- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Arkadaşlar anket için uğradım. Ankete "Hayır" oyu vermeniz bu topikten ayrılacağınız anlamına gelmez ama bu topikte olmayan 100 kilo üzeri olan arkadaşlarımız var (şekil 1A:Ben)
Sizden ricam ankete hayır deyin ki bize de topik açılsın sonra yarışmak isteyen gene burda yarışsın. Bu topik çok kalabalık ben o yüzden girmiyorum bi yanlış anlaşılma da olmasın ama bizim gibi 100 kilonun üzeri arkadaşların da bir topiği olsun.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok uzun zamandır uğramamıştımBelki bir çoğu beni hatırlamaz bile ( yeniler yani )
Yazın sıcakları yoğunluklar derken çok fazla kilo verememiştim de şükür 2 gündür yine kendimi toparladım ve Allahın izniyle Bayrama kadar şu ikili rakamlara geçerim diye düşünüyorum
Cuma yarışmasında 8.ci takımın kaptanlığını üstelendim şu ara geçici bir süreliğineMoni ( Ayşe ) oğlunun nikah hazırlıkları için koşturuyor diye beni vekil tahin etti o bahaneyle bende daha dikkatli oluyorum sonuçta ne demişler İmam osurursa Cemaat .......
Sizler nasılsınız görüşmeyeliHerkes iyidir inşallah
Canım yanlış anlama ama ankete hayır oyu istiyorsun ama ayrı topikten bahsediyorsunAnketin bence sorusunu yanlış sordun yada herkesden topik açabilmek adına evet oyu isteyecektin
Birde 3 haneli rakamlarda olan biri olarak nacizane fikrimi söylemek isterim ( ki ben buradada senelerce yazdım, şu anda hem takım yarışmasında 8.ci takımın kaptanlığını hemde 80ler topiğinin kaptanlığınıda üstlendim)
Kilo kaç olursa olsun önemli olan sana her anlamda destek olacak birilerinin olmasıtamam kilolar birbirine yakın olanlar belki damdan düşeni damdan düşen anlar mantığıyla gidiyordur ama ben tam tersini düşünüyorum Benle aynı kilolarda olan evet beni belki anlar ama şu da bir gerçek kaçamak yaptığımda aman bir kereden birşey olmaz deme ihtimali daha yüksek nasılsa bende dayanamıyorum arada gibi ama daha aşağılarda olan birilerinin ufak ufakda olsa kilo verdiğini görünce ben kendi adıma çok daha fazla heves ediyorum bende o rakamları göreceğim diye
Tabiki sohbet etmek, kilosu yakın olanlarla tecrübe değiş tokuşu yeri geldiğinde insanı motive edebilir ama bunun içinde zaten burası var yani isteyen burayada başka topiklerede arkadaşlarını davet edebilir ( hani burası kalabalık diyorsun ya ) Hee bir topik daha fazla olsa bir zararı olurmu olmaz ama geçmişte bir ara 100 kg üzere olanlar topiği vardı ve emin ol açan arkadaş ( ki benim bir arkadaşımdı ) haftalarca doğru dürüst kimsenin gelmediğinden yakınmıştı ve sonunda demekki kapanmış ( ben bile uğramadım düşünfıstık gibi kızların arasında dolanayım ki banada bulaşsın onlardan azim diye düşündüm ve iyikide yapmıştım Obezite ameliyatı düşünürken yavaşda olsa kiloları ufak ufak kişkişlamaya başladım ve Allahın izniyle bayramdada 2li rakamlara inmiş olacağım )
Sonuç ne çıkarsa çıksın inşallah herşey gönlünce olur ve hedefine ulaşırsın
sanada hayırlı günler adaşHayırlı günler
Adaşım gelmiş:)
Biz de dün gece geldik ve aynen benim de valizler duruyor hepsi yıkanacak
Benim de günlerim güzel geçti bikaç gün olsa da iyi geldi
Yeme işine gelince gerçekten çok yedik durum ne birazdan tartılacağım inşallah cumaya kadar ne azından geçen Cuma bildirdiğim kiloya inerim
herşeyin yolunda olması çok güzel sonuna kadar böyle gider inşalla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın doktorunu beğendim :) doktoruna deseydin doğumdan sonrada diyet için birlikte devam edelim :)))İyi aksamlar kızlar..meyracm bebisinin ilk cicileri hayirli olsun saglikla giysin ins.ben de bugün doktoruma gittim.cok sukur kalp atışını duyduk.doktorum kendini kasma onu yiyecem bunu yiyecem de bebek zeki olacak diye dusunme dedi.kiloma da yine laf söyledi.dikkat et dedi.herseyden ye ama az az ye.günde1 2 tane haş. yumurta haftada bir et ye dedi.tatli hamur isi yeme dedi.gunluk yarm saat yuruyus ve gec saatte bisey yeme dedi.ha bi de dedi ki gecen bi hastam gece vakti aramış doktor bey flaşla fotografmı cekmisler bebege bisey olur mu diyedoktr da rahat ol gunluk yasamina devam et dedi.normal sartlarda bebek beslenir büyür ve 3-- 3.5. kilo dogar dedi.sen kilo alma yoksa tansiyon seker cikar sorun yasarsn dedi.valla kadin dogim degil de diyetisyen sanki. bi de gecen hafta doktorda94 kilo cikmistm sok oldum.bugunku doktorda 91.4 ciktim.bi de sabah kendi tartmda bakayim
hayriyecim annene geçmiş olsun sanada kolay gelsin evet herkesin bir koşuşturmacası var bu günlerde ben okullar açılınca düzenimizi bulucaz diyorum ama yinede o zamana kadar ellimizden geldiğince dikkat ederiz kendimize biz iyi olalımki ailemize çocuklarımızada faydamız olsun dimiiEsselamun aleykum
90 karın güzel bayanları
Umarım herkes iyidir benim Günlerim çok yoğun geçiyor kış hazırlıkları yavaş yavaş toparlama telasi şehirdeki evi bir yandan birde annem hastalandı bugün onu Dr goturdum allahım evde sakin oturmayı özledim birde sıcak üstüne rabbim herkesin isimlerine kolaylık versin tipik boş gibi benim gibi merkez telasta heralde neyse az kaldı sonbahara rahatlar toparlaniriz insallah
Canım hiç önemli değil ben geç kaldım zaten haftaya eklersin
Canım geçmiş olsun nazar değer tabi öyle tatlıya rabbim esirgesin bu arada iyi tatiller boca dinlenme gelince tam gaz devam
Bu arada daykodan haber varmı kızlar
Tam Kaçaksın sen hoşgeldinmiribaaaaaaaaağğğ, ben geliyim mi yine yine yeniden :)
Tam Kaçaksın sen hoşgeldin
Kaçakların kaçamayacağı son o zaten :)hoşbuldum. kaçınca yoldan çıkıyorum ben onu anladım
son şişmanlık neye yararKaçakların kaçamayacağı son o zaten :)
İyiyim şükür hala 90 larda geziyorum :)son şişmanlık neye yararböyle şarkımız vardı ya sen nasılsın ablacım?
çıkmasında yerinde dursun ablaİyiyim şükür hala 90 larda geziyorum :)
Selam arkadaşlar
Ben forumu uzun zamandır takip ediyorum. Hepinizin azmini ve basarilarini tebrik ediyorum. Ve bende aranıza katılmak istiyorum kısaca hikâyemden bahsedeyim çocukluğumdan beri kiloluydum yalnız bana 3 ay önce dank etti resmen çünkü 130 kg olmuştum(
Psikolojik olarak çöktüm resmen diyet yapmadan sadece yedikleri dikkat ederek 8 kilo verdim. Aranıza katılmak istiyorum çünkü ilk defa kilomu burda söylüyorum insanlara. hepinizin desteğini bekliyorum eminim birbirimizi çok iyi motive edebiliriz
Selam arkadaşlar
Ben forumu uzun zamandır takip ediyorum. Hepinizin azmini ve basarilarini tebrik ediyorum. Ve bende aranıza katılmak istiyorum kısaca hikâyemden bahsedeyim çocukluğumdan beri kiloluydum yalnız bana 3 ay önce dank etti resmen çünkü 130 kg olmuştum(
Psikolojik olarak çöktüm resmen diyet yapmadan sadece yedikleri dikkat ederek 8 kilo verdim. Aranıza katılmak istiyorum çünkü ilk defa kilomu burda söylüyorum insanlara. hepinizin desteğini bekliyorum eminim birbirimizi çok iyi motive edebiliriz
Haklısın daa aslında ben de aldım 10 kilo kadarçıkmasında yerinde dursun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?