- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kız naptın sen öyle neler yedinSlm kizlar kusura bakmayin gezmedeyum kötü şeyler yiyorum cuma oldunu unuttum kilomu bildireyim eve gidince gecmisi okurum 92 spor yok
Allah şifa versin şimdidenkilom 120 annemdeyim telefondan giriyorum...nursena bende yedim o zararlı şeylerden bugün....amaninnn yemiyorum zaten o kadar dikkat ediyorum takıldım kaldim illaki leslie yapmam gerekiyor ...vakti mde yok zaten...annem sali gunu ikinci ameliyatini oluyor insallah bir aya kadar duzelirde....
İnşallah hedeflerimize ulaşabilirizKilo bildirimi
85.9
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum, spor yapanlarida.Onumuzdeki hafta ben de yürüyüşe baslamayi dusunuyorum.
Asu bayrama ben de hedef belirliyim bari hedefim 82.
canın geçmiş olsun annene rabbim şifa versinkilom 120 annemdeyim telefondan giriyorum...nursena bende yedim o zararlı şeylerden bugün....amaninnn yemiyorum zaten o kadar dikkat ediyorum takıldım kaldim illaki leslie yapmam gerekiyor ...vakti mde yok zaten...annem sali gunu ikinci ameliyatini oluyor insallah bir aya kadar duzelirde....
İnşallah canim sen yaparsın ben biliyorum bende inşallah birkaç kilo veririm bugün kacamagim vardı resmen dibine kadar kullandımSağol hayriyecim
Bayrama kadar hedef koyalım kendimize gerçi genelde o şekilde yol alamıyoruz ama yine deneyelim bence
Mesela ben 87li bir kiloyla bayrama ulaşmak istiyorum nasipse :)
canım bende seni görünce çok mutlu oluyor destek alıyorum güç alıyorum canimhayriyeciğim,bitirdinmi işlerini seni burda görmek beni mutlu ediyor...
Olsun canım bu hafta sen birincisin 2 kişilik spor yaptın senMthn83 canım tebrikler: )
bu hafta sadece ikimiz spor şetmişiz: ) bende de hangi dağda kurt öldüyse bilmem spor yaptım: D
kilom 120 annemdeyim telefondan giriyorum...nursena bende yedim o zararlı şeylerden bugün....amaninnn yemiyorum zaten o kadar dikkat ediyorum takıldım kaldim illaki leslie yapmam gerekiyor ...vakti mde yok zaten...annem sali gunu ikinci ameliyatini oluyor insallah bir aya kadar duzelirde....
Merhaba 90-99 grubu...
Öncelikle hepinizi çok öpüyorum çok özeliz çok güzeliz
Zeynepçim ,çok geçmiş olsun canım ailenin yaşadıklarına üzüldüm..Doğal afet ama bile bile faciaya yol açılmış her derenin başına 3-4 hes lisansı verilmesi en büyük nedenlerden sayılıyor...
Derinciğim,umarım annen son ameliyatıyla tamamen sağlığına kavuşur..
Tatilci güzleli Bonus :) höş döndün..
Asucum 80 lik kuzu
Fridam iş kadınım emlak güzeli..
Meyra,bebeği hissettin demek nasıl güzel duygu tarif edilemez dimi..Hele bir de tepik atsın gör bak..Eşinede ellet göbeğini mahrum etme bu güzellikten..
Elif ve bengisu sizler de iyisiniz dimi 1 eylül de başlıyomu okul.?
Nursena hamarat hatun.
Kızlar yeliz 14.takım da aktif ama buraya yazmamış farkında olmadan üzdükmü onu acaba..
KAsımpatı topraamm,sağlıkı günler de tüket şişe domatlarını :)) Benim henüz hiç bir hazırlığum yok kışın taş yeriz artık..
hepinize sevgiler,öpücükler Bonusun deyimiyle daha bir sürü güzel hisler...
Canım ellerine sağlık kilo veren hatunlarida kutlarim darısı Haftaya insallahKilo veren,gayret eden herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar...
Her zamanki gibi liste yapımında ki eksik ve kusurum af ola...:)
Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı kilo vermeye devam edersin inşallah
ay ne iyi ne güzel kuzenmiş ooo pu pu pu maşallah :))) kuzençeni herzaman bende beklerim:)))
her gelen misafirler kuzenler gibii olsa dimiii benimde dün kuzenim aradı gelsene hemen dedim akşama kına var ama birlikte gideriz dedim özlemiştimde ama gelemedi kaldıı...
iş yalovaya gidip geldikten sonra bir boşvermişlik yaşadım ama şuan işteyim sabahdan beri bilgisayar başında oturmaktan totom acıdı çalışmak zormuş kahve molamda size bakınayım dedim uykum geldi yaws uyurumda telefon susmuyor çay makinasını çamaşır suyuna koymuştum bende kalkıp onu yıkıycam eeee tabi benim gibi hasas ve narin bir kadın sabahın yedisinde kalkınca uykusu gelir dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?