Selammmmm.....naslsnz guzel bayanlar..ben yogundum.düğünümüzü yaptk cok sükür kazasiz belasz.ve guzel gecti.ama cok uorucu ve stresliydi.kendi dugunumuzde bu kadar yorulmamistik.neyse onlar erdi muradina biz cikalim kerevetine...
Meyracım kıyamam anannesimi aldı ilk hediyesini fasulyenin..
Çok duygulandım..
Sağlıkla giydirirsin inşallah...Ne renk.?
Canım kocamın annesigiller Uşaklı babası ünyeli:))
Ay ben de yazacaktım unutmuşum aklımda bin türlü şey var
Güle güle sağlıkla giysin Bebeğin meyracım
Meyra ilk hediyeler mi geldi :)
Cinsiyeti ne zaman ogrenirmissin ne dedi doktor :)
slm kızlar hayırlı cumalar biraz canım sıkkın giriyorum okuyorum azasım gelmio kusura bakmayın yeni bi ortama alışamadım hiçç böyle olmazdı boğulacak gibi oluyorumm bazen bu hafta doğum günümdüü dünde hamur işi dibini iyce sıyırdımm yaniii kalorinin kilomu aynı geçerseniz adette oldumm haftaya inşallah devam tatilciler iyi tatillaerr Allah hepimizin dualarını kabul etsinnn
Asuman abla ve bonus hayırlı yolculuklar diliyorum,gönlünüzce geçireceginiz tatiliniz olsun.
Yena'cım sen de izne ayrılıyormuşsun senın için de huzur dolu,bol bol dinlenebilecegin tatil diliyorum.
Meyra'cım bebişin ilk hediyesi hayırlı olsun,kullandıgı günleride görmek nasip olsun inşallah...
Nursena dogum günün kutlu olsun,nıce yıllar diliyorum..
Yeni taşindigin için alişma süreci biraz zor olabilir,Allah iyi insanlar ile karşilaştırsın.
Frida taşinma telaşin bitmiş,yiyenlerinle eglenceli günler diliyorum.:)
Canım hiç önemli değil ben geç kaldım zaten haftaya eklersinOgulcuklarım ve yst38 :
Arkadaşlar yogunluklarımdan dolayı geçmişi detaylı okuyamadıgımdan listeye dahil olma mesajlarınız dikkatimden kaçmiş,lütfen kusura bakmayın..
Her ikinizide bir sonraki haftaya listeye ekliyorum inşallah..
Ayrıyetten başka listeye dahil olmak isteyen arkadaşlar varsa yazabilir...
Canım geçmiş olsun nazar değer tabi öyle tatlıya rabbim esirgesin bu arada iyi tatiller boca dinlenme gelince tam gaz devamGunaydinn hayirli pazarlar herkeslere soyle bir opeyim elinizden gozunuzden :))
Bonuscum gule gule otur bonuscum iyi tatiller yolunuz acik olsun diyen butuuuun herkese cok tsk ederim.
Yorgun asiri yorgun nezle olmaya cabalayan bir bunyem var su anda bu nasil tatil oldu beyle elif hasta oldu cuma gunu sabahtan agir bisey yok ama hafif ates fazla huysuzluk durumunda dun burnumdan geldi aglaya aglaya delirtti bi ara tam siyiriyodum
Istanbula dedelerine haber saldim okuyun dedim arkadan nazar degdi heralde kizimagece rahat uyudu sukur....
Bembeyaz bide mavi goz herkesin elinde ve dilinde
Sanirim ondan bana geciyo gibi bisey hafif bogaz agrisi bas agrisi falan
Anaaaa ben bunlari yazarken keci meee liyo :)baktim camdan sesini duyuyom ama goremiyom
Ben hatirladim ne oldu :))
Nasilsin ?
Hatırlıyorum canım sende beni hatırlıyormusunv
Arkadaşlar anket için uğradım. Ankete "Hayır" oyu vermeniz bu topikten ayrılacağınız anlamına gelmez ama bu topikte olmayan 100 kilo üzeri olan arkadaşlarımız var (şekil 1A:Ben)
Sizden ricam ankete hayır deyin ki bize de topik açılsın sonra yarışmak isteyen gene burda yarışsın. Bu topik çok kalabalık ben o yüzden girmiyorum bi yanlış anlaşılma da olmasın ama bizim gibi 100 kilonun üzeri arkadaşların da bir topiği olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?