Vayy süper...Ben de kilomu bildireyim :)
Nursenayı bekledim ama gelmedi :))
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 89.4
Fark -1.9
Biraz ödem vardı o da gitti aslındaVayy süper...
Ben de kilomu bildireyim :)
Nursenayı bekledim ama gelmedi :))
Geçen hafta 91.3
Bu hafta 89.4
Fark -1.9
Afiyet olsun Yarasın ikinize de meyracımkızlar 2gündür acı biber salçası yiyorum ekmeğe sürüp: ))))
normalde mideme dokunur bu sefer dokunmadı: )
bu epeydir duran bir salça, bayadır durunca tadı çemen gibi olmuş, o çok hoşuma gitti: )
Sağol canım inşallah daim olur ve devamı gelir :)ablam maşaallah: )
çok sevindim bende.. demek oluyormuş, bi kere daha gördük yine hep birlikte: )
Sağol canım inşallah daim olur ve devamı gelir :)
Hayir.huzur,mutluluk,neşe ve saadet dolu cumalariniz olsun arkadaşlar..
ya kızlar bende bir sorunmu vardır nedir anlamadım. kaç gündür sabah öğlen 4-5 hurma ayran, akşam yoğurtlu hafif bişeyler yiyorum. 4 gündür aynı kilodayım. ne yapayım bilemedimki
Aminnnnn ne güzel dileklerHayir.huzur,mutluluk,neşe ve saadet dolu cumalariniz olsun arkadaşlar..
Âmin canım hepbirlikte olsunHayir.huzur,mutluluk,neşe ve saadet dolu cumalariniz olsun arkadaşlar..
Selamün aleykümm...
nasılsınız...biz üzgünüz sıkıntılı bir gün dün hopadaki selde k.validemler köyde mahsur kaldılar çok şükür kimsede bişey yok ama elk ve suları kesik hatlar çekmiyo şarjlar bitmiş ulaşamıyoruz...arada köydeki komşulardan bilgi alıyoruz..evin olduğu yerde feci heyelan olmuş bi komşunun ev komple kaymış gitmiş...köye çıkan yollar heyelan dolayısıyla kapalı ulaşım yok...helikopterlerle geziyolarmış ambulans sesleri varmış...k.peder komşularla beraber yol açmaya çalışıyolarmış vs vs...böyle işte aklımız orda burdan beri elimizden bişey gelmiyo...gitsek bile sahil yolu komple kapalıymış şehir merkezide dahil köylere ulaşım yok öyle bekliyoruz işte...
ben bi kaç kere yaptım faydasınıda gördüm ama arkasından istikrarlı bir şekilde normal diyete devam etmessen bu diyetle verdiklerini alırsın canım...inş hedefine ulaşırsın...
ben artılardayım çok erken iştahım açıldı ramazanda verdiklerimi aldım şimdide tartıya çıkmaya cesaretim yok...
sağol canım bugun iyiyim çok şükür..ama ya ne yapayım yapmazsanda olmuyo..sağolsun eşim çokkk yardımcı oldu ve oluyo her konuda...
Hayriyecim kolay gelsin neler yapıyorsun kış için bende bu sene hiç bir hareket yok sadece bulabilirsem domates yaparım şişelere
Senin de yoğunluğun bitsin sonra spora başlarsın
Adaş günde 7 değil her öğün yedi günde 21 hurma :)
Enişteye de iyi olmuş valla bazen hakediyorlar ama benim ki sert o bana çarpıyor genelde :)
evet evet güzel fikir buna benzer şeyler yapıcam kalkıp çayımı koyup yumurtalarımı haşlıyayım :)
kasımpatıcım misafir trafiğin çok fazla bu aramı böyle oldu yoksa geneldemi böyleydii zor vallaha dur dilimi ısırdım başıma gelmesin :))))
gerçi benim misafirler çok sıkıcı oluyor evde oturup hizmet bekleyenlerden genelde
Sağol hayriyecimAsummm supersinnn canım tebriklerrr
Teşekkürler canımCok geçmiş olsun yolcu,kayinvalidenlerin durumlarinin iyi olmasina sevindim..Allah yasatmasin bir daha..
Asuman ablacim cok güzel kilo vermişsin tebrik ederim..
ilk defa bu yil cesaretimi toplayarak kislik domates yaptım ben,gidip gelip bakıyorum oldumu,bozuldumu diye..:)
Bu aralar öyle denk geldi frida,normal de buranin resmi tatilleri disinda yatili misafirim olmaz pek:)
Gelen kuzenim di,bize 3 saat uzaklıkta oturuyorlar..cok sükür öyle oturup hizmet bekleyenlerden değiller yatili misafirlerimiz,kuzenim ben den yasça büyük olduğu için ablalık yapar,anaçtır yani:)
gelirken böreğini,kekini hem yemeklik hem de nofrosa koymalik yapar gelir o derece yani:)
sen nasilsin,is hayati nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?