırlı olsun inş.
Tabiki canım.
Kolay gelsin annen baban bile olsa misafir yatılı olunca zor oluyor
Devam canım. Çalışan kadının evde durması kadar zor bişey yok yaaSağol canım.
İşe devam değilmi?
Hakkaten kimse yok, in cin top oynuyor...
Güle güle otuRun bonuscumSelamlar herkese ttnet magduruyum o yuzden gelemiyorum tasindim yerlestim sukur ev beyaz tasli beyaz mutfakli bir ev cok is istiyo ugrasiyorum bende hamdolsun..
Iyiyim yorgunum cuma gecesi yola cikicam tatil icin bu yorgunlugun ustune kucuk cocuklarla iyice yorgunluk olucak bana ama gidiyorum iste.
Kilomu nurla iletirim hepinizi opuyorum.
Aslinda bu kadar degil de yaz olunca boyle olmus :)ee burası ölmüşte ağlayanı yokmuş nerde bu millet
Hayirlisi olsun hakkinizda canim..Kızlar esım biyerle gorustu bugun 2 ay sonra acılıo haber bekliycez ordan bu arada yıne trabzona gıdıp calıscak haber gelmezse 2 aya kalan izniyle gelip baska yer bakcak dua edin nolur yıne ayrı kalıcaz yıne hersey muallakta
tek artısı obur cuma gıdıo gelene kadar sıkı dıyet ve spor yapım dıorum ole bı hedef olunca azım gelir belki gelene kadar 80 olurum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?