- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu son ayrılığınız olur sen de o zamana kadar kilo işini halleetmiş olursunKızlar esım biyerle gorustu bugun 2 ay sonra acılıo haber bekliycez ordan bu arada yıne trabzona gıdıp calıscak haber gelmezse 2 aya kalan izniyle gelip baska yer bakcak dua edin nolur yıne ayrı kalıcaz yıne hersey muallakta
tek artısı obur cuma gıdıo gelene kadar sıkı dıyet ve spor yapım dıorum ole bı hedef olunca azım gelir belki gelene kadar 80 olurum inş
Teşekkürler canım sana da kolaylıklar diliyorumBonus güle güle otur yeni evinde inşallah..ayrıca iyi tatiller diliyorum,çocuklar ile zor olsa da mekan degişikligi iyi gelicektir sana da cocuklarada..:)
Asuman ablacım size de şimdiden iyi tatiller diliyorum,gönlünüzce geçireceginiz bir tatil olsun inşallah...
Mavipatikler sizin de hakkınızda hayırlısı olsun,gönlünüzce bir iş bulursunuz umarım.
Sevindim izin alabildiğine canımMerhabalar
Asucum iyi tatiller ... Taze findik vardir simdi :))
Bonuscum hamarat hatun yeni ev yeni baslangiclar olsun hayatin da..
Ben de bir hafta izne cikacagim aslin da almayi dusunmuyordum spontane gelisti iyi oldu dinlenirim umarim..
Sevgiler opucukler..
sanırım iş durumlarından dolayı ayrısınız. bebişte varmı? bende bütün nişanlılığımı ve evliliğimin ilk 6 ayını ayrı geçirdim. allah kavuştursun ne diyim.Kızlar esım biyerle gorustu bugun 2 ay sonra acılıo haber bekliycez ordan bu arada yıne trabzona gıdıp calıscak haber gelmezse 2 aya kalan izniyle gelip baska yer bakcak dua edin nolur yıne ayrı kalıcaz yıne hersey muallakta
tek artısı obur cuma gıdıo gelene kadar sıkı dıyet ve spor yapım dıorum ole bı hedef olunca azım gelir belki gelene kadar 80 olurum inş
yok canım yeni geldiğime bakma. 2010 dan beri buranın müdavimiyim ben :) ne yazlar ne kışlar geçirdim. tüm topik tatildemi ne?Aslinda bu kadar degil de yaz olunca boyle olmus :)
Hayirlisi olsun hakkinizda canim..
gezmeciler gezin bakalım. emekliliğimi bekliyorum bende gezmek için :)Hayırlı akşamlar
Biz nasipse cuma öğleden sonra bikaç günlüğüne Ünye ye gideceğiz gitmeden bildirim yaparım Pazartesi gece de döneriz inşallah kısa da olsa bir hava Değişimi yapalım dedik
yok canım yeni geldiğime bakma. 2010 dan beri buranın müdavimiyim ben :) ne yazlar ne kışlar geçirdim. tüm topik tatildemi ne?
Herkes ya yoğun ya tatilde ya da hamile :)gezmeciler gezin bakalım. emekliliğimi bekliyorum bende gezmek için :)
Unye cok guzel bi yer bence :) iyi tatiller asuman abla..Hayırlı akşamlar
Biz nasipse cuma öğleden sonra bikaç günlüğüne Ünye ye gideceğiz gitmeden bildirim yaparım Pazartesi gece de döneriz inşallah kısa da olsa bir hava Değişimi yapalım dedik
Ohh mis gibi olmus ne guzel dinlenirsin :) sana da iyi tatillerMerhabalar
Ben de bir hafta izne cikacagim aslin da almayi dusunmuyordum spontane gelisti iyi oldu dinlenirim umarim..
Sevgiler opucukler..
Biliyorum eskilerden oldugunu :)yok canım yeni geldiğime bakma. 2010 dan beri buranın müdavimiyim ben :) ne yazlar ne kışlar geçirdim. tüm topik tatildemi ne?
Gerçekten Çok güzel bir yer teşekkürler elifcimSelamun aleykum
Unye cok guzel bi yer bence :) iyi tatiller asuman abla..
Ohh mis gibi olmus ne guzel dinlenirsin :) sana da iyi tatiller
Biliyorum eskilerden oldugunu :)
Tatilde olanlar var misafirleri olanlar var calisip ugrayamayan var tasinan var :)
Herkesler mesgul okullar baslayinca bence dolar burasi
Selamlar herkese ttnet magduruyum o yuzden gelemiyorum tasindim yerlestim sukur ev beyaz tasli beyaz mutfakli bir ev cok is istiyo ugrasiyorum bende hamdolsun..
Iyiyim yorgunum cuma gecesi yola cikicam tatil icin bu yorgunlugun ustune kucuk cocuklarla iyice yorgunluk olucak bana ama gidiyorum iste.
Kilomu nurla iletirim hepinizi opuyorum.
Kızlar esım biyerle gorustu bugun 2 ay sonra acılıo haber bekliycez ordan bu arada yıne trabzona gıdıp calıscak haber gelmezse 2 aya kalan izniyle gelip baska yer bakcak dua edin nolur yıne ayrı kalıcaz yıne hersey muallakta
Hayırlı akşamlar
Merhabalar
Sevgiler opucukler..
Herkes ya yoğun ya tatilde ya da hamile :)
Biz de kısa bir kaçamak yapacağız inşallah hafta sonu ancak izin alabiliyor eşim
Sağol meyracım bol temiz hava alır gelirim inşallahMaşaallah güle güle otur inş canım.
Tatilinizde inş guzel geçer.
Görüşürüz canımmmm.
Allah gönlünüze göre versin inşallah canım, amin.
Çok sevindim ablam, çok iyi olmuş, güle güle gidin gelin inş: )
Oh mis yeşillik deniz...
Benden de sevgiler öpücükler: )))
Guzel tatiller dinlenmeler...
Ahahah hiç güleceğim yoktu: ))))))))
Ben hem yoğunum hem hamile: D
Aslinda bu kadar degil de yaz olunca boyle olmus :)
Hayirlisi olsun hakkinizda canim..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu son ayrılığınız olur sen de o zamana kadar kilo işini halleetmiş olursun
Bonus güle güle otur yeni evinde inşallah..ayrıca iyi tatiller diliyorum,çocuklar ile zor olsa da mekan degişikligi iyi gelicektir sana da cocuklarada..:)
Asuman ablacım size de şimdiden iyi tatiller diliyorum,gönlünüzce geçireceginiz bir tatil olsun inşallah...
Mavipatikler sizin de hakkınızda hayırlısı olsun,gönlünüzce bir iş bulursunuz umarım.
sanırım iş durumlarından dolayı ayrısınız. bebişte varmı? bende bütün nişanlılığımı ve evliliğimin ilk 6 ayını ayrı geçirdim. allah kavuştursun ne diyim.
hepinize iyi dilekleriniz için tesekkur ederimmmmmMaşaallah güle güle otur inş canım.
Tatilinizde inş guzel geçer.
Görüşürüz canımmmm.
Allah gönlünüze göre versin inşallah canım, amin.
Çok sevindim ablam, çok iyi olmuş, güle güle gidin gelin inş: )
Oh mis yeşillik deniz...
Benden de sevgiler öpücükler: )))
Guzel tatiller dinlenmeler...
Ahahah hiç güleceğim yoktu: ))))))))
Ben hem yoğunum hem hamile: D
Sağol meyracım bol temiz hava alır gelirim inşallah
Hem yoğun hem hamile kolay gelsin sana da :))
hepinize iyi dilekleriniz için tesekkur ederimmmmm
evet iş sebebiyle 1 yıldır ayrıyız 2 oglum var 7 ve 4 egırecrk olan yeni evliykende ayrıydıj boyle ılk bebeğimin hamileliğinde ve 9 aylık olana kadarda diyorum bunlar sınavdı inş mukafatını alırız
Yst38
Gecmis olsun ameliyat olmussun sen istiyormuydun op.
Hatirliyorum bahsi geciyordu ama bebisle cesaret edecegini dusunmemistim nedense..
Umarim saglikli hedefledigin kiloda olursun..
Bazen benim bile acaba diye geciyor aklimdan..
Son bir soru pisman oldunmu hic..?
Meyra kolay gelsin annenlerden dolayimi yogunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?