hoşbuldum fridacım..zamanla bu ağrılar geçmiyo malesef diğerlerinden biliyorum hatta karnım büyüdükçe daha zor oluyo doktor hep ayaklarının altına yastık koyarak yat derdi..şimdide kızlardan fırsat buldukça yatarak geçiriyorum.hareketsiz kaldığım sürece hiç bi sıkıntım yok desem yeridir...ama hareketsiz kalmak yanımda iş görecek biri olmadığı takdirde mümkün olmuyo tabii...neyse çok konuştum..bütün sıkıntısına rağmen güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin...hoş geldin zeynepçim bebik bayağı seni zorluyor anlaşılan peki ileriki aylarda bu ağrılar geçer mi acaba ? yada gün geçtikçe kendini iyi hissedersin inşallah diyelimde öyle olsun :)
nasıl verdim aslında klasik 6 öğün beslenmeye çalışıyorum içebilirsem yeşil çay içiyorum ( mağlesef sıcaklardan dolayı son günlerde hiç yeşil çay içemedim )ve fazlaca su tüketmeye çalışıyorum dönem dönem sporda yaptım keşke düzenli yapabilseydim ....
işte böyle sana hiç kaçamak yapmadım günde 1 saat yürüdüm demek isterdim ama mağlesef nerdeyse gurubun kaçamaklar kraliçesiyim diyebiliriim :)))
sen neler yapmayı düşünüyorsun hayatında neleri değiştireceksin ?
Mehtapcim hoş geldin canim
Zeynep dikkat et arkadaşım yat dinlenme sürekli sıcak ta hamilelikte zor rabbim kolaylık versin canım geçmiş olsun guzelligede
Asum hoşgeldin canım neguzel bende çok istiyorum karedeniz görmek sevindim dinleissindir en azından
Diğer arkadaşlardan iyidir umarım nem gine uğramaya çalışırdım öpüyorum hepinizi
cumaya kadar o kalan birde gider ablacım merak etme...bende ramazanda verdiğim 4 kiloyu almışım..almasam şaşardım çok yiyorum yaa....Hayırlı günler
+2 nin birisi gitmiş bugün
Bol su içmeliyim ve az yersem kalan 1 de gider herhalde ama bugün arkadaşım gelecek bir kısır yapayım dedim hamur işine bulaşmam
Sevgili imseval,Arkadaşlar anket için uğradım. Ankete "Hayır" oyu vermeniz bu topikten ayrılacağınız anlamına gelmez ama bu topikte olmayan 100 kilo üzeri olan arkadaşlarımız var (şekil 1A:Ben)
Sizden ricam ankete hayır deyin ki bize de topik açılsın sonra yarışmak isteyen gene burda yarışsın. Bu topik çok kalabalık ben o yüzden girmiyorum bi yanlış anlaşılma da olmasın ama bizim gibi 100 kilonun üzeri arkadaşların da bir topiği olsun.
son şişmanlık neye yararböyle şarkımız vardı ya sen nasılsın ablacım?
Ben de hatırlıyorum cnm :) Şöyle bi bakınayım dedim yenacım bazen gizliden takip ediyorum sizi. Selam vereyim dedim. :))))
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok uzun zamandır uğramamıştımBelki bir çoğu beni hatırlamaz bile ( yeniler yani )
Yazın sıcakları yoğunluklar derken çok fazla kilo verememiştim de şükür 2 gündür yine kendimi toparladım ve Allahın izniyle Bayrama kadar şu ikili rakamlara geçerim diye düşünüyorum
Cuma yarışmasında 8.ci takımın kaptanlığını üstelendim şu ara geçici bir süreliğineMoni ( Ayşe ) oğlunun nikah hazırlıkları için koşturuyor diye beni vekil tahin etti o bahaneyle bende daha dikkatli oluyorum sonuçta ne demişler İmam osurursa Cemaat .......
Sizler nasılsınız görüşmeyeliHerkes iyidir inşallah
Canım yanlış anlama ama ankete hayır oyu istiyorsun ama ayrı topikten bahsediyorsunAnketin bence sorusunu yanlış sordun yada herkesden topik açabilmek adına evet oyu isteyecektin
Birde 3 haneli rakamlarda olan biri olarak nacizane fikrimi söylemek isterim ( ki ben buradada senelerce yazdım, şu anda hem takım yarışmasında 8.ci takımın kaptanlığını hemde 80ler topiğinin kaptanlığınıda üstlendim)
Kilo kaç olursa olsun önemli olan sana her anlamda destek olacak birilerinin olmasıtamam kilolar birbirine yakın olanlar belki damdan düşeni damdan düşen anlar mantığıyla gidiyordur ama ben tam tersini düşünüyorum Benle aynı kilolarda olan evet beni belki anlar ama şu da bir gerçek kaçamak yaptığımda aman bir kereden birşey olmaz deme ihtimali daha yüksek nasılsa bende dayanamıyorum arada gibi ama daha aşağılarda olan birilerinin ufak ufakda olsa kilo verdiğini görünce ben kendi adıma çok daha fazla heves ediyorum bende o rakamları göreceğim diye
Tabiki sohbet etmek, kilosu yakın olanlarla tecrübe değiş tokuşu yeri geldiğinde insanı motive edebilir ama bunun içinde zaten burası var yani isteyen burayada başka topiklerede arkadaşlarını davet edebilir ( hani burası kalabalık diyorsun ya ) Hee bir topik daha fazla olsa bir zararı olurmu olmaz ama geçmişte bir ara 100 kg üzere olanlar topiği vardı ve emin ol açan arkadaş ( ki benim bir arkadaşımdı ) haftalarca doğru dürüst kimsenin gelmediğinden yakınmıştı ve sonunda demekki kapanmış ( ben bile uğramadım düşünfıstık gibi kızların arasında dolanayım ki banada bulaşsın onlardan azim diye düşündüm ve iyikide yapmıştım Obezite ameliyatı düşünürken yavaşda olsa kiloları ufak ufak kişkişlamaya başladım ve Allahın izniyle bayramdada 2li rakamlara inmiş olacağım )
Sonuç ne çıkarsa çıksın inşallah herşey gönlünce olur ve hedefine ulaşırsın
Sevgili imseval,
Bana ricanı özel mesajla ilettiğinde, her zaman demokrasiden yana olan biri olarak, başlıkta paylaşımda olan arkadaşlarımızın görüşlerine önem verdiğim için anket açtım.
Şimdi diyorsun ki; "ankete hayır deyin ki bize de topik açılsın"
Mesajının mantığını çözemedim.
Ankete hayır denirse, yeni başlık da açılmaz. Yani evet denirse yeni başlık açacağım.
Dediğim gibi hem mantıken anlayamadım hem de yönlendirme yapmanı etik bulmadım.
Herkes kendi görüşüne göre oylama yapmalıdır.
Hatırlıyorum canım sende beni hatırlıyormusunv
Demokrasi olduğu için zaten, tek kişinin isteğiyle yeni bir sisteme geçilmiyor.Evet deyin demek istemiştim sevgili seaBahAR
zaten daha sonrada anketi paylaştığım her takımda da ve burda da düzelme mesajı yayınladım. Bu grubun açılmasını çok istiyorum, çünkü insanların bir seçeneği olmalı. Ben o grup açıldığında daim olması için elimden gelen her şeyi yapacağım
Her kilo aralığının grubu var ama bizim yok. Bunu için ankete bile gerek olduğunu düşünmüyorum ben; ama tabi benim ne düşündüğüm çok önemli değil. Önemli olan genelin ne düşündüğü. Umarım grup açılır
Yönlendirme yapmamın sebebi bu anketin 90 kilonun üzerindekiler grubunda açılmış olması. Halbuki zaten bu grubun açılmasını isteyen kişiler bu topikte değil. kim ister ki aylardır beraber yarıştığı arkadaşlarını bırakmak!
Kendi fikrimi de belirtmek de ve oy istemekte ben bir beis de görmedim etik olmayan bir şey de görmedim. Tüm ülkeler de demokrasi ile yönetiliyor ama seçime gidenler seçmenlerden oy istiyorBunda etik olmayan bişey yok.
Onlar için açılıp açılmaması bir şey farketmeyecek bunu söylemek istedim sadece
Ben grubun açılması gerektiğini düşünüyor ve açılmasını istiyorum. Demokrasinin olduğu yerde seçenek olmalı
Asumanlar geldi :))
Hoşbuldum meyracım :)
Estağfirullah benim gelmemde arkadaşların gelmesi aynı zamana denk geldi hareketlendi şükür topiğimiz bundan sonra hep böyle olur inşallah zaten tatil de bitiyor sayılır herkes döner kürkçü dükkanına
Tatilimiz kısa ama çok güzel geçti Karadeniz cennet gibi seyretmek bile yetiyor zaten
Sen nasılsın daha yoğunluğa devam mı
Hayırlı günler
+2 nin birisi gitmiş bugün
Bol su içmeliyim ve az yersem kalan 1 de gider herhalde ama bugün arkadaşım gelecek bir kısır yapayım dedim hamur işine bulaşmam
Selamün aleykümm...
hoşbuldum fridacım..zamanla bu ağrılar geçmiyo malesef diğerlerinden biliyorum hatta karnım büyüdükçe daha zor oluyo doktor hep ayaklarının altına yastık koyarak yat derdi..şimdide kızlardan fırsat buldukça yatarak geçiriyorum.hareketsiz kaldığım sürece hiç bi sıkıntım yok desem yeridir...ama hareketsiz kalmak yanımda iş görecek biri olmadığı takdirde mümkün olmuyo tabii...neyse çok konuştum..bütün sıkıntısına rağmen güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
sen nasılsın....
sağol hayriyecim dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince....
sen nasılsın ne var neyok pek takip edemedim yazılanları yogunlugun varmış ama sebebini bilemedim Rabbim işlerinde kolaylık versin...
Evet deyin demek istemiştim sevgili seaBahAR
zaten daha sonrada anketi paylaştığım her takımda da ve burda da düzelme mesajı yayınladım. Bu grubun açılmasını çok istiyorum, çünkü insanların bir seçeneği olmalı. Ben o grup açıldığında daim olması için elimden gelen her şeyi yapacağım
Her kilo aralığının grubu var ama bizim yok. Bunu için ankete bile gerek olduğunu düşünmüyorum ben; ama tabi benim ne düşündüğüm çok önemli değil. Önemli olan genelin ne düşündüğü. Umarım grup açılır
Yönlendirme yapmamın sebebi bu anketin 90 kilonun üzerindekiler grubunda açılmış olması. Halbuki zaten bu grubun açılmasını isteyen kişiler bu topikte değil. kim ister ki aylardır beraber yarıştığı arkadaşlarını bırakmak!
Kendi fikrimi de belirtmek de ve oy istemekte ben bir beis de görmedim etik olmayan bir şey de görmedim. Tüm ülkeler de demokrasi ile yönetiliyor ama seçime gidenler seçmenlerden oy istiyorBunda etik olmayan bişey yok.
Onlar için açılıp açılmaması bir şey farketmeyecek bunu söylemek istedim sadece
Ben grubun açılması gerektiğini düşünüyor ve açılmasını istiyorum. Demokrasinin olduğu yerde seçenek olmalı
Dafi ablaammmmm,öperimmmselamun aleyküm güzeller
ben iki günlüğüne bursaya geldim . tekrar köye döneceğim.
kısmet olursa pazar günü salçamıda yaparsam köyden dönerim artık. ve buralarda olurum. köyde yemenin sınırı yok kaç kilo oldum bilmiyorum. tartıyada çıkmaya korkuyorum. korkunun ecele faydası neyse
hepiniz iyisinizdir inşallah. hepinizi öpüyorum. şöyle bir göz attım eskilerden ilknur, cecoş, mehtabım, aynurcum uğramış sizleride öpüyorum kızlar
Selamün aleyküm...
Yine yoğunluktan gelemiyorum, okuyamıyorum topiği doğru düzgün.
Ama çok yakında yoğunluğum bitecek.
Evet ASUMAN abla gelir ve topik yeşerir...
Hoşgeldin ablam: )
Kocaman öpüyorum: ***
Tatiliniz nasıldı? Nasıl geçti?
Cecooşşş ,nasılsın cücüşümmm
cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşüüüümmm chiiiickpeaaaasımmm ingiliççelim güzelim söz yazarım beste yapanımselammm fıstık cüücüüşleriimmm
nasılsınız ? keyifler nasıll ??benden iiyilik çok şükür ,yuvarlanıp gidiorummm
Mehtabb seni gidi kaçak seniii ,dönmüşsün yuvaya
bana şimdi sen kimsin deme ,yukardaki şarkıyı ben söylerdim hepp , eski CHICKPEAS yeni ANCHOVY
o halde sıradaki parça sana gelsin ;
SOONN ŞİŞMANLIIKK NEYE YARAR ,HERKESİİNNN GÖBEĞİ VARRR ,DİYETE KADAAAARRRR
selamun aleyküm güzeller
ben iki günlüğüne bursaya geldim . tekrar köye döneceğim.
kısmet olursa pazar günü salçamıda yaparsam köyden dönerim artık. ve buralarda olurum. köyde yemenin sınırı yok kaç kilo oldum bilmiyorum. tartıyada çıkmaya korkuyorum. korkunun ecele faydası neyse
hepiniz iyisinizdir inşallah. hepinizi öpüyorum. şöyle bir göz attım eskilerden ilknur, cecoş, mehtabım, aynurcum uğramış sizleride öpüyorum kızlar
Görmek lazım karadenizi gerçekten inşallah nasip olur sana da canım gerçi ben de ordudan öteye geçmedim ama nasipse ben de istiyorum :)Mehtapcim hoş geldin canim
Zeynep dikkat et arkadaşım yat dinlenme sürekli sıcak ta hamilelikte zor rabbim kolaylık versin canım geçmiş olsun guzelligede
Asum hoşgeldin canım neguzel bende çok istiyorum karedeniz görmek sevindim dinleissindir en azından
Diğer arkadaşlardan iyidir umarım nem gine uğramaya çalışırdım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?