- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
HoşgeldinSelam arkadaşlar
Ben forumu uzun zamandır takip ediyorum. Hepinizin azmini ve basarilarini tebrik ediyorum. Ve bende aranıza katılmak istiyorum kısaca hikâyemden bahsedeyim çocukluğumdan beri kiloluydum yalnız bana 3 ay önce dank etti resmen çünkü 130 kg olmuştum(
Psikolojik olarak çöktüm resmen diyet yapmadan sadece yedikleri dikkat ederek 8 kilo verdim. Aranıza katılmak istiyorum çünkü ilk defa kilomu burda söylüyorum insanlara. hepinizin desteğini bekliyorum eminim birbirimizi çok iyi motive edebiliriz
bende öyleHaklısın daa aslında ben de aldım 10 kilo kadar
vay anasını beeeegünaydın kızlar :)
baya zaman gecti usutnden sadece candy nin msj alıntı yaptıgı için gürdum
özürdilerimmm bonussssss :)
suan 74 kiloyum
bir ara 78 oldum
dikkat ettim ve 74düm suan nursena
sizler nasılsınız
canım napıyosun tablo yapımı dışında pek uğramıyorsun neden ? misafirlerin ne durumda gönderdin evlerine artık dimiii ?Kilo veren ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar,azminiz daimi olsun...
Liste'nin durumu ve eksikleri için kusurum af ola...:)
Gunaydinn hayirli pazarlar herkeslere soyle bir opeyim elinizden gozunuzden :))
Bonuscum gule gule otur bonuscum iyi tatiller yolunuz acik olsun diyen butuuuun herkese cok tsk ederim.
Yorgun asiri yorgun nezle olmaya cabalayan bir bunyem var su anda bu nasil tatil oldu beyle elif hasta oldu cuma gunu sabahtan agir bisey yok ama hafif ates fazla huysuzluk durumunda dun burnumdan geldi aglaya aglaya delirtti bi ara tam siyiriyodum
Istanbula dedelerine haber saldim okuyun dedim arkadan nazar degdi heralde kizimagece rahat uyudu sukur....
Bembeyaz bide mavi goz herkesin elinde ve dilinde
Sanirim ondan bana geciyo gibi bisey hafif bogaz agrisi bas agrisi falan
Anaaaa ben bunlari yazarken keci meee liyo :)baktim camdan sesini duyuyom ama goremiyom
evet evet bizde taşınırken kardeşimin komşuları börekler, tatlılar getirdi akşam yemekleri yapıp çağırdılar bende hiç dikkat edemedim yinede fazla hareketlilikten çok artım yok gibii ama şimdi eve geldim ve iştahımı nasıl konturol altına alıcam bilemiyoruumAyhh 1. Olmusum o kadar kosturma sadece 1,5 kilo vermisim milllet tasinirken temizlik yaparken kilo veriyi ya :) bonus napsin boregini alan geldi alan geldi tasindim diye yedim bende :)
sende bayağı misafir yoğunluğu yaşadın canım bizlerde yeni evlere dönüyoruz düzenimizi kurarız artık bebik cicilerini güle güle kullansın :)annemler olunca geçmişi hiç düzgün okuyamadım, neyse şimdi biraz vaktim olunca biraz okudum geçmişi: )
eee kimse yazmıyor kaç gündürde, artık bende yazmıyom işte bana ne dermişim: ))))
Hadi bakalım inşallahbende öyleama bu sene değişik bir kararlılıgım var bakalım hayırlısı.
İnş cnm sen neler yaptın nasıl verdinhoşgeldin bende bir yıl öncesinde 130 kilonun üzerindeydim 25 kilosunu verdim sende verirsin inşallah ....
İnşHoşgeldin
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var sen de verirsin inşallah
Azmin bol ve daim olsun :)
Selamün aleyküm...
ben geldimm...nasılsınızz....geçmiş çok birikmiş anca son bir iki sayfaya göz attım...fridacım ve asuman abla dönmüşler hoşgeldinizz...
kaçak mehtapta gelmiş hoşgelmiş...
ben bi süredir annemde kalıyodum baya rahatsız oldum genelde yatarak geçirdim...daha çok erken olmasına rağmen bebişim çok aşağıda yerleştiği için fena bacak ağrılarım kalça ağrılarım oluyo..yürümekte zorlanıyorum...uzun süre ayakta kalamıyorum...bılaşıkları makineye atıp yatıyorum sonra kalkıp bi posta yemek koyup yatıyorum böyle geçiyo...eve geleli iki gün oldu ama okadar çok iş varki ne doğru düzgün yapabiliyorum nede boşverebiliyorum...küçük kuzumda bu ara sürekli altına kaçırmaya başladı yatağa falan yapmaya başladı nasıl düzelicek bilmiyorum...geceleri bez bağlamaya başladım çünkü kucaklayıp wcye götüremiyorum....bu arada iştahımda açıldı güzel yiyorum bu sefer fena kilo alıcam galiba...tartılmadım hiç kaç kiloyum bilmiyorum...bende haberler böyle işte...
Zeynepcim hoşgeldin bıdık seni zorlayacak gibi.
Sağlıkla al kucağına inşallah
y.o.l.c.u canım dikkat et alt yerleşimler zordur. sağlıklakucağına al inşallah
Selamün aleyküm...
ben geldimm...nasılsınızz....geçmiş çok birikmiş anca son bir iki sayfaya göz attım...fridacım ve asuman abla dönmüşler hoşgeldinizz...
kaçak mehtapta gelmiş hoşgelmiş...
ben bi süredir annemde kalıyodum baya rahatsız oldum genelde yatarak geçirdim...daha çok erken olmasına rağmen bebişim çok aşağıda yerleştiği için fena bacak ağrılarım kalça ağrılarım oluyo..yürümekte zorlanıyorum...uzun süre ayakta kalamıyorum...bılaşıkları makineye atıp yatıyorum sonra kalkıp bi posta yemek koyup yatıyorum böyle geçiyo...eve geleli iki gün oldu ama okadar çok iş varki ne doğru düzgün yapabiliyorum nede boşverebiliyorum...küçük kuzumda bu ara sürekli altına kaçırmaya başladı yatağa falan yapmaya başladı nasıl düzelicek bilmiyorum...geceleri bez bağlamaya başladım çünkü kucaklayıp wcye götüremiyorum....bu arada iştahımda açıldı güzel yiyorum bu sefer fena kilo alıcam galiba...tartılmadım hiç kaç kiloyum bilmiyorum...bende haberler böyle işte...
İnş cnm sen neler yaptın nasıl verdin
Ben suan çalışıyorum eve yaklaşık 4 km uAktayim bu yolu yürümeyi düşünüyorum birde işten dolayi yemek düzenim yok.öğlen 1-2 gibi yemek yiyorum akşam yemeğinde 9 da o olayı bi düzene sonuca su ya gelince günde 3 lt falan iciyorumhoş geldin zeynepçim bebik bayağı seni zorluyor anlaşılan peki ileriki aylarda bu ağrılar geçer mi acaba ? yada gün geçtikçe kendini iyi hissedersin inşallah diyelimde öyle olsun :)
nasıl verdim aslında klasik 6 öğün beslenmeye çalışıyorum içebilirsem yeşil çay içiyorum ( mağlesef sıcaklardan dolayı son günlerde hiç yeşil çay içemedim )ve fazlaca su tüketmeye çalışıyorum dönem dönem sporda yaptım keşke düzenli yapabilseydim ....
işte böyle sana hiç kaçamak yapmadım günde 1 saat yürüdüm demek isterdim ama mağlesef nerdeyse gurubun kaçamaklar kraliçesiyim diyebiliriim :)))
sen neler yapmayı düşünüyorsun hayatında neleri değiştireceksin ?
Asumanlar geldi :))Evet ASUMAN abla gelir ve topik yeşerir...
Hoşgeldin ablam: )
Kocaman öpüyorum: ***
Tatiliniz nasıldı? Nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?