Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam....yorgun bebgisu geldi.misafirler yemek cay ....yoruldum valla.yena evet okullar 1 eylülde açılıyor.maraton başlıyo artık.liste icin meyra ve kasmpatı ellerinize sağlık....kilo verenlerini de yürekten kutluyorum.ayrıca asumanzeynep seni pek azimli gördüm.ins.bayrama kadar hedefine ulaşrsn.

meyra'cim mesajini alintilamistim ama cikmamis nedense..

spor listesi için teşekkürler,ellerine saglik..

domates konusunda hâklisin maalesef gdo mevzusu yüzünden eskisi gibi vitaminli veya kokulu değil sebzeler..bu mevzu cok üzüyor beni,korkarak yemek zorunda kaliyoruz birçok seyi.. Mevla sonumuzu hayr etsin inşallah..

Sağol canım hepimiz ulaşırız hedeflerimize inşallah
Ben geri aldıklarımı vermeye uğraşıyorum biraz acı verse de en azından ipin ucu kaçmadı diye teselli buluyorum

Kasımpatı inşallah en geç önümüzdeki hafta yapabilirim
Marketteki domateslere ben de çok güvenmiyorum
Asıl mesele tohumlarda olsa da sütçüden almak daha iyi gibi geliyor bana Ankara'nın ilçesi var Ayaş oranın domatesi meşhur hem etli güzel hem daha doğal inşallah :)

Hem erken kalkıyorsun hem yoğunsun normaldir canım
Sen benim erken kalkmış halimi gör :))
Yoğunluk diyince daficim geldi aklıma nerelerde acaba
:) bende kalkamiyorum hiç yerinden inan daflı ablanın işi dahada zor Rabbim kolaylik versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…