Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasımpatı,

yoğunmusun diye sormuşsun evet inan çok yoğunum..Bu hafta hem izin rehaveti hem yığılmadan dolayı pert bir şekil de eve geldim...
İş konusun da kafam çok karışık çocukların okulu özetle karmakarışığım yoluna girecek elbet ama beynim ambale oluyor düşünmekten..

Yena yarın iş yok mu ?

Bende çok karışığım inan istediklerimi yapabilecekmiyim olucak mı olmıycak mı okul durumu kızı baskete başlatma durumu ....vs

Hayret ama yok..Temizlik yapıcam ben de ..
Sen de evet karışıksın tahmin ediyorum..

Dün jaleyle konuştum kayserideymiş..

fundacım mahsuru yoksa hangi şehire geleceksin..
Ailen neden istemesin bebişim sen çok sıkıldın bence burası sana çok iyi gelecek eminim...
Bazen oluyor öyle hepimiz de ,özellikle ben de pek sık...tek düze yaşam bizi çıkmaza sürüklüyor raydan çıkıyoruz bir miktar sonra bişey oluyor fabrika ayarlarına dönüyoruz :))

Hepimiz seni çok seviyoruz kendini kötü hissetme yalnız hissetme..

Son düzenleme:
Adaş naptın meyve işini
Ben yiyorum canım isterse çok kasma kendini

Ben de incir yedim...Eşim servis şoförünün bilgisayarını tamir etmiş o da kendi incir ağacından bir sürü incir göndermiş...O ne tat öyle,cenabulrabbulalemin nasıl bir lezzet vermiş oy oy oy.. :)

Yaaw yazık bizee adaş sen niye incir yiyemedin ay siyah incirin kilosu 7 küsür liraaaa ....

Ben yidim biraz yinee ay gözüm çıksın oğlumda çok sever yine burnumun direği sızladı
Fazla yok anladığım kadarıyla burda 10 lira civarı kilosu elim gitmedi almaya valla
Boğaz'ından Geçmez senin de tabii ama oğluna söyle artık Konya'da yesin o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…