Fundacım nasılsın geldinmi tr
yok daha ayin 8 inde gidiyorum. k.babam ve k.annem gelcekler temizlikle ugrasiyorum.bahce bictim camlar sildim hali ve koltuklar kaldi. hic ii degilm hala toplayamadim kendimi.sanki kendi ailem bile istemiyo gelmemi. kafayimi yedim acaba.
Yena yarın iş yok mu ?
Bende çok karışığım inan istediklerimi yapabilecekmiyim olucak mı olmıycak mı okul durumu kızı baskete başlatma durumu ....vs
Evet canım gittimalesefher sene gittiniz dimi dersaneye siz de.? :))
Bak sen ona rağmen eksiyi gördün maşallahYarın benim bir nikah var oraya gidicem ayrıca fenada meyva yidim dün akşamda kınada büsürü pasta ve kola yiyip içmiş dim sözde dün protein günüydü adaş duyurulur suçlarımı sonradan söylüyorum bak :)
Adaş naptın meyve işini
Ben yiyorum canım isterse çok kasma kendini
Epey oldu görüşmeyeli jaleyle face de gördüm kayseride olduğunu ablası filan mı hasta acaba diye de aklıma geldii ?
İncire bende bayılırım sözde adapazarından bana incir gelicekti bu akşam haber geldiii incirler olmamış diyorlaaaaaaar :SSS
Bu sene incir yemedim ben
Fazla yok anladığım kadarıyla burda 10 lira civarı kilosu elim gitmedi almaya vallaYaaw yazık bizee adaş sen niye incir yiyemedin ay siyah incirin kilosu 7 küsür liraaaa ....
Ben yidim biraz yinee ay gözüm çıksın oğlumda çok sever yine burnumun direği sızladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?