Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemeği çok kaçırdığınız bir gün sonrası, öğlen ve akşam yemekleri yerine içmek için diyetisyen Dilara Koçak’ın tavsiye ettiği bir çorba tarifi veriyorum. vicdan çorbası Metabolizma Hızlandırıcı bir çorba
Malzemeleri:
*2 orta boy kabak
*2 orta boy domates
*2 orta boy kuru soğan

* 2 yemek kaşığı bulgur,(isteğe bağlı)
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*Yarım demet sapları ile taze maydanoz
*Yarım demet taze nane
* 1 demet dereotu,
* 1 tutam tuz,
* karabiber, kimyon, pul biber
* 2-3 su bardağı su,
* bir miktar limon suyu.
Tarifi:
Domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman ve ödem atmak için
1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

Öğlen ve akşam sınırsız çorba, az yağlı salata
50 gr lor peynir 1 dilim kepekli etimek ile normal bir kahvaltı.. ufak ara öğünler...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-hepinizin-yazilarini-takip-ediyorum.843633/

kişisel spor hocasıyım ve bir haftadır hepinizin yazılarını takip ediyorum...
(kızlar spor hocası biri yazmış. sorularınızıda yanıtlıyor. incelemenizi tavsiye ederim)
(az önce bahsettiğim topikteki bayan telefona fitwel diye bir program indirmeyi öneriyor. programı inceleyemedim ama tüm bilgileri düzenli gününde girerseniz aylık durum raporu veriyormuş hakkınızda. unutmayım diye yazıyım dedim)

Son düzenleme:
Annemler 2gecedir başka bir yerde kalıyorlar bir ilçede, vesselam bugünde eltimler geldiler yarın sabah gidicekler, ay yoruldum: )
Dışarı yüksek bir yere çıktık hava çok sıcak diye, orasıda çok esiyordu, biraz boğazım inmiş, gerçi çok yüksek bir yer olunca bizim biraz içimiz hop hop etti eltimle, biz genelde arabada oturduk ama yinede çarptı.

Selamlaarr.. bi kaç gündür abimin oğlu yanimda. 8 yasinda. Allahim bi cocuk hic mi susmaz :)
Bi de ev hic toplu kalmiyo. Dun beraber animasyon izlemeye gittik. Ben ondan daha cok eglendim :)

Gecmisi okudugum kadariyla bonuscumm gecmis olsun, sana ve elife..
Bengisu kosturmacaniz bitmis okula kadar dinlen mis gibi :)

Selamün aleyküm...
Günaydın millet...
Sabah 8de kalktım eltimlere kahvaltı koydum, yiyip hemen gittiler 9gibi.
Bende geri yattım biraz, yorgunum çünkü, zor uyusamda uyudum.
Ah kahve vah kahve, canım kahve çekti...
Yanında da bir keyif sigarası...
Ama yasak işte napayım, sabır...
Azıcıkta olsa 2-3yudum gerçi kahve içiyorum arada: D
Haftada 1 olarak denk geliyor işte o 3yudumda, napayım canım çok çekiyor...
Bu kadardanda bişey olmaz diye düşünüyorum kendimce: )

Son düzenleme:
annemler olunca geçmişi hiç düzgün okuyamadım, neyse şimdi biraz vaktim olunca biraz okudum geçmişi: )
eee kimse yazmıyor kaç gündürde, artık bende yazmıyom işte bana ne dermişim: ))))

Meyracım kıyamam anannesimi aldı ilk hediyesini fasulyenin..
Çok duygulandım..
Sağlıkla giydirirsin inşallah...Ne renk.?

amin inş, çok sağol can ablam...
evet öyle oldu ilk hediye ananeden oldu: )
zıbın mavili beyazlı, bebek örtüsüde pembeli beyazlı: )
anne örtü pembeli ama dedi, olsun erkekte örter daha bebekken dedi: )
yani daha cinsiyet belli değil tabi: )

Canım kocamın annesigiller Uşaklı babası ünyeli:))

nilüfer abla sordu bak ne güzel bende içimden dedimki uşak kalmış aklımda demek orduymuş demek doğrusu dediydim: )

Ay ben de yazacaktım unutmuşum aklımda bin türlü şey var
Güle güle sağlıkla giysin Bebeğin meyracım

amin inş, sağol ablam olsun.

Meyra ilk hediyeler mi geldi :)
Cinsiyeti ne zaman ogrenirmissin ne dedi doktor :)

evet ilk hediye gelmiş oldu canım: )
cinsiyet daha 4aydan sonra dedi doktor canım, ben 13.haftada olunca kendimi 3ay tamamlandı sanıyordum o da öyle değilmiş: ))) daha 3aylık olmamışız, bugün bile olmadı ama az kaldı, galiba bu ayın 21inden sonra 3ay tamamlanmış olacak.

amin inş.

amin inş, çok sağol canım benim...

Esselamun aleykum
90 karın güzel bayanları
Umarım herkes iyidir benim Günlerim çok yoğun geçiyor kış hazırlıkları yavaş yavaş toparlama telasi şehirdeki evi bir yandan birde annem hastalandı bugün onu Dr goturdum allahım evde sakin oturmayı özledim birde sıcak üstüne rabbim herkesin isimlerine kolaylık versin tipik boş gibi benim gibi merkez telasta heralde neyse az kaldı sonbahara rahatlar toparlaniriz insallah
Canım hiç önemli değil ben geç kaldım zaten haftaya eklersin
Canım geçmiş olsun nazar değer tabi öyle tatlıya rabbim esirgesin bu arada iyi tatiller boca dinlenme gelince tam gaz devam

Bu arada daykodan haber varmı kızlar

Arkadaşlar merhaba,

Sizlerden bir ricam var.
Başlığımız 90 kilo ve üzerindekileri içerdiğinden kalabalık olma sorunu olabilir.
100 kilo ve üzeri için ayrı bir başlık açmamı isteyip istemediğinizi öğrenmek istiyorum.

Konuya ilişkin anket hazırladım. Başlığımızın hemen üstünde yer alıyor.
Lütfen konuya ilişkin oyunuzu kullanınız.
Anket süremiz 7 gündür.

Sizlerden gelen cevaba göre; eğer "evet" oyları çoğunlukta ise 100 kilo ve üzerindeki üyelerimiz için yeni bir başlık oluşturacağım.

Sevgiler,

İyi aksamlar kızlar..meyracm bebisinin ilk cicileri hayirli olsun saglikla giysin ins.ben de bugün doktoruma gittim.cok sukur kalp atışını duyduk.doktorum kendini kasma onu yiyecem bunu yiyecem de bebek zeki olacak diye dusunme dedi.kiloma da yine laf söyledi.dikkat et dedi.herseyden ye ama az az ye.günde1 2 tane haş. yumurta haftada bir et ye dedi.tatli hamur isi yeme dedi.gunluk yarm saat yuruyus ve gec saatte bisey yeme dedi.ha bi de dedi ki gecen bi hastam gece vakti aramış doktor bey flaşla fotografmı cekmisler bebege bisey olur mu diyedoktr da rahat ol gunluk yasamina devam et dedi.normal sartlarda bebek beslenir büyür ve 3-- 3.5. kilo dogar dedi.sen kilo alma yoksa tansiyon seker cikar sorun yasarsn dedi.valla kadin dogim degil de diyetisyen sanki.bi de gecen hafta doktorda94 kilo cikmistm sok oldum.bugunku doktorda 91.4 ciktim.bi de sabah kendi tartmda bakayim

Arkadaşlar anket için uğradım. Ankete "Hayır" oyu vermeniz bu topikten ayrılacağınız anlamına gelmez ama bu topikte olmayan 100 kilo üzeri olan arkadaşlarımız var (şekil 1A:Ben )

Sizden ricam ankete hayır deyin ki bize de topik açılsın sonra yarışmak isteyen gene burda yarışsın. Bu topik çok kalabalık ben o yüzden girmiyorum bi yanlış anlaşılma da olmasın ama bizim gibi 100 kilonun üzeri arkadaşların da bir topiği olsun.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok uzun zamandır uğramamıştım Belki bir çoğu beni hatırlamaz bile ( yeniler yani )
Yazın sıcakları yoğunluklar derken çok fazla kilo verememiştim de şükür 2 gündür yine kendimi toparladım ve Allahın izniyle Bayrama kadar şu ikili rakamlara geçerim diye düşünüyorum
Cuma yarışmasında 8.ci takımın kaptanlığını üstelendim şu ara geçici bir süreliğine Moni ( Ayşe ) oğlunun nikah hazırlıkları için koşturuyor diye beni vekil tahin etti o bahaneyle bende daha dikkatli oluyorum sonuçta ne demişler İmam osurursa Cemaat .......

Sizler nasılsınız görüşmeyeli Herkes iyidir inşallah

Canım yanlış anlama ama ankete hayır oyu istiyorsun ama ayrı topikten bahsediyorsun Anketin bence sorusunu yanlış sordun yada herkesden topik açabilmek adına evet oyu isteyecektin
Birde 3 haneli rakamlarda olan biri olarak nacizane fikrimi söylemek isterim ( ki ben buradada senelerce yazdım, şu anda hem takım yarışmasında 8.ci takımın kaptanlığını hemde 80ler topiğinin kaptanlığınıda üstlendim )
Kilo kaç olursa olsun önemli olan sana her anlamda destek olacak birilerinin olması tamam kilolar birbirine yakın olanlar belki damdan düşeni damdan düşen anlar mantığıyla gidiyordur ama ben tam tersini düşünüyorum Benle aynı kilolarda olan evet beni belki anlar ama şu da bir gerçek kaçamak yaptığımda aman bir kereden birşey olmaz deme ihtimali daha yüksek nasılsa bende dayanamıyorum arada gibi ama daha aşağılarda olan birilerinin ufak ufakda olsa kilo verdiğini görünce ben kendi adıma çok daha fazla heves ediyorum bende o rakamları göreceğim diye
Tabiki sohbet etmek, kilosu yakın olanlarla tecrübe değiş tokuşu yeri geldiğinde insanı motive edebilir ama bunun içinde zaten burası var yani isteyen burayada başka topiklerede arkadaşlarını davet edebilir ( hani burası kalabalık diyorsun ya ) Hee bir topik daha fazla olsa bir zararı olurmu olmaz ama geçmişte bir ara 100 kg üzere olanlar topiği vardı ve emin ol açan arkadaş ( ki benim bir arkadaşımdı ) haftalarca doğru dürüst kimsenin gelmediğinden yakınmıştı ve sonunda demekki kapanmış ( ben bile uğramadım düşün fıstık gibi kızların arasında dolanayım ki banada bulaşsın onlardan azim diye düşündüm ve iyikide yapmıştım Obezite ameliyatı düşünürken yavaşda olsa kiloları ufak ufak kişkişlamaya başladım ve Allahın izniyle bayramdada 2li rakamlara inmiş olacağım )

Sonuç ne çıkarsa çıksın inşallah herşey gönlünce olur ve hedefine ulaşırsın

günaydınlaar ben geldim kızlar nasılsınız bakalım tatilciler döndü mü gerçi şöyle bir geçmişe baktımda anladığım kadarıyla biz anca okular açılınca bir düzen tuturacakmışız gibii :)) dün gece geç vakit eve geldim hala eşyalarım valizde güzel, yoğun ve yorucu bir 10 gün geçirdim bu sabah tartıldım ve 1 kilo artım var o kadar yemeğe yine az bile almışım gerçi son 2 gün diğer kardeşimin gelmesiyle birlikte daha çok hamur işi dolmalar kısırlar filan oldu yoksa eksi bile çıkabilirdim yediklerime dikkat edemedim ama bol bol yüzdüm 2 günde yürüyüş yaptım bakalım cuma gününe kilo işimi dengeliyebilecekmiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…