- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Teşekkürler canım
Domatesler olmuştur merak etme ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Olmasaydı hemen belli ederdi kendilerini zaten :))
Kesinlikle Öyledir canım en azından mevsiminde almış oluyorsuninşallah asuman ablacim,tr'de ki domatesler gibi değil buradakiler ama en azindan kişin alinan ilacli domateslerden daha az zararlidir diye düşünüyorum..
Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı kilo vermeye devam edersin inşallahArkadaslar listeden çıkmam gerekiyor ailemin evine geldim burda tartı yok sonra da yurda cıkıyorum bu sene ordada yok o yuzden bildirim yapamam kusura bakmayın ama takibe devam tabi :)
Arkadaslar listeden çıkmam gerekiyor ailemin evine geldim burda tartı yok sonra da yurda cıkıyorum bu sene ordada yok o yuzden bildirim yapamam kusura bakmayın ama takibe devam tabi :)
inşallah asuman ablacim,tr'de ki domatesler gibi değil buradakiler ama en azindan kişin alinan ilacli domateslerden daha az zararlidir diye düşünüyorum..
Cok geçmiş olsun yolcu,kayinvalidenlerin durumlarinin iyi olmasina sevindim..Allah yasatmasin bir daha..
Asuman ablacim cok güzel kilo vermişsin tebrik ederim..
ilk defa bu yil cesaretimi toplayarak kislik domates yaptım ben,gidip gelip bakıyorum oldumu,bozuldumu diye..:)
Bu aralar öyle denk geldi frida,normal de buranin resmi tatilleri disinda yatili misafirim olmaz pek:)
Gelen kuzenim di,bize 3 saat uzaklıkta oturuyorlar..cok sükür öyle oturup hizmet bekleyenlerden değiller yatili misafirlerimiz,kuzenim ben den yasça büyük olduğu için ablalık yapar,anaçtır yani:)
gelirken böreğini,kekini hem yemeklik hem de nofrosa koymalik yapar gelir o derece yani:)
sen nasilsin,is hayati nasil gidiyor?
Ben de kilomu bildireyim :)
Nursenayı bekledim ama gelmedi :))
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 89.4
Fark -1.9
geçmişi okurken dikkat ettim de hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz bu hafta,masallah sizlere..
Kızlar merhaba hepinize kolay gelsin benim size bi sorum olcak benim basenim 98 sizce sporla eritsem boyumda değişiklik olur dimi kilom 54 53 degisiyo ama bir yağ var bende anlatamam.yani sporla eritsem beslenmemede dikkat edip boyumda degisiklik olur mu
Boyum kısa çünkü uzasin istiyorum bu yaştan sonrada mümkün değil.
Ya ama kendimi kısa hissediyorum arkadaslarim hep ceylan gibi çok uzun istemiyorum zaten.:) 22 yasindayim tatlımyaşın kaç?: )
bir psikolog vari konuşcam ama boyun uzasa ne olacak kız? her boyun güzelliği ayrıdır, sende böyle güzelsin: )
Ya ama kendimi kısa hissediyorum arkadaslarim hep ceylan gibi çok uzun istemiyorum zaten.:) 22 yasindayim tatlım
Teşekkür ederim canım öncelikle güzel cevabın için.daha boyun biraz daha uzar heralde yaşın itibariyle: )
sen boşver başkalarının boyunu, inan her boyun ayrı bir güzelliği vardır, sende böyle güzelsin unutma...
ve bakımlı olmak güzellik demektir...
kilo insanın boyunu kısaltırmış, verildiğinde toplar belki geri o kısalan boy bilemiyorum: ) amaaa sen zaten kilolu değilsin, bu senin için geçerli değil.
Sağol adaş dünkü Proteinimsi beslenme işe yaradı:)tebrikler adaş maşallah azmin daim olsun
evet evet bende sonuçtan memnunum arkadaşların eksilerini akşama göreceğim ama kendi adıma haftalık - 100 gr bile versem benim için artık başarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?