Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var sen de verirsin inşallah
Azmin bol ve daim olsun :)

vay anasını beeee
biz almışız sen vermişsin

ama iyi cesaret ya ameliyat ben hayatta cesaret edemem

ben de bayadır girmiyordum bu nickin hesabına şifresini kaybetmiştim (bilerek değiştittirmiştim yani o zaman sevgilimle kavga ettiydik) neyse kaybedince yeni hesap açmıştım o zaman o hesabı kullanıyorum artık keşke bunu kullansam ama alıştım ona da @imseval o hesabım da işte onu aktif kullanıyorum buna da böyle kırk yılın başı girip bi etrafı kolaçan ediyorum

ben sana özel mesaj atim de faceden ekle beni sen

Kilo veren ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,azminiz daimi olsun...

Liste'nin durumu ve eksikleri için kusurum af ola...:)
canım napıyosun tablo yapımı dışında pek uğramıyorsun neden ? misafirlerin ne durumda gönderdin evlerine artık dimiii ?

taşınma yorgunluğuyla tatil yoğunluğu birbirine karışmış anlaşılan inşallah şimdi daha iyisinizdir çocuklarla zor oluyor ama değişiklik olmuştur bol bol eğlen enerji depola ve dön bize bonuuuus :)

Ayhh 1. Olmusum o kadar kosturma sadece 1,5 kilo vermisim milllet tasinirken temizlik yaparken kilo veriyi ya :) bonus napsin boregini alan geldi alan geldi tasindim diye yedim bende :)
evet evet bizde taşınırken kardeşimin komşuları börekler, tatlılar getirdi akşam yemekleri yapıp çağırdılar bende hiç dikkat edemedim yinede fazla hareketlilikten çok artım yok gibii ama şimdi eve geldim ve iştahımı nasıl konturol altına alıcam bilemiyoruum

annemler olunca geçmişi hiç düzgün okuyamadım, neyse şimdi biraz vaktim olunca biraz okudum geçmişi: )
eee kimse yazmıyor kaç gündürde, artık bende yazmıyom işte bana ne dermişim: ))))
sende bayağı misafir yoğunluğu yaşadın canım bizlerde yeni evlere dönüyoruz düzenimizi kurarız artık bebik cicilerini güle güle kullansın :)

Selamün aleyküm...

ben geldimm...nasılsınızz....geçmiş çok birikmiş anca son bir iki sayfaya göz attım...fridacım ve asuman abla dönmüşler hoşgeldinizz...

kaçak mehtapta gelmiş hoşgelmiş...

ben bi süredir annemde kalıyodum baya rahatsız oldum genelde yatarak geçirdim...daha çok erken olmasına rağmen bebişim çok aşağıda yerleştiği için fena bacak ağrılarım kalça ağrılarım oluyo..yürümekte zorlanıyorum...uzun süre ayakta kalamıyorum...bılaşıkları makineye atıp yatıyorum sonra kalkıp bi posta yemek koyup yatıyorum böyle geçiyo...eve geleli iki gün oldu ama okadar çok iş varki ne doğru düzgün yapabiliyorum nede boşverebiliyorum...küçük kuzumda bu ara sürekli altına kaçırmaya başladı yatağa falan yapmaya başladı nasıl düzelicek bilmiyorum...geceleri bez bağlamaya başladım çünkü kucaklayıp wcye götüremiyorum....bu arada iştahımda açıldı güzel yiyorum bu sefer fena kilo alıcam galiba...tartılmadım hiç kaç kiloyum bilmiyorum...bende haberler böyle işte...

Ben tabletten Alıntı yapınca mesajlara tek tek cevap yazamıyorum hepsi karışıyor
Adaşım alıntılayınca aklıma geldi yazacaklarım
Bonuscum geçmiş olsun inşallah tatilinizin geri kalanı çok güzel geçer
Meyracım öptüm seni de
Kasımpatı seni de öptüm :))
Hep unuttum yazacaklarımı listeler için ellerinize sağlık
Nursena sen de hiç uğramamışsın yeni ortam zor tabii daha sık gel buraya biz arkadaşlık yaparız sana canım yeni yaşın hayırlı olsun kaç oldun bakim:)

hoşbuldum yolcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hoş geldin zeynepçim bebik bayağı seni zorluyor anlaşılan peki ileriki aylarda bu ağrılar geçer mi acaba ? yada gün geçtikçe kendini iyi hissedersin inşallah diyelimde öyle olsun :)

İnş cnm sen neler yaptın nasıl verdin

nasıl verdim aslında klasik 6 öğün beslenmeye çalışıyorum içebilirsem yeşil çay içiyorum ( mağlesef sıcaklardan dolayı son günlerde hiç yeşil çay içemedim )ve fazlaca su tüketmeye çalışıyorum dönem dönem sporda yaptım keşke düzenli yapabilseydim ....

işte böyle sana hiç kaçamak yapmadım günde 1 saat yürüdüm demek isterdim ama mağlesef nerdeyse gurubun kaçamaklar kraliçesiyim diyebiliriim :)))

sen neler yapmayı düşünüyorsun hayatında neleri değiştireceksin ?

Ben suan çalışıyorum eve yaklaşık 4 km uAktayim bu yolu yürümeyi düşünüyorum birde işten dolayi yemek düzenim yok.öğlen 1-2 gibi yemek yiyorum akşam yemeğinde 9 da o olayı bi düzene sonuca su ya gelince günde 3 lt falan iciyorum

Evet ASUMAN abla gelir ve topik yeşerir...
Hoşgeldin ablam: )
Kocaman öpüyorum: ***
Tatiliniz nasıldı? Nasıl geçti?
Asumanlar geldi :))
Hoşbuldum meyracım :)
Estağfirullah benim gelmemde arkadaşların gelmesi aynı zamana denk geldi hareketlendi şükür topiğimiz bundan sonra hep böyle olur inşallah zaten tatil de bitiyor sayılır herkes döner kürkçü dükkanına
Tatilimiz kısa ama çok güzel geçti Karadeniz cennet gibi seyretmek bile yetiyor zaten
Sen nasılsın daha yoğunluğa devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…