Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler canım
Domatesler olmuştur merak etme ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Olmasaydı hemen belli ederdi kendilerini zaten :))

inşallah asuman ablacim,tr'de ki domatesler gibi değil buradakiler ama en azindan kişin alinan ilacli domateslerden daha az zararlidir diye düşünüyorum..

inşallah asuman ablacim,tr'de ki domatesler gibi değil buradakiler ama en azindan kişin alinan ilacli domateslerden daha az zararlidir diye düşünüyorum..

canım aslına bakarsan artık zamanında bile de buradaki domateslerinde yarı yarıya pek eski tadı yok...
gidişat iyi değilde böyle yani burda da..

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ yst38

HAFTANIN SPOR 2.si ________ meyra__

ay ne iyi ne güzel kuzenmiş ooo pu pu pu maşallah :))) kuzençeni herzaman bende beklerim:)))
her gelen misafirler kuzenler gibii olsa dimiii benimde dün kuzenim aradı gelsene hemen dedim akşama kına var ama birlikte gideriz dedim özlemiştimde ama gelemedi kaldıı...

iş yalovaya gidip geldikten sonra bir boşvermişlik yaşadım ama şuan işteyim sabahdan beri bilgisayar başında oturmaktan totom acıdı çalışmak zormuş kahve molamda size bakınayım dedim uykum geldi yaws uyurumda telefon susmuyor çay makinasını çamaşır suyuna koymuştum bende kalkıp onu yıkıycam eeee tabi benim gibi hasas ve narin bir kadın sabahın yedisinde kalkınca uykusu gelir dimiii

Kızlar merhaba hepinize kolay gelsin benim size bi sorum olcak benim basenim 98 sizce sporla eritsem boyumda değişiklik olur dimi kilom 54 53 degisiyo ama bir yağ var bende anlatamam. yani sporla eritsem beslenmemede dikkat edip boyumda degisiklik olur mu
Boyum kısa çünkü uzasin istiyorum bu yaştan sonrada mümkün değil.

Ben de kilomu bildireyim :)
Nursenayı bekledim ama gelmedi :))
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 89.4
Fark -1.9

tebrikler adaş maşallah azmin daim olsun

geçmişi okurken dikkat ettim de hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz bu hafta,masallah sizlere..

evet evet bende sonuçtan memnunum arkadaşların eksilerini akşama göreceğim ama kendi adıma haftalık - 100 gr bile versem benim için artık başarıı

yaşın kaç?: )
bir psikolog vari konuşcam ama boyun uzasa ne olacak kız? her boyun güzelliği ayrıdır, sende böyle güzelsin: )

Ya ama kendimi kısa hissediyorum arkadaslarim hep ceylan gibi çok uzun istemiyorum zaten.:) 22 yasindayim tatlım

daha boyun biraz daha uzar heralde yaşın itibariyle: )
sen boşver başkalarının boyunu, inan her boyun ayrı bir güzelliği vardır, sende böyle güzelsin unutma...
ve bakımlı olmak güzellik demektir...
kilo insanın boyunu kısaltırmış, verildiğinde toplar belki geri o kısalan boy bilemiyorum: ) amaaa sen zaten kilolu değilsin, bu senin için geçerli değil.

Teşekkür ederim canım öncelikle güzel cevabın için.
Ya evet çok kilom yok ama yağ torbasiyim
Dedim belki toplarsa vücudum kendimi 1 2 cm şey olir
1 57 falan boyum bu arada

tebrikler adaş maşallah azmin daim olsun

evet evet bende sonuçtan memnunum arkadaşların eksilerini akşama göreceğim ama kendi adıma haftalık - 100 gr bile versem benim için artık başarıı
Sağol adaş dünkü Proteinimsi beslenme işe yaradı:)
Haftaya ben de maksimum yarım kilo hedefledim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…