Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyra gözün aydın canım baktım döndüm döndüm bida baktım. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inş. Sizin adınıza çok sevindim maşallah ekleyim bide

Çok sağol canım, amin.
Bende yatılı misafir olunca düzenli giremiyorum bu aralar kkya.
Sende hoşgeldin, mideden ameliyat olmuşsun hayırlı olsun inş.

Günaydın kızlar. Bende burda sizi takip etmek istiyorum ama telefondan biraz zor oluyor. Ameliyatlısın olmaz demezsiniz demi bende gelsem aranıza. Sizle diyet yapmak başka oluyor

Tabiki canım.

Günaydın kızlar. Çocuklar uyurken şu işimide halledeyim diyen kaç kişi var bakalım

Selamlar herkese ttnet magduruyum o yuzden gelemiyorum tasindim yerlestim sukur ev beyaz tasli beyaz mutfakli bir ev cok is istiyo ugrasiyorum bende hamdolsun..
Iyiyim yorgunum cuma gecesi yola cikicam tatil icin bu yorgunlugun ustune kucuk cocuklarla iyice yorgunluk olucak bana ama gidiyorum iste.

Kilomu nurla iletirim hepinizi opuyorum.

Güle güle otuRun bonuscum
Iyi tatiller dilerim yine iyi gelir değişiklik olur sana da :)

Kızlar esım biyerle gorustu bugun 2 ay sonra acılıo haber bekliycez ordan bu arada yıne trabzona gıdıp calıscak haber gelmezse 2 aya kalan izniyle gelip baska yer bakcak dua edin nolur yıne ayrı kalıcaz yıne hersey muallakta
tek artısı obur cuma gıdıo gelene kadar sıkı dıyet ve spor yapım dıorum ole bı hedef olunca azım gelir belki gelene kadar 80 olurum inş

ee burası ölmüşte ağlayanı yokmuş nerde bu millet
Aslinda bu kadar degil de yaz olunca boyle olmus :)
Hayirlisi olsun hakkinizda canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…