Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah şifa versin şimdiden
Annen iyileşince sen de bir düzene girersin derincim

Kilo bildirimi

85.9

Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum, spor yapanlarida.Onumuzdeki hafta ben de yürüyüşe baslamayi dusunuyorum.
Asu bayrama ben de hedef belirliyim bari hedefim 82.
İnşallah hedeflerimize ulaşabiliriz
Bu hafta ben 2 gün yürüyebildim 3 e çıkarsam yeter bana:)

canın geçmiş olsun annene rabbim şifa versin

Sağol hayriyecim
Bayrama kadar hedef koyalım kendimize gerçi genelde o şekilde yol alamıyoruz ama yine deneyelim bence
Mesela ben 87li bir kiloyla bayrama ulaşmak istiyorum nasipse :)
İnşallah canim sen yaparsın ben biliyorum bende inşallah birkaç kilo veririm bugün kacamagim vardı resmen dibine kadar kullandım

Merhaba 90-99 grubu...
Öncelikle hepinizi çok öpüyorum çok özeliz çok güzeliz

Zeynepçim ,çok geçmiş olsun canım ailenin yaşadıklarına üzüldüm..Doğal afet ama bile bile faciaya yol açılmış her derenin başına 3-4 hes lisansı verilmesi en büyük nedenlerden sayılıyor...

Derinciğim,umarım annen son ameliyatıyla tamamen sağlığına kavuşur..

Tatilci güzleli Bonus :) höş döndün..

Asucum 80 lik kuzu

Fridam iş kadınım emlak güzeli..

Meyra,bebeği hissettin demek nasıl güzel duygu tarif edilemez dimi..Hele bir de tepik atsın gör bak..Eşinede ellet göbeğini mahrum etme bu güzellikten..

Elif ve bengisu sizler de iyisiniz dimi 1 eylül de başlıyomu okul.?

Nursena hamarat hatun.

Kızlar yeliz 14.takım da aktif ama buraya yazmamış farkında olmadan üzdükmü onu acaba..

KAsımpatı topraamm,sağlıkı günler de tüket şişe domatlarını :)) Benim henüz hiç bir hazırlığum yok kışın taş yeriz artık..

hepinize sevgiler,öpücükler Bonusun deyimiyle daha bir sürü güzel hisler...

Allah sifa versin anneciğine derin,dilerim hersey güzel olur annen için..

Yena'cim,hosgeldin..
yokluğun nasil da belli ,gözlerimiz hep seni ariyor..:)hala yoğun musun?

Yelizi ben de merak ettim baya,sen yazinca ayni seyleri düşündüm ben de acaba farkında olmadan kirdikmi..

HAFTANIN 1.si.....................................-2,1 kg....................................OGULCUKLARİM

HAFTANIN 2.si....................................-1,9 kg......................................ASUMANZEYNEP

HAFTANIN 3.sü.........................................-1,6 kg ..............................................YST38

Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı kilo vermeye devam edersin inşallah

yaparsin inşallah asuman ablacim,henuz zamani geçmiş değil..kişin cok büyük rahatlık oluyor.

öyledir sagolsun frida'cim,gönlü ve yüreği cok güzeldir..
her kuzende ayni rahatlık olamayabiliyor ama:)
ben calismanin sana iyi geldiğini düşünüyorum ,o heyacan ve enerji mesajlarinida yansiyor..:)dilerim hersey ümit ettiğin gibi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…