Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı günler
Adaşım gelmiş:)
Biz de dün gece geldik ve aynen benim de valizler duruyor hepsi yıkanacak
Benim de günlerim güzel geçti bikaç gün olsa da iyi geldi
Yeme işine gelince gerçekten çok yedik durum ne birazdan tartılacağım inşallah cumaya kadar ne azından geçen Cuma bildirdiğim kiloya inerim

sabah sabah topiğe girdim ve mesajınla karşılaştım anket cevabım hayır olsada ( hayır olmasının nedeni tamamiyle oynakbaşı34 arkadaşın anatıkları gibi düşünmem ve hisetmem )senin gibi düşünen arkadaşar yararlansın diye evet butonuna bastım fena gaza getirdin beni :)uzun yıllardır diyet forumlarına bakınıyorum am son 1 yıldır bu guruptayım topiğimden memnunum arkadaşarımı seviyorum ...

hakılısın arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum 100 + gurup olsada yürüyeceğini zanetmiyorum bizim diğer gurupara kaynaşmamız lazım bende 100 + yım ama topiğimden memnunum fakat bağzı arkadaşlar varki ilaa kendi kio gurubuyla diyet yapmak istiyor bakalım onu da pek anlamıyorum gerçi ama yeterli çoğunluk olursa bir kere daha denesinler bakalım ...

sanada hayırlı günler adaş
vallaha yedik içtik gezdik tozduk geldik cumaya kadar dikkat etsekde gelen fazalıklarımızı göndersek yaws

Meyracığımmm canım şimdi gördüm seninde Mucizen yola çıkmış
Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kuçağınada almayı nasip eder inşallah....Aminnnnnn

herşeyin yolunda olması çok güzel sonuna kadar böyle gider inşalla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın doktorunu beğendim :) doktoruna deseydin doğumdan sonrada diyet için birlikte devam edelim :)))
haftada bir et az geldi bana yaa balığı ihmal etme bence tavukda ye proteğin zaten hem tok tutar hemde bebeğe yararlı olur özelikle balık! cevizde ye bol bol......vs. geriyede yediklerinin bebişe yaramasını istemek kalıyor tabii :)

bu arada düğününüzü yapmışsınız hayırlı olsun :) yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriim

Son düzenleme:
hayriyecim annene geçmiş olsun sanada kolay gelsin evet herkesin bir koşuşturmacası var bu günlerde ben okullar açılınca düzenimizi bulucaz diyorum ama yinede o zamana kadar ellimizden geldiğince dikkat ederiz kendimize biz iyi olalımki ailemize çocuklarımızada faydamız olsun dimii

Ben de 90 kilo üzerinde başka nickle yıllarca yarıştım (2008-2011 arası) ve bu topikten de çok memnundum. herkes alıştığı grupta kalmak istiyor bunu da biliyorum ama gerçekten yeni bi kaç kişi bana da yazdı diyet günlüklerinde özel mesajda vs. bu grubu isteyenler var en azından isteyenler için bir seçenek olsun. gene sizler kendi grubunuzda olacaksınız zaten.. ayrıca her iki grupta da olabilirsiniz.ben kendi adıma bu grup çok kalabalık diye girmiyorum ne yalan söyliyim yani. cuma zayıflama yarışmasında 5. takımdayım.

yani diyeceğim odur ki bunu isteyenler için bir seçenek olmalı. bir grup olmalı. Merak etmeyin ben o grubu ateşlerim diyet günlüklerinden adam toplarım

Selam arkadaşlar
Ben forumu uzun zamandır takip ediyorum. Hepinizin azmini ve basarilarini tebrik ediyorum. Ve bende aranıza katılmak istiyorum kısaca hikâyemden bahsedeyim çocukluğumdan beri kiloluydum yalnız bana 3 ay önce dank etti resmen çünkü 130 kg olmuştum (
Psikolojik olarak çöktüm resmen diyet yapmadan sadece yedikleri dikkat ederek 8 kilo verdim. Aranıza katılmak istiyorum çünkü ilk defa kilomu burda söylüyorum insanlara. hepinizin desteğini bekliyorum eminim birbirimizi çok iyi motive edebiliriz

Selam canım
Yazdıkların okadar tanıdık ki Bende maalesef 124.5 kg ı görerek rekorumu kırmıştım ama inan istemek başarmanın yarısıdır derler ya hakikaten öyle Şükür ben 104.7 kiloya inebildim ve inanıyorum çok daha aşağısınıda göreceğim ( gerçi ilk başlarda artık bu şekilde ölürüm diye de düşündüm hatta obzetite ameliyatı için doktorla görüşmeye bile gitmiştim ama şükür KKdaki yüreği güzel tüm arkadaşlarım beni vazgeçirip kesinlikle sen yapabilirsin diye çoşkuyu vermişlerdi iyikide vermişler
Benim 8 - 9 ayı buldu bu kiloya inmem ama o birazda benim arada savsaklamamdan kaynaklıydı tabi artık öyle bir şey olmayacak ve ben Bayramda 2li rakamlarda olacağım Allahın izniyle

İnşallah seninde 2li rakamlara indiğini göreceğiz hepimiz sen kendine inan gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecektir

Gazan mübarek olsun şimdiden

hoşgeldin bende bir yıl öncesinde 130 kilonun üzerindeydim 25 kilosunu verdim sende verirsin inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…