Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mehtapcim hoş geldin canim
Zeynep dikkat et arkadaşım yat dinlenme sürekli sıcak ta hamilelikte zor rabbim kolaylık versin canım geçmiş olsun guzelligede
Asum hoşgeldin canım neguzel bende çok istiyorum karedeniz görmek sevindim dinleissindir en azından
Diğer arkadaşlardan iyidir umarım nem gine uğramaya çalışırdım öpüyorum hepinizi

Selamün aleykümm...

hoşbuldum fridacım..zamanla bu ağrılar geçmiyo malesef diğerlerinden biliyorum hatta karnım büyüdükçe daha zor oluyo doktor hep ayaklarının altına yastık koyarak yat derdi..şimdide kızlardan fırsat buldukça yatarak geçiriyorum.hareketsiz kaldığım sürece hiç bi sıkıntım yok desem yeridir...ama hareketsiz kalmak yanımda iş görecek biri olmadığı takdirde mümkün olmuyo tabii...neyse çok konuştum..bütün sıkıntısına rağmen güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

sen nasılsın....

sağol hayriyecim dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince....

sen nasılsın ne var neyok pek takip edemedim yazılanları yogunlugun varmış ama sebebini bilemedim Rabbim işlerinde kolaylık versin...

Hayırlı günler
+2 nin birisi gitmiş bugün
Bol su içmeliyim ve az yersem kalan 1 de gider herhalde ama bugün arkadaşım gelecek bir kısır yapayım dedim hamur işine bulaşmam
cumaya kadar o kalan birde gider ablacım merak etme...bende ramazanda verdiğim 4 kiloyu almışım..almasam şaşardım çok yiyorum yaa....

Sevgili imseval,
Bana ricanı özel mesajla ilettiğinde, her zaman demokrasiden yana olan biri olarak, başlıkta paylaşımda olan arkadaşlarımızın görüşlerine önem verdiğim için anket açtım.
Şimdi diyorsun ki; "ankete hayır deyin ki bize de topik açılsın"
Mesajının mantığını çözemedim.
Ankete hayır denirse, yeni başlık da açılmaz. Yani evet denirse yeni başlık açacağım.
Dediğim gibi hem mantıken anlayamadım hem de yönlendirme yapmanı etik bulmadım.
Herkes kendi görüşüne göre oylama yapmalıdır.

son şişmanlık neye yarar böyle şarkımız vardı ya sen nasılsın ablacım?

selammm fıstık cüücüüşleriimmm
nasılsınız ? keyifler nasıll ??benden iiyilik çok şükür ,yuvarlanıp gidiorummm
Mehtabb seni gidi kaçak seniii ,dönmüşsün yuvaya
bana şimdi sen kimsin deme ,yukardaki şarkıyı ben söylerdim hepp , eski CHICKPEAS yeni ANCHOVY

o halde sıradaki parça sana gelsin ;

SOONN ŞİŞMANLIIKK NEYE YARAR ,HERKESİİNNN GÖBEĞİ VARRR ,DİYETE KADAAAARRRR

Cecooşşş ,nasılsın cücüşümmm

Evet deyin demek istemiştim sevgili seaBahAR

zaten daha sonrada anketi paylaştığım her takımda da ve burda da düzelme mesajı yayınladım. Bu grubun açılmasını çok istiyorum, çünkü insanların bir seçeneği olmalı. Ben o grup açıldığında daim olması için elimden gelen her şeyi yapacağım

Her kilo aralığının grubu var ama bizim yok. Bunu için ankete bile gerek olduğunu düşünmüyorum ben; ama tabi benim ne düşündüğüm çok önemli değil. Önemli olan genelin ne düşündüğü. Umarım grup açılır

Yönlendirme yapmamın sebebi bu anketin 90 kilonun üzerindekiler grubunda açılmış olması. Halbuki zaten bu grubun açılmasını isteyen kişiler bu topikte değil. kim ister ki aylardır beraber yarıştığı arkadaşlarını bırakmak!

Kendi fikrimi de belirtmek de ve oy istemekte ben bir beis de görmedim etik olmayan bir şey de görmedim. Tüm ülkeler de demokrasi ile yönetiliyor ama seçime gidenler seçmenlerden oy istiyor Bunda etik olmayan bişey yok.

Onlar için açılıp açılmaması bir şey farketmeyecek bunu söylemek istedim sadece

Ben grubun açılması gerektiğini düşünüyor ve açılmasını istiyorum. Demokrasinin olduğu yerde seçenek olmalı

selamun aleyküm güzeller
ben iki günlüğüne bursaya geldim . tekrar köye döneceğim.
kısmet olursa pazar günü salçamıda yaparsam köyden dönerim artık. ve buralarda olurum. köyde yemenin sınırı yok kaç kilo oldum bilmiyorum. tartıyada çıkmaya korkuyorum. korkunun ecele faydası neyse
hepiniz iyisinizdir inşallah. hepinizi öpüyorum. şöyle bir göz attım eskilerden ilknur, cecoş, mehtabım, aynurcum uğramış sizleride öpüyorum kızlar

Selamlar,huzur dolu günler olsun hepinize...

Ugrayamadim birkaç gündür,haftasonu spontan gelişen bir kararla esimle birkaç günlük tatilini firsat bilip biryerlere kactik:)zaman kisa da olsa hava degisikligi cok iyi geldi..:)
sizler nasilsiniz?

Simdi cikmaliyim ama firsat bulduğumda geçmişi okucagim..:)

Demokrasi olduğu için zaten, tek kişinin isteğiyle yeni bir sisteme geçilmiyor.
Gruplar için açılan başlıklarda arkadaşlıklar da kuruluyor. Bu anlamda herkesin fikrini almak önemli.
Mutlaka bakmışsındır; anket sonuçlarında "evet" oyları önde.
Muhtemelen yeni grup açılacak gibi görünüyor.
Ayrıca, diyet grupları bölümü 2007 yılından bu yana kurulmuş olan bu çatı ile devam ettiği için de, herkesin fikri önemli.

Etik konusunu tartışmaya gerek yok, farklı düşünüyoruz.

Oylama bittiğinde gereğini yapacağımdan emin olabilirsin.

Aynen devam ablam: )
Tatilinin güzel geçtiğine çok sevindim: ))
Evet karadeniz süper yaaa.
: ***

Hayırlı günler
+2 nin birisi gitmiş bugün
Bol su içmeliyim ve az yersem kalan 1 de gider herhalde ama bugün arkadaşım gelecek bir kısır yapayım dedim hamur işine bulaşmam

Bol marul ve turşu ile denge sağlanır baya galiba: )

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et, kendini yormamaya çalış...

Amaaan altı ustu bir topik değilmi sormadan açılsa da olur bence.
Bence öyle bir topiğede ihtiyaç var, çünkü sonuçta senin gibi farklı düşünen kişilerde olacaktır.
Ama zaten bu topik çok kalabalık değil bence ve ben kim gelirse geldin rahatsız olmam bu da ayrı tabi.

Dafi ablaammmmm,öperimmm

Selamün aleyküm...
Yine yoğunluktan gelemiyorum, okuyamıyorum topiği doğru düzgün.
Ama çok yakında yoğunluğum bitecek.

Aleyküm selam canım toptimize bakimindan Allah in selamımı görünce alayım dedim hayırlı günler tüm arkadaslara başarılar dilerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdetiyorum büyük kızımla karşılıklı oda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )

Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdır bir tek akşam yemeği hazırlığımız kalacak

Y.O.L.C.U. senide alıntılamıştım ama uçmuş

Evet ASUMAN abla gelir ve topik yeşerir...
Hoşgeldin ablam: )
Kocaman öpüyorum: ***
Tatiliniz nasıldı? Nasıl geçti?

Cecooşşş ,nasılsın cücüşümmm

Anammmmmmm kızçelerrrr mucizeleriniz yola çıkmışş
İnanın çok sevindimRabbim sağ sağlim hayırlı evlat olarak kucağınıza da almayı nasip eder inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn

İyiyim cücüşüm seni sormalı
Valla bir ara ne güzel kilo verirken yine sapıtıp 124.5 kgla reekorumu kırdım ama şükür 7 -8 aydada olsa 104.8i görebildim ve bayrama kadar 2li rakamlara doğru depara geçtim
80ler topiğinin ve 8.ci takımın kaptanlığını yorum şu ara İmam osurursa Cemaat.... şeyyapar olmasın diye kendime çeki düzen vermeye çalıştım inşallah iyide örnek olabilirim diğer kızlara ( benimki biraz şişko diyetisyene güvenin demek gibi oluyor ama olsun ruhum çıtır bedenide kıvama getiririz nasılsa
Kullantığım laptop tam bir takoz olduğu için devamlı takılıyor ve oraya bile zor yazabildiğimdn bu taraflara pek uğrayamıyorum ama herkesin iyi olduğunu görmek sevindirdi beni

cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşüüüümmm chiiiickpeaaaasımmm ingiliççelim güzelim söz yazarım beste yapanım ayy seni ne özlemişim beeeeeee

dafi ablam beniiimm

Görmek lazım karadenizi gerçekten inşallah nasip olur sana da canım gerçi ben de ordudan öteye geçmedim ama nasipse ben de istiyorum :)
Daficim seni görmek ne güzel özledik
Bu yaz hiç gelemedin neyse az kalmış işler dön de zayıflayalım beraber :)
Kasımpatı küçük tatilinize çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…