Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu son ayrılığınız olur sen de o zamana kadar kilo işini halleetmiş olursun

Bonus güle güle otur yeni evinde inşallah..ayrıca iyi tatiller diliyorum,çocuklar ile zor olsa da mekan degişikligi iyi gelicektir sana da cocuklarada..:)

Asuman ablacım size de şimdiden iyi tatiller diliyorum,gönlünüzce geçireceginiz bir tatil olsun inşallah...

Mavipatikler sizin de hakkınızda hayırlısı olsun,gönlünüzce bir iş bulursunuz umarım.

Teşekkürler canım sana da kolaylıklar diliyorum

Merhabalar

Asucum iyi tatiller ... Taze findik vardir simdi :))

Bonuscum hamarat hatun yeni ev yeni baslangiclar olsun hayatin da..

Ben de bir hafta izne cikacagim aslin da almayi dusunmuyordum spontane gelisti iyi oldu dinlenirim umarim..

Sevgiler opucukler..

Sevindim izin alabildiğine canım
Bizimki de aynen birden gelişti eşim babasının mezarını ziyaret için gitmek istiyordu biz de takıldık işte
Şimdi tam fındık zamanı herkes Köyde fındıktaymış zaten :)

sanırım iş durumlarından dolayı ayrısınız. bebişte varmı? bende bütün nişanlılığımı ve evliliğimin ilk 6 ayını ayrı geçirdim. allah kavuştursun ne diyim.

yok canım yeni geldiğime bakma. 2010 dan beri buranın müdavimiyim ben :) ne yazlar ne kışlar geçirdim. tüm topik tatildemi ne?

gezmeciler gezin bakalım. emekliliğimi bekliyorum bende gezmek için :)
Herkes ya yoğun ya tatilde ya da hamile :)
Biz de kısa bir kaçamak yapacağız inşallah hafta sonu ancak izin alabiliyor eşim

Selamun aleykum
Hayırlı akşamlar
Biz nasipse cuma öğleden sonra bikaç günlüğüne Ünye ye gideceğiz gitmeden bildirim yaparım Pazartesi gece de döneriz inşallah kısa da olsa bir hava Değişimi yapalım dedik
Unye cok guzel bi yer bence :) iyi tatiller asuman abla..
Ohh mis gibi olmus ne guzel dinlenirsin :) sana da iyi tatiller
yok canım yeni geldiğime bakma. 2010 dan beri buranın müdavimiyim ben :) ne yazlar ne kışlar geçirdim. tüm topik tatildemi ne?
Biliyorum eskilerden oldugunu :)
Tatilde olanlar var misafirleri olanlar var calisip ugrayamayan var tasinan var :)
Herkesler mesgul okullar baslayinca bence dolar burasi

Gerçekten Çok güzel bir yer teşekkürler elifcim

Maşaallah güle güle otur inş canım.
Tatilinizde inş guzel geçer.
Görüşürüz canımmmm.

Allah gönlünüze göre versin inşallah canım, amin.

Hayırlı akşamlar
Biz nasipse cuma öğleden sonra bikaç günlüğüne Ünye ye gideceğiz gitmeden bildirim yaparım Pazartesi gece de döneriz inşallah kısa da olsa bir hava Değişimi yapalım dedik

Çok sevindim ablam, çok iyi olmuş, güle güle gidin gelin inş: )
Oh mis yeşillik deniz...

Benden de sevgiler öpücükler: )))
Guzel tatiller dinlenmeler...

Herkes ya yoğun ya tatilde ya da hamile :)
Biz de kısa bir kaçamak yapacağız inşallah hafta sonu ancak izin alabiliyor eşim

Ahahah hiç güleceğim yoktu: ))))))))
Ben hem yoğunum hem hamile: D

Sağol meyracım bol temiz hava alır gelirim inşallah
Hem yoğun hem hamile kolay gelsin sana da :))

Aslinda bu kadar degil de yaz olunca boyle olmus :)

Hayirlisi olsun hakkinizda canim..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu son ayrılığınız olur sen de o zamana kadar kilo işini halleetmiş olursun

sanırım iş durumlarından dolayı ayrısınız. bebişte varmı? bende bütün nişanlılığımı ve evliliğimin ilk 6 ayını ayrı geçirdim. allah kavuştursun ne diyim.

hepinize iyi dilekleriniz için tesekkur ederimmmmm
evet iş sebebiyle 1 yıldır ayrıyız 2 oglum var 7 ve 4 egırecrk olan yeni evliykende ayrıydıj boyle ılk bebeğimin hamileliğinde ve 9 aylık olana kadarda diyorum bunlar sınavdı inş mukafatını alırız

Yst38

Gecmis olsun ameliyat olmussun sen istiyormuydun op.
Hatirliyorum bahsi geciyordu ama bebisle cesaret edecegini dusunmemistim nedense..
Umarim saglikli hedefledigin kiloda olursun..
Bazen benim bile acaba diye geciyor aklimdan..
Son bir soru pisman oldunmu hic..?

Meyra kolay gelsin annenlerden dolayimi yogunsun..

Sağol meyracım bol temiz hava alır gelirim inşallah
Hem yoğun hem hamile kolay gelsin sana da :))

İnş ablam, inş yarıyacak sana bu tatil içimden şimdi öyle geçti, büyük kızçene de üniversite hediyesi olmuş olur bu tatil inş: )
Tatil insana çok iyi geliyor yaaa, hele ki deniz varsa...
Deniz beni çok rahatlatıyor.

İnş canım.
İnan herkesin sıkıntısı farklı farklı, aile içerisinde de mutlaka bir tur sıkıntı oluyor imtihan anlamında... Yani sıkma sakın canını: ***
Bence sen maşaallah güçlü bir kadınsın gördüğüm kadarıyla...

Sağol ablacım, evet annemlerden dolayı ama bu yoğunluğumdan tabi bir şikayetim yok hiç, hatta yakında gidecekler artık oyuzden hüzünlüyüm...
Hayırlısı bakalım.
İşte yakın akrabalarda görmek istiyor annemleri davet ediyorlar bende gidiyorum üst üste oyuzden baya yorgunluk oluyor, sağlık olsun.
Sağol ablam ilgin için tekrar...
İnş doğuma gelicek annem tekrardan.
Kardeşimin okulu bitsede hiç buraya gelmeyide duşunmuyorlar yaaa, oranın doğası çok guzel olunca kalma düşünceleri var, e ben diyorum ama nafile....
Neyse bakalım hayırlısı olsun inş.
Biraz annem burada hep babamın yokluğunu hissedeceği içinde mi gelmek istemiyor bilmem, sanki bana biraz öyle de geliyor, çünkü bir kere öyle demişti bana.
Neyse senin hesap beyleyken beyle: D
: ***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…